Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bu meditasyonu yaptınız mı hemen.
Bu videoki kişi başka bir videoda " Ben şu çalışmayı bu falan yöntemi yapiyorum diliyorum olmuyor " diyorsanız böyle çalışmalara biraz ara verin bilinç altı direnç gösterir. Tıpkı bilgisayarlar gibi beyninizide de reset atmak gerekir . Çok fazla yükleme yapmaktan olabilirmiş boşaltın kafanızı biraz başka şeylerle ilgilenin ara verin zaten kalbinize içinize sinmiyorsa o an bırakın. Sonra denersiniz :)

Bunu izledim ama yaptıklarım başka videolarda evet bıraktım zaten bi 5:55 videosu var zaten onu yapınca beklemek gerekiyor bakalım bi umut işte olursa yazarım buraya da :)

kızlar selam. banlıydım pek aktif olamadım bdv sağolsun 🙄

hayatıma gelirsek bu ara sanki herşey üstüste geliyor benim adıma gerçekten zorlanıyorum. ama moralimi bozmamaya çalışıyorum. yoğun ders çalışıyorum dün mesela seçim otobüsleri ve üst kat komşumun temizlikçisi gerçekten çıldırdı gürültü korkunç boyuttaydı. gece de sağolsun komşum yine kaç kez uyandırdı bilmiyorum bugün kendime gelip derse oturamadım bile. cidden bazı insanlar insanların hayatını zorlaştırmak için yaşıyorlar sanki artık zıtlaşmayı bırakıp hayatın karmasının onları vurmasını beklemeye karar verdim. cidden belki bu çektiklerimin eziyeti de bana pozitif döner.

banlıyken bu topiği çok özledim gerçekten. dün gece uyandıkça geri uykuya dalmaya çalışırken bol bol meditasyon ve imajinasyon yaptım. hani bilirsiniz göğsünüzde bi sıkıntı olur çok bunaldığınızda. onu sanki göğsümde asılı bi çanta gibi düşündüm içinde de hep sıkıntılarım dertlerim olsun dedim çantayı çıkarıp fortmantoya astım ve odamda sıkıntılarım yok olacak dedim. inanın anında bi rahatlama ve hafiflik geldi. sonrada bol meditasyonla kafamı boşaltıp beni bi ışık küresinin koruduğunu hissettim bi bakmışım geri uyumuşum. (normalde gece uyanırsam dış sebeplerden asla geri dalamam)

becerebilmiş miyim sizce bu imajinasyon işlerinde yeniyim :)

Tebrik ederim, cok guzel becerebilmişsin.Imajinasyonlarda amacimiz aynen bu kendimize hava boşluğu yapmak,yeni bir alan açmak orada ferahlamak:KK68:

Tebrik ederim, cok guzel becerebilmişsin.Imajinasyonlarda amacimiz aynen bu kendimize hava boşluğu yapmak,yeni bir alan açmak orada ferahlamak:KK68:

teşekkürler canım evet gerçekten çok etkili hayatımda daha da çok kullanmak istiyorum bakalım topiği okudukça neler yapmaya başlayacağım 🤗🤗😋😋

Bunu izledim ama yaptıklarım başka videolarda evet bıraktım zaten bi 5:55 videosu var zaten onu yapınca beklemek gerekiyor bakalım bi umut işte olursa yazarım buraya da :)
Anladım tam odaklanmadınız belki ben bu meditasyonda gözlerimi kapadım resmen hissettim enerji akışını hatta gönderdiğim kişileri aynı enerjiyi aldığını imgeleyip gördüm.Siz o zaman biraz ara verin dinlenin. Kalbinizi bedeninizi dinleyin ihtiyaca göre yön verir size zaten.

Anladım tam odaklanmadınız belki ben bu meditasyonda gözlerimi kapadım resmen hissettim enerji akışını hatta gönderdiğim kişileri aynı enerjiyi aldığını imgeleyip gördüm.Siz o zaman biraz ara verin dinlenin. Kalbinizi bedeninizi dinleyin ihtiyaca göre yön verir size zaten.

göz kapadığım bir meditasyon da ben de hissetmiştim enerjiyi ama sanırım olmaması gereken şeyler istiyorum :)

Aura nasıl güçlendirilir; tabiki imajinasyonlar ,düşünce gücü ve mantıklı olumlamalarla. Mesela benim yöntemim şöyledir, bir arkadaşım kendisi ile ilgili çok güzel bir şey söyledi hemen bu durumu kendime aitmiş gibi alırım ben zaten çok şanslıyım, her zaman korunur kollanır,desteklenirim aynen böyle derim. Ya da olumsuz bir şey mi duydum balonun içine koyarım o kişinin içimde hissettirdiklerini balonun içine koyup patlatırım ve yerine durumun çok pozitifini eklerim( yeni bir balonun içine tabi) ve bana her zaman çok güzeli kolaylıkla,ihtişamla,neşeyle gelir der ve şükrümü yaparım. Bu şekilde kendimi bırakın nötr de kalmayı pozitife taşımış olurum,bu şekilde enerjimi arttırarak auramı güçlendirmiş olurum. hayatimi degistiriyorum hayatimi degistiriyorum ara ara soruyorsun, ne yapıyorsun enerji için diyorsun, işte aynen bunları yapıyorum çoğunlukla.

