Evet aynen öyle. Negatif düşünce barındıran, negatif sonuç doğuruyor.Gönülsüz yenen aş, ya baş ya karın ağrıtır derler;bir tane daha söz var ama çok argo,ayıp biraz

Pozitif olan ise pozitif sonuçlanıyor;ilhamlar akıyor her yerden. Acaba olmaz mı diye hiç düşünmüyorsunuz. Yıllardır işlerimi enerjisine göre değerlendiriyorum ve uyguluyorum benvsırf bu yüzden. İçinde ego mu var,gerçekten istiyor muyum,beni mutlu ediyor mu aşamaları diye bakıyorum ve sonuç tere yağından kıl çeker gibi geliyor.Çok şükür hep de öyle sonuçlandı benim. Evrende sonsuz-sınırsız olasılıklar içinde neler var ama kişiler kendilerini dar kalıplara sokuyor;stres sinir oluyor ve sinir stres doğuracak sonuçlara çıkıyor. Ama bir bakıyorsun genel kalıplara göre çirkin,çirkef denilen insanların nasıl harika kocaları nasıl harika evlilikleri var da onları beğenmiyorlar,gözleri daha yukarılarda

Ya da üniversite mezunu bile değil ama ne güzel işleri var;tesadüfen bir işe girmişlerdir kendilerince ve sonra Allah yürü ya kulum demiştir... Örnekler çoğaltılabilir...Bizim bunları bilinçle yapmamız lazım ki sonuçlar tesadüf olmasın.Gözümüz,kalbimiz ve ruhumuz hep coşkuda,keyifte,mutlulukta olmalı ki daha fazlasını hayatımıza katalım.
Biraz önce kafaya taktığım bir meselenin ilgili kişisine sevgi enerjimi gönderdim. 10 dk geçmedi, tesadüfi denecek şekilde karşılaştık ve bana kafaya taktığım meseleden çok daha iyi bir teklifle geldi

Sanki sen çok daha iyilerine layıksın ben seni onlarla uğraştırmak istememiştim dedi. Ben de çok teşekkür ettim tüm bu harika düzene