• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

ve dikkat çeken bi başka şeyde bence uygulamaları paylaşanların veya yaptıranların çoğu erkek😛. verdiğin cvpların hepsi doğru gibime geldi. yada kadınlar onlar yüzünden rotayı kaybedip bulmaya mı çalışıyorlar ki.

Evet çoğu tasarımcının erkek olup kadınlara yönelik şeyler yapması gibi

kızlar daha önce bahsettim mi bilmiyorum mutlaka az da olsa yazdım diye hatırlıyorum @buttrly cım biraz daha detaylı biliyor.pek çok konu hakkında olumluya döndüm daha yüzde 40 falan. fakat iş konusunda daha doğrusu hakettiğim konum konusunda son bi kaç yıldır yerimde sayıyorum. talep ediyorum . ısrar ediyorum. dillekçe yazıyorum. eğitimim bu doğrultuda zaten ama biliyorsunuz bizim ülkede bazen işler başka türlü yürüyor. buda bi kök inanç sanırım ama böyle de bi gerçek vsr bu ülkede. yani özetle bu konuda bi ilerleme kaydedemiyorum. imagine ederken bile yapamıyorum. bi tarafımı bi türlü inandramıyorum. bunun altındaki kök inanç nedir. yada artt yapsam hangi duygu üzerinden gitmeliyim bilemedimmm 😕

Son düzenleme:
kızlar daha önce bahsettim mi bilmiyorum mutlaka az da olsa yazdım diye hatırlıyorum @buttrly cım biraz daha detaylı biliyor.pek çok konu hakkında olumluya döndüm daha yüzde 40 falan. fakat iş konusunda daha doğrusu hakettiğim konum konusunda son bi kaç yıldır yerimde sayıyorum. talep ediyorum . ısrar ediyorum. dillekçe yazıyorum. eğitimim bu doğrultuda zaten ama biliyorsunuz bizim ülkede bazen işler başka türlü yürüyor. buda bi kök inanç sanırım ama böyle de bi gerçek vsr bu ülkede. yani özetle bu konuda bi ilerleme kaydedemiyorum. imagine ederken bile yapamıyorum. bi tarafımı bi türlü inandramıyorum. bunun altındaki kök inanç nedir. yada artt yapsam hangi duygu üzerinden gitmeliyim bilemedimmm 😕

Bütün bilinçaltı temizleme çeşitlerini yap bence tek tek. Ben bir seans arttt yaptım kendi kendime. Şimdi atalarla bağ kesme yapmak istiyorum. Deneyebilirsin sende belki atalarından gelen bir karma sebebiyledir . Başka bir sebep bulamıyorsan

Buna bir bak istersen. Degisim burdan baslasin🤗 engel oldugunu dusundugun kisiler icin dua et🤗 inan faydasini cooook goreceksin. Ayrica is degisikligi konusunda simdiye kadar herkes ayni seyi yasamis olabilir😎 ama sen de bunlari yasayacaksin diye bir kural yok. Daha zamani gelmemis bazi seylerin. Butunun hayrina en dogru zamanda is degisikligin olur😍
Bir arkadasim devlet kurumunda memur mudur olmak icin sinava girdi. Senin soyledigim sebeplere benzer sebeplerden mudur olamadi. Peki sonra o mudur olanlar ne oldu? Hepsini baska illere gonderdiler😮 arkadasim da sehrinde oda degisikligi yaparak ve iyi ki olmamis diyerek hayatina devam etti😎

art ne acaba? birkaç sayfa gerilerden okudum ama bişey bulamadım.

Artt tekniği beni direk moda sokuyor canım, çünkü çok önemsiyorum ve sonuca ulaşacağıma çok emin oluyorum. Bu çok önemli; inanç... Mesela bir yerim ağrıyor, önce soruyorum neden diye.Sonra ekliyorum bunun üzerine bir Artt iyi gider. Hemen yapmıyorum ama, böylece kendime zaman ayıracağım için seviniyorum ve bilinçaltıma güzel sinyaller gidiyor.Akaşama ya da uygun zamanda başlıyorum. Önce meditasyon moduna geçiyorum. Bol şükürler, bol ferahlık, rahatlık durumu filan... Boşaltıyorum zihnimi. Ağrıya, ya da duruma odaklanıyorum. O ağrı bölgesinden ya da his yerinden bir kapı açıyorum. İllaki her defasında bir şeyler çıkmaya başlıyor, en son mutlaka bir şeyler kalıyor. O en son şeyin bana anlattığı şeyler oluyor... Onu da ordan çıkartıp feraha kavuşuyorum resmen:KK200: Ne o ağrı kalıyor ne de o durumla ilgili bir şey,kökünden gidiyo; Çok şükür bin şükür.

Hemen paylaşayım.En sonlarda yaptığım Artt ta, taaa birinci dünya savaşına ve öncesine dayanan bir enerjiye ulaştım. O enerjiyi pozitife çevirdiğimde evreni şifalandırdığımı hissettim mesela. Ne tesadüf ki geçenlerde izlediğim diye bahsettiğim üstteki paylaşımdaki filmde de birinci dünya savaşından kalan mektuplar, enerjiler vardı.Filmin adı " Fall in Love"Netflix dizisi. Netflix üyeliğiniz yoksa 1 ay ücretsiz paketle izleyebilirsiniz,kayıt olmak çok kolay.
şu kırmızı yaptığım yeri hiç anlayamadım. o his yerinden kapı açıyorum derken? bunu nasıl yapıyorsunuz? mesela aramasını istediğiniz yada iletişim kurmak istediğiniz biri için bu uygulamayı nasıl yapmalıyım?

