- 7 Aralık 2011
- 11.173
- 7.225
- 448
Bilinçaltının gücü-josephy murphy, kitap çok güzel canım, kesinlikle tavsiye edebilirim.valla anlamadım ama kitabın dili hoşuma gitmedi. hastalık anormaldir falan yazması yani...
hangi kitap bu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilinçaltının gücü-josephy murphy, kitap çok güzel canım, kesinlikle tavsiye edebilirim.valla anlamadım ama kitabın dili hoşuma gitmedi. hastalık anormaldir falan yazması yani...
hangi kitap bu?
afiyet şeker olsun canım, dikiş kursuna gidiyorum, kendime gömlek dikiyorum, bu da benim motive kaynağım, birşeyler dikip üretmek çoook harika bir duygu.****
Sen kendinde kusur bulursan, baskasi da seni kusurlu gorur. Kendinle gurur duyarsan baskalari da seninle gurur duyar. Bedenini her haliyle kabul edip onu seversen, guzellesirsin ve herkes sana hayran kalir. Bu yuzden kendine iyi davran. Kendini fazlasiyla simart. Bil ki disindaki herseyi sen insa ediyorsun...
- Aasma Estefan -
Mutlu Huzurlu Akşamlar Kızlar Kandiliniz Mübarek Olsun
Siz bugün kendinizi şımartmak için ne yaptınız güzel hatunlar? Minik şeylerde olsa paylaşın lütfen birazcık enerjimiz yükselsin
Ben kendime kocaman sarıldım bugün, orta şekerli bir kahve ısmarladım şımarma anlarında az şekere iznim var hadi yine iyiyim![]()
Bilinçaltının gücü-josephy murphy, kitap çok güzel canım, kesinlikle tavsiye edebilirim.
Belki çeviride bir yanlışlık vardır canım. Allah allah bu kitabı kaç kere okudum demek ki gözümden kaçmışEki Görüntüle 2253480 kızlar burda çeviri hatası mı yapılmış? 3 le 3 altı eder diyor, sonra da değiştirir yazıyo, anlamadım.
değil mi burda bir hata var gibi,Belki çeviride bir yanlışlık vardır canım. Allah allah bu kitabı kaç kere okudum demek ki gözümden kaçmış
Teşekkür ederimafiyet şeker olsun canım, dikiş kursuna gidiyorum, kendime gömlek dikiyorum, bu da benim motive kaynağım, birşeyler dikip üretmek çoook harika bir duygu.
bilinçaltımızdaki yanlış inanışlar sonucu hasta olduğumuzu, ve düzeltirsek de iyileşebileceğimizi ifade ediyor.psikiyatrik açıdan yazdıkları biraz hatalı geldi bana. dr david burns ise herkesin özgüven ve mutluluk sahibi olması gerektiğini hastalık gibi şeylerin bunu kıramayacağını öğütler. bilemedim.
Evet canım belki de biz farklı yorumluyoruz ..değil mi burda bir hata var gibi,buttrfly baksın bir de bakalım, gözümüzden kaçan bir durum mu?
teşekkür ederim canım, çiçek olayını ben de istiyorum aslında, minik minik bir sürü güzellik.Teşekkür ederimGömlek mi ?
Yaaa süpersin tebriklerBende evde minik saksılarda bişeyler ekmeye başladım. Resim kursu ya da çiçek buketleri yapmak için kurs düşünüyorum bakalım
bilinçaltımızdaki yanlış inanışlar sonucu hasta olduğumuzu, ve düzeltirsek de iyileşebileceğimizi ifade ediyor.
yani bilemiyorum, tabiiki siz daha iyi bilirsiniz ama kitap bana çok iyi geldi, 1 sayfayla bağımlı kalmayarak belki de baştan okumak gerek.valla bi doktor olarak bana uymadı bu görüş. anladım herkesin kendi görüşü bişey diyemeyeceğim.
değil mi burda bir hata var gibi,buttrfly baksın bir de bakalım, gözümüzden kaçan bir durum mu?
hah tam da olmadı gereken açıklama bu, çok sağol canım. şimdi oldu, taşlar yerine oturdu.Öğretmenin söyledikleri kesindir, 3 ile 3 ün toplamı 6 değil de 7 dese öğrenci sayıları ona göre değiştirir ve kabul ederdi. Biz de bilinçaltımıza,bilincimize bu şekilde kesin şekilde hükmetmeliyiz diyor olumlama konusunda. Boş boş olumlama yapmanın hiçbir anlamı yoktur diyor.
gerçekten çok güzel bir söz, sevmediklerimize odaklanacağımıza, seveceğimiz şeylerin hayaliyle yaşayalım, nasıl olsa dönüp dolaşıp bize gelitor. ne düşünüyorsak oyuz."Hayatımı şöyle keşfettim;sevmediğim her şeyi hafife alıyorum, nasıl olsa seveceğim bir zıttı vardır" Coco CHANEL
Sözün güzelliğine bakar mısınız? Bilinçaltına vermiş emri, bu benim için bir şey ifade etmiyor bana iyiyi,güzeli ver.Veee sadık bir köle olan bilinçaltı da başlıyor uygun olanları,durumun zıttını. Zıtlıklar fırsattır işte bize neyi istemediğimizden emin kılıp bizi istediğimize yönlendiren![]()