• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

kızlar benim bildiğim nazar için, kendinizde olan güzel şeyleri herkese anlatmayacaksınız, arkadaşınız dıstunuz gözükenler içten içe sizi kıskanıyor ve enerjinizi çalıyor olabilirler. bundan sonra biraz daha dikkatli olun bakalım, fark edecek mi. Felas-nas-ihlas surelerini bol bol okuyun.
ben sürekli dua ediyorum neyimi kıskancaklar zaten güzel bişey olmuyor ki anlatayım ben olmayan kötü şeyler için şükrediyorum sadece buna da şükür ne acılar yaşayan insanlar var yine iyiyim ben

ben sürekli dua ediyorum neyimi kıskancaklar zaten güzel bişey olmuyor ki anlatayım ben olmayan kötü şeyler için şükrediyorum sadece buna da şükür ne acılar yaşayan insanlar var yine iyiyim ben
canım canım ne kadar karamsar bir cümle böyle, ne olur böyle düşünme, en basiti sağlığın yerinde mi, vücudun, tüm organların sağlıklı mı, ne kadar çok şükredecek şeyimiz var. iyi düşünelimki, haytımızda da güzellikler olsun değil mi? hergün akşam yatarken 10 tane şükür cümlesi yazar mısın? bir ara yapmıştık burda ve bana çok iyi gelmişti.

haftalık olumlama fikri olan var mı? ben aışkanlık geçen haftakine devam ediyorum ana. birde şükür minnet yazmaya yeniden başlayalım mı?

canım canım ne kadar karamsar bir cümle böyle, ne olur böyle düşünme, en basiti sağlığın yerinde mi, vücudun, tüm organların sağlıklı mı, ne kadar çok şükredecek şeyimiz var. iyi düşünelimki, haytımızda da güzellikler olsun değil mi? hergün akşam yatarken 10 tane şükür cümlesi yazar mısın? bir ara yapmıştık burda ve bana çok iyi gelmişti.
benim hayatım da sorunum yok sevgilim var aramız gayet güzel iş hayatım gayet güzel şükrediyorum ama evimde durumlar hep kötüydü yıllarca babamdan çektik geçen sene vefat etti şimdi oğlundan çekiyoruz hergün endişeyle bekliyoruz deli dolu bi çocuk üniversite mezunu ama kabadayı gibi dolanıyor belinde silahla hayatında ilk defa dayak yedi arkadan beyzbol sopasıyla vurup bayıltmışlar bunu kendine yediremiyor o döven çocuklar ortadan kayboldu korkudan ama eninde sonunda rastlaşıcaklar napıcam bilmiyorum korkudan ölüyoruz annemle çare de bulamıyorum

benim hayatım da sorunum yok sevgilim var aramız gayet güzel iş hayatım gayet güzel şükrediyorum ama evimde durumlar hep kötüydü yıllarca babamdan çektik geçen sene vefat etti şimdi oğlundan çekiyoruz hergün endişeyle bekliyoruz deli dolu bi çocuk üniversite mezunu ama kabadayı gibi dolanıyor belinde silahla hayatında ilk defa dayak yedi arkadan beyzbol sopasıyla vurup bayıltmışlar bunu kendine yediremiyor o döven çocuklar ortadan kayboldu korkudan ama eninde sonunda rastlaşıcaklar napıcam bilmiyorum korkudan ölüyoruz annemle çare de bulamıyorum
hımm anladım canım, ama kardeşin için yapabileceğin tek şey dua ve de imagine. çünkü o yaşlarda maalesef hiçbir söz, hiçbir öneri onlar tarafından kabul edilmiyor. bu yüzden yapacağımız tek şey dua, bende de var bir kardeş, seninki kadar olmasa da, elinizden bişey gelmiyor maalesef. Allah onlara hidayet versin inşallah.

20190916_201619.webp

buna ne dersiniz kızlar?
şükür listesine de tekrar başlayalım isterseniz.

hımm anladım canım, ama kardeşin için yapabileceğin tek şey dua ve de imagine. çünkü o yaşlarda maalesef hiçbir söz, hiçbir öneri onlar tarafından kabul edilmiyor. bu yüzden yapacağımız tek şey dua, bende de var bir kardeş, seninki kadar olmasa da, elinizden bişey gelmiyor maalesef. Allah onlara hidayet versin inşallah.
Amin canım dua ediyorum hergün her gece omuş gibi onun adına efendi akıllı sakin bir çocuk olduğu için şükrediyorum inşallah buda geçer

şu kırmızı yaptığım yeri hiç anlayamadım. o his yerinden kapı açıyorum derken? bunu nasıl yapıyorsunuz? mesela aramasını istediğiniz yada iletişim kurmak istediğiniz biri için bu uygulamayı nasıl yapmalıyım?

O şeyi düşündüğünüzde mutlaka üzerinizde bir ağırlık hissi yapar. Kalp olur, boğaz olur, baş olur, omuz,mide,... olur.
İletişim kurmak istediğin kişi ile aranda bir sorun varsa onun için açabilirsin. Ama bu artt daha çok kökten gelen nedenlerle ilgilidir. Yani kişilerle ilgili hiç yapmadım ben.

Vay bee! Müthiş bir deneyim olsa gerek.Peki Artt yaparken videodan mı yoksa kitaptan mı faydalanıyorsun? Video biraz hızlı ilerliyor, video bana kitaptan daha pratik gelse de uyumadığım nadir anlarda hızına zor yetişiyorum.

Bana videolar yeterli geldi ama kitaplarında daha fazlası vardır diye kitabı da aldım. Videolardan önce kitabı alsaydım yapamazdım sanırım:KK48:

Bana videolar yeterli geldi ama kitaplarında daha fazlası vardır diye kitabı da aldım. Videolardan önce kitabı alsaydım yapamazdım sanırım:KK48:
Pratik her zaman daha faydalı oluyor değil mi:)

Bir şey daha soracağım canım. Beni çok rahatsız eden bir duygu var. O duyguyla ilgili ne zaman bir olay yaşasam ya da o duyguyu hissetsem sadece tek bir bölgemde değil, bedenimin neredeyse tamamında hissediyorum. 3.4.5. çakralarımın olduğu noktalarda kasılma,kollarımda uyuşma olarak, sırtımda yanma, kafamda da zihin bulanıklığı şeklinde yaşıyorum ve bütün bunların hepsini aynı anda yaşıyorum. Bir boşaltma yapmaya çalıştığımda bunu bölge bölge mi yapmalıyım yoksa aynı anda bütün bölgelerden kapı mı açmalıyım?

Bir şey daha var. O duyguyu bazı oturuş stilini yaptığımda daha yoğun hissediyorum. Mesela midemi sıkıştıracak şekilde oturduğumda çok yoğun yaşıyorum.Bedensel hareketlerimizin duygularımız üzerinde etkisi olabilir mi dersin?

buttrfly buttrfly mutlaka cvp verecektir ama. şahsi görüşüm güneş tan videolarında şöyle diyor; eğer bunu bi kaç yerde ve hatta tüm bedende hissederseniz tüm vücuttan kocaman bi kapı açın.
duruş pozisyonlarının tabiki duygular üzerinde ve duyguların beden hareketleri üzerinde etkisi karşılıklı. şahsi fikrim.

benimde artt de merak ettiğim o duyguyu nötürleyin diyor ya ve bazı duygu kodlarıyla dünyaya geliyor muşuz ona göre ama mesela dünyada bir sürü duygu var. bizi rahatsız eden kaç tane kaççç tane duygu var kimbilir. ve tüm duguları nötürleyince biliyorsunuz pozitifinide nötürlüyoruz.... eee bize duygu kalmiiiii☺ herkese hayırlı günler bu arada

Pratik her zaman daha faydalı oluyor değil mi:)

Bir şey daha soracağım canım. Beni çok rahatsız eden bir duygu var. O duyguyla ilgili ne zaman bir olay yaşasam ya da o duyguyu hissetsem sadece tek bir bölgemde değil, bedenimin neredeyse tamamında hissediyorum. 3.4.5. çakralarımın olduğu noktalarda kasılma,kollarımda uyuşma olarak, sırtımda yanma, kafamda da zihin bulanıklığı şeklinde yaşıyorum ve bütün bunların hepsini aynı anda yaşıyorum. Bir boşaltma yapmaya çalıştığımda bunu bölge bölge mi yapmalıyım yoksa aynı anda bütün bölgelerden kapı mı açmalıyım?

Bir şey daha var. O duyguyu bazı oturuş stilini yaptığımda daha yoğun hissediyorum. Mesela midemi sıkıştıracak şekilde oturduğumda çok yoğun yaşıyorum.Bedensel hareketlerimizin duygularımız üzerinde etkisi olabilir mi dersin?

Tüm vucudundan acabilirsin canım mavidelisiii mavidelisiii aymem. Dev bir kapı. Ben cok defa actigimi biliyorum yani

Merhaba Hanımlar ben de bir kaç gündür olumlamaya yapmaya başladım ama tam olarak kendimizi nasıl odaklayabiliriz? Zira ya iyle olmazsa diye vesvese veriyor şeytan arada :))

Kendini odaklamaya çalışmazsan odaklayabilirsin zorlayınca olmuyor

Back
X