• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Öncelikle herkese merhaba 🤗Burayı çok geç keşfetmiş olmamım üzüntüsü var içimde ama ne demişler geç olsun güç olmasın.Sizin yazdıklarınızı okuyunca kendime hayatı zindan ettiğim için öyle bir kızdım ki anlatamam.Ben genelde olumsuz düşünen daha doğrusu genelde olmasa bile olumsuz bir olay olduğunda ondan çok etkilenen bir insanım.En sonda İstanbul’da olan depremde bunu yaşadım araştırdım,okudum ettim daha da beter oldum gitmek istiyorum taşınmak istiyorum raddesine geldim hatta eşimi ikna etmeye çalıştım oturduğumuz ev 2007 yılında yapılmış devletin bir kurumunun yaptığı 12 katlı bir site, ama zemini anadolu yakasına göre kötü olan bir yerde o yüzden bunu aklıma o kadar çok taktım ki anlatamam hasta olucak duruma geldim para durumları yüzünden hemen taşınamayacğımız gerçeğide işin içine girince iyice kötü oldum.Okuduklarım özellikle de twitterda okuduklarım yok astrologlar bilmem ne beni iyice beter etti ailemin yanında kaldım bir süre ama dedim ki bu ne ya 2 ay geçti ve ben eşime de kendime de hayatı zindan ediyorum böyle yaşanmaz olmaz yani Allah’a şükür herşeyim var daha rahat ediceğim az katlı bir evimde olucak inşallah sadece biraz şükür ve dua olumlu düşünmek bana bunu öğretmenizi çok isterim çünkü ben dediğim gibi okuduklarımdan gördüklerimden çok etkilenip hemen dünyanın sonunu getiriyorum burda okuduklarımdan elimden geldiğince kendime olumlamalar çıkarttım 🙏 Şimdiden bu enerjiniz için teşekkür ederim
Bir şey kaybetmediniz ki önünüzde keyifle okunacak 100 lerce sayfa var.Sizin gibi cogu insanin degistirmesi gereken bir bakış açısı vardı, o yuzden burdalardı hala da burdayiz. Cok yontem var uygulayabileceginiz,ister bastan ister ortadan ister sondan baslayin.Sorulariniz varsa sorun.Biz burada sadece şunu yap bunu yap diyebiliriz.Eger emek verecekseniz, onceki sayfalari okur ve uygularsiniz. Malesef saatlerce yazsak boş.Bakış açinizi degistirmedikten sonra olumlamalar birer hiçtir, önce kendinize,evreninize güvenmeniz lazım nacizane. Korkularimi yenmekten ziyade güvenimi arttirmak icin neler yapabilirim demelisiniz.Bu hayatta temel iki duygu var biri sevgi digeri korku.Sevgi cogalirsa korku gider.Kalbinizi genisletin,hobiler bulun,dogaya hayvanlara verin kendinizi.Onlarin size anlatacagi cok şey var :KK68:

Son düzenleme:
buttrfly buttrfly keşke arkadaşım olsaydın 🙏🏻 Ne kadar yeteneklisin yaa şok oluyorum her okuyuşumda. Bunu başarabilmek ciddi meziyet tebrik ederim üstadım senden öğreneceğimiz çok şey var
Su anda şehrimdeki hicbir arkadasimla bunları paylaşmıyorum, bu yönümü bilmezler:KK48: Beni enerjim,pozitif polyanna bilirler canim. Maneviyat çok farkli bir durum,maneviyatı buraya dökebiliyoruz çünkü birbjrimizi tanimiyoruz,egolar devreye girmiyor.Bu yüzden böylesi cok daha güzel:KK50:

Bir şey kaybetmediniz ki önünüzde keyifle okunacak 100 lerce sayfa var.Sizin gibi cogu insanin degistirmesi gereken bir bakış açısı vardı, o yuzden burdalardı hala da burdayiz. Cok yontem var uygulayabileceginiz,ister bastan ister ortadan ister sondan baslayin.Sorulariniz varsa sorun.Biz burada sadece şunu yap bunu yap diyebiliriz.Eger emek verecekseniz, onceki sayfalari okur ve uygularsiniz. Malesef saatlerce yazsak boş.Bakış açinizi degistirmedikten sonra olumlamalar birer hiçtir, önce kendinize,evreninize güvenmeniz lazım nacizane. Korkularimi yenmekten ziyade güvenimi arttirmak icin neler yapabilirim demelisiniz.Bu hayatta temel iki duygu var biri sevgi digeri korku.Sevgi cogalirsa korku gider.Kalbinizi genisletin,hobiler bulun,dogaya hayvanlara verin kendinizi.Onlarin size anlatacagi cok şey var :KK68:
Çok teşekkür ederim dediğim gibi normalde neşeli,güler yüzlü bir insanımdır ama çabuk etkileniyorum sanırım böyle şeylerden de kendimi uzak tutmam lazım haberler vs. gibi.
ben uzun zaman önce bu topiği takip edip çokta güzel geri dönüşler almıştım şu anda da başlayıp bunun devamını hep getirmek istiyorum.İnsan sanırım bazı şeyler güzel gidince unutuyor şükretmeyi,en kötü huyumuz .Kendim bir tane olumlama oluşturdum ama birden fazla dilek var sanırım içinde önce dediğiniz gibi güvenimi oluşturmalıyım .

Mesajınız beni gülümsetti sevgili buttrfly buttrfly :KK19: ve mesajınızı taam 14.14 te gördüüm.Sizlerin yolculuğunuzu okumak o kadar güzel kii.Tecrübelerinizi okumak bana ilham veriyor.Çabuk karamsarlığa kapılan bir düşünce yapısına sahiptim buraları okudukça artık düşüncelerimi daha çok izlemeye başladım ve o kötü düşünceyi yakaladığımda da hoop demeyi öğrendim:duduk: imajinasyonu da halledersem değmeyin keyfime.:KK73:
Neşeli hanımlaar hepiniziin kandilini kutluyoruum sevgileer :KK200:

Aynı durumdayız sizle A audrey_24 .2016 yılında başlamıştım okumaya aslında bu topiği ve benim şu anki yakın arkadaşlarım hep burdan öğrendiklerimi uygulayıp hayatıma çektiğim insanlar ve şükürler olsun o kadar seviyorum ki onları :KK200:,onların da bana değer verdiklerini hissediyorum.Bu sene tekrar başladım okumaya ve bu sefer bir daha bir yere kaybolmayayım diye üye olmaya karar verdim(o yer kötü düşünceler oluyor).Bu aralar çekmek istediğim yeni mucizeler var hayatımda.Siz de ayrılmayın buralardan okurken insan motive oluyor o güzel tecrübelerle.İkimizin de dilekleri kabul olması dileğiyle
Çok teşekkür ederim dediğim gibi normalde neşeli,güler yüzlü bir insanımdır ama çabuk etkileniyorum sanırım böyle şeylerden de kendimi uzak tutmam lazım haberler vs. gibi.
ben uzun zaman önce bu topiği takip edip çokta güzel geri dönüşler almıştım şu anda da başlayıp bunun devamını hep getirmek istiyorum.İnsan sanırım bazı şeyler güzel gidince unutuyor şükretmeyi,en kötü huyumuz .Kendim bir tane olumlama oluşturdum ama birden fazla dilek var sanırım içinde önce dediğiniz gibi güvenimi oluşturmalıyım .
:KK200:

Kızlar herkese merhaba. Ben de kendimde işe yarayan şeyleri not alayım buraya madem.

Kendimi çok ağırlaşmış ve ölü toprağı serpilmiş gibi hissetmeye başladığımda kendime güzel bir kahve yağıyorum ve sormaya başlıyorum.

- Gerçek bu kime ait?

Ve bunu defalarca tekrar ediyorum. Sonrasında derin bir esneme hali başlıyor ve rahatlıyorum.
Lütfen dahil edin hayatınıza. Son zamanlarda ( 2 haftadır yaklaşık ) gece yarıları uyanıp birini düşünerek uyanıyorum. Öyle youn bir düşünce halini aldı ki rahatsız olmaya başladım. Ve şimdi kendime şunu soruyorum " burda görmem, algılamam gereken şey nedir?"

Sorular alan açar hanımlar beyler. Access Bars duyanlarınız vardır belki. Ben hayatıma katkı sağladığından beri mümkün olduğunca kullanıyorum. Ve daha önce miskinken şimdi eve gider gitmez bir kova su yapıp, evi baştan silip süpürüyorum. kıyafetlerimi kontrol ediyorum. Bir mum yakıp kitap okuyorum ya da mantra müzikleri dinliyorum. Alıp kabul edene seçerse nasıl katkı olur yazdıklarım. Göreceğiz, sevgiler.

Su anda şehrimdeki hicbir arkadasimla bunları paylaşmıyorum, bu yönümü bilmezler:KK48: Beni enerjim,pozitif polyanna bilirler canim. Maneviyat çok farkli bir durum,maneviyatı buraya dökebiliyoruz çünkü birbjrimizi tanimiyoruz,egolar devreye girmiyor.Bu yüzden böylesi cok daha güzel:KK50:

Yok yani belki benimm için de bir şey hayal edebilirdin diye dedim.
Yaptığın şeyi dini açıdan düşünürsek, bir nevi müminin mümine duası gibi bir durum sanırım canım.
Hani en makbul dua oymuş ya , galiba başkalarının bizim hakkımızda yürekten diledikleri iyi şeyler kendimize dilediklerimizden daha çabuk ve kolay tutuyor. Egonun devreye girmemesi olarak açıklanabilir belki bu.
Kendimiz için isterken ister istemez ego devrede çünkü.

Benim olumlamalarda takıldığım bir nokta var . O da nedir derseniz şükür kısmı.
Bayağı bir zaman önce belki 5 6 sene vardır , şükretmenin aslında olduğumuz hali yeterli gördüğümüz manasına geldiğini ve olduğumuz hale şükür dedikçe, tanrının bu hayatın bize yeterli geldiğini kabul ettiğini ve fazlasını vermeyeceğini duymuştum.
Geçenlerde düşünürken aklıma yaşadığım şu olay geldi. Ben evvelden hep bir arabam olsun işte aile büyüklerimi o arabayla gezdireyim isterdim. Sonra nasip oldu ve gezdirdim de . Bir gün nenemi gezmeye götürmüştüm ve olduğumuz yerden geri arabaya bindiğinde, arabanın arkasında oturuyordu içimden dedim Allahım şükürler olsun bu günler nasip oldu o kadar mutlu ve huzurlu hissetmiştim ki içim kıpır kıpır olmuştu. Fakat bir daha aynı şeyi yaşamak nasip olmadı. Çünkü o günden yaklaşık 10 gün sonra nenemi kaybettik :(
Sonrasında aklıma yıllar önce duyduğum şükür meselesi geldi. Ben şükrettim ve bir daha o şeyi yaşamak bana nasip olmadı.
Bahsettiğim olay tabi uzun süre önce oldu ama şimdi olumlama yaparken şükür kısımları dikkatimi çektiğinden aklıma gelerek sizinle paylaşmak ve bu duruma düşüncelerinizi öğrenmek istedim kızlar. 🙏🏻

Benim olumlamalarda takıldığım bir nokta var . O da nedir derseniz şükür kısmı.
Bayağı bir zaman önce belki 5 6 sene vardır , şükretmenin aslında olduğumuz hali yeterli gördüğümüz manasına geldiğini ve olduğumuz hale şükür dedikçe, tanrının bu hayatın bize yeterli geldiğini kabul ettiğini ve fazlasını vermeyeceğini duymuştum.
Geçenlerde düşünürken aklıma yaşadığım şu olay geldi. Ben evvelden hep bir arabam olsun işte aile büyüklerimi o arabayla gezdireyim isterdim. Sonra nasip oldu ve gezdirdim de . Bir gün nenemi gezmeye götürmüştüm ve olduğumuz yerden geri arabaya bindiğinde, arabanın arkasında oturuyordu içimden dedim Allahım şükürler olsun bu günler nasip oldu o kadar mutlu ve huzurlu hissetmiştim ki içim kıpır kıpır olmuştu. Fakat bir daha aynı şeyi yaşamak nasip olmadı. Çünkü o günden yaklaşık 10 gün sonra nenemi kaybettik :KK43:
Sonrasında aklıma yıllar önce duyduğum şükür meselesi geldi. Ben şükrettim ve bir daha o şeyi yaşamak bana nasip olmadı.
Bahsettiğim olay tabi uzun süre önce oldu ama şimdi olumlama yaparken şükür kısımları dikkatimi çektiğinden aklıma gelerek sizinle paylaşmak ve bu duruma düşüncelerinizi öğrenmek istedim kızlar. 🙏🏻

Bununla ilgili access barsta "bundan daha iyi nasıl" diye bir sorusu var. daha iyi olabilme potansiyelini ortaya koymaya yardımcı olur. Biz azıcık aşım, ağrısız başım diye diye büyütülen nesilleriz. Fazlası hep zararmış gibi, çok para haramsız olmaz mesela. Niye olmasın? Hepsi birere bakış açısı ve yargı aslında. Ya bunların hiçbiri olmasaydı, hayta neye benzerdi? Bize katkısı ve hediyeleri neler olurdu alıp seçersek eğer. tabi şükredip minnet edelim var olana ama daha iyisi mümkünse de hak ve helalse nasip olsun.

Kızlar herkese merhaba. Ben de kendimde işe yarayan şeyleri not alayım buraya madem.

Kendimi çok ağırlaşmış ve ölü toprağı serpilmiş gibi hissetmeye başladığımda kendime güzel bir kahve yağıyorum ve sormaya başlıyorum.

- Gerçek bu kime ait?

Ve bunu defalarca tekrar ediyorum. Sonrasında derin bir esneme hali başlıyor ve rahatlıyorum.
Lütfen dahil edin hayatınıza. Son zamanlarda ( 2 haftadır yaklaşık ) gece yarıları uyanıp birini düşünerek uyanıyorum. Öyle youn bir düşünce halini aldı ki rahatsız olmaya başladım. Ve şimdi kendime şunu soruyorum " burda görmem, algılamam gereken şey nedir?"

Sorular alan açar hanımlar beyler. Access Bars duyanlarınız vardır belki. Ben hayatıma katkı sağladığından beri mümkün olduğunca kullanıyorum. Ve daha önce miskinken şimdi eve gider gitmez bir kova su yapıp, evi baştan silip süpürüyorum. kıyafetlerimi kontrol ediyorum. Bir mum yakıp kitap okuyorum ya da mantra müzikleri dinliyorum. Alıp kabul edene seçerse nasıl katkı olur yazdıklarım. Göreceğiz, sevgiler.

Kesinlikle bakmam lazım 👌🏻

Aynı durumdayız sizle A audrey_24 .2016 yılında başlamıştım okumaya aslında bu topiği ve benim şu anki yakın arkadaşlarım hep burdan öğrendiklerimi uygulayıp hayatıma çektiğim insanlar ve şükürler olsun o kadar seviyorum ki onları :KK200:,onların da bana değer verdiklerini hissediyorum.Bu sene tekrar başladım okumaya ve bu sefer bir daha bir yere kaybolmayayım diye üye olmaya karar verdim(o yer kötü düşünceler oluyor).Bu aralar çekmek istediğim yeni mucizeler var hayatımda.Siz de ayrılmayın buralardan okurken insan motive oluyor o güzel tecrübelerle.İkimizin de dilekleri kabul olması dileğiyle

:KK200:

Ne kadar güzel böyle şeyler duymak insana daha da güzel geliyor :)Benim özellikle ihtiyacım var kesinlikle durmadan ben çok mantıklıyım modundayım ama bu mantık bir yere çıkartmıyor adamı.Oturduğum yerin zeminini okadar aklıma taktım ki tez bile okudum bu konuyla ilgili resmen takıntılıyım, deprem olmadan her gün o duyguyu yaşatıyorum kendime resmen ama nereye kadar böyle değiştiremeyeceğim şeyler var “şu anda” ama inanıyorum ki hepsi istediğimden bile güzel olacak.Bu arada ben yeni bir ev imajine ediyorum kafamda onun için olumlama yapıyorum aynı zaman da da güvenmek için ama sanırım bunları tek tek mı yapmam lazım ?

- Gerçek bu kime ait?

Kendiniz mi öğrendiniz yoksa bir eğitime mi gittiniz ?

Hepimizde kaymalar oluyor merak etmeyin, negatif oldugunuz anlarda sadece durumun gecici ve anlik oldugunu dusunun yeter.Tabi bu surede pozitife gecme ritulleriniz olsun.Bir kagt alip yazin negatifleri,sonrada yirtip atin.Baska bir kagida da sukurlerinizi yazin; guzellikleri yazin.Tutsu yakin guzel kokulu.Guzel muzik kitap siir ...Size iyi gelen ne varsa yapin
Sevgili A audrey_24 Eski sayfaları okurken belki bu yazı size yardımcı olabilir diye düşündüm.Bence ilk güvenle alakalı olumlamalar yapmanız daha doğru çünkü ev o güveni sağlamak için araç sanırsam sizin için.Burada yeni olduğumdan eskiler size daha güzel tavsiyeler vereceklerine eminim.

Sevgili A audrey_24 Eski sayfaları okurken belki bu yazı size yardımcı olabilir diye düşündüm.Bence ilk güvenle alakalı olumlamalar yapmanız daha doğru çünkü ev o güveni sağlamak için araç sanırsam sizin için.Burada yeni olduğumdan eskiler size daha güzel tavsiyeler vereceklerine eminim.
Çok teşekkür ederim size 🙏🏻

Simone Milasas isimli Access eğitmenine göre Para Yaratmanın 7 Kolay Yolu

#1 TALEP EDİN

Kendiniz için yarattığınız para miktarı, gerçekten yaratmak istediğiniz kadar mı?

Şu soruları sorun ve ara ara tekrar edin;

• Hayatımda daha fazla para kaynağı getirecek neler var?
  • İlgi alanlarım nelerdir, iyi olduğum işler nelerdir?
İlgi alanlarınızı aklınıza geldikçe bir yere not alın. Bu köpek gezdirmek de olabilir, yemek pişirmek de. Bir süre sonra bu listenize bakın ve sorun “Bunlardan hangileri bana para akışı sağlar?” sadece sorun, tek tek düşünüp yaparım yapamam şeklinde kendinizi değerlendirmeyin.
Evrene “Bunlardan hangileri mümkün, bana göster” diyin.

#2 KENDİNİZİ YARGILAMAYIN

Yaptığınız her şey için şükran duyun. Şükran duydukça o artacaktır. Oysa
yargıladığınızda onu sınırlandırmış olursunuz.
  • Parayla oynayın, paranıza şükran duyun, ona teşekkür edin.
  • Faturalarınıza teşekkür edin, şükran duyun.
  • Eğer siz parayla ilgili kendi realitenizi seçiyor olsaydınız neyi seçerdiniz?

“Para kirlidir, elinin kiridir, geldiği gibi gider, paran varsa derdin var” gibi sözler hep birer yargı ve kısıtlayıcı. Böyle düşünceleriniz varsa, para akışınız bundan olumsuz etkileniyordur. Aklınıza bu düşünce geldiğinde şöyle diyin, “Para kirlidir düşüncemi yıkıp yaratımını iptal ediyorum. Poc, pod, right, wrong, good, bad, all nine shorts, boys and beyonds” (Bu cümle saçma gibi durabilir ancak her bir kelimenin Access’te anlamı var. Tekerleme gibi bu şekilde söylenir, bunun amacı sizin düşünmenizi engellemektir. Çünkü beyin düşündükçe yargıları artar ve bu da enerjiyi kısıtlar.)

#3 İSTEKLİ OLUN.

Parayı isteyin. Parayı kendinize davet edin.

Yatmadan önce şöyle diyin; “Bugün her nerde parayı kendime davet etmediysem yıkıp yaratımını iptal ediyorum. Para ile ilgili tüm bakış açılarımı yıkıp yaratımını iptal ediyorum.” diyin. Sabah hiç bir bakış açınız yok para ile
ilgili. Nedir şimdi yeni bakış açınız?

Parayı eğlenceli görün, neşelendirsin sizi.

Parayı talep ediyoruz, bu konuda iyiyiz ama gün içinde parayı kendimize davet etmiyoruz. Örneğin bir saat beğendiniz ve hemen “bunu alacak gücüm yok” dediniz o anda parayı davet etmemiş oluyorsunuz. Tam tersi soru sorun. “Bu saati almam için olasılıklarım nelerdir?” “Bu harika restoranda yemek yemem için ne gereklidir?” gibi açık sorular. Ama cevabını düşünmeyin. Bırakın soru evrene gitsin.

#4 KAZANDIĞINIZIN %10'UNU KENARA KOYUN.

Kazandığınız her kuruşun %10'unu - ama hepsinin. Bu %10'u, kendinizi onurlandırmak için ayırıyorsunuz. Sıkışınca harcamayın. Burada biriktirdiğiniz para arttıkça “param var” hissi ve sizde yarattığı rahatlık artacak bu da para ile ilgili endişelerinizi azaltacak. Kendinizi onurlandırın ve her kazandığınızdan %10 ayırın, 3 ay içinde bile paranızın arttığını görecek ve şaşıracaksınız. Lütfen ama lütfen harcamayın. (Simone borçta iken başlamış ayırmaya, simdi 70.000 USD varmış o hesabında ve yine oradan harcamıyormuş.)
#5 ZENGİN OLMAYI ARZULAYIN.

Zenginlikle ilgili aklınıza olumsuz düşünce gelirse hemen “yıkıp yaratımını iptal ediyorum” diyin. Zengin mahallelerde yürüyüş yapın, pahalı mağazaları girin, gezin, sahip olmak için olasılıklarım nelerdir gibi sorular sorun. Hatta kıyafeti, saati deneyin, onun sizde yarattığı zengiliği hissedin. Sahip olabilirim enerjisidir bu. Onları satın alın demiyor, sadece o hissiyatı yaşamak olumlu etki sağlıyor.

Sürdürmek istediğiniz hayatın harcamalarını alt alta yazın. Her detayı.. Haftada kaç gün kaç paralık yemek, alışveriş, seyahat, tatil vs. Toplam rakamı bulun. Üstüne %10 onurlandırma payınızı ekleyin. Onun da üstüne eğlence için %20 ekleyin. 6 ayda bir yapın bunu, çünkü beklentileriniz sürekli değişiyor. Ve bunları talep edin. “Daha fazlasını yaratabilmem için neler mümkün?” diye sorun.

Sabah kalkarken şöyle diyin; “Dolaplardan, çekmecelerden, çantalardan para fışkırıyor, her yer para, nereye koyacağım bunları”, gülün, neşelenin. :)

Para nasıl eğlenceli olur? “Ne kadar çok param var.” diyin. “Paramı artırmak ve eğlenceli kılmak için bugün hangi bilgiye ihtiyacım var?” diye sorun.
#6 KENDİ İÇSEL DEĞERİ OLAN BİR ŞEY SATIN ALIN.

Örneğin Simone, kendisine pırlantalı, pahalı bir yüzük almış. Ama satarken değer kaybetmeyecek bir yüzük. Onu takıyormuş uygun yerlerde. Ona baktıkça kendini zengin hissediyormuş. Evinde altın ve gümüş külçeler varmış, onları gördükçe yine zenginlik hissi artıyormuş. Eğer hırsızlık riski varsa kasa yaptırın, evde kasanızda tutun diyor. Ya da zenginlik hissi veren bir eşyanız olsun.

#7 CÜZDANINIZDA FAZLA PARA TAŞIYIN. ALTIN TAŞIYIN.

Cüzdanınızda bir miktar para bulundurun. Bunu harcamayın. Her açtığınızda size param var hissi, enerjisi versin. Cüzdanda az para taşımak enerjinizi kısıtlıyor. Bir küçük altın da koyabilirsiniz.

*PARA NEŞEYİ TAKİP EDER.

Para neşeyi takip eder. İnsanlar tersini düşünür, param olursa neşem olur. Oysa tam tersi. Param olunca mutlu olacağım demek doğru değil. Şimdi mutlu olun. Sevdiğiniz şeyi yapın böylece mutlu olun, para onu takip eder.

“Yaratım doğrusal değildir. O bir enerjidir.”
Ne kadar güzel bir paylaşım yapmışım :KK48: Benim de baştan alıp okumam lazım burayı.Cok güzel her biri gercekten.
Z zerema cok defa access den paylaşım yapiyorum burada, alintiladigim gibi. Mottomuzdur -Hayat bize tümüyle ihtişamla,görkemle,neşeyle,kolaylıkla gelir-:KK49::rapci:

IŞIK OLDUĞUNU HATIRLA ⭐⭐⭐

Eki Görüntüle 2169423

Hayal edin. Doğmadan önce, evrenin yaratıcı gücüne bağlı, küçük bir ışık kıvılcımıydın yalnızca. Yeryüzüne baktın. Harikulade yaşam formlarıyla dolu ne güzel bir gezegen.
Dünya üzerindeki yaşam olasılıkları üzerine düşünmeye başladın.
Yaşamın değerini ve tüm yaşamın sevgi, ışık, sevinç, uyum, huzur, eşitlik ve bolluk deneyimlemek için yaratıldığını hatırlıyor musun?
Eğer bunu içinin derinliklerinde hissedebiliyorsan, doğru olduğunu biliyorsun.
Eğer hissedemiyorsan üzülme, ben hatırlamana yardımcı olacağım.
Biz, ruhsal ışığımızı ve enerjilerimizi, hatırlamak ve yaşayan tüm varlıklar için harikulade bir yaşam yaratmak için biraraya getiren bir topluluğuz. Vizyonumuzu hatırlamalı, ona odaklanmalı ve bu vizyonu hep birlikte birarada tutmalıyız.
Değişen zamanlarda ancak bu şekilde başarılı olabiliriz.”
Değişen Zamanlarda Nasıl Başarılı Olmalı”dan alıntıdır. Sandra Ingerman (Weiser 2010).

Medicine for the Earth (Yeryüzü için Şifa) için çeşitli ruhsal öğretileri araştırdığım sırada, ezoterik biilgilerin altında yatan prensibin yaşamın ışıktan yaratılmış olması olduğunu öğrendim. Egoya sahip varlıklar olarak, sıklıkla gerçek doğamızı unutuyoruz ve kendimizi bedenlerimiz ve kişiliklerimizle fazlaca tanımlıyoruz. Bizler bedenlerin içindeki ışığız.

Simyacılar gerçekte kurşunu altına dönüştürmemişlerdir. Aksine, kurşun gibi ağır olan bilinci altın renginde ışıyan bilince dönüştürmüşlerdir. Dünyanın dört bir yanındaki gizemcilerin şifa verdikleri esnada parladıkları ve ışık saçtıkları görülmüştür.

Işığız ve buraya parlamak üzere geldik. Ama çoğumuz hem gerçek doğamızı hem de neden buraya geldiğimizi unutmuş durumdayız. Sevgi ve ışıktan yaratıldık ve sevgi ve ışığız. Dünya üzerinde parlayabildiğimiz kadar parlamak hepimizin doğuştan gelen hakkı.

Çoğumuza küçük yaşlardan itibaren çok fazla parlamamamız öğretildi. Eğer çok fazla parlarsak kimsenin bizi sevmeyeceği. Yalnızca birkaç tane “yıldız” olabileceği ve senin bunlardan biri olmadığın. Bu sana tanıdık geliyor mu?

Neden dünya üzerinde yalnızca birkaç tane yıldız olsun ki? Şimdiye kadar hiçkimsenin yıldızlara bakıp da “keşke şu yıldız bu kadar çok parlamasa, ışığıyla diğerler yıldızların ışığını bastırıyor” dediğini duymadım. Burada bu inanç neden var?

Hepimizin, üzerimizdeki gece göğünün güzelliğini yansıtacak şekilde, kendi ışığıyla parlamasının zamanıdır. Dünyadaki karanlık yerleri aydınlatabilmek için hepimizin ışığıyla parlaması gerek.

Aylık bazda insanlardan oluşan bir ışık ağı yaratacağız. Bu yalnızca şu anda ihtiyacı olan yerlere ışığı götürmekle kalmayıp aynı zamanda da bizi şifalandıracak ve gerçek doğamızın ışık olduğunu hatırlamamıza yardımcı olacak. Işık olduğumuzu hatırlayan binlerce kişiyle bağlantı kurmak da son derece şifalandırıcı olacak. Bu kavramı diğerleriyle de paylaştıkça, biliyorum ki, ışık ağımız genişleyerek dünyaya ve üzerindeki tüm yaşama etki edecek.

Yeryüzü için Şifa kitabımda niyet + uyum+ sevgi + konsantrasyon + odaklanma + birlik+ imajinasyon = dönüşüm olduğunu öğretiyorum. Bu formül bize ışık olduğumuzu hatırlamak ve onunla parlamasına izin vermek için yardımcı olacak.
........

Işık olan gerçek doğanızla bağlantı kurmaya başlamak için rahatlatıcı, sakinleştirici bir müzik seçin ve sessiz bir yere geçin. Sizi merkezlenmiş bir konuma götürerek uyum ve sevgiyi deneyimleminize izin verecek birkaç derin nefes alın. Varlığınızda parlayan ışığı deneyimlemek niyetinizle birlikte içeri girmek kendinize izin verin. Bu sizi yaratıcınız veya evrenin gücüyle birlik haline getirecektir. Odağınızı sabitleyin ve niyetinize konsantre olun. İmajinasyonunuzun içsel ışığınızı görmek ve hissetmeniz için yardımcı olmasına izin verin. Işığınızın tümüyle parlamasına izin verin. Bu ışık her zaman oradadır ve kullanmakla bitmez. Işığınızın paylaşılma ve sizin tarafınızdan yenilenme kapasitesi sınırsız. Işığınız yokedilemez ve sizden alınamaz. Tükenmek konusunda endişe etmenize gerek yok çünkü bu ışığın kaynağı her zaman sonsuz bereketli.

Deneyimizi tüm bedeniniz için bir deneyim haline getirin. Bunu yapmaya ışığınızın varlığınızın merkezinden parlamasına izin vererek başlayın. Bu ışığın bedeninizdeki her hücreye yayılmasına izin verin. Kendinizi ışığınızla tamamen dolu hissettiğinizde yaşam ağıyla bağlantı kurarak titreştiğinizi deneyimleyin. Işığınızın bu şekilde titreşen bedeninizden yayılmasına izin verin. Işığın bedeninizin her bölümünden yayıldığını deneyimleyin.

Işığınızı deneyimleyip, parlