Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Cevabınız için teşekkürler öncelikle :KK22: Sorunumuz aslında sanki ben yazmadıkça onun yazmaması ve uzun zamandır sosyal medya şifrelerini biliyordum ama değiştirmiş. Bir daha vermek istemediğini çünkü kendi hesabının kullanılmasından hoşlanmadığını anlayış göstermemi istedi .. Bende dururmuyum tabi çok kırıldım ve ağladım.. Aklıma kötü şeyler geliyor çok üzülüyorum neden benden gizliyor diye:KK61:
Aslında kendisini net açıklamış aranızda güven sorunu yoksa çokda takılmayın... Kötü şeyler getirmeyin aklınıza şüphe ve korku daha çok korkuyu ve aksiliği çeker önce kendinize güvenin. Ve özgüveninizi bunu önce kendinize sonra etrafa gösterin hal hareket ve hayat tarzınızla. Şu soruyu sorun bir kendinize “bundan neden korkuyorum ve ne yapmalıyım ikimizin hayrına olcak şekilde ilişkimizin daha sağlıklı mutlu olması ve devamlılığı” için diye cevabı bulursunuz zamanla bu soruyu sorun bak nasıl değişir enerjiniz bakış açınız.

Aslında kendisini net açıklamış aranızda güven sorunu yoksa çokda takılmayın... Kötü şeyler getirmeyin aklınıza şüphe ve korku daha çok korkuyu ve aksiliği çeker önce kendinize güvenin. Ve özgüveninizi bunu önce kendinize sonra etrafa gösterin hal hareket ve hayat tarzınızla. Şu soruyu sorun bir kendinize “bundan neden korkuyorum ve ne yapmalıyım ikimizin hayrına olcak şekilde ilişkimizin daha sağlıklı mutlu olması ve devamlılığı” için diye cevabı bulursunuz zamanla bu soruyu sorun bak nasıl değişir enerjiniz bakış açınız.
Teşekkür ederim:) Bir bakayım sabah ola hayrola inşallah :)

Teşekkür ederim:) Bir bakayım sabah ola hayrola inşallah :)

Rica ederim :) sımsıkı sarın kalbinizi kendinizi çok sevin iyi geceler :KK200: sizin için hayırlısı olsun inşallah.

Gunaydiiiiin:KK200:

Once kendimizi sevmekle baslamali. Kendimize deger verirsek karsimizdaki de bize deger verir:) Gecenlerde buttrfly buttrfly yazmisti. Surekli soru soralim diye. Sahra- Sahra- de yazmis. Soru sorarsak elbette cevabini da bulacagiz. Hic ummadiginiz anda karsiniza cikacak:KK200:

Sifre olayini bir de soyle dusunun. Buraya ic dokmek icin bir seyler yaziyorsunuz. Ister misiniz o da okusun? Bana cok ters gelmedi sifresini vermek istemesi. Belki de surekli izleniyor, hareketleri kontrol ediliyor gibi hissetmistir:110: ben de vermek istemezdim:olamaz:

Hem harika bir gune uyandik:rapci: Eminim anlik duygu degisimleridir:KK200: icinizi ferah tutun. Olumsuz duygular gondermeyin.

Hayırlı mutlu sevgi dolu günler dilerim herkese :))
Dünya kalp günüymüş bugün kutlu olsun...
Dünyayı sevgi kurtaracak ♥️♥️♥️

20180929_143525.webp

Ablamın evini temizledik annemle bugün tam 8 saat temizlik yaptık ince detaylara kadar. Ablam her konuda yanımda olmuş biri. Maddi yardımcı olamasamda böyle temizlik yaparak yardımcı olmak mutlu ediyor.:))

Merhabalar
Bugün artık ağlamaktan gözlerim şişti. :KK43:Sevgilim bana hiç değer vermiyormuş gibi geliyor benim onu sevdiğim kadar beni sevmiyor gibi. Kendimi çok değersiz hissediyorum olumlu olmaya çalışıyorum ama olmuyor. O da beni çok sevsin istiyorum ilişkimiz zaten uzun mesafe ilişkisi olduğu için biraz zor.. Napacağımı hiç bilmiyorum.. Üzüntülü olduğum anlarda hep bu topiği açıyorum bana umut veriyor. Sizce napmalıyım

Sorun sevgilinizden değil kendinizden uzak olmanız. Kendinizi yemeğe çıkartıyor musunuz, kendinizi sinemaya götürüyor musunuz, ya da bir hobiniz var mı yapmaktan zevk aldığınız,işte onu bol bol yapıp mutlu oluyor musunuz ? Kendinizle mutlu olsanız hayata bakış açınız zaten değişmiş olacak; günler günleri kovalayacak tabi bu arada sevgiliniz de sizi kovalayacak. Negatif enerjinizi ondan çektiğiniz anda ona pozitif enerjiniz geçeçek onunla sevgili olduğunuz sürece.Bu şekilde yaparak kendi hakkınıza giriyorsunuz;şükür duygusundan,memnuniyet hissinden uzak kalıyorsunuz.Tabi bir de negatif hislerinizle sevgilinizle konuşurken, hoş konuşmasanız bile frekansınızla boğuyorsunuzdur. Ama önce durumu kendiniz için düzeltin olur mu? İçinizdeki değersizlik hissinin karşılığı,aynası olmuş olur ancak bu anlattıklarınız :bicak:

Gunaydiiiiin:KK200:

Once kendimizi sevmekle baslamali. Kendimize deger verirsek karsimizdaki de bize deger verir:) Gecenlerde buttrfly buttrfly yazmisti. Surekli soru soralim diye. Sahra- Sahra- de yazmis. Soru sorarsak elbette cevabini da bulacagiz. Hic ummadiginiz anda karsiniza cikacak:KK200:

Sifre olayini bir de soyle dusunun. Buraya ic dokmek icin bir seyler yaziyorsunuz. Ister misiniz o da okusun? Bana cok ters gelmedi sifresini vermek istemesi. Belki de surekli izleniyor, hareketleri kontrol ediliyor gibi hissetmistir:110: ben de vermek istemezdim:olamaz:

Hem harika bir gune uyandik:rapci: Eminim anlik duygu degisimleridir:KK200: icinizi ferah tutun. Olumsuz duygular gondermeyin.

Ne kadar güzel artık hepimiz biliyoruz, önce kendi değerimizi kendimiz bileceğiz ki başkası bu değeri bilsin ve davranışları şekillensin. Biz olayları durumları rastgele gerçekleşiyor sanıyoruz, neden bu kişi bana böyle davrandı neden böyle oldu diye ? Kişiler ve olaylar sadece birer sonuçtur. İsteklerimiz 88.0 frekansında, duygularımız 104.5 frekansında filan oluyor : ))) Eğer kendimizi iyi hissedersek frekansımız aradığımız frekansla uyumlu olacak; iyi hisler,rahatlık doğruluğun sinyalidir,ana kaynakla uyum içinde olduğumuzu gösterir.

Evveet benim de sorunum var canlar, öneriler bekliyorum sizden.

Şimdi gün içinde çok pozitif te olsam negatif de olsam gece uyanıyorum;sanki rüyamda bir tartışmaya girmişim de kalktığım da onu devam ettirirken buluyorum. Ama konuyu bilmiyorum, ayıktığımda çok negatif oluyorum,bir huzursuzluk güvensizlik filan ya da kendimi suçlu hissetme. Suçlayacak hiçbir şey bulamasam bile niye spor yapmıyorum niye abur cubur yiyorum diye kendimle savaşırken buluyorum.Ama gündüz o abur cuburları yerken,spor yapmazken çok huzurluyum,içime mi atıyorum acaba:KK48: Bu aralar cidden beni rahatsız etmeye başladı bu durum,bir el atıverin pozitif enerjinizi gönderin :KK9:

"Elde ettiğiniz referans değerleri üzerinde tam bir kontrolünüz vardır.Kendi referans değerlerinizi istemli biçimde belirlemenin olağanüstü değerini de anlamalısınız.Çünkü bir şeyi bir kez olsun istediğinizde, o size gelir.Ayrıntıları farklı yollarla görülebilir.Ancak titreşimsel özü her zaman için tıpatıp aynı olacaktır" Alıntıdır

Referans değerlerinden kastı titreşimimiz,frekansımız oluyor :)

Şimdi gün içinde çok pozitif te olsam negatif de olsam gece uyanıyorum;sanki rüyamda bir tartışmaya girmişim de kalktığım da onu devam ettirirken buluyorum. Ama konuyu bilmiyorum, ayıktığımda çok negatif oluyorum,bir huzursuzluk güvensizlik filan ya da kendimi suçlu hissetme. Suçlayacak hiçbir şey bulamasam bile niye spor yapmıyorum niye abur cubur yiyorum diye kendimle savaşırken buluyorum.Ama gündüz o abur cuburları yerken,spor yapmazken çok huzurluyum,içime mi atıyorum acaba:KK48: Bu aralar cidden beni rahatsız etmeye başladı bu durum,bir el atıverin pozitif enerjinizi gönderin :KK9:
Selam canim belki su ara vücudun istiyordur artik tatlı tuzlu neyse o besinleri... Kafana birsey mi takılıyor acaba ben öyle gece uykudan kalktığımda ya birsey bir kisi zorluyordur beni ya da bir durumu düzeltmeye çalışıyorumdur. Sen bulursun kesin kuzum halledersin senin pozitifligin bu topigin adi:KK200: ben sana ne önersem bilemedim ... Bize önerdiğin gibi soru sor bolca kendine neden abur cubur yiyorsun butterfly neden huzursuz uyanıyorsun diye ben tekrar ve en hizli şekilde canlı neşeli halime dönmek istiyorum ne yapmalıyım bunun icin... Umarim en kisa zamanda bulup duzeltirsin canim ...

Niyeyse benim aklima farkinda olmadan birini kirdigin geldi:110: Belki de cok uzun zaman once oldu yeni yeni ortaya cikiyor. Hepimizde yok mudur her sey guzel giderken bir kusur bulmak?

Back
X