Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

D29EC778-7167-4F23-8675-AFE87EE81798.webp
Bu yıl cesur olalım minik adımlarlada olsa yeni bir şeylere başlayalım belki çok severiz devamı gelir :KK9:olmaz mı ?:KK36:

Merhaba hanımlar,

ben de olumlama yapmaya başlamayı düşünüyordum ki dün gece bu sayfayla karşılaştım. harika bir sayfa gerçekten.:KK9:

yeni bir konu açmaktansa burdan hep birlikte yazışmak, birbirimize enerji vermek daha güzel, daha bereketli olur.:KK5:

ben de bugün itibariyle bazı olumlamalara başladım, zaman dilimine de dikkat ettim, mesela az önce güneş saati idi burası için ve istekte bulunmak için en uygun saatlerdenmiş. huzur ve neşe doldum gerçekten. :KK36:
Hoş geldiniz:)

Olumlama yapmak süper:KK200:

Bir de meditasyon öneririm:olamaz: nacizane:)

Yeni yılın ilk gününden selamlar kızlar mutlu huzurlu akşamlar herkese o zaman senenin ilk motivasyon paylaşımları gelsin :KK55::KK6:“Yüreğinizdeki umut çiçeğini hep sulayın “
❤️❤️❤️

Eki Görüntüle 2220897

Eki Görüntüle 2220908
Bu yıl cesur olalım minik adımlarlada olsa yeni bir şeylere başlayalım belki çok severiz devamı gelir :KK9:olmaz mı ?:KK36:
Harika mesajlarla basladin 2019 a:KK200::KK200::KK200:

Degisiklik iyiymis. Bakalim neleri degistirebilirim:KK76:

Bu aralar okudugunuz, tavsiye edebileceginiz kisisel gelisim kitabi var mi? Aalinda baska turde kitaplar da olur:)

Eki Görüntüle 2220908
Bugün senin paylaşımını görmeden bende bunu okudum. Ve kendimde değiştirmek istediklerimi not ettim. Unutup eskisi gibi davranmamak için arada sırada açıp okuyacağım.:dondurma:

Harika mesajlarla basladin 2019 a:KK200::KK200::KK200:

Degisiklik iyiymis. Bakalim neleri degistirebilirim:KK76:

Bu aralar okudugunuz, tavsiye edebileceginiz kisisel gelisim kitabi var mi? Aalinda baska turde kitaplar da olur:)
Teşekkürler cnm bu yıl biraz karışık okudum kişisel gelişim kitaplarından ;
Momo - Michael Ende
Loise L. Hay - Düşünce Gücüyle Tedavi 2
Roman olarak ;
Arthur Golden - Bir Geyşanın Anıları
Ece TemelKuran - Düğümlere Üfleyen Kadınlar
Azra Kohen - Aden
Dan Brown - Başlangıç
Elif Şafak - Havva' nın Üç kızı
Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna ...
Aklimda kalanlar bunlar şimdilik :))

" Noble "
Hem kitabı hem de filmi olan Christina Noble 'ın Hayat hikayesi beni çok etkilemiştir. Spoiler vermeyim sadece beni çok etkileyen yeri Yazarin/Kahramanın çok ulvi bir misyonu var, hayatin gösterdiği işaretleri görüp takip ediyor ve inancını kaybettiği bir an da bir ibadethanede Tanrıyla bir anlaşma yapıyor " Sen yol göstereceksin, ben de yürüyeceğim diyor " .... okuyun ya da izleyin tavsiye edilir.

Ufak degisiklige bir ornek,
Her gun makyajinizi yapmaya yuzunuzun neresinden basliyorsunuz? Mesela far surerek mi? O zaman bugun de ruj surerek baslayin:))

Bunu coook uzun yillar once arkadasim soylemisti. Sanirom alzaimeri onlemek icin de boyle kucuk degisiklikler yapiliyormus.

Ben yaparim ara ara.
Var mi sizin de uyguladiginiz degisiklikler?

MUTLU YILLAAAAAAAAR TOPIKCANLAR
2018 in 2. Yarisina dogru, ozsefkat konusuna merak salmistim. Bu dogrultuda mottom CANIM KENDIM oldu. Uzun bir sure bu sularda yuzecek gibiyim.
You tube da Halil Ata Bicakci ve Serhat Yabanci videolarina sardim. Tavsiye ederim. Burdaki canim arkadaslarimla paylasmasam olmazdi tabiki. Yeni yilin ilk paylasimi boyle oldu.Arkasi gelecek canlar....
Evrende en temel 2 enerjiyle cevriliyiz.Sevgi ve korku. Hangisini beslersek onu buyutuyoruz.

hayatdevamedecek hayatdevamedecek ne güzel bir denk geliş, ben de bugün youtube'a göz atarken Halil Ata Bıçakcı videosuna rastladım ilk kez ve çok güzel, sakinleştici, farkındalık oluşturan bir videoydu. . evren gerçekten bize istediğimiz ve odaklandığımız şeylerle ilgili gönderimler yapıyor. :KK200:

Selamlar topikcanlarım:KK73:

Evvvet yepyeni bir yıla girdik;yeni yılın umutları baharda patlamaya hazır pembiş pembiş japon çiçekleri gibi içim neşe coşku keyif dolu:KK9:Almaya hazırım kabul ediyorum:KK36:

şu şarkıyı dinlerken size de armağan ediyorum, içimdeki coşkuyla mutlulukla büyük uyum içinde:KK6:

Bu hafta özellikle bugün ayrı şükür hali içerisindeyim, bu hafta iki ayrı mucizem gerçekleşti. Biri annemin diğeri de benim sağlığım için.Her ikimizin de bazı değerleri olması gerektiğinden çok farklıydı ve bazı hastalıklara işaret ediyordu, veee her ikimiz için de mucize gerçek oldu değerler bir anda normal seyrine ulaştı. Aksi halde çooook farklı durumlar seyredecekti, Yüce Allahım tam imajinelerimin yönünde geliştirdi olayları ve benim dr dediki metabolizman çok hızlı tepki veriyor :KK36: Gözlerimle,kulaklarımla bir mucizeye daha şahit oldum ve sizlerle paylaşmak istedim. Evren bir kere daha harikalığına şahit olmamı istedi ve oldu da.Böylesi kolaylığı,böylesi mucizeleri tüm isteklerime yönlendiriyorum, neler var beni kendine hayran bıraktıracak evrenin tekrar tekrar :rolleyes:

Düşüncelerimiz gelecek planlarımızdır; hadi bakalım neler planlıyoruz ??? Kaygı mı planlıyoruz, yoksa şükran takdir mi planlıyoruz ?
Mesele aşk değil, mesele yemek değil, mesele para değil; an da onlara yüklediğimiz titreşimlerde. Aşk yaşarken, aşkı isterken aşka hangi titreşimleri verdiğin önemli içinde coşku,neşe,keyif mi var yoksa korku,güvensizlik, huzursuzluk mu var? Para istiyoruz,maddi bolluk istiyoruz ama para harcarken ne hissediyoruz mutlumuyuz, huzurlu muyuz yoksa para kaygısı içine mi giriyoruz hemen ???Yemek yerken alacağımız kiloyu mu düşünüyoruz, yedikten sonra vicdan azabı mı duyuyoruz ya da yediğimiz şeye şükran mı duyuyoruz? İşte bunlar hep gelecek planlarımız canlar, hadi bugünden itibaren neyi istiyorsak önce ona kendimizden güzel enerjiler verelim,onlara peşin peşin şükran duyalım ki bize mucizevi yollardan kolaydan neşeyle,kolaylıkla,keyifle gelsinler:KK200:

Evvvet yepyeni bir yıla girdik;yeni yılın umutları baharda patlamaya hazır pembiş pembiş japon çiçekleri gibi içim neşe coşku keyif dolu:KK9:Almaya hazırım kabul ediyorum:KK36:

şu şarkıyı dinlerken size de armağan ediyorum, içimdeki coşkuyla mutlulukla büyük uyum içinde:KK6:

Bu hafta özellikle bugün ayrı şükür hali içerisindeyim, bu hafta iki ayrı mucizem gerçekleşti. Biri annemin diğeri de benim sağlığım için.Her ikimizin de bazı değerleri olması gerektiğinden çok farklıydı ve bazı hastalıklara işaret ediyordu, veee her ikimiz için de mucize gerçek oldu değerler bir anda normal seyrine ulaştı. Aksi halde çooook farklı durumlar seyredecekti, Yüce Allahım tam imajinelerimin yönünde geliştirdi olayları ve benim dr dediki metabolizman çok hızlı tepki veriyor :KK36: Gözlerimle,kulaklarımla bir mucizeye daha şahit oldum ve sizlerle paylaşmak istedim. Evren bir kere daha harikalığına şahit olmamı istedi ve oldu da.Böylesi kolaylığı,böylesi mucizeleri tüm isteklerime yönlendiriyorum, neler var beni kendine hayran bıraktıracak evrenin tekrar tekrar :rolleyes:

Çooook geçmiş olsun sana ve anneciğinize sağlıklı mutlu huzurlu keyifli yıllar dilerim canım :))

Her gun makyajinizi yapmaya yuzunuzun neresinden basliyorsunuz? Mesela far surerek mi? O zaman bugun de ruj surerek baslayin:))

Bunu coook uzun yillar once arkadasim soylemisti. Sanirom alzaimeri onlemek icin de boyle kucuk degisiklikler yapiliyormus.

Ben yaparim ara ara.
Ben de bazen kullanmadığım elimle diş fırçalarım saç tararım zor ve komik oluyor :)) iyiki hatırlattın uzun zamandır denemiyordum teşekkürler. Nöronlarına sağlık :KK3:cnm

Ben yaparim ara ara.
Evet Alzheimer'ı önlemek için yapılıyor. Ben eve, markete giderken farklı yollardan giderim. Bulmaca çözmek, farklı bir dil öğrenmekte faydalı diye biliyorum.
Amacını anlamakla beraber bupaylaşımı görünce,ben bunu kendi davranış şeklimde değişiklik yapmak olarak uygulamaya başladım.:rolleyes:

Selam canım :KK37:, annene ve sana çok geçmiş olsun. Çoğu zaman kendimi bir boş vermişlik içinde buluyorum, Sen böyle örnekler verdikçe benimde inancım artıyor.:KK9:

Son düzenleme:
Back
X