- 5 Ekim 2013
- 3.289
- 9.711
- 358
Evet canım çok haklısın ben bir ara faturalar için şükrediyordum. Söylemeyi bıraktım tekrar başlayacağım. Dün eşim diyor ki elektriğe tekrar zam gelmiş ( ben de ülkemizin bir an evvel refaha çıkmasını diliyorum öncelikli) şuna bu olmuş bilmem ne yakınıyor canım ne yapıyorsun dedim şikayet ediyorsun tamam bazı şeyleri yanlış buluyoruz ama korkuya, nasıl ödeyeceğime odaklanıyorsun, daha çok kıtlık yaratır. Benim bunu ödeyecek maddi gücüm var paramın bereketi var çok şükür diyeceğizHayatımızda istemediğimiz şeyi yaşıyorsak; demektir ki istemediklerimize istediklerimizden daha fazla enerji yüklüyoruz.Korkularımıza heyecandan tutkudan daha çok yer veriyoruz. Olmazsa diye düşünüp engelleri daha fazla görüyoruz ve kendimize dağ oluşturuyoruz. Onun yerine olurları daha çok düşünüp kendimize bulutlar oluşturmalıyız masmavi gökyüzünde,üzerinde zıp zıp zıplayıp sevinç çığlıklarını attığımız filan
Hadi o zaman harcadığımız her para için şükredelim, gelen faturalara teşekkür edelim kullanırken dolu dolu geçirdiğimiz harika zamanlar için (elektrik,su,telefon,kredi kart faturaları...). Yokluklarımızdan değil de varlıklarımızdan konuşalım hep.Yokluklar çok konuşulduğu zaman "demek öyle düşünüyorsun,tamam artık ben hayatından çıkıp gidiyorum diyen" kişi gibidir ve şakası yoktur.Çoklukta çok konuşulduğunda arsız bitkiler gibidir, dallanıp budaklanır her yeri sararlarMaddi manevi durumu çoğaltıp,azaltabiliriz; düşüncemizi kontrol edelim ki hayatımız kontrol etmiş olalım

Tamam çok haklısın dedi

Canım sende bugün aynı konuyu anlatmışsın süper yaa