- 29 Nisan 2011
- 2.769
- 12.780
- 408
Selam canim belki su ara vücudun istiyordur artik tatlı tuzlu neyse o besinleri... Kafana birsey mi takılıyor acaba ben öyle gece uykudan kalktığımda ya birsey bir kisi zorluyordur beni ya da bir durumu düzeltmeye çalışıyorumdur. Sen bulursun kesin kuzum halledersin senin pozitifligin bu topigin adiben sana ne önersem bilemedim ... Bize önerdiğin gibi soru sor bolca kendine neden abur cubur yiyorsun butterfly neden huzursuz uyanıyorsun diye ben tekrar ve en hizli şekilde canlı neşeli halime dönmek istiyorum ne yapmalıyım bunun icin... Umarim en kisa zamanda bulup duzeltirsin canim ...
Bazen ben de diyorum şu an metabolizmamın belki de ihtiyacı budur, şu an bununla huzurlu ve mutluyum diyorum ve rahatlıyorum.Zaten diyete,sağlıklı beslenmeye, spora başladığımda müthiş bir gazla keyifli başlayıp devam ediyorum diyorum, şu ara demek ki bu modda değilim sanırım : ))) Evet bol bol soru sorayım, eminim iyi gelecektir.Hatta sorayım; bu aralar bol bol yeme isteğimin altındaki sebep nedir ??? Altında yatan her negatif hissi kaynağına gönderiyorum,yerine beni kendime enerjik,zarif,pozitif hissettirecek durumları seçiyorum

Çok teşekkür ederim canım benim,harika önerilerin için.Ahhh ne yürürdüm ahh ...neyse bol bol yeşillikler,doğa içerisinde imajinasyonlarımın gerçekleştiğine,hatta fazlasına dair şükürlerimi yaşarken yürümeyi seçiyorum