Enerjiler dolayısıyla auramız, elimizde renkli renkli slime' lar gibi, hangi düşünceye hangi tepkiyi vereceğimizi seçmemiz yeterlidir:KK200:
Sağol canım unutmayıp cevapladığın için :KK68:. Dolunay öncesi enerji çalışmaları yaptım demiştin, en çok onu merak etmiştim farklı bir şey var mı diye :oops:.

hayal panosundan bahsedilmişti diye hatırlıyorum, bunu buldum :))

ben bu pano işini hem lise hem üni sınavımda yapmıştım gerçekten de orda yazdığım rakamda puanları alıp istediğim yerlere girmiştim :)

iyi hatırlattın yapacaktım aklımdan çıkmış hemen yapıyorum şimdi :)

İyi geceler mutlu huzurlu hafta sonları pozitif güzeller ❤ :))
Kendi enerjimi tazelemek, yükseltmek ve hayalini kurduğum kadın nasıl yaşıyorsa elimden geldiğince öyle olmuş gibi ve kutlayarak yaşamaya karar verdim. Elimden geldiğince daha iyi bir ben yani üst versiyonuma geçmek için planladıklarım
Kafamdakileri unutmamak adına buraya yazmak istedim belki küçükte olsa okuyanlar için bir kelebek etkisi yapar...
Şimdi nerden çıktı bu derseniz :KK48: ilhamı KAİZEN kelimesinden geliyor anlamı:
Kaizen, küçük adımlarla, istikrarlı bir şekilde sürekliliğin sağlanarak başarıya ulaşılmasıdır. Kaizen’de değişim ve gelişme için gösterilen çaba ve atılan adımlar o kadar küçüktür ki, sonuçta başarısız olmak imkansızdır.
Açıklama yazısınındevamı için linki bırakıyorum uzun biraz ;
Bunları neden yapmak istiyorum ? Çünkü :
BEN VARIM, BURDAYIM, NEFES ALIYORUM, KENDİMİ SEVİYORUM, BEN DEĞERLİYİM VE TAMIM ...
Gelelim hayatımda sürekli yapmak istediğim niyetlerime bazılarını yaptım,bazıları alışkanlık oldu, kazizen felsefesi gibi bebek adımlarıyla başlayıp az ama sürekli iyileştirmek, ilerletmek... ( yaptıklarım işaretli )
🌼Pozitif yaşamak : Elimden geldiğince etrafımı olumlu düşünce teknikleri, kitap, müzik, film, sağlıklı beslenme, kişisel bakım, hareketli yaşam.. vs donatıyorum,,, düşük enerjili etken ve insanlara empati duymamaya özen gösteriyorum ✔
🌼 Gardırobumda artık benim enerjime uymayan kıyafet ve ayakkabıları bugüne kadar hizmetleri için onlara teşekkür ederek hayatımdan çıkarma (dönüştürmek/paylaşmak)
Boşalan alana yenisini almak ya da elde olan yenileri kullanmak. ✔
🌼 Mutfak eşyaları için de aynısını yapmak
🌼 Kullanamadığım halı yıkama mak. ve birkaç elektronik eşyaları elden çıkarmak fazla olan sehpa sandalye gibi eşyaları depoya kaldırmak evin alanını rahatlatmak
🌼 Hergün 15 dk da olsa yabancı dil çalışmak ✔
🌼 Ayda en az bir kitap okumak (syf sayısı az olsa bile) ✔
🌼 Güne hayalini kurduğum kadın (imajinasyonlarımdaki ben nasılsam) eldeki imkanlarla tabi :KK66: kıyafet, ayakkabı, saç makyaj, takılarla giyinip kuşanmak (geleceğe ertelemeden)
🌼 Evde spor pilates devam ✔
*** Niyetim bir üst versiyonumda, bir uzman eşliğinde salonda pilates yapmak bunun için cesaretlenmeye çalışıyorum :KK51: (korkum biryere yazılıp devamını getirememek )
🌼 Resim çizmeye tekrar başlamak( nöronlarında kas hafızası vardır pratik yaptıkça hatırlarsın korkma başla ☺)
🌼 Çiçeklerle, toprakla ilgilenmek
🌼 Meditasyon düzeni oluşturmak, nefes egzersizi yapmak...
🌼 Belki bir hobimi işe dönüştürmek ,,,
NEDEN OLMASIN...
⭐⭐⭐ Bunu zor yaparım korkuyorum dediğim (değişim korkusu) maddelerden en az haftada birini yapmak (İçime dönerek neden korktuğumu bulmak yüzleşmek ve onu sevgiyle salıvermek ..)
İşte benim bahar planları böyle kızlar belki katılmak isteyenleriniz olur başka güzel fikirler çıkar, paylaşırsanız güzel olur hani :KK49: teşekkür ederim okuduğunuz için :KK200:

Son düzenleme:
[
ben bu pano işini hem lise hem üni sınavımda yapmıştım gerçekten de orda yazdığım rakamda puanları alıp istediğim yerlere girmiştim :)

iyi hatırlattın yapacaktım aklımdan çıkmış hemen yapıyorum şimdi :)
İstediklerin olunca panondaki resim ve yazıları ne yaptın. Yapmak gereken bir şey var mı yani.

[

İstediklerin olunca panondaki resim ve yazıları ne yaptın. Yapmak gereken bir şey var mı yani.

valla yapınca bişi yapmadım sanırım zaten gözüm pano görmedi sonra 😅 o sevinçle. sadece toparlarken eşyalarımı sonrasında o panoda yazdığım puanı aldığıma şaşırdığımı hatırlıyorum hatta lise puanım 960tı bak yazmıştım ve çok yüksek bir puandı ben 961 küsür almıştım :) yapıştırırken hiç ümidim yoktu gerçekten o hissimi bile hatırlıyorum çok uçtum ama neden olmasın demiştim ;)

ama işaretlemedim bu videodaki gibi. bence elde ettikten sonra yeni bi pano lazım yeni hedefler lazım çünkü :)

Gunaydin fistiklar.
Sahra- Sahra- listen cok yararli olmus. Ilham aldim bende yapicam.
Kafamda uzun zamandir dondurup durdugum seyler var, yazip duzenlemem lazim.
Bahar gelsiginden olsa gerek ; takip ettigim hesaplar hep hayati duzenleme listeleri tadinda gidiyor zaten.
Günaydın canım :) teşekkür ederim. Listeni ve hayatında yaptığın güzellikleri Ve bunları yapmanı sağlayan motivasyon neyse olumlama cümlesi şarkı vs paylaşırsan çok sevinirim ve diğer kızlar sizde yazın :KK55:
Kendimizle ilgili minicik bir değişiklik bile olsa niyetlenip başlayalım o minicik bir eylemin ilerde bize Harika müthiş şeyler getirmesi yüksek olasılıkla mümkün (Devrik cümlemi severim :KK70: neyse sizler anladınız beni acele yazıyorum gittim ben hoşçakalın)
Mutlu Pazarlar Kızlar :KK15:

merhaba kızlar

kendimle ilgili güzel bir şey başardığımı fark ettim bugün. kötü bir şey yaşadığımda tüm günüme yansır suratım asık modum ters olurdu. artık anı anında bırakıp aksine inadına daha mutlu daha huzurlu olabiliyorum.

çok güzel bir gün geçirdim.

kendimce bir taktik geliştirdim bikaç ay önce. diyelim elinizde olmayan sebeplerden negatif bir şey yaşadınız. ben 2 katı kendimi pozitif şey yaparak onun etkisini sıfırlamaya başladım kendimde. diyelim arabanıza çarpıp kaçmış biri örnek vereyim. o gün canım istemese bile spora gidip kendime bi iki güzel elbise alıp üşendiğim yüz maskesini yapıyorum akabinde.
gün sonunda bi bakıyorum muhteşem hissediyorum. halbuki bu kuralı almasam of ya arabama çarpmışlar diye kendi kendimi zehir ederdim gibi mesela.

belki benim gibi olan vardır tavsiye ederim ;)

merhaba kızlar

kendimle ilgili güzel bir şey başardığımı fark ettim bugün. kötü bir şey yaşadığımda tüm günüme yansır suratım asık modum ters olurdu. artık anı anında bırakıp aksine inadına daha mutlu daha huzurlu olabiliyorum.

