Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Nasıl güzel bir topik, nasıl enerji deryasıdır burası :KK36: Daha güzel,daha coşkulu,daha keyifli neler yazabiliriz buraya acaba ??? (Evrenin en harika yasasıdır soruları cevaplamak,biliyorsunuz :super: )

Günün Sözü;
Aradığın sevgiyi önce kendine ver, evrenin yasalarıyla zaten sevginle eşleşen insanlar sana gelecek :KK36:
Bu topik benim iç sesimi mi duyuyor ne :KK45: Dün bir soru dolanıyor aklımda arkadaşlık dostluk ilişkilerle ilgili eşimlede paylaştım bu konuyu, yargılamadan karşıdaki kişiyi anlattım hissettiklerimi (çok uzun konu okuyanı yormamak adına yazmadım) neyse..
Topiği bir açtım sorumun cevabını Buttrfly Günün sözüyle açıklamışsın canım çok teşekkürler :KK19:
Bu topiği takılanların antenleri çıkıyor :)) işin şakası hepimiz birbirimize aynı sevgi frekansı ile bağlıyız biliyorum ondan bi açıyorum burayı ya aklımdakiler cevaplanıyor ya bir yol gösteriliyor seviyom burayı ve sizleri kızlar :KK15:

Tebrik ederim sizi, azminiz için ve tabiki başarınız için. Neler vardır daha sizin hem çocuklarınıza hem de bize anlatacağınız ilhamlar olacağınız:KK73: O zor zamanlarda neler başarmışsınız, artık daha kolay başarırsınız hedeflerinizi;çünkü bilinçaltının çok önemli bir inancı var ve deneyimi var:KK36:

İçeri de ne varsa dışarıda da var.İçeride mümkün olan dışarıda çoooktan mümkündür.Yaşadığımız o olaylar,o insanlar o durumlar hep içeride mevcuttu zaten, karşımıza çıkması tesadüf değildi. Karşılaştığımızda o kişiyi yıllardır tanıma hissi ya da o olayı sanki daha önce yaşamış hissi hep bundan ya:KK6:
Çok teşekkür ediyorum.Eşim de pozitif çözümcül bir insan olduğundan çok fazla çatışmalar olmaz evimizde,mutlaka çözüm yolu vardır der kendisi de benim gibi azimli biri,onun hikayesi de bambaşka bir gün onu da anlatırım .Yeni nesli bizler yetiştiriyoruz,o yüzden bizler sorun çözücü olursak her probleme of uff demez isek çocukta bunları duymaz ve çözüm ürettiğinizi görürse o da size oyun oynarken şu cümleleri kurabilir.Anne arabamın tekerleği kırıldı ama ben şöyle bir çözüm ürettim ya da kardeşim bak ben bu oyuncağı böyle tasarladım diye 5 yaşındaki kuzucuklar sizi çook mutlu edebiliyor.İnsan isterse olumlu bakabilir ama istemezse sittin sene yılları mutsuz,dünyadan bihaber,umutsuz geçirir.Önce biz hangi tarafta olacağımıza karar verip umutlu bir yaşam için önce önyargılarımızdan sıyrılıp,kendimizi nasıl geliştirebiliriz bunun üzerinde kafa yorabiliriz.Arkadaş çevremizi olumlu insanlarla çevreleyip ,pozitif enerji için kendimize vakit ayırmak ruhumuza çok iyi gelicektir.Hobiler bunu bize yaşatan en güzel fiziksel aktivitelerdir.Her kadının en az bir hobisi muhakkak olmalı,bu herşey olabilir.Hayat çok kısa ve zaman çok değerli .Güzel ve kaliteli geçen zaman muhakkak ruhumuzda ve ailemizde çok güzel dönüşleri bize getirecektir.Hayata pozitif bakalım ki çocuklarımız da geleceğimiz de güzel olsun.Önce kendimizi severek başlayabiliriz.

Rica ederim canım:KK200:

Ahhh ahhh biz küçükken kaç imaj yaptılar kendi korkularından,endişelerinden,yaşadıkları yetersizlik deneyimlerinden.O imajlar bize de geçti ve kendimize ne kadar yanlış,tuhaf kalıplar edindik.Enerjiler kaybolmadığı için, biz onları değiştirmediğimiz sürece, sürekli kısır döngü şeklinde farklı insanlar,farklı olaylar olarak karşımıza çıkıp çıkıp duruyorlar. İşte bu bilinçaltımıza, DNA larımıza kitlediğimiz ne kadar negatif enerji varsa her birini sevgiyle bırakalım. O eş,o sevgili,o arkadaş,o komşu,o kayınvalide,o görümce,o çocuk,o öğretmen,müdür,o patron hepsi bundan...Hepsi enerjinin karşılığı.Her biri imajın karşılığı.Hadi o zaman imajları değiştirelim, iç sesler de değişecektir zaten; hem içeride hem dışarıda temizlik yapalım bu dönemin harika dolunay zamanında :KK36:
Bugünlerde aynı bu şekilde düşünüyordum aklıma bu sayfa geldi yıllardır arastiirirm kişisel gelişim okurum ama hala kendime cevap çözüm bulamadım ben de hep farklı kisislerle aynı senoryayi yasıyorum aynı korkuları aynı üzüntüyü umarım kayıtlarımı olumluları ile degistirebilirim

20190223_220339.webp

Aklınızdan geçen düşüncelere, kalbinizden çıkan duygulara dikkat edin ..

:KK49::KK49:@sahra8482 Gunaydin canim.
Paylastigin videoyu izledim. Ben de son bir kac gundur bu konuya yogunlasmistim. Otomatik pilota baglamis gibi, gozumu acar acmaz ayni hareketleri/ isleri yapiyorum . Oysa ben cogu zaman gozumu acar acmaz kendimle basbasa kalmak icin 5 - 10 dk ihtiyac duyuyorum. Cok az gibi gorunse de benim icin kritik bir zaman dilimi. O surede, kahve icip, meyve yemek( sabah kan sekerim dusuk oluyor) burayi okumak birde instagramdaki pozitif dusunce, motivasyon vb . hesaplara goz gezdirmek istiyorum. 3- 5 dakika da esneme hareketleri yapsam tadimdan yenmem:KK49:
Gel gor ki uykumdan fedakarlik etmek zor geliyor. Oysa ki 15-20 dk once uyanabilsem hepsini yapacagim.
Bu yil evde oldugum icin kendime boyle bir salma izni verdim.
Seneye ise baslayinca ilk gunler zorlanasam da , mecbur alisirim.:kahve::KK55::KK17:

:KK49::KK49:@sahra8482 Gunaydin canim.
Paylastigin videoyu izledim. Ben de son bir kac gundur bu konuya yogunlasmistim. Otomatik pilota baglamis gibi, gozumu acar acmaz ayni hareketleri/ isleri yapiyorum . Oysa ben cogu zaman gozumu acar acmaz kendimle basbasa kalmak icin 5 - 10 dk ihtiyac duyuyorum. Cok az gibi gorunse de benim icin kritik bir zaman dilimi. O surede, kahve icip, meyve yemek( sabah kan sekerim dusuk oluyor) burayi okumak birde instagramdaki pozitif dusunce, motivasyon vb . hesaplara goz gezdirmek istiyorum. 3- 5 dakika da esneme hareketleri yapsam tadimdan yenmem:KK49:
Gel gor ki uykumdan fedakarlik etmek zor geliyor. Oysa ki 15-20 dk once uyanabilsem hepsini yapacagim.
Bu yil evde oldugum icin kendime boyle bir salma izni verdim.
Seneye ise baslayinca ilk gunler zorlanasam da , mecbur alisirim.:kahve::KK55::KK17:
Selam canim bende iyi akşamlar diyeyim sana. Tesekkurler güzel tavsiylerin icin bu arada :KK200:
Bazen hayat koşturmasından bende yapamıyorum ama kısa minik anlar yaratıyorum kendime sakince el yüz yıkamak gibi çay içerken sakince birşeyler okumak ya da vakit varsa yoga esneme hareketleri yapmak gibi..
Sen yazıyormuşsun bende çok rahatlarım o yöntemle, şu aralar kendimce komik gelen bisey yapiyorum. icim doldugunda günlük yazmak gibi video çekiyorum 5-10 dklik, bir terapiste anlatır gibi konuşuyorum, sonra izleyip siliyorum tutmuyorum telefonda :KK48: kendimi sinirli telaşlı vs dışardan görmek cok garip, sonradan çok gülüyorum o halime :deli::)) bu yöntem çok rahatlattı belki vardır böyle iyileşme yöntemleri ben bulmuş olamam herhalde :-)
Silince zihin sanki bana " bak anlattın döktün içini sonrada gülerek sildin o anıyı, herşey tamir edilebilir " diyor ve iyi hissediyorum günün devaminda.. ne zihnime ne de bedenime kaydetmiyorum o duygulari ..
Asıl önemli nokta bir kere izleyip hemen silmek. Kalirsa O temizlemek istediğin anıyı tekrar izlemek yanlış olur. Kötü bir olayi ya da travmayı tekrar tekrar anlatıp yaşamak gibi.. Zincirleme reaksiyon gibi başka negatiflikleri hayatımıza çekmek istemeyiz.
Bir nevi bilinç altı temizliği aslında.. neydi sloganımız :halay:( Temsili zihin temizliği içindir;) )
" Fırçala temizle, ovala, parlat " parlat kısmı: temizlenen anının yerine neşe keyif coşku koymak...
Mutlu huzurlu akşamlar topikcan arkadaşlar okuyan yazan yazmayan takip eden herkese sevgiler :KK200:

Yarindan itibaren icimde en ufak karamsarlik, kaygi veya korku tasimadan, sahip olduklarima sukrederek, isteyip de henuz sahip olamadiklarima da basaracagim inanciyla elimden gelenin en iyisini yaparak, hayatimda yalnizca guzel insanlara yer vererek, zamanimi sadece anlamli seylere harcayarak, cok okuyarak, cok gezerek ve de tertemiz bir kalple yoluma devam edecegim. :KK36:

Yarindan itibaren icimde en ufak karamsarlik, kaygi veya korku tasimadan, sahip olduklarima sukrederek, isteyip de henuz sahip olamadiklarima da basaracagim inanciyla elimden gelenin en iyisini yaparak, hayatimda yalnizca guzel insanlara yer vererek, zamanimi sadece anlamli seylere harcayarak, cok okuyarak, cok gezerek ve de tertemiz bir kalple yoluma devam edecegim. :KK36:
Süper cok güzel niyetler öyle olsun inşallah ❤başarılar dilerim ..
Naçizane bir öneri de bulunmak isterim. ' O Gemi Bir gün Gelecek ' yazmışsınız ya.. Niyet dilek cümlelerimizi gelecek zamanlı kurmamaya özen gösteriyoruz, o niyetin gerçekleşme zamanini hep ileri otelemis olursunuz.
" O Gemi Benim Limanımda.. ya da O Gemi Benim zaten " uygun zaman çizelgesinde hayatımda belirir diyebilirsiniz ...

Süper cok güzel niyetler öyle olsun inşallah ❤başarılar dilerim ..
Naçizane bir öneri de bulunmak isterim. ' O Gemi Bir gün Gelecek ' yazmışsınız ya.. Niyet dilek cümlelerimizi gelecek zamanlı kurmamaya özen gösteriyoruz, o niyetin gerçekleşme zamanini hep ileri otelemis olursunuz.
" O Gemi Benim Limanımda.. ya da O Gemi Benim zaten " uygun zaman çizelgesinde hayatımda belirir diyebilirsiniz ...

Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ediyorum. :KK200:

Haklisiniz. Niyetimi otelememek adina gereken degisikligi yapiyorum o halde:

"O gemi zaten benim." :KK36:

Günaydın herkese bu minik adamı izlerken yüzünüzde oluşan tebessümle,dilerim ki bu hafta içinizdeki çocuk kikir kikir sürekli gülsün :KK75::KK73:
Mutlu neşeli bereketli haftalar dilerim herkese ❤
Not: Sen nasıl bir bebesin yaa dans için ince motor, kaba motor becerileri daha embriyo iken start vermiş maşallah sana :))

