- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba diyorum, seni Güneş Tan’a eğitime yollasak, sen de daha sonra hepimize seans uygulasan ve bizleri şu yüklerimizden kurtarsan ne güzel olurdu değil mi? Yakışırdı valla:))) Sen bunu bir düşün, içimizde en yetenekli sensin:)))
Heeerkeeese gunaydiiiiin
Dun her yesil isik gordugumde "Bugun cok sansliyim" dedimhemen de dilek tuttum
Sahra- nin gonderdigi yazdaki gibi
![]()
Ben daha şimdiye kadar hiçbir eğitim,seans,... filan katılmadım canım.Çok niyetlendim ama kısmet oldu.Sonra niye diye sordum evrene? Bulduğum cevap, https://onelesslimit.com/yazılar/f/gurulardan-özgürleşme
de kastettiği durum,
"Bütün zamanlarda, boyutlarda ve mekanlarda, hangi hocalara, gurulara, masterlara, okullara, akademilere, gruplara, kiliselere, dinlere, tanrılara, putlara, entitilere, demonlara olan sadakatim ve bağlılığım beni sonsuz alıp kabul edişten, oluştan, bilişten, algılayıştan, kendim olmaktan, anlık ve mucizevi şifadan alıkoyuyor? "
İşte ben bunu evren bana bu şekilde cevaplamıştı çooook önceden, eğer onlara kendimi kaptırırsam beni asıl olan sonsuz bilişten uzak tutacak.
Sadece sorulari okuyorsun. Ben baska bir sey yapmadim. Aile ile ilgili olanini okudum. Zaten 1 defa okumak gerekiyormus karismamasi icin. Firsat buldugumda da iliskiler ile ilgili olanini okuyacagim![]()
Tarzını az çok biliyorum canım.
Tecrübene güvenerek sana bir şey sormak istiyorum. Artt’yle sizleri ben tanıştırdım ama içimizde en başarılı uygulayan sensin. Hem videodan hem de kitaptan ne kadar yapmaya çalışsamda tabir-i caizse ya uykuya dalıp horul horul uyuyorum ya da tekniği yaparken bir süre sonra daralıp yarıda kesiyorum. Özellikle bazı konularda bu değişmeyen bir durum.
Sen Artt’yi nasıl uyguluyorsun,var mı bir formülün? Eminim benim gibi pek çok arkadaşımız merak ediyordur. Bizi aydınlatsana:)
Tarzını az çok biliyorum canım.
Tecrübene güvenerek sana bir şey sormak istiyorum. Artt’yle sizleri ben tanıştırdım ama içimizde en başarılı uygulayan sensin. Hem videodan hem de kitaptan ne kadar yapmaya çalışsamda tabir-i caizse ya uykuya dalıp horul horul uyuyorum ya da tekniği yaparken bir süre sonra daralıp yarıda kesiyorum. Özellikle bazı konularda bu değişmeyen bir durum.
Sen Artt’yi nasıl uyguluyorsun,var mı bir formülün? Eminim benim gibi pek çok arkadaşımız merak ediyordur. Bizi aydınlatsana:)
günaydınlar,
Eki Görüntüle 2308734
Evet CanııımmmHeeerkeeese gunaydiiiiin
Dun her yesil isik gordugumde "Bugun cok sansliyim" dedimhemen de dilek tuttum
Sahra- nin gonderdigi yazdaki gibi
![]()
Artt tekniği beni direk moda sokuyor canım, çünkü çok önemsiyorum ve sonuca ulaşacağıma çok emin oluyorum. Bu çok önemli; inanç... Mesela bir yerim ağrıyor, önce soruyorum neden diye.Sonra ekliyorum bunun üzerine bir Artt iyi gider. Hemen yapmıyorum ama, böylece kendime zaman ayıracağım için seviniyorum ve bilinçaltıma güzel sinyaller gidiyor.Akaşama ya da uygun zamanda başlıyorum. Önce meditasyon moduna geçiyorum. Bol şükürler, bol ferahlık, rahatlık durumu filan... Boşaltıyorum zihnimi. Ağrıya, ya da duruma odaklanıyorum. O ağrı bölgesinden ya da his yerinden bir kapı açıyorum. İllaki her defasında bir şeyler çıkmaya başlıyor, en son mutlaka bir şeyler kalıyor. O en son şeyin bana anlattığı şeyler oluyor... Onu da ordan çıkartıp feraha kavuşuyorum resmenNe o ağrı kalıyor ne de o durumla ilgili bir şey,kökünden gidiyo; Çok şükür bin şükür.
Hemen paylaşayım.En sonlarda yaptığım Artt ta, taaa birinci dünya savaşına ve öncesine dayanan bir enerjiye ulaştım. O enerjiyi pozitife çevirdiğimde evreni şifalandırdığımı hissettim mesela. Ne tesadüf ki geçenlerde izlediğim diye bahsettiğim üstteki paylaşımdaki filmde de birinci dünya savaşından kalan mektuplar, enerjiler vardı.Filmin adı " Fall in Love"Netflix dizisi. Netflix üyeliğiniz yoksa 1 ay ücretsiz paketle izleyebilirsiniz,kayıt olmak çok kolay.
Evet canim. Bilen bir arkadasima sordum. Sadece okuyacaksin dedi. Odaklanarak, frekansini yuksek tutarakYani şimdi anladığım şu ; diğer meditasyonlardaki gibi imgelemegle falan yapmıyoruz bunda. Sadece soruları okuyup bırakıyoruz cevaplarını düşünmüyoruz öyle mi ?
Artt tekniği beni direk moda sokuyor canım, çünkü çok önemsiyorum ve sonuca ulaşacağıma çok emin oluyorum. Bu çok önemli; inanç... Mesela bir yerim ağrıyor, önce soruyorum neden diye.Sonra ekliyorum bunun üzerine bir Artt iyi gider. Hemen yapmıyorum ama, böylece kendime zaman ayıracağım için seviniyorum ve bilinçaltıma güzel sinyaller gidiyor.Akaşama ya da uygun zamanda başlıyorum. Önce meditasyon moduna geçiyorum. Bol şükürler, bol ferahlık, rahatlık durumu filan... Boşaltıyorum zihnimi. Ağrıya, ya da duruma odaklanıyorum. O ağrı bölgesinden ya da his yerinden bir kapı açıyorum. İllaki her defasında bir şeyler çıkmaya başlıyor, en son mutlaka bir şeyler kalıyor. O en son şeyin bana anlattığı şeyler oluyor... Onu da ordan çıkartıp feraha kavuşuyorum resmenNe o ağrı kalıyor ne de o durumla ilgili bir şey,kökünden gidiyo; Çok şükür bin şükür.
Hemen paylaşayım.En sonlarda yaptığım Artt ta, taaa birinci dünya savaşına ve öncesine dayanan bir enerjiye ulaştım. O enerjiyi pozitife çevirdiğimde evreni şifalandırdığımı hissettim mesela. Ne tesadüf ki geçenlerde izlediğim diye bahsettiğim üstteki paylaşımdaki filmde de birinci dünya savaşından kalan mektuplar, enerjiler vardı.Filmin adı " Fall in Love"Netflix dizisi. Netflix üyeliğiniz yoksa 1 ay ücretsiz paketle izleyebilirsiniz,kayıt olmak çok kolay.
Sabah paylasim olmadi mi unutuyorum