• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Günaydınnnn; musmutlu,mucizelerle dolu harika bir gün olsun bugün ve önmüzdeki tüm günler ⚘🥰🤩
💜💜💜
YAŞAMI SEVMEYİ VE ONDAN KEYİF ALMAYI SEÇİYORUM. MUTLULUK KANALLARIM SONSUZA KADAR AÇIK. BEN MUTLU OLMAYI HAKEDİYORUM.
💜💜💜
Öyle olsun Amin 🙏😇💕
⭐ Sabah ve akşam en az 7 şer kere okuyoruz. Meditasyon ve nefes egzersizi ile yapılırsa çok da iyi olur çok da güzel olur şifa olsun hepimize 🤗🥰
Tünaydın olsuunn 😍neşeli keyifli coşkulu pazarlar herkese :KK49:

Günaydınnnn; musmutlu,mucizelerle dolu harika bir gün olsun bugün ve önmüzdeki tüm günler ⚘🥰🤩
💜💜💜
YAŞAMI SEVMEYİ VE ONDAN KEYİF ALMAYI SEÇİYORUM. MUTLULUK KANALLARIM SONSUZA KADAR AÇIK. BEN MUTLU OLMAYI HAKEDİYORUM.
💜💜💜
Öyle olsun Amin 🙏😇💕
⭐ Sabah ve akşam en az 7 şer kere okuyoruz. Meditasyon ve nefes egzersizi ile yapılırsa çok da iyi olur çok da güzel olur şifa olsun hepimize 🤗🥰

20191028_153512.webp

ÇOK ÖNEMLİ ⭐⭐⭐ işte bu farkındalıkta olursak içimizden geçen düşüncelere bile dikkat ederiz.

Eki Görüntüle 2549080
ÇOK ÖNEMLİ ⭐⭐⭐ işte bu farkındalıkta olursak içimizden geçen düşüncelere bile dikkat ederiz.

Harikaa🤗 Düşüncelerimize duygularimiza yatırım yapma vakti o zaman.Cosku ekelim, neşe keyif bicelim🥰
Simdi kuafordeyim şu yaziyor bir köşe de; "Olabileceğin her şeyi imajine et"
Yine bir imajinemi yaşıyorum 1 haftadır.Amerika'da yaşadığım harika ortamı nasil buralara uyarlayabildim, nasıl bu kadar şanslı oldum diye evrene sorayım, o da tekrar tekrar yaşatsın bana 🤗:KK48::rapci:

Iyi geceler topikcanlarım;

Biraz önce meditasyon yaparken karın bölgemden çıkan bir ışık gördüm hemen ordan bir kapı açtım bir anda artt a gecmis buldum kendimi.Kapıdan bir seyler cıkıyordu ama zorla. Orta yaşlarda gıcık,kıl,her şeye soylenen, havadan nem kapan bir adam cıktı :KK48: Hemen bir hediye paketi yaptim; ne kadar negatif enerji varsa icine koydum ve al bunlar senin dedim :)O giderken yerine keyifli,mutlu,kilolu kel bir adam geldi aslında onun yeriymiş zaten.Çok mutlu,cok zengin, cok sevilen bir adam;hayatı anı doyasiya yaşıyor. Adamın keyfini,enerjisini hala hissediyorum,onunla uyumlandım.Bakalım bana ne gibi katkıları olacak bu deneyimin:rapci:
gulhilal gulhilal bak bir artt deneyimim de böyle gercekleşti canim:KK50:

Iyi geceler topikcanlarım;

Biraz önce meditasyon yaparken karın bölgemden çıkan bir ışık gördüm hemen ordan bir kapı açtım bir anda artt a gecmis buldum kendimi.Kapıdan bir seyler cıkıyordu ama zorla. Orta yaşlarda gıcık,kıl,her şeye soylenen, havadan nem kapan bir adam cıktı :KK48: Hemen bir hediye paketi yaptim; ne kadar negatif enerji varsa icine koydum ve al bunlar senin dedim :)O giderken yerine keyifli,mutlu,kilolu kel bir adam geldi aslında onun yeriymiş zaten.Çok mutlu,cok zengin, cok sevilen bir adam;hayatı anı doyasiya yaşıyor. Adamın keyfini,enerjisini hala hissediyorum,onunla uyumlandım.Bakalım bana ne gibi katkıları olacak bu deneyimin:rapci:
gulhilal gulhilal bak bir artt deneyimim de böyle gercekleşti canim:KK50:

Ya ne güzel başarıyorsunuz ya hayran kalıyorum gerçekten size.
Konsantrasyonu yüksek bir insan mısınızdır acaba ? Güzel konsantre olabiliyorsunuz sanki.

Ya ne güzel başarıyorsunuz ya hayran kalıyorum gerçekten size.
Konsantrasyonu yüksek bir insan mısınızdır acaba ? Güzel konsantre olabiliyorsunuz sanki.

Konsantrasyonum cok yüksektir.Maneviyata cok onem veririm.Her görünen şeyin görünmeyen ilahi tarafini da merak ederim.Burcumun özelliklerini taşıyorum canim ben👍

Ben metroda kapı önümde açılacak ve oturacak yer bulacağım diye olumlama yapmaya başladım. Şehir hayatı beni yoruyor:KK45: kızlar yakın zamanda evlilik düşünüyorum ama baya korkutuyor beni emin olamadığım şeyler var. İşimizle ilgili onun annesiyle ilgili vs. Pek emin olamıyorum. benim için hayırlısını istiyorum hiçbir zaman illa şöyle olsun diye tutturmam. Sizce nasıl bir olumlama yapabilirim.

Ben metroda kapı önümde açılacak ve oturacak yer bulacağım diye olumlama yapmaya başladım. Şehir hayatı beni yoruyor:KK45: kızlar yakın zamanda evlilik düşünüyorum ama baya korkutuyor beni emin olamadığım şeyler var. İşimizle ilgili onun annesiyle ilgili vs. Pek emin olamıyorum. benim için hayırlısını istiyorum hiçbir zaman illa şöyle olsun diye tutturmam. Sizce nasıl bir olumlama yapabilirim.
Olumlamaları gelecek zaman eki ile olusturmuyoruz. Isteginiz geleceği ötelenir. Şöyle ola- cak böyle ola- cak ama " ne zaman " 🤷‍♀️ bilinç altına belirsiz direktifler gider.
Şimdiki zaman ya da geniş zaman kullanmaya dikkat edersek daha iyi olur 😊
⭐ Metroda toplu taşımada her zaman oturabileceğim rahat bir yer bulurum/buluyorum.
Ya da genel bir olumlamada ekleyin zihniniz sürekli söylesin.
⭐ Hayat bana her an kolaylıklar ve güzellikler verir. Çok şanslıyım ve mucizeler sürekli beni bulur... gibi 🤗💕👍

Konsantrasyonum cok yüksektir.Maneviyata cok onem veririm.Her görünen şeyin görünmeyen ilahi tarafini da merak ederim.Burcumun özelliklerini taşıyorum canim ben👍

Burcunuz nedir. Kişilik özellikleriniz sayesinde de bu işte bu kadar başarılı olabiliyor olabilirsiniz . Örneğin benim konsantrasyonum çok düşüktür. Bir işe başlar hemen sıkılırım .

Mutlu huzurlu akşamlar kızlar 🤗💕
Çok güzel bir yazı hemen kızlarla da paylaşayım dedim 😇😊
20191030_174020.webp

