Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldiniz:)Merhaba hanımlar,
ben de olumlama yapmaya başlamayı düşünüyordum ki dün gece bu sayfayla karşılaştım. harika bir sayfa gerçekten.
yeni bir konu açmaktansa burdan hep birlikte yazışmak, birbirimize enerji vermek daha güzel, daha bereketli olur.
ben de bugün itibariyle bazı olumlamalara başladım, zaman dilimine de dikkat ettim, mesela az önce güneş saati idi burası için ve istekte bulunmak için en uygun saatlerdenmiş. huzur ve neşe doldum gerçekten.![]()
Yeni yılın ilk gününden selamlar kızlar mutlu huzurlu akşamlar herkese o zaman senenin ilk motivasyon paylaşımları gelsin“Yüreğinizdeki umut çiçeğini hep sulayın “
Eki Görüntüle 2220897
Harika mesajlarla basladin 2019 aEki Görüntüle 2220908
Bu yıl cesur olalım minik adımlarlada olsa yeni bir şeylere başlayalım belki çok severiz devamı gelirolmaz mı ?
![]()
Bugün senin paylaşımını görmeden bende bunu okudum. Ve kendimde değiştirmek istediklerimi not ettim. Unutup eskisi gibi davranmamak için arada sırada açıp okuyacağım.Eki Görüntüle 2220908
Bu yıl cesur olalım minik adımlarlada olsa yeni bir şeylere başlayalım belki çok severiz devamı gelirolmaz mı ?
![]()
Ne güzel eş zamanlı olmuş :))Bugün senin paylaşımını görmeden bende bunu okudum. Ve kendimde değiştirmek istediklerimi not ettim. Unutup eskisi gibi davranmamak için arada sırada açıp okuyacağım.![]()
Teşekkürler cnm bu yıl biraz karışık okudum kişisel gelişim kitaplarından ;Harika mesajlarla basladin 2019 a
Degisiklik iyiymis. Bakalim neleri degistirebilirim
Bu aralar okudugunuz, tavsiye edebileceginiz kisisel gelisim kitabi var mi? Aalinda baska turde kitaplar da olur:)
Onlar da guzelmis:)ben de değişik yollardan gelirim işe :)
üstümü çıkarırken giyinirken farklı yerlerden başlarım :)
bunun gibi küçük değişiklikler :)
Selamlar topikcanlarım
Evvvet yepyeni bir yıla girdik;yeni yılın umutları baharda patlamaya hazır pembiş pembiş japon çiçekleri gibi içim neşe coşku keyif doluAlmaya hazırım kabul ediyorum
şu şarkıyı dinlerken size de armağan ediyorum, içimdeki coşkuyla mutlulukla büyük uyum içinde
Bu hafta özellikle bugün ayrı şükür hali içerisindeyim, bu hafta iki ayrı mucizem gerçekleşti. Biri annemin diğeri de benim sağlığım için.Her ikimizin de bazı değerleri olması gerektiğinden çok farklıydı ve bazı hastalıklara işaret ediyordu, veee her ikimiz için de mucize gerçek oldu değerler bir anda normal seyrine ulaştı. Aksi halde çooook farklı durumlar seyredecekti, Yüce Allahım tam imajinelerimin yönünde geliştirdi olayları ve benim dr dediki metabolizman çok hızlı tepki veriyorGözlerimle,kulaklarımla bir mucizeye daha şahit oldum ve sizlerle paylaşmak istedim. Evren bir kere daha harikalığına şahit olmamı istedi ve oldu da.Böylesi kolaylığı,böylesi mucizeleri tüm isteklerime yönlendiriyorum, neler var beni kendine hayran bıraktıracak evrenin tekrar tekrar
![]()
Ben de bazen kullanmadığım elimle diş fırçalarım saç tararım zor ve komik oluyor :)) iyiki hatırlattın uzun zamandır denemiyordum teşekkürler. Nöronlarına sağlıkUfak degisiklige bir ornek,
Her gun makyajinizi yapmaya yuzunuzun neresinden basliyorsunuz? Mesela far surerek mi? O zaman bugun de ruj surerek baslayin:))
Bunu coook uzun yillar once arkadasim soylemisti. Sanirom alzaimeri onlemek icin de boyle kucuk degisiklikler yapiliyormus.
Ben yaparim ara ara.
Var mi sizin de uyguladiginiz degisiklikler?
Evet Alzheimer'ı önlemek için yapılıyor. Ben eve, markete giderken farklı yollardan giderim. Bulmaca çözmek, farklı bir dil öğrenmekte faydalı diye biliyorum.Ufak degisiklige bir ornek,
Her gun makyajinizi yapmaya yuzunuzun neresinden basliyorsunuz? Mesela far surerek mi? O zaman bugun de ruj surerek baslayin:))
Bunu coook uzun yillar once arkadasim soylemisti. Sanirom alzaimeri onlemek icin de boyle kucuk degisiklikler yapiliyormus.
Ben yaparim ara ara.
Var mi sizin de uyguladiginiz degisiklikler?
Selamlar topikcanlarım
Evvvet yepyeni bir yıla girdik;yeni yılın umutları baharda patlamaya hazır pembiş pembiş japon çiçekleri gibi içim neşe coşku keyif doluAlmaya hazırım kabul ediyorum
şu şarkıyı dinlerken size de armağan ediyorum, içimdeki coşkuyla mutlulukla büyük uyum içinde
Bu hafta özellikle bugün ayrı şükür hali içerisindeyim, bu hafta iki ayrı mucizem gerçekleşti. Biri annemin diğeri de benim sağlığım için.Her ikimizin de bazı değerleri olması gerektiğinden çok farklıydı ve bazı hastalıklara işaret ediyordu, veee her ikimiz için de mucize gerçek oldu değerler bir anda normal seyrine ulaştı. Aksi halde çooook farklı durumlar seyredecekti, Yüce Allahım tam imajinelerimin yönünde geliştirdi olayları ve benim dr dediki metabolizman çok hızlı tepki veriyorGözlerimle,kulaklarımla bir mucizeye daha şahit oldum ve sizlerle paylaşmak istedim. Evren bir kere daha harikalığına şahit olmamı istedi ve oldu da.Böylesi kolaylığı,böylesi mucizeleri tüm isteklerime yönlendiriyorum, neler var beni kendine hayran bıraktıracak evrenin tekrar tekrar
![]()