Vücudunu (bedeninizi) Sevmek İçin 20 Yol

1- Vücudunu hayallerinin aracı olarak düşün. Onurlandır onu. Saygı duy. İyi Beslen.
2- Vücudunuzun yapmanıza izin verdiği her şeyin bir listesini oluşturun. Oku ve sık sık listeye ekle.
3- Vücudunuzun her gün neler yapabileceğinin farkında olun. Unutmayın, onu geliştirin,
4- Hayran olduğunuz insanların bir listesini oluşturun: yaşamınıza, topluluğunuza veya dünyaya katkıda bulunan insanlar. Görünümlerinin başarılarında ki etksini düşünün. 5-Başınız dik tutarak yürüyün, kişi olarak kendinizle gurur ve güven duyun.
6- Kilonuzla barışın ve şeklinizin sizi zevk aldığınız faaliyetlerden uzak tutmasına izin vermeyin.
7- Hoşunuza giden, kişisel tarzınızı ifade eden ve vücudunuza iyi gelen rahat kıyafetler giyin.
8- Vücudunuz ve görünümünüz için endişelenerek harcadığınız zaman ve enerji ile başarabileceğiniz her şeyi düşünün.
9- Vücudunuzun arkadaşı ve destekçisi olun, düşmanı değil.
10- Bunu göz önünde bulundurun: cildiniz ayda bir kez kendini değiştirir, beş günde bir mideniz, altı haftada bir karaciğerinizi ve üç ayda bir iskeletinizi değişir. Vücudunuz olağanüstü bir yapı- ona saygı duymaya ve takdir etmeye başlayın.
11- Her sabah uyandığınızda, olumlu düşünceyi uygulayın. O sizin için dinlendi ve gençleşti teşekkür edin.
12- Her akşam yatağa gittiğinizde, vücudunuza, gün boyunca yaptığınız şeylere izin verdiği için ne kadar teşekkür ettiğinizi söyleyin.
13- Düzenli olarak zevk aldığınız ve yaptığınız bir egzersiz yöntemi bulun. Kilo vermek veya vücudunuzla savaşmak için egzersiz yapmayın. Vücudunuzu sağlıklı ve güçlü yapmak için bunu yapın ve çünkü bu sizi daha iyi hissettirir.
14-Vücudunuz geçmişte daha iyi hissettirdiği zamanı düşünün . Vücudunuzu sevin, bu bedeninizde herhangi yaşta tekrar iyi hissetmenizi sağlayacak bu düşüncedir. 15- Görünüşünden bahsetmeden önce kendinle ilgili 10 olumlu şeyin listesini tut. Günlüğüne yazabilirsin.
16- Aynalarınızın her birine “İçimde ve dışımda çok güzelim” diyen bir yazı koyun.
17- Dünyadaki ve kendinizdeki güzelliği arayın. 18-“Yaşam, bedenimden bu şekilde nefret ederek vaktimi boşa harcamak için çok kısa” diye düşünün.
19- Açken ye. Yorgun olduğunuzda dinlenin.
20- Kendinizi, içsel gücünüzü ve güzelliğinizi hatırlatan insanlarla çevrenizi kuşatın.
Kaynak: bilgierdemdir.com

Bedenimin yapmama izin verdiği şeyler için minnettarım Şükürler olsun Allahım.
Ben başlayım küçük bir listeyle belki katılmak isteyenler olur :) ❤
1. Bu sabah gözlerimi yeni bir güne açıp ve sağlıklı nefes alabildiğim için
2. Kahvaltı yapmaya mutfağa geçerken beni taşıyan saglikli bacaklarim için
3. Sevdiklerimi görmemi sağlayan gözlerim için
4. Yine onları duymamı sağlayan işitme sistemim için
5. Burda paylaşım yapmama izin veren ellerim parmaklarım için
6. Ben hiçbir şey yapmadığımi zannedip boş boş otururken bile aldığım nefesle kanimdaki oksijeni yakıp glikozu enerjiye çeviren ve her an yeni hücreler oluşturan sistemlerim için ....
.... (uzar gider böyle)
teşekkür ederim her bir atomuma, yaşamda minicik bir olumlu şeyi hareket ettirip güzel şeyleri başlatabiliyorsam ne mutlu bana ❤
*** Hergün bir kaç tane maddeyle olsa bedenimize minnettar olsak ne kadar güzel olur değil mi ?

Vucudumun destekcisi, en yakin arkadasiyim.
Vucuduma, varolusuma, yaradilisima saygi duyuyorum.
Vucudumu seviyorum.
Vucuduma iyi davraniyorum; guzel gidalarla besliyorum. Guzel giysilerle susluyorum.
Vucudumla gurur duyuyorum.
Basim dimdik, omurgam duz, omuzlarim genis, kendimden emin adimlarla yuruyorum.
Cunku CANIM KENDIM....
Sahra- Sahra- canim 2018 in 2. Yarisindan sonra kendimi beden olumlama, kendini oldugu gibi kabul etme ve sevme, ozsefkat, oz farkindalik konularina adamistim. Bir suredir odagim degismis. Paylasimlarin iyi geldi. Sagolasin.
Yine donup dolasip en temel enerjinin sevgi oldugu, bu frekansa gecmek icin de ilk adimin kendimizi oldugumuz gibi kabul edip, sevmekle basladigi inancinda birlestik.
Musmutlu haftalar hekese....