💜⭐💜⭐💜⭐
#sinanayaz ‘ ın paylaşımıdır .
Bugün sekiz yaşındaki kızım uyumadan önce bana, “Anne, hayat bana bazen çok zor geliyor.” dedi. “Mesela, şu an sana en zor gelen şey ne?” diye sordum. Çarpım tablosunu ezberlemekmiş. 🙂 Kafamdan milyon düşünce aynı anda, itişe kakışa geçtiler.. İçimden dedim ki, “Şu an çok dikkatli seçmem gerekiyor sözlerimi.. bir durun.. beni panikletmeyin.” Psikologlar tembihliyor, çocuğunuz korktuğunda veya endişelendiğinde ona ‘Korkacak bir şey yok ki...’ demeyin. Hem faydası olmaz, hem de onun duygularını hor görmüş, yok saymış olursunuz. ‘Sence dünyaya neden geliyoruz?’ diye sordum ona... “Sevmeye” dedi. Bütün kafamdaki kurgu alt üst oldu bir anda.. Çocukların düşünceleri, bizim içinde debelendiğimiz gündemle kirlenmediği için öyle saydam, öyle net, öyle tertemiz oluyor ki, kalakalıyorsunuz. “Çok doğru, sevmeye geliyoruz”. dedim. Ama bir şey daha var : “öğrenmeye” de geliyoruz. Bak, ben bu yaşımda hala öğreniyorum. 100 yaşıma gelsem hala öğreneceğim şeyler olacak. Mesela, önceleri defalarca izlediğin bir filmi tekrar tekrar hep izlesen ne hissedersin? “Sıkılırım “ dedi. Hah işte dedim, hayat da sen sıkılma diye, sana hep yeni şeyler öğretir. Yeni filmler izletir. Her yeni öğrendiğin bilgi sana yeni güzel bir kapı açar. Tabii, her bilgi güzel kapılar açmıyor, kimi bilgiler de açtığın kapının karanlık tarafını gösterebiliyor sana, e o zaman da kendini korumayı, dikkatli olmayı filan öğrenirsin. Bunu aklımdan geçirdim, ama söylemedim, hepsini bir anda yükleyip fındığımı şok etmenin de bir anlamı yok sonuçta... Şimdi uyudu, ben de oturup düşünmeye başladım. “Dünyaya neden geliyoruz? “ müthiş bir soru aslında. Yazının tam burasında bir durun, ve kendinize sorun Kaldınız değil mi? O kadar detayda boğuluyoruz ki, ana fikri unuttuk biz. Her birimizin kendine sorması gereken soru bu. Kendinize bir liste yapın. Hayat amacım nedir diye.. Ev sahibi olmak, arabayı değiştirmek, kredi kartlarını ödemek, çocuklarınızın okulunun taksitleri, seyahate gitmek, çok beğendiğiniz o mobilyayı, o çantayı, o saati, o tableti, o bilgisayar oyununu almak.. Göreceksiniz ki çoğu satın almakla, para harcamakla ilgili.. Veya terfi etmek, iş kurmak , vs.. Ödül kazanmak var mı hedeflerinizde? Yeni bir keşif yapmak var mı? İnsanlığa faydası olacak bir ilaç bulmak var mı mesela? Unutulmayacak bir beste yapmak? İnsanların içine işleyecek bir şiir yazmak? Birilerinin hayatına ışık olmak? Bir ağaç dikmek? Sevgili Behiç Ak, bir röportajında , “ Ülkemizde yetişkinler, felsefe ve düşünceye dayanarak bir yaşam tarzı oluşturmaya çalışmadılar. Bunun yerine yaşam tarzı ‘satın almaya’ çalışıyorlar. demiş, not almışım. “Düşünerek ve emekle toplumsal olarak oluşturulabilecek bir şeyi, parayla kişisel olarak satın almaya çalışmak...” güzel ülkemin en büyük sorunlarından biri bu. Her şey maddi güce endekslenince tek hedef başarı, başarının da tek odağı para haline geldi. İstemiyoruz çoğumuz bu çarka girmeyi aslında, ama sanki korkunç kalabalık bir çevreyolunda, beşinci vitese takmış gidiyoruz topluca, ve vites küçültemiyoruz. Sizi bilmem ama benim aklıma sık sık arabayı kenara çekip, kırlara doğru yürümek geliyor. Bu toplumsal çılgınlığın tek ilacı, bana göre “doğa”. Yani zihnimdeki kaosu tek yatıştıracak şey benim için o. Mesela kıpkırmızı gelinciklerle dolu bir tarlada gün batımı yürümek... Mesela, yemyeşil bir vadide, şırıl şırıl akan suyun sesini dinlemek... Kızacağım tek şey, sırtımı yasladığım ağacın tepesinde bet sesiyle öten karga kardeş olsun istiyorum.. O zaman işte, düşüncelerimin üstündeki bulutlar dağılıveriyor. Sakin, huzurlu ve verimli düşünebiliyorum. Kime niye kızdığımı, kimi niye sevdiğimi, kendimle kavgamı nasıl çözeceğimi, serin serin süzgeçten geçirebiliyorum. Geri geri çekilip resme bir uzaktan bakın bence. Niye geldiniz? 'Sevmeye.' 'Öğrenmeye.' " Sevmeyi öğrenmeye.. ! " Sekiz yaşındayken 8 x 8 kaç diye sorduklarında hayat zordu. Çaresi neydi peki? "Ezberle gitsin." Bugün bunca ölüm, bunca savaş, akıl almaz şiddet olayları hayatı zor kılıyorsa, sorun kendinize.. Çaresi ne ? “Sevmeyi öğrenmek”. Ezberleyin gitsin : “Sevmeyi öğrenmek”. #sinanayaz ‘ ın paylaşımıdır . 🙏

Selaaaaaaaaam🤗
Cok kisa bir sure once arabamin icine koku alayim diye dusundum😁 bugun ne oldu? Arabayi verdigim otoparkci dikiz aynama araba kokusu asti😎😂 onceden olsa dilek kapim acikmis. Keske baska sey dileseydim derdim. Simdi ise iste isteklerini gerceklestirmek bu kadar basit diyorum🤗

Ahhh dimi ya önceden ben de öyle derdim, tuhh baska sey dileseymisim.Ama simdi resmen olumlama oluyor,evrenin destegi oluyor bunlar.Tüm dileklerim,niyetlerim kolayca gerceklesir.
Bugun bir ev eşyası konusunda söyleniyordum, niye zaman ayirip gidip almiyorum diye. Icimden bahaneler uyduruyorum ne gerek var,luzumsuz şey diye.Ama baktım icten ice bahaneler uyduriyorum. Hayir ben bunu almak istiyorum ve istedigim sekilde olmalı dedim.Kafamda resmen tasarladim. Sabah işe geldim, arkadasim almis öve öve anlatiyor o ev eşyasıni; soyle güzel böyle uygun diye.Ama benim unuttum daha sabah dusundugumu. Neyse birlikte gittik yine arkadasimla 3 parca aldim,cok guzeller tam da istedigim gibi.Daha sonra aklima geldi aaa ben bunu sabah istiyirdum diye.

Bu yaziya ogleden sonra basladim yeni bitirdim :KK48:

Burcunuz nedir. Kişilik özellikleriniz sayesinde de bu işte bu kadar başarılı olabiliyor olabilirsiniz . Örneğin benim konsantrasyonum çok düşüktür. Bir işe başlar hemen sıkılırım .

Akrep burcum benim özelliklerini taşırım. Doğum haritamdaki yerleşimlerde çok etkili.Şöyle ki:-)

Jüpiter Balık Burcunda
Büyüme ve genişlemek ihtiyacınız en çok manevi konularda kendini tatmin ediyor. Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için felsefesini benimsemişsiniz. Sempatik, yardımsever, zeki, sessiz ve espri yeteneğine sahip birisiniz. Manevi şeylere veya fizikötesi fikir ve konulara ilgi duyabilirsiniz fakat kendi yolunuzu çizmeli ve gerçeği bulmalısınız. Bazen toplumdan ve size en yakın olan kişilerden uzaklaşmak ruh sağlığınız için olabilir. Yardım etmek için duyduğunuz kuvvetli duygular çaresiz ve zor durumda olan insanlara yardım etmenizi sağlıyor. Belki de hastane, hapishane vb. yerlerde gönüllü olarak çalışıyor olabilirsiniz. İnsanlara ve de en çok ihtiyacı olan kişilere umut veriyorsunuz. Doğayı ve iri hayvanları özellikle atları seviyor olabilirsiniz. Fakat olumsuz yönleriniz ise kimi zaman aşırı duygusal ya da hassas olabiliyorsunuz ve olayları ya da durumları abartabiliyorsunuz.

Güneş Neptün ile uyumlu
Hayal gücü yüksek,renkli bir kişiliğiniz var.Bir müzikal gibisiniz Metafizik konularına ilgi duyar ve yaşamı ve öteki dünyayı anlamaya çalışırsınız.Bütün dünya ve yaşayan tüm canlılarla bağlantılı olduğunuzu hissedersiniz.Sempatik,merhametli ve yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım etmenin bir yolunu arayan bir yapınız var. Küçük bir çalışmayla bir çok fikir ve bir çok ilham kaynağı üretebilirsiniz Kendinizi gösterebilmeniz için yaratıcı işlerle uğraşmanız gerekir.Mesela musiki, dans, sinema, fotoğrafçılık gibi..Ayrıca çok idealist ve bir parça da romantik olma eğiliminiz var.

Selam kızlar :KK36: kpss çalışma sürecine girmiş bulunmaktayım. Yalnız olumlama noktasında kafam o kadar karışık ki. Birçok düşünceler boguşuyor kafamın içinde ve hangisinin dogru oldugunu bilemedim. İstiyorum ki kpss süreci için en güzel olumlamaları yapayım. Lütfen bu konuda destek olabilir misiniz? Sizce dogru ve en güzel kelimeler neler?

Merhaba topikcanlar bu aralar çok sessiz birazcık ses yapayım :halay:
Bundan 2 3 ay önce bir arkadaşıma bir teklif şey önerdim. O da tamam dedi,sonra üstüne epey bir heveslendi,istedi filan. Araya bir sürü şey girdi,olmadı bu. Geçen cuma günü bak gör dedim olacak telefonda. Telefonu kapattıktan sonra pazartesi günü bu olayla ilgili başka bir arkadaşımın kapıdan içeri girip o iş oldu demesini imajine ettim hemen. Ama üzerine olur mu olmaz mı,nasıl olur filan demedim. Dün yani pazartesi günü işteyken o başka arkadaşım aynen bu şekilde içeri girdi:KK48: Tabi ben şok...Çünkü aynen gerçekleşti,rüya filan görüyor sandım. Hemen arkadaşımı aradım ve ben sana demiştim oldu bak dedim:rapci:

Bu olayların ertesinde çok sevdiğim bir arkadaşım moralevin şu yazısını atmış bana:KK36::KK9:

"Sevgililer, her şey bir boyutta gerçektir. Geçiş yapan her hayal, olasılığın sonsuz matriksinde gerçektir. Dış gerçekliğinizde meyvelerini vermesini istediklerinize sevgiyle ve derinden içinizde odaklanın. Böylece onların keyfine içinizde vardığınız gibi dış duyularınızla da derinden ve sevgiyle deneyimlemenin keyfini çıkarın."

Merhaba topikcanlar bu aralar çok sessiz birazcık ses yapayım :halay:
Bundan 2 3 ay önce bir arkadaşıma bir teklif şey önerdim. O da tamam dedi,sonra üstüne epey bir heveslendi,istedi filan. Araya bir sürü şey girdi,olmadı bu. Geçen cuma günü bak gör dedim olacak telefonda. Telefonu kapattıktan sonra pazartesi günü bu olayla ilgili başka bir arkadaşımın kapıdan içeri girip o iş oldu demesini imajine ettim hemen. Ama üzerine olur mu olmaz mı,nasıl olur filan demedim. Dün yani pazartesi günü işteyken o başka arkadaşım aynen bu şekilde içeri girdi:KK48: Tabi ben şok...Çünkü aynen gerçekleşti,rüya filan görüyor sandım. Hemen arkadaşımı aradım ve ben sana demiştim oldu bak dedim:rapci:

Bu olayların ertesinde çok sevdiğim bir arkadaşım moralevin şu yazısını atmış bana:KK36::KK9:

"Sevgililer, her şey bir boyutta gerçektir. Geçiş yapan her hayal, olasılığın sonsuz matriksinde gerçektir. Dış gerçekliğinizde meyvelerini vermesini istediklerinize sevgiyle ve derinden içinizde odaklanın. Böylece onların keyfine içinizde vardığınız gibi dış duyularınızla da derinden ve sevgiyle deneyimlemenin keyfini çıkarın."

buttrfly buttrfly keşke arkadaşım olsaydın 🙏🏻 Ne kadar yeteneklisin yaa şok oluyorum her okuyuşumda. Bunu başarabilmek ciddi meziyet tebrik ederim üstadım senden öğreneceğimiz çok şey var

Öncelikle herkese merhaba 🤗Burayı çok geç keşfetmiş olmamım üzüntüsü var içimde ama ne demişler geç olsun güç olmasın.Sizin yazdıklarınızı okuyunca kendime hayatı zindan ettiğim için öyle bir kızdım ki anlatamam.Ben genelde olumsuz düşünen daha doğrusu genelde olmasa bile olumsuz bir olay olduğunda ondan çok etkilenen bir insanım.En sonda İstanbul’da olan depremde bunu yaşadım araştırdım,okudum ettim daha da beter oldum gitmek istiyorum taşınmak istiyorum raddesine geldim hatta eşimi ikna etmeye çalıştım oturduğumuz ev 2007 yılında yapılmış devletin bir kurumunun yaptığı 12 katlı bir site, ama zemini anadolu yakasına göre kötü olan bir yerde o yüzden bunu aklıma o kadar çok taktım ki anlatamam hasta olucak duruma geldim para durumları yüzünden hemen taşınamayacğımız gerçeğide işin içine girince iyice kötü oldum.Okuduklarım özellikle de twitterda okuduklarım yok astrologlar bilmem ne beni iyice beter etti ailemin yanında kaldım bir süre ama dedim ki bu ne ya 2 ay geçti ve ben eşime de kendime de hayatı zindan ediyorum böyle yaşanmaz olmaz yani Allah’a şükür herşeyim var daha rahat ediceğim az katlı bir evimde olucak inşallah sadece biraz şükür ve dua olumlu düşünmek bana bunu öğretmenizi çok isterim çünkü ben dediğim gibi okuduklarımdan gördüklerimden çok etkilenip hemen dünyanın sonunu getiriyorum burda okuduklarımdan elimden geldiğince kendime olumlamalar çıkarttım 🙏 Şimdiden bu enerjiniz için teşekkür ederim

Sagol canim.Gercekten tesaduflerle dolu.Soyle anlatayim hatta esimin burnunda et var artik cok buyumusler.Artik nefes almasini bile zorlastiriyor.Amerikadayken ameliyat gununu filan aldi ama derken bizim gelis tarihi aciklandi artik oraya kalsin dedi nasilsa yakin gidis diye.Neyse geldik buraya.Dr bana da bakti filan nefes almani zorlastiriyor burun seklin dedi, cene geriligi de var zaten dedi : ))) Tabi artik o andan itibaren artik operasyon bana cok dogal geldi.Bir de orda bir suru hasta var.İslem olmuslar filan hep dogallasti gozumde,bilincaltimda.Veee su an kendimi hep aynada gordugum kisi oldum.İcimdeki civil civil insan artik goruntume de yansidi inanin.Binlerce kere sonsuz sukurler olsun Rabbime paralel evrendeki bambaska bir insan beden bulmus gibi ben de.İcimdeki degisim disima da yansidi,eminim buna. Yine tarifi degisik enerjiler icerisindeyim canlar, tum guzellikler harikaliklar zaten hep bizimle.Hayat tum ihtisamiyla akiyor,coskuyla,keyifle,neseyle.Dunyanin neresinde olursaniz olun bu boyle.Cunku ihtisam,mucizenin,harikaligin kendisiyiz:KK200::KK200::KK200:
Chandler Bing Chandler Bing beğenilerin icin tesekur ederim beni gecmise goturuyorsun:KK50:
Demisim ya paralel evrenlerdeki bir bene geciş yaptim,az bile söylemişim.Eskiden olsa bana cekinerek bir sey sorarlardi biraz sert bir yapim vardi sanirim; simdi ise şirinlikle yaklaşiyorlar,gülerek,daha samimi şekilde. Bu kadar şirin görünen bir insanin içi de şirin oluyor diyorlar sanirim:KK48::KK48: Aldigim iltifatlarin haddi hesabi yok zaten.Kendime güvenim tamdi her zaman ama bu şekilde onay almakta fena olmuyor hani :halay:

Evrenin aklımıza gelmeyecek cok degisik yollari var, niye nasil diye sormayalıM.Sadece nasil bir deneyim yaşayalım ona karar verelim.Gerisi cok keyifli bir süreç canlar 🤗

Back
X