çok güzel bir gün geçirdim.

kendimce bir taktik geliştirdim bikaç ay önce. diyelim elinizde olmayan sebeplerden negatif bir şey yaşadınız. ben 2 katı kendimi pozitif şey yaparak onun etkisini sıfırlamaya başladım kendimde. diyelim arabanıza çarpıp kaçmış biri örnek vereyim. o gün canım istemese bile spora gidip kendime bi iki güzel elbise alıp üşendiğim yüz maskesini yapıyorum akabinde.
gün sonunda bi bakıyorum muhteşem hissediyorum. halbuki bu kuralı almasam of ya arabama çarpmışlar diye kendi kendimi zehir ederdim gibi mesela.

belki benim gibi olan vardır tavsiye ederim :KK66:
Harika ne güzel taktik değil mi :KK50: zaten bu kafada yaşamaya devam ettikçe negatif olayları hiç görmeyecekseniz çünkü radarınızdan çıkacaklar " beni hep harika süprizler, güzel rastlantılar bulur " diyeceksiniz 😍

tünaydın kızlar muhteşem bi gün olsun hava güneşli güzel umutlu bir gün oldu benim için yıllardır hissedemediğim umudu hissettim çok iyi bir motivasyon ve enerji geldi :))

güzel günlerimiz olacak ;)

günümü planladım bugün biraz geç başladım güne. olumlamalarımızı imajinasyonumuzu yaptım... kendimce yeni bir imajinasyon daha geliştirdim sevmediğim zor bi işi yapmaya kendimi ikna edebilmek için kendimi mutlu huzurlu eğlene eğlene o işi yaparken düşünüyorum.. böylece o işe olan önyargım kırılıyor. ama bunu abartmamakta fayda var yoksa yapmışsınız gibi o işi bi tatmin duygusu oluşuyor 🤣

okumak istediğim kitaplarımı okuyamıyorum bu topiği bile okuyamıyorum gözlerim dayanmıyor ve vakit bulamıyorum. bu da bana iyi gelmedi aslında ihtiyacım var kendime vakit yaratmaya çalışıyorum. dün burada bahsedilen kitapları almak için dükkana girdim sonra kendimi çıkardım hop önce elindekileri bitir diye.

sanırım hafta 1-2 kez dışarıda kahve keyfi yapardım o zamanlarda okuyacağım kitaplarımı. kahveyi de azaltmaya çalıştığımdan buna biraz ket koydum. aslında açık havada oturmak istiyorum ama bahar ve alerji ayları başladı.

kendi adıma emeklerimin karşılığını görmeye başladım ufak ufak bu da bana diğer alanlar için motivasyon veriyor. hem de o alanlarda da daha fazlasını yapma isteği oluşuyor alışkanlığa dönüşen bazı rutinlerim olduğu için artık üstüne yeni şeyler koymaya başladım tabi bu benim huyum ipi koparıp abartabiliyorum biraz dengede tutmaya çalışıyorum. ama bu rutinlerimi yapmazsam başım aksilikten çıkmıyor ve çooook daha fazla vaktimi alıyor bu yüzden seve seve yapıyorum. her daim ileriye gitmeye çalışırken başladığı noktayı da hatırlayıp minnettar olmalı insan. bu duygu çok önemli bence. özümüzü oluşturan çekirdeğimizi saf tutmalı üzerine koyduklarımızın geçici olabileceğini bilerek onlara çok bağlanmadan ama yine de sahip olduklarımıza minnettar olarak yine daha ileriye huzur ve mutlulukla gidebilmeliyiz.

böyle olduğu zaman güzel bir denge ve sakinlik geliyor. negatif olayları bile üzerimizden su akarcasına atlatabiliyoruz. bakış açısı ve olayları ele alış yöntemi çok önemli. hayat başımıza gelenler değil onlara nasıl tepki verdiğimizden ibaret ben böyle düşünüyorum.

2253480
kızlar burda çeviri hatası mı yapılmış? 3 le 3 altı eder diyor, sonra da değiştirir yazıyo, anlamadım.

Sen kendinde kusur bulursan, baskasi da seni kusurlu gorur. Kendinle gurur duyarsan baskalari da seninle gurur duyar. Bedenini her haliyle kabul edip onu seversen, guzellesirsin ve herkes sana hayran kalir. Bu yuzden kendine iyi davran. Kendini fazlasiyla simart. Bil ki disindaki herseyi sen insa ediyorsun...
- Aasma Estefan -
Mutlu Huzurlu Akşamlar Kızlar Kandiliniz Mübarek Olsun :KK200:
Siz bugün kendinizi şımartmak için ne yaptınız güzel hatunlar? Minik şeylerde olsa paylaşın lütfen birazcık enerjimiz yükselsin :halay:
Ben kendime kocaman sarıldım bugün, orta şekerli bir kahve ısmarladım şımarma anlarında az şekere iznim var hadi yine iyiyim :-):cool:

Back
X