Merhaba arkadaslar
öncelikle dogru yazim konusunda sizden özür diliyorum. Yurt disinda yasiyorum ben, dolayisiyla kurallar konusunda yanlisim olabilir.
Biraz kendimden bahsetmek istiyorum. 32 yasindayim ve bekarim. Tanistigim iki kisi oldu bugüne kadar ama ciktigim kimse olmadi. Hoslandigim oldu ama asik oldugumu pek söyleyemem. Ögretmenim ve meslegimde seve seve calisiyorum. Güzel ve cana yakin oldugumu söylüyor cevremdekiler. Genel olarak kendimi severim ama görsellige cok önem veren biri degilim aslinda. Kendimle de cok ilgileniyorum, seminerlere katiliyorum, meslegimde ilerlemeyi seviyorum. Kurslara katiliyorum. 7/24 evliligi düsünen biri degilim ama zaman zaman beni mesgul eden bi konu.
Yurt disinda yasamama ragmen türk toplumdaki baskilar burda da mevcut. 32 yasinda hala bekar olununca devamli sorup duranlar oluyor. Cok fazla söylenenlere kulak asmiyorum. Halam mesela her hafta bize gelir ve devamli sordugu sorulardan biri ciktigim biri var mi.
Annem ve babam da artik evlenip yuva kurmami istiyorlar ama baski yaptiklarini söyleyemem. Kiz kardesim bi kac senedir evli. Diger kardesimin 4 yildir süren bi beraberligi var; sevgilisinin üniversitesini bitirmesini bekliyor, ondan sonra da evlenmek istiyorlar. Kardesim benden on yas kücük. Simdi gelelim bana, bende artik evlenip yuva kurmak istiyorum. Ama severek evlenmek istiyorum. Bana önereceginiz bir sey var mi arkadaslar. Olumlamalar hakkinda biraz okudugum oldu. Esmalarla birlikte deneyenler var. Benim idealimdeki erkek ayaklari yere saglam basan, öz güveni yüksek, beni güldürebilen saatler boyu konusabilecegim biri. Görsellik konusunda cok beklentim yok, öyle cok yakisikli olmasi gerekmiyor tabi ama ilgimi cekecek bir seyi olmasi lazim, bu bi bakisi olabilir, durusu, konusmasi, bilmiyorum, esmer sarisin, kumral gibi aklimda cizdigim bi adam yok ama.
Kizlar, bu aralar cok sıkılıyorum, hatta bunaliyorum bu konudan dolayi. Önerilerinizi dört gözle bekliyorum. Simdiden cok tesekkür ediyorum hepinize.
Yurt disindan selamlar :)