Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bu da soğanın fotosu renge bakın Harika bir Mor :)) frekansı en yüksek rengin mor olduğunu biliyor muydunuz Canlar ? Bundan mıdır ki şifa deposu :KK200:Allahım ne güzel yarattıkların “ SIR” dolu ....

Eki Görüntüle 2223383

Eki Görüntüle 2223387

Mor rengini bayılırım. Zenginligin rengidir ,tarihte padisahlarin bu rengi kullandığını bilirsiniz
Erguvan agacaninin hikayesini de bilirsiniz belki.
Ancak morun fazla kullanilmasi insana kibir verebilir diye biliyorum
O yüzden halı alacaktım,krem tercih etmistim. Mor cüzdan mesela.. para bol olsun diye :)

Mor rengini bayılırım. Zenginligin rengidir ,tarihte padisahlarin bu rengi kullandığını bilirsiniz
O yüzden halı alacaktım,krem tercih etmistim. Mor cüzdan mesela.. para bol olsun diye :)
Ben ikisini de bilmiyorum. Anlatir misin? :olamaz:

Sinir oluyorun boyke tiplere. Allah razi olsun. Iyi ki engellemis. Kesinlikle devam et olumlamaya. Belki dogru frekansi baska biriyle yakalamissindir:KK200:

Sana bunlari diyen ben ne yaptim? Eskisine mesaj attim:KK70: normalde bugun baska bir sey icin gorusecektik. Toplu bir gorusme. Ben bireysel olarak oncesinde veya sonrasinda bir etkinlik planladim. O da bu sefer olmqz baska sefer soz dedi:KK70:
Beni birkac defa eve birakti. Ben rahatiz oldum bu durumdan bugun ben de seni birakayim dedim. Planim da bu:KK70: neyse ne dedi biliyor musunuz? Sana ozel.degil o birakiriz ne demek:olamaz: yani sana ozel de olur tabi:KK70:

Ben de boyle adami pesinde 4.seneye yaklasiyorum. Ne olacam ben ya:KK48: su dedigim sacma konusmayi kac haftadir disunuyorum:oha: cabucak halloldu. Bir de bende ay rezil olacagim korkusu vardi. Simdi o yok sukur. Amaaan soyledim bitti modundayim.
biz kadinlar biraz olaylari buyuturuz. Bir bakisindan,bir sözünden ne anlamlar cikaririz. Halbuki erkekler oyle degil. Kadin acaba beni seviyor mu diye dusunur, erkek aksam ne yesem diye dusunur. Kaç sene olmuş, sevgilisi varmı onu bile bilmiyorsun.

Artik o cocugu birak. Kendi onune bak. BDV cümlesi gibi oldu:)))).

Mor rengin en yuksek frekansli renk oldugunu ve bolluk bereket için kullanıldığını biliyorum sadece. Erguvanlarin hikayesini bende bilmiyorum.
Arastirmak lazım reklerin etkisini.
Mor rengin Fazla kullanıldığında kibir verdigini bilmiyordum cok etkisinin olacağını sanmıyorum niyet önemli sanki ya, insanın kisilik karakteri hayat ve düşünce yapısıyla cok ilgili gibi bana göre tabi. Egosu tavan bir iki tanıdık insandan gördüğüm hayatında mor ve tonlarını kullandığını söyleyemem :))
Benim de az minik birkaç eşyam mordur. Minik ametis taşım var. Pembe kuvars ve beyaz kuvars salonda sevdiğim köşede durur.
Cüzdanım koyu canlı renk bir mavi, siyah ya da koyu kahve rengi kullanmadım gibi. Cüzdanın içinin sadelegi, parayı çekeceğine inanılan şans parası, bolluk bereket getiren yazı dua ya da küçük objelere bende inanırım hatta ise yarıyor :)

Bende internette okumustum Kizlar soyle birseyler yaziyor..
Screenshot_20190126-161828_Samsung Internet.webp

Mor rengin en yuksek frekansli renk oldugunu ve bolluk bereket için kullanıldığını biliyorum sadece. Erguvanlarin hikayesini bende bilmiyorum.
Arastirmak lazım reklerin etkisini.
Mor rengin Fazla kullanıldığında kibir verdigini bilmiyordum cok etkisinin olacağını sanmıyorum niyet önemli sanki ya, insanın kisilik karakteri hayat ve düşünce yapısıyla cok ilgili gibi bana göre tabi. Egosu tavan bir iki tanıdık insandan gördüğüm hayatında mor ve tonlarını kullandığını söyleyemem :))
Benim de az minik birkaç eşyam mordur. Minik ametis taşım var. Pembe kuvars ve beyaz kuvars salonda sevdiğim köşede durur.
Cüzdanım koyu canlı renk bir mavi, siyah ya da koyu kahve rengi kullanmadım gibi. Cüzdanın içinin sadelegi, parayı çekeceğine inanılan şans parası, bolluk bereket getiren yazı dua ya da küçük objelere bende inanırım hatta ise yarıyor :)

Ben moru cok severim ancak beyaz tenliyim,gerci beyaz tenlilere daha cok yakışır sanki ama bir magazaya gidince aklima mor kazak mor bluz almak gelmez misal. Kimin gelir ki? :)
Bide cuzdanda dikkatli olmak lazim
Mesela bir fatura fis ya da kredi kartinin önüne parayi koymamak lazim
Cunku kredi kartinin icinde borc vardir mantiken :)
Bunuda bir yerde duymustum
Evinizin sag kosesine galiba odadan girince mor birseyler yerlestirin bolluk köşesi olsun derler

Mesela kırmızı,kan rengi,kan akışı heyecan kirmiziyi da dikkatli kullanmak gerekir,ama.kendinizi kötü hissettiginizde kirmizi giyinin derler.
Sanirim enerjisi yüksek bir renk..
Bu arada sari rengi ile alakalida degisik seyler suydum
Başak a okunan dualar vardır bolluk bereket icin
Başak sarıdır bildiginiz uzere ,altin sarisi da yeniliği ve zenginligi simgelermis
Bebeklere eskiler sarı tulum battaniye sararlarmis sarılık olmasınlar diye..
Çünkü bebege bakarken insan bakamaz yani sariya bakmaktan doğal olarakta enerjisini yani nazar dedigimiz olay bebege degmezmis
Hani yeni dogan bebeklerde sarılık olur ya bazilarinda
Ama mesela ruya tabirlerinde de sari gormek hastaliktir derler limon icin galiba ?
Yani karışık biraz ..
Renkler hayatimiza daha dogrusu ruh halimize etki eder
Ben kahverenginin insanda sinir yaptigini da duymustum
Bence doğru
Icim bogulur kahverengi mobilyali evlerde yahu :)

Ben moru cok severim ancak beyaz tenliyim,gerci beyaz tenlilere daha cok yakışır sanki ama bir magazaya gidince aklima mor kazak mor bluz almak gelmez misal. Kimin gelir ki? :)
Bide cuzdanda dikkatli olmak lazim
Mesela bir fatura fis ya da kredi kartinin önüne parayi koymamak lazim
Cunku kredi kartinin icinde borc vardir mantiken :)
Bunuda bir yerde duymustum
Evinizin sag kosesine galiba odadan girince mor birseyler yerlestirin bolluk köşesi olsun derler

Mesela kırmızı,kan rengi,kan akışı heyecan kirmiziyi da dikkatli kullanmak gerekir,ama.kendinizi kötü hissettiginizde kirmizi giyinin derler.
Sanirim enerjisi yüksek bir renk..
Bu arada sari rengi ile alakalida degisik seyler suydum
Başak a okunan dualar vardır bolluk bereket icin
Başak sarıdır bildiginiz uzere ,altin sarisi da yeniliği ve zenginligi simgelermis
Bebeklere eskiler sarı tulum battaniye sararlarmis sarılık olmasınlar diye..
Çünkü bebege bakarken insan bakamaz yani sariya bakmaktan doğal olarakta enerjisini yani nazar dedigimiz olay bebege degmezmis
Hani yeni dogan bebeklerde sarılık olur ya bazilarinda
Ama mesela ruya tabirlerinde de sari gormek hastaliktir derler limon icin galiba ?
Yani karışık biraz ..
Renkler hayatimiza daha dogrusu ruh halimize etki eder
Ben kahverenginin insanda sinir yaptigini da duymustum
Bence doğru
Icim bogulur kahverengi mobilyali evlerde yahu :)
Teşekkürler güzel bilgiler için :)
Benim salonum bolca açık kahve krem rengi ile doludur açık meşe rengi gibi yani boğucu degildir:olamaz:
Tercih meselesi tabi ;)

Teşekkürler güzel bilgiler için :)
Benim salonum bolca açık kahve krem rengi ile doludur açık meşe rengi gibi yani boğucu degildir:olamaz:
Tercih meselesi tabi.
Rica ederim.. krem olunca havasi degismistir renkli suslerde varsa vazo gibi falan .. benim annemlerin onceden herseyi kahverengiydi full benim gardirobum falanda ayhh

biz kadinlar biraz olaylari buyuturuz. Bir bakisindan,bir sözünden ne anlamlar cikaririz. Halbuki erkekler oyle degil. Kadin acaba beni seviyor mu diye dusunur, erkek aksam ne yesem diye dusunur. Kaç sene olmuş, sevgilisi varmı onu bile bilmiyorsun.

Artik o cocugu birak. Kendi onune bak. BDV cümlesi gibi oldu:)))).
:D bosan bence :D

Kuzum senle ilgisi yok bu esprilerin alindiysan kusura bakma.
Bdv sozu gibi oldu deyince...aklima o geldi :KK70:
Sen konuscan tabi yoksa.:KK50:
Yok yok bozulmadim. Aksine cok hosuma gitti. hayatimi degistiriyorum hayatimi degistiriyorum demis ya donup donup aynisina geliyorsun diye. O konuya hakim:olamaz: Cidden BDVlik durum oldu:KK70:En guzeli simdiye kadar olmadiysa vardir bir hayir deyip aklindan uzaklastirmak, buraya onunla ilgili yazmamak. Onu demek istedim ben de:KK200:

Yoksa yazmaz olur muyum? Daha yeni 4 tane kitap aldim 3u kisisel gelisim. Ordan guzel bilgiler verecegim size:rapci:

Back
X