- 10 Temmuz 2018
- 2.878
- 2.450
- 63
- 29
Herkese merhaba
Yeni buldum burayı. Çok geriden geldiğim için her sayfayı okuyamadım maalesef. Ama olumlamaların gerek burada gerek başkalarından duyduğum güzel etkilerini gören insanları fark ettim. Ben de bunu hayatıma katmak istiyorum ama nereden nasıl başlamalıyım bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kısaca bahsetmem gerekirse en ufak olumsuzlukta enerjisi dibi gören, kendine karşı ağır eleştirel dil kullanan bir yapım var. Mükemmelliyetçiyim ve tabiki hiçbirşey mükemmel olmadığı için çoğu şey beni mutlu etmiyor. Hep neden daha iyisi değil diyorum ve bu huyumdan nefret ediyorum.
Olumlama nasıl yapılmaz derseniz tam olarak o benimdir. Zaten ben de şans ne gezer benim en sık kullandığım cümle olabilir. Okudum bunu kullanmak olan şansı da götürüyorum.
Şu hayatta açıkçası olmasını çok istediğim 2 şey var. Bunlar üzerinde nasıl yoğunlaşabilirim. Ne demem nasıl olumlamam lazım. Biri iş ile ilgili diğeri özel hayatla.
Umarım ben de daha sonra buraya olumlamaların hayatımdaki güzel etkilerini yazabilirim. Ama dediğim gibi şu an için yardıma ihtiyacım var. Olursanız sevinirim.
Ben de aslında olumluda çok kalamayabiliyorum. O zaman kendime olacak olan olur diyorum ve kabullenişe geçiyorum sakinliyorum. Bu yazdığın tarz düşünceleri bırakıyorum.