Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

⭐️ O zaman Hep beraber söylüyoruz

Ben hayatımın tasarımcısıyım. Ben gerçekliğimin yaratıcısıyım.

Kendimi olduğum gibi seviyor ve kabul ediyorum.

Allah tarafından korunuyor ve destekleniyorum.

Çevrem bolluk ve bereket ile dolu.

Sağlıklı, enerjik ve iyimserim.

olumlamalar yapıldı mı kızlar?
ben şimdi yapıyorum.
Cooooooook tesekkur ederim. Sayende ben de yaptim:)

⭐️ O zaman Hep beraber söylüyoruz

Ben hayatımın tasarımcısıyım. Ben gerçekliğimin yaratıcısıyım.

Kendimi olduğum gibi seviyor ve kabul ediyorum.

Allah tarafından korunuyor ve destekleniyorum.

Çevrem bolluk ve bereket ile dolu.

Sağlıklı, enerjik ve iyimserim.

olumlamalar yapıldı mı kızlar?
ben şimdi yapıyorum.
Yoklama ;) burdayım Ben de yaptım güzeller :KK15:

Huzurlu mutlu geceler :KK36:Hadi biraz şükür edelim kızlar :KK200:

Şükürlerinizi nasıl yapıyordunuz, bunun hakkında bilgi verir misiniz?

Şükür egzersizleri yaratım konusunda oldukça önemli bir yere sahiptir. Hatta bir şeyleri seçip yaratmak için olmazsa olmazlardan da denebilir. Şükür egzersizleri sayesinde dileğinizi (yani yarattığınız şeyi) kabul etme noktasında olursunuz ve tüm ihtimallere açık hale gelirsiniz. Şükür sizin minnettarlık frekansında olmanız anlamına gelir. Minnettarlık ise güçlü yaratıcı bir güçtür.

Şükürlerimiz nasıl olmalıdır?
Şükürleriniz öncelikle günlük yaşamınıza ait olmalı. Yani şuanda neye sahipseniz onlar üzerinde şükür ve minnet duymaya başlamalısınız. Peki şuan sahip olduklarınız sizi yeterince tatmin yada mutlu etmiyorsa, nasıl olacak? Yine de elinizde oldukları için şükretmelisiniz. Kötü bir sobadan, iyi bir ısıtıcıya geçmenin en iyi yolu, elinizde bulunan sobaya şükretmekten geçiyor. En azından sizi ısıtacak bir sobanız var ve bunun için minnet duymalısınız. Bu şekilde elinizdekine odaklanarak, evrene farklı bir frekansta yayın yapmaya başlarsınız ve yaptığınız yayın neticesinde elinizdekinden çok daha iyisi hayatınıza deneyim olarak girer.

Ben (Ercan Kırdök) neredeyse hemen hemen her gün elimde olan yani şuan hayatımda olanları zihnimden teker teker geçiririm ve hepsini düşünürken şükür/minnet duygularını da hissederim. İyi ki hayatımda varlar, çok şükür ki …….. şeye sahibim. Diye düşünmeye başlarım, bu egzersizi her aklıma geldiğinde uygularım ve sahip olduklarım da günden güne çok daha iyi ve yararlı şeylere dönüşür.

Elinize kağıt ve kalem alın ve yazmaya başlayın, en küçük şeyler dahi olabilir. Neye sahipseniz yazın, sahip olduğunuz için şuan minnet duyduğunuz şeyleri. Örneğin; kirada oturuyorsunuz diyelim, kirada otursanız dahi şöyle yazabilirsiniz; çok şükür başımı sokabilecek bir evim var. Yani şükredeceğiniz bir çok şeyinizin olduğunu açıkça görebilirsiniz, hiçbir şeye sahip olmadığını düşünen kişi otursun tekrar düşünsün. Sağlınız için şükredebilirsiniz, çok şükür sağlıklıyım. Aile bireyleriniz için şükredebilirsiniz, çok şükür anne ve babam hayatımda. Arkadaşlarınız için şükredebilirsiniz, çok şükür beni seven ve anlayışlı arkadaşlara sahibim. Giysileriniz için şükredebilirsiniz, çok şükür giyeceğim kıyafetlerim var ve şuan bu bilgilere ulaşabildiğiniz için bile şükredebilirsiniz, çok şükür her geçen gün kendimi geliştiriyorum ve geliştirebileceğim kitaplara, internete ve kişilere sahbim. Tüm bunlar çoğaltılabilir ve çoğaltılmalıdır da.

Şükür egzersizleri elinizde olan ve şuan size ait olan şeyleri zihninizden sayarak, minnet duygusunu yaymak ve hissetmek amacını taşımaktadır.

Bir başka yaratıcı özelliğini de bulunmaktadır ve özellikle sahip olmak yada deneyimlemek istediğiniz şey için bu egzersizi mutlaka yapmalısınız. Peki nedir o şey?

Şükür egzersizinde ikinci yol olarak, yaratacağınız şeye şimdiden sahip olmuş gibi minnet duymanız ve şükretmeniz ile yaratımızı onaylamış olmanız. Zaten şimdi bile İSTEDİĞİNİZ ŞEYE sahipsiniz inancını ve duygusunu yaratmanıza olanak tanır. İsteğiniz henüz gerçekleşmeden gerçekleşmiş gibi onun için şükretmek muazzam bir güç barındırır, yaratımın en keyif verici noktalarından biridir. İsteğinizin oluşması ve hayatınıza girme süresini oldukça kısaltır. Yaratmak istediğiniz her ne ise her gün isteğiniz için şükredin, ona şimdiden sahip olduğunuz için ve kesin bir inanç ile bunu yapın. Mucize dediğiniz şeyler, hayatınızın sıradan bir parçası haline gelecektir. Bu gücü daima kullanmaya, hazır olun ve hayatınızın her anında kullanın.

Siz sadece minnet duyguları hissederek, muazzam güzellikleri yaratabilen ilahi bir varlıksınız, siz sonsuzluksunuz. Siz buraya kendi yaratımlarınızı deneyimlemek için geldiniz ve bilinçli olarak güzel şeyler deneyimlemek elinizde olan basit bir seçim.

- kuantumdunyasi.com -

Şimdiden hayırlı mutlu haftalar olsun:KK200:
Yeni haftanın olumlaması
(en az 7 tekrar yapıyoruz, ışığımız artsın şifa olsun kızlar ...)

⭐⭐⭐

Mutluluk ve memnuniyet ile yaşamı kucaklıyorum.

Vücudum rahatlamış, aklım dingin ve ruhum huzur içinde.

İstediğim her şeyi başarıyorum.

Ben olumsuzluğu aşıyorum.

Kaderimin asıl amacına ulaşıyorum.

Yeni haftanın olumlaması

⭐⭐⭐

olumlamalar yapıldıysa güne sevgiyle ve enerjik bir şekilde başlanır. herşey çok güzel şükürler olsun.:KK37::KK37::KK37::KK36::KK36::KK36:

Kızlar size benim arada izleyerek yaptığım evde müsaitse ofiste bile yapılan hareketli yürüyüş videosu paylaşıyorum. Havalar iyice soğuduğunda dışarı çıkmak istemediğinizde spor salonuna gidemediğinizde suçluluk hissetmemek için yapılabilir. İnt den baktım 1 mil 1. 609... km ye denk geliyormuş çok iyi rakam bence. Üst seviye videolarıda var vücut güçlendikçe arttırılabilir.
Ben dün akşam 22. 00 de yaptım mesela :)) eğlenceli ve enerjisi çok yüksek bir video tavsiye edilir güzeller :KK15:

günaydın canım
ben ilk kilo vermeye karar verdim bu videolar ı yapardım gerçekten çok başarılı evden çıkamayanlar içinnn

Huzurlu mutlu geceler :KK36:Hadi biraz şükür edelim kızlar :KK200:

Şükürlerinizi nasıl yapıyordunuz, bunun hakkında bilgi verir misiniz?

Şükür egzersizleri yaratım konusunda oldukça önemli bir yere sahiptir. Hatta bir şeyleri seçip yaratmak için olmazsa olmazlardan da denebilir. Şükür egzersizleri sayesinde dileğinizi (yani yarattığınız şeyi) kabul etme noktasında olursunuz ve tüm ihtimallere açık hale gelirsiniz. Şükür sizin minnettarlık frekansında olmanız anlamına gelir. Minnettarlık ise güçlü yaratıcı bir güçtür.

Şükürlerimiz nasıl olmalıdır?
Şükürleriniz öncelikle günlük yaşamınıza ait olmalı. Yani şuanda neye sahipseniz onlar üzerinde şükür ve minnet duymaya başlamalısınız. Peki şuan sahip olduklarınız sizi yeterince tatmin yada mutlu etmiyorsa, nasıl olacak? Yine de elinizde oldukları için şükretmelisiniz. Kötü bir sobadan, iyi bir ısıtıcıya geçmenin en iyi yolu, elinizde bulunan sobaya şükretmekten geçiyor. En azından sizi ısıtacak bir sobanız var ve bunun için minnet duymalısınız. Bu şekilde elinizdekine odaklanarak, evrene farklı bir frekansta yayın yapmaya başlarsınız ve yaptığınız yayın neticesinde elinizdekinden çok daha iyisi hayatınıza deneyim olarak girer.

Ben (Ercan Kırdök) neredeyse hemen hemen her gün elimde olan yani şuan hayatımda olanları zihnimden teker teker geçiririm ve hepsini düşünürken şükür/minnet duygularını da hissederim. İyi ki hayatımda varlar, çok şükür ki …….. şeye sahibim. Diye düşünmeye başlarım, bu egzersizi her aklıma geldiğinde uygularım ve sahip olduklarım da günden güne çok daha iyi ve yararlı şeylere dönüşür.

Elinize kağıt ve kalem alın ve yazmaya başlayın, en küçük şeyler dahi olabilir. Neye sahipseniz yazın, sahip olduğunuz için şuan minnet duyduğunuz şeyleri. Örneğin; kirada oturuyorsunuz diyelim, kirada otursanız dahi şöyle yazabilirsiniz; çok şükür başımı sokabilecek bir evim var. Yani şükredeceğiniz bir çok şeyinizin olduğunu açıkça görebilirsiniz, hiçbir şeye sahip olmadığını düşünen kişi otursun tekrar düşünsün. Sağlınız için şükredebilirsiniz, çok şükür sağlıklıyım. Aile bireyleriniz için şükredebilirsiniz, çok şükür anne ve babam hayatımda. Arkadaşlarınız için şükredebilirsiniz, çok şükür beni seven ve anlayışlı arkadaşlara sahibim. Giysileriniz için şükredebilirsiniz, çok şükür giyeceğim kıyafetlerim var ve şuan bu bilgilere ulaşabildiğiniz için bile şükredebilirsiniz, çok şükür her geçen gün kendimi geliştiriyorum ve geliştirebileceğim kitaplara, internete ve kişilere sahbim. Tüm bunlar çoğaltılabilir ve çoğaltılmalıdır da.

Şükür egzersizleri elinizde olan ve şuan size ait olan şeyleri zihninizden sayarak, minnet duygusunu yaymak ve hissetmek amacını taşımaktadır.

Bir başka yaratıcı özelliğini de bulunmaktadır ve özellikle sahip olmak yada deneyimlemek istediğiniz şey için bu egzersizi mutlaka yapmalısınız. Peki nedir o şey?

Şükür egzersizinde ikinci yol olarak, yaratacağınız şeye şimdiden sahip olmuş gibi minnet duymanız ve şükretmeniz ile yaratımızı onaylamış olmanız. Zaten şimdi bile İSTEDİĞİNİZ ŞEYE sahipsiniz inancını ve duygusunu yaratmanıza olanak tanır. İsteğiniz henüz gerçekleşmeden gerçekleşmiş gibi onun için şükretmek muazzam bir güç barındırır, yaratımın en keyif verici noktalarından biridir. İsteğinizin oluşması ve hayatınıza girme süresini oldukça kısaltır. Yaratmak istediğiniz her ne ise her gün isteğiniz için şükredin, ona şimdiden sahip olduğunuz için ve kesin bir inanç ile bunu yapın. Mucize dediğiniz şeyler, hayatınızın sıradan bir parçası haline gelecektir. Bu gücü daima kullanmaya, hazır olun ve hayatınızın her anında kullanın.

Siz sadece minnet duyguları hissederek, muazzam güzellikleri yaratabilen ilahi bir varlıksınız, siz sonsuzluksunuz. Siz buraya kendi yaratımlarınızı deneyimlemek için geldiniz ve bilinçli olarak güzel şeyler deneyimlemek elinizde olan basit bir seçim.

- kuantumdunyasi.com -

bu sayfayı ve paylaştıınız yazıları okuyabilecek sağlıklı gözlerim olduğu için şükürler olsun :KK66:

Yeni haftanın olumlaması

⭐⭐⭐

7 kez sesli olarak okudummmm çok şükür

Kızlar günlük rutinlerimiz olumlamalar, şükürler vücudu canlı kanlı tutacak hareketler; spor, yürüyüş, dans, evin içinde herhangi bir iş ya da temizlik fark etmez bunlar yapıldı mı :cool:
Yoklamayı ben unutursam sizler yapın sorun sorgulayın beni de dürtün canlar :KK19:
Neydi “ Zinciri Kırma “ zinciri kırmak yok
Ben tamamım yatmadan bir daha okurum olumlamalarımı ohh misss :KK36:

Kızlar günlük rutinlerimiz olumlamalar, şükürler vücudu canlı kanlı tutacak hareketler; spor, yürüyüş, dans, evin içinde herhangi bir iş ya da temizlik fark etmez bunlar yapıldı mı :cool:
Yoklamayı ben unutursam sizler yapın sorun sorgulayın beni de dürtün canlar :KK19:
Neydi “ Zinciri Kırma “ zinciri kırmak yok
Ben tamamım yatmadan bir daha okurum olumlamalarımı ohh misss :KK36:
Yalnız ben olumlamaları 1 defa okuyorum:olamaz:

Iyi geceler kizlar
Bayadir ugrayamadim ama kaldigim yerden okumaya devam ediyorum.
Sukurler, imajinasyon, olumlamalar,esmalar bunlari bir donem bu sene basinda yogun sekilde uyguladim. Gercekten bu yola girdiginizde inanip uyguladiginizda, aslinda biz degistigimizde dunya degisiyor.
Bu yola canim arkasasim ftemiz ftemiz sayesinde girdim. Ve oda sahit bir cok seye artik hayatim eskisinden cok farkli cunku ben farkliyim farkindayim.
Hayatim mucizelerle doldu ve bu her gun olmaya devam ediyor. Sukirler olsun.
Surekli anlik takip edemesemde bende buralardayim.

Mucizeler yakanizi birakmasin :D

Bir defa derken 7 kere okuyup olumlamalarin tamamını günde 1 kere yapiyorum dedin dimi cnm
Günde bir tur(7 okuma) garanti yapalim iki kere olursa cok daha iyi bizim için:KK66:
1 okuyordum :olamaz:

Ana bu sabah 7 defa okudum. Gece yatmadan tekrar okuyacagim.

Bu arada pozitif arkadaslarim. Hafta sonu haric her gun spora gittim:rapci:

Gecen hafta basladigim kitabi bitirdim:rapci: bugun yenisine baslayacagim.

Dün de psikolog randevum vardı. Çok güzel bir örnek verdi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Nereden öğrendin belli değil Ama şunu düşün hırsızdan korkuyorsun. Bir gün dışarıdan eve gittin Hava çok yağmurlu ve rüzgarlı kapıyı açar açmaz camın açık olduğunu fark ettin. Ne düşünüyorsun dedi. Ben de içeri hırsızın girmiş olduğunu düşünürüm dedim.

Bu sefer Hırsızlar korkmadığını düşün dedi. Dışarıdan eve geliyorsun yine Hava rüzgarlı ve yağmurlu Kapıyı açtığında camı açık bıraktığını farkediyorsun ne düşünürsün dedi. Ben de cam açık unuttum onu düşünürüm İçeri girerim dedim.

işte dedi aynı olay ama farklı iki bakış açısı. Bana da çok mantıklı geldi. Aslında psikolog da söyledim böyle bir olayı duyduğumda ya da okuduğumda Evet haklısın falan diyorum ama bir süre sonra unutup tekrar eski düşünceme dönüyorum:olamaz:

Back
X