Vucudumun destekcisi, en yakin arkadasiyim.
Vucuduma, varolusuma, yaradilisima saygi duyuyorum.
Vucudumu seviyorum.
Vucuduma iyi davraniyorum; guzel gidalarla besliyorum. Guzel giysilerle susluyorum.
Vucudumla gurur duyuyorum.
Basim dimdik, omurgam duz, omuzlarim genis, kendimden emin adimlarla yuruyorum.
Cunku CANIM KENDIM....
Sahra- Sahra- canim 2018 in 2. Yarisindan sonra kendimi beden olumlama, kendini oldugu gibi kabul etme ve sevme, ozsefkat, oz farkindalik konularina adamistim. Bir suredir odagim degismis. Paylasimlarin iyi geldi. Sagolasin.
Yine donup dolasip en temel enerjinin sevgi oldugu, bu frekansa gecmek icin de ilk adimin kendimizi oldugumuz gibi kabul edip, sevmekle basladigi inancinda birlestik.
Musmutlu haftalar hekese....
Rica ederim canim yöntemi ve paylaşımları beğenmene sevindim.
Söylediğinde çok haklısın. Bende yıllardır farkli farkli konuları iyileştirmeye ya da mevcut bir durumu daha iyilere çıkarmak için değişik her şeyi denedim ama dediğin gibi önce kendini sevmeye dönüyor insan.
Bir beyin hücresi nöronların resmi ile Evrenin yıldızların resmi aynı (int de görsellere bakarsanız görürsünüz arkadaslar) Buda aslında bizim de Evrenin bir parçası hatta herşeyle bir olduğumuzun kanıtı...
Minik bir parcamiz acı çekince tamamızız acı çekiyor değil mi, ama küçücük bir parçanı güzelleştirip iyileştirdiğinde bütünün bedenin hatta ruhun zihnin dahi iyileşip mutlu oluyor...

Bu 28 cümleyi Sesli Olarak Kendinize Söyleyin. Harika Olacaksınız.

Negatif hissediyorsanız bu 28 cümle bilinçaltınızı anında uyandıracaktır. Huzurlu ve iyi hissedeceksiniz. Bu basit cümleleri sesli bir şekilde sonuna kadar okuyun ve içinizdeki pozitifi uyandırın.

Buradaki bazı cümleler egoyla ilgilidir. Bazıları ruhsal enerjiniz ve çakralarınızı yükseltmek için seçilmiştir. Genel olarak ise bilinçaltınıza ulaşacak cümlelerdir. Siz cümledeki gücü hissederek söyleyin. Sonuna kadar okuyun. Her gün bu cümleleri bir kere okumayı ihmal etmeyin.

1 > Kendimi müthiş hissediyorum.

2 > Ben muhteşem biriyim.

3 > Kararlarım kesinlikle, tam olarak doğru.

4 > Kaderimi yaşıyor ve yaşamımı şekillendiriyorum.

5 > Akıştayım, zihnim zamanın akışına kendini bırakıyor.

6 > Şimdiye odaklanıyorum ruhum ve zihnim şimdide buluşuyor.

7 > Ben çok iyi bir insanım ve sevgi ile harika hissediyorum

8 > Her şey yolunda; Her şey istediğim gibi oluşuyor.

9 > Yaşamımda harika şeylere yer açılıyorum ve kötü şeyler hayatımdan çıkıyor.

10 > Ben güzel ve sevgi dolu bir canlıyım.

11 > Korkularım değil Hayallerim ve en güzel dileklerim gerçekleşiyor.

12 > Öfkem ve kaygılarım sessizce bedenimden ve zihnimden uzaklaşıyor.

13 > Ruhum çok huzurlu.

14 > Korunuyorum. İyi ve güzel her şey tarafından tam bir koruma altındayım.

15 > Bugün tam şu anda tepe noktamdan kuyruk sokumuma kadar tüm pozitif enerji ruhuma giriyor.

16 > Kırılmış olan her iyi şey tekrar birleşiyor ve daha güçleniyor.

17 > Hayatı ve yaşamı çok seviyorum.

18 > Kendimi seviyorum ve saygı duyuyorum

19 > İçimdeki yüce güç harekete geçiyor ve her şeyi pozitife dönüştürüyor.

20 > Ben ruhsal enerjimi yükseltiyor ve bedensel sağlığımı arttırıyorum

21 > Bedenim ve Aklım ruhumun pozitif enerjisi ile parlıyor ve yükseliyor.

22 > Ben iyilik dolu pozitif bir insanım

23 > Ben sevgiyim ve sevgi enerjisi ile tüm hayatım iyileşiyor ve güçleniyor.

24 > Şimdi şu anda tam olarak tüm anılarımı kabul ediyor ve onları sevgiyle özgür bırakıyorum

25 > Yaşadığım her anı kabulleniyorum.

26 > Ben tüm negatif düşüncelerden ve anılardan bağımsızım ve onların üstündeyim.

27 > Ben bugün kendimi affediyorum.

28 > En derin olan güç iyileşiyor zenginleniyor ve sevgi mutluluk ve uzun yaşam huzur farkındalık ve tüm güçlü enerjiler ve yaşamın akışıyla taçlandırılıyor.

Kaynak: bilgierdemdir.com

Back
X