"Fiziksel dünyanızı anlayabilmeniz için ancak titreşimi dilinize çevirme yeteneğiniz aracılığıyla gerçekleşir.Başka bir deyişe, gözleriniz aracılığıyla titreşimi gördüklerinize çevirirsiniz.Kulaklarınızı kullanarak, titreşimi duyduğunuz seslere çevirirsiniz. Burnunuz, diliniz ve tırnak uçlarınız bile titreşimi dünyanızı anlamanıza yardımcı olan kokular,lezzetler ve dokunuşlara çevirir. Ancak titreşimsel çevirmenlerinizin en karmaşık olanı duygularınızdır"ALINTIDIR
İşte an'da kalarak duyduğumuz sese,aldığımız tatlara,hissettiğimiz havaya, aldığımız kokuya anlam katarak enerji katarak çok daha kalitelerini çok daha güzellerini yaşamımıza çektiğimiz fırsatlar oluştururuz. Neye odaklanırsak onu büyütürüz, ona büyüteç tutarız

Yaşadığımız anların güzelliği enerjilerdendir, titreşimlerindendir. Yüksek enerjili kokular,yüksek enerjili tatlar,yüksek enerjili sesler konuşmalar, yüksek enerjili havalardır ortamı güzelleştiren anlamlaştıran aslında
Amerikadayken 14 Şubat sevgililer günü okullarda da anılır, bir şekilde kutlanır. Herkes birbirine kalpli şekerler hediye eder,alır yani sadece sevililer günü değildir aslında sevgi günüdür.Biraz önce bir ilhamla kızımın sınıfına kalp şeklinde güzel bir pasta gönderdim,içine bol sevgi koydum.O küçük kalplere dokunabilmek,onunların sevinçlerini hissedebilmek çok eşsiz,çok saf bir enerji.
Şimdi de en saf, en yüksek pozitif enerjimle sevgilerimi gönderiyorum hepinize topikcanlarım; bu güzel enerjim size ilhamlar olsun,yeni algılar, yeni harika olasılıklar olarak dönsün