Ufak bir hatirlatma yapalim🤗
DİKKATİNİZİ NEYE YÖNELTİYORSANIZ, O DAHA DA FAZLALAŞIR

Şişman olmak istemiyorum.
Parasız kalmak istemiyorum.
Yaşlanmak istemiyorum.
Burada yaşamak istemiyorum.
Bu ilişkiyi sürdürmek istemiyorum.
Annem\Babam gibi olmak istemiyorum.
Saçlarım\burnumun\bedenimin böyle olmasını istemiyorum.
Yalnız olmak istemiyorum.
Mutsuz olmak istemiyorum.
Hasta olmak istemiyorum.

Bu şekilde düşünürsek olumlunun kendiliğinden bize geleceğini sanıyoruz. Ama öyle değil.
Yaşamınızda değişiklik yapmayı gerçekten istiyorsanız, olumsuzluklarla savaşmak zamanınızı boşa harcamaktan başka bir şey değil. İstemediğiniz şeyler üzerinde daha çok düşündükçe, daha çok istemediğiniz şeyleri yaratacaksınız. Kendiniz veya yaşamınız hakkında hep beğenmediğiniz şeyler, büyük olasılıkla hala hayatınızda.
Dikkatinizi neye yoğunlaştırıyorsanız o daha da artar ve yaşamınızda kalıcı hale gelir. Olumsuzdan uzaklaşın ve dikkatinizi gerçekten olmak, yapmak, sahip olmak istediğiniz şeyler üzerinde yoğunlaştırın.

Yukarıdaki olumsuz ifadeleri hadi gelin olumlu ifadelere çevirelim.

İnceyim
Maddi rahatlık içindeyim
Hep genç kalıyorum
Şimdi daha iyi bir yere taşınıyorum
Harika yeni bir ilişki içindeyim
Kendim gibi olmaktan memnunum
Saçımı/burnumu/bedenimi seviyorum
Sevgi ve şefkatle doluyum
Neşeli, mutlu ve özgürüm
Çok sağlıklıyım

YENİYİ İNŞA ETMEK- Louise Hay

Merhaba kızlar iyisiniz tabiki 🙏
Ben atasal yüklerden arınma meditasyonu yaptım orada işte sizi engelleyen atasal yükünüz nedir ? İşte atalarınıza bakın size ne diyorlar ? Falan gibi şeyler diyor.
E ben bunların cevabını bilmiyorum ki zaten kimden ne gibi kötü enerji gelmiş nerden bilebilirim. Dolayısıyla bu sorular cevapsız kaldı . Neyi yanlış yapmış olabilirim ?

Merhaba kızlar iyisiniz tabiki 🙏
Ben atasal yüklerden arınma meditasyonu yaptım orada işte sizi engelleyen atasal yükünüz nedir ? İşte atalarınıza bakın size ne diyorlar ? Falan gibi şeyler diyor.
E ben bunların cevabını bilmiyorum ki zaten kimden ne gibi kötü enerji gelmiş nerden bilebilirim. Dolayısıyla bu sorular cevapsız kaldı . Neyi yanlış yapmış olabilirim ?
Bildigim kadariyla bu tur soru sormalarda cevap vermiyorsun sadece soru soruyorsun.
Diyelim ki sabah kalkip acaba bugun hangi guzellikleri yasayacagim diyerek evrene sorunu birakiyorsun o da onune getiriyor🤗

Bildigim kadariyla bu tur soru sormalarda cevap vermiyorsun sadece soru soruyorsun.
Diyelim ki sabah kalkip acaba bugun hangi guzellikleri yasayacagim diyerek evrene sorunu birakiyorsun o da onune getiriyor🤗

Canım ama dinlediğim meditasyonda hoca ne dediler işte ne gördün falan diyor cevabı olması lazım anladığım kadarıyla ama bana gelmedi . Bana atalarımın etkisi mi yok acaba 🤣 sadece kocaman bir köy hissettim atalarımı düşünürken böyle gelişmiş bir düşünceleri olmadığını aşırı sıradanlık hissettim . Acaba önemli hiç bir şey yapmamışlar da mı öyle oldu

Buna bir bak istersen. Degisim burdan baslasin🤗 engel oldugunu dusundugun kisiler icin dua et🤗 inan faydasini cooook goreceksin. Ayrica is degisikligi konusunda simdiye kadar herkes ayni seyi yasamis olabilir😎 ama sen de bunlari yasayacaksin diye bir kural yok. Daha zamani gelmemis bazi seylerin. Butunun hayrina en dogru zamanda is degisikligin olur😍
Bir arkadasim devlet kurumunda memur mudur olmak icin sinava girdi. Senin soyledigim sebeplere benzer sebeplerden mudur olamadi. Peki sonra o mudur olanlar ne oldu? Hepsini baska illere gonderdiler😮 arkadasim da sehrinde oda degisikligi yaparak ve iyi ki olmamis diyerek hayatina devam etti😎

video paylaşomın için teşekkürler bebim sorunum iş yerimdekilerle değil ekiple iyiyiz. hatta gitsem üzülürler. ama artık bi kaç tık üste geçmem ve nöbetten muaf olma zamanım geldi kıdemim ve eğitimim buna uygun. ben idare ile anlaşamıyorum. dua etmek ilginç bunu keşke yapabilsem bi denemek lazım. zor gibi geliyor bana.

art ne acaba? birkaç sayfa gerilerden okudum ama bişey bulamadım.
R rosseyy canım bu bir bilinçaltı temizliği yöntemi. you tube a güneş tan diyerek arat 25 dakikalık uygulamalı bir videosu (korku endişe başlıklı) var orada tüm detaylar mevcut.

Back
X