Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Hayatımızda istemediğimiz şeyi yaşıyorsak; demektir ki istemediklerimize istediklerimizden daha fazla enerji yüklüyoruz.Korkularımıza heyecandan tutkudan daha çok yer veriyoruz. Olmazsa diye düşünüp engelleri daha fazla görüyoruz ve kendimize dağ oluşturuyoruz. Onun yerine olurları daha çok düşünüp kendimize bulutlar oluşturmalıyız masmavi gökyüzünde,üzerinde zıp zıp zıplayıp sevinç çığlıklarını attığımız filan:KK73:

Hadi o zaman harcadığımız her para için şükredelim, gelen faturalara teşekkür edelim kullanırken dolu dolu geçirdiğimiz harika zamanlar için (elektrik,su,telefon,kredi kart faturaları...). Yokluklarımızdan değil de varlıklarımızdan konuşalım hep.Yokluklar çok konuşulduğu zaman "demek öyle düşünüyorsun,tamam artık ben hayatından çıkıp gidiyorum diyen" kişi gibidir ve şakası yoktur.Çoklukta çok konuşulduğunda arsız bitkiler gibidir, dallanıp budaklanır her yeri sararlar:KK48: Maddi manevi durumu çoğaltıp,azaltabiliriz; düşüncemizi kontrol edelim ki hayatımız kontrol etmiş olalım
Evet canım çok haklısın ben bir ara faturalar için şükrediyordum. Söylemeyi bıraktım tekrar başlayacağım. Dün eşim diyor ki elektriğe tekrar zam gelmiş ( ben de ülkemizin bir an evvel refaha çıkmasını diliyorum öncelikli) şuna bu olmuş bilmem ne yakınıyor canım ne yapıyorsun dedim şikayet ediyorsun tamam bazı şeyleri yanlış buluyoruz ama korkuya, nasıl ödeyeceğime odaklanıyorsun, daha çok kıtlık yaratır. Benim bunu ödeyecek maddi gücüm var paramın bereketi var çok şükür diyeceğiz :KK47:
Tamam çok haklısın dedi :işsiz:sustu beni dürt böyle uyar şikayelenince diyor :))
Canım sende bugün aynı konuyu anlatmışsın süper yaa :KK50:

Ay supermis:KK200:

O zaman bir adet tablo olusturalim:rapci: tabloda gunluk yapacaklarimiz yazsin.

1-gunde 20 sayfa kitap okuma.
2-gunluk basimiza gelen 3 guzel olayi yazma.
3-en az yarim saati spora ayirma.
4-sabah kalkar kalkmaz aynaya gidip sectigimiz olumlu cumleleri soyleme...

Aklima boyle geldi. Eklemek ya da cikarmak istediginiz seyler varsa hemen yazalim. Bugunden itibaren baslayalim:KK200:
Evet canım bence de güzel ama günlük rutini çok doldurmuyorduk galiba yanlış olmasın videoya tekrar bakayım. Günlere bölüyorduk yapamazsak daha stres oluruz. Bir de senin hedefin kafanda mesela dedin ya ben günde 20 syf okurum onu ikiye bölüyorsun 10 sayfa okuyorsun. Videoyu bulup ekleyim bende tekrar izlerim hatırlamış olurum hemen :KK66:

aquamarinea aquamarinea öncelikle arkadaşlarınızın dediklerine asla aldırmayın.Arkadaşlarınız sadece sizin duruma yönlendirdiğiniz enerjiyle yorum yapıyorlar,size ayna oluyorlar.Sonra da kendini gerçekleyen kehanet oluyor : )))) O yüzden Sahra- Sahra- cığımın paylaşımını dikkate alıyorsun artık.Korkularına değil hayallerine,isteklerine,niyetlerine vakit ayırıyorsun. Ama öncelikle değeri,mutluluğu sevgiline bağlamayacaksın.Kim olsa beni sever,bana değer verir zaten,beni merak eder diye düşeneceksin. Sevgilin tarafından değil de bir sevgili tarafından arandığında,ilgilenildiğinde nasıl hissedeceksin,neler düşüneceksin,ona neler söyleceksin;arkadaşlarına neler anlatacaksın (mesela sürekli onların yanında sizi aradığınızı düşünün, hatta o kadar çok arıyor ki aaa yeter artık diye filan arkadaşlarının yakındığını imajine et,duy hisset yani ya da size gönderdiği bir hediyeyi onlara gösterirken hissedeceğiniz hissi peşin peşin hissedin )Önce egoyu kandırarak içsel doyuma ulaşmalısınız, imaj,nasyonlarınızı ne kadar çok detaylandırırsanız o kadar ikna olacak ego.Belki de ilgiyi gerçekten yanlış kişide arıyorsunuz, bunu da farkedeceksiniz emin olun.
Teşekkürler:KK200: Kendi sevgilimi hayal etmeden mi bunu yapmalıyım . Bu çalışma egoyu tatmin etmek için mi sadece ?ben hayatıma çekmek istiyorum frekanslara inanıyorum ama nasıl uygulanacağını bilmiyorum. Uzakta olunan kişilere etki etmez titreşimler deniliyor..

Teşekkürler:KK200: Kendi sevgilimi hayal etmeden mi bunu yapmalıyım . Bu çalışma egoyu tatmin etmek için mi sadece ?ben hayatıma çekmek istiyorum frekanslara inanıyorum ama nasıl uygulanacağını bilmiyorum. Uzakta olunan kişilere etki etmez titreşimler deniliyor..

Her bir kısmı için ayrı ayrı yazmam gerekecek tam anlayabilmen için, ama çok detaylı öğrenmek istiyorsanız ego imajinasyon ilişkisine 60.sayfadan sonra çok defa örneklerle anlatmışımdır.Kendi sevgilinizi hayal etmeden dedim çünkü ilk başta egon seni sabote edebilir.Erkek arkadaşınızın sadece " seni seviyorum " mesajını bile imajine ederken egonuz size hadi be ordan diyebilir : ))) Kendi sevgilinizden bağımsız şekilde nasıl bir ilişki istersiniz sizi ne mutlu eder,neler ilişkinizi daha güvenli huzurlu kılar.İşte bunları belirledikten sonra imajinelerinize başlayabilirsiniz.Yeterince kendinize güveniniz geldikten, istediklerinizden emin olduktan sonra sevgilinizi imajinasyonlarınıza ekleyebilirsiniz. Dünyanın bir ucundaki insanla bile telepati kurabilirsiniz, enerji gönderebilirsiniz.ben çooook defa kurdum yurtdışındayken:KK48: Ama her şey inançta,güvende bitiyor işte,başarılar:KK50:

Her bir kısmı için ayrı ayrı yazmam gerekecek tam anlayabilmen için, ama çok detaylı öğrenmek istiyorsanız ego imajinasyon ilişkisine 60.sayfadan sonra çok defa örneklerle anlatmışımdır.Kendi sevgilinizi hayal etmeden dedim çünkü ilk başta egon seni sabote edebilir.Erkek arkadaşınızın sadece " seni seviyorum " mesajını bile imajine ederken egonuz size hadi be ordan diyebilir : ))) Kendi sevgilinizden bağımsız şekilde nasıl bir ilişki istersiniz sizi ne mutlu eder,neler ilişkinizi daha güvenli huzurlu kılar.İşte bunları belirledikten sonra imajinelerinize başlayabilirsiniz.Yeterince kendinize güveniniz geldikten, istediklerinizden emin olduktan sonra sevgilinizi imajinasyonlarınıza ekleyebilirsiniz. Dünyanın bir ucundaki insanla bile telepati kurabilirsiniz, enerji gönderebilirsiniz.ben çooook defa kurdum yurtdışındayken:KK48: Ama her şey inançta,güvende bitiyor işte,başarılar:KK50:
Teşekkür ederim hepinize gerçekten çok yararlı bir topik:KK200: Son olarak Esmaların gücüne inanıyor musunuz acaba . Ya vedud veya ya cami ya vedud esmalarını da çekersem etki eder mi :KK200:

Hemen sicagi sicagina anlatmak istiyorum : )Eşim dediki markete siparis verseydik süt getirseydi dedi,olur soyle dedim.Aradan 5 10 dk gecti marketci geldi(eve siparis yapiyorlar), sütü siz mi siparis ettiniz.Yoook artik dedim,esime sordum sen soyledin mi ya diye yooo dedi ama ikimizde şok olduk.Getiren kisi daireleri karistirmis, ama bize yine de getircek birazdan : )))) Evren bize göz kirpiyor şu an dedik, şakaci evren seni :KK70::KK70::KK70:

Hemen sicagi sicagina anlatmak istiyorum : )Eşim dediki markete siparis verseydik süt getirseydi dedi,olur soyle dedim.Aradan 5 10 dk gecti marketci geldi(eve siparis yapiyorlar), sütü siz mi siparis ettiniz.Yoook artik dedim,esime sordum sen soyledin mi ya diye yooo dedi ama ikimizde şok olduk.Getiren kisi daireleri karistirmis, ama bize yine de getircek birazdan : )))) Evren bize göz kirpiyor şu an dedik, şakaci evren seni :KK70::KK70::KK70:
Çok iyiymiş yahu :)) evren sizi takipte :KK48:

Merhaba bayanlar ben bu topiğin gizli takipçilerindendim geçen yıl. Uzun bir aradan sonra birkaç gündür tekrar takibe başladım. Bende bu topiğe katkıda bulunmak istiyorum. Benim eğitimim ilahiyat. Bu konulara merak salinca dini literatürle ilgisini araştırmaya başladim.yani ayet ve hadislerde, olumlu düşünme çekim yasası imajinasyonlarla ilgili kısımlar var mı merak ettim. Bunlarla ilgili paylaşımlarda bulunmak istiyorum

Merhaba bayanlar ben bu topiğin gizli takipçilerindendim geçen yıl. Uzun bir aradan sonra birkaç gündür tekrar takibe başladım. Bende bu topiğe katkıda bulunmak istiyorum. Benim eğitimim ilahiyat. Bu konulara merak salinca dini literatürle ilgisini araştırmaya başladim.yani ayet ve hadislerde, olumlu düşünme çekim yasası imajinasyonlarla ilgili kısımlar var mı merak ettim. Bunlarla ilgili paylaşımlarda bulunmak istiyorum
Al sana İşte benim için bir mucize. Terapiden çıkıp kitapçıya uğradım psikologun tavsiye ettiği Evdeki Terapist kitabını ararken dini ve Tasavvuf kitapları bölümüne gözüm takıldı. Orada baktım baktım baktım belki 15 20 dakika oyalandım acaba hangisini alsam diye. Daha başlangıç seviyesinde olduğum için hangi kitap bana iyi gelir bilemedim. Keşke bilen biri olsa da şurada sorabilsem dedim içimden. Sonra gittim psikolog tavsiye ettiği kitabı buldum. Dönerken yine uğradım aynı yere birkaç kez daha kitaplara baktım. Aslında istediğim Tasavvuf ile ilgili kitaplardi. Şöyle söyleyeyim Birkaç tane deneme mi oldu Çok ağır geldiği için bitiremedim. Ahmet Ümit'in Babi esrar kitabı bana çok iyi gelmişti. Hem dili hem konusu çok güzeldi. Neyse dedim bir bilene sormadan almayayım. b
Elmalılı Hamdi Kuranı Kerim'in Türkçe çevirisi, Hz Muhammed'in Hayatı bir de bilim kurgu kitabı alarak alışverişimi tamamladım. Sahra- Sahra- nin paylaştığı videoyu dinleyeyim diye açtım ve sizin mesajınızı gördüm.:oha: inanın bunların hepsi Yarım saat içinde oldu:KK200:

Ay cok iyiymis:nazar:

Öncelikle şunu farkettim ki bir hadisinde peygamberimiz şöyle buyuruyor:
slide_48.webp
H] yukarıda "mu kinune"diye geçen kelimeyi "inanarak" diye çevirmişler ancak eksik kelimenin kökü " yakine" kelimesidir ve anlamı da =şüphesiz,kesin, emin olmak, kesin bir şekilde bilmek ve görmüşcesine inanmaktır. Burda kastedilen mananın görüyormuşcasına kesin bir şekilde inanmak olduğunu düşünüyorum.imajinasyonla bağlantısı olduğuna inanıyorum. Bu benim fikrim

HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu canim bende bir kac gun once kendime liste yaptim. Bu aralar herseyi cok saldim. Kisisel gelisim , ev isleri vs. Yapmadikca daha cok kendimi dibe cektigimi gorunce soyle bir silkelendim. Kahvaltiya misafir cagirdim, moral olarak iyi geldi. Ev islerimi de tikir tikir yaptim.
Bana iyi hissettiren seylerin listesini yaptim. Pilates cok iyi hissettiriyor ama usengecim. Bahanem cok.
4- 5 yildir Tibet hareketlerini yapiyorum.Aksam tv izlerken. Bazen cocuklarda bana katiliyor. Hic yoktan iyidir.

Al sana İşte benim için bir mucize. Terapiden çıkıp kitapçıya uğradım psikologun tavsiye ettiği Evdeki Terapist kitabını ararken dini ve Tasavvuf kitapları bölümüne gözüm takıldı. Orada baktım baktım baktım belki 15 20 dakika oyalandım acaba hangisini alsam diye. Daha başlangıç seviyesinde olduğum için hangi kitap bana iyi gelir bilemedim. Keşke bilen biri olsa da şurada sorabilsem dedim içimden. Sonra gittim psikolog tavsiye ettiği kitabı buldum. Dönerken yine uğradım aynı yere birkaç kez daha kitaplara baktım. Aslında istediğim Tasavvuf ile ilgili kitaplardi. Şöyle söyleyeyim Birkaç tane deneme mi oldu Çok ağır geldiği için bitiremedim. Ahmet Ümit'in Babi esrar kitabı bana çok iyi gelmişti. Hem dili hem konusu çok güzeldi. Neyse dedim bir bilene sormadan almayayım. b
Elmalılı Hamdi Kuranı Kerim'in Türkçe çevirisi, Hz Muhammed'in Hayatı bir de bilim kurgu kitabı alarak alışverişimi tamamladım. Sahra- Sahra- nin paylaştığı videoyu dinleyeyim diye açtım ve sizin mesajınızı gördüm.:oha: inanın bunların hepsi Yarım saat içinde oldu:KK200:

Ne güzel hep böyle şaşırıp sevineceğimiz mucizelerle karşılaşırız inşallah kitap tavsiyesine gelince ben tasavvufla ilgili gazalinin kitaplarını ( ihya-i ulumiddin, kalplerin keşfi) ve birde imam rabbaninin mektubat kitaplarını yıllar önce okumuştum ama size ağır gelir mi bilmem tasavvufla ilgili güncel kitapları pek bilmiyorum eskiden daha ilgiliydim şimdi pek fırsatım olmuyor tasavvuf kitapları okumaya

Hoşgeldiniz, son zamanlarda benimde ilgimi çekiyor. Keşke kendim okuyup kendim anlasam, kendim çevirebilsem diyordum.:)))

Ne güzel hep böyle şaşırıp sevineceğimiz mucizelerle karşılaşırız inşallah kitap tavsiyesine gelince ben tasavvufla ilgili gazalinin kitaplarını ( ihya-i ulumiddin, kalplerin keşfi) ve birde imam rabbaninin mektubat kitaplarını yıllar önce okumuştum ama size ağır gelir mi bilmem tasavvufla ilgili güncel kitapları pek bilmiyorum eskiden daha ilgiliydim şimdi pek fırsatım olmuyor tasavvuf kitapları okumaya

Insallah:KK200:
Cok tesekkur ederim. Elimdekileri bitireyim. Sizin tavsiyelerinizi dikkate alacagim:)

HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu canim bende bir kac gun once kendime liste yaptim. Bu aralar herseyi cok saldim. Kisisel gelisim , ev isleri vs. Yapmadikca daha cok kendimi dibe cektigimi gorunce soyle bir silkelendim. Kahvaltiya misafir cagirdim, moral olarak iyi geldi. Ev islerimi de tikir tikir yaptim.
Bana iyi hissettiren seylerin listesini yaptim. Pilates cok iyi hissettiriyor ama usengecim. Bahanem cok.
4- 5 yildir Tibet hareketlerini yapiyorum.Aksam tv izlerken. Bazen cocuklarda bana katiliyor. Hic yoktan iyidir.
Ben de şimdi Sahra- Sahra- gönderdiği videoyu izleyip oradaki şeylere bakacağım. Aslında biraz dinledim adamın anlattığına göre kendimi yanlış yönlendirmeye çalışıyormuşum farkettim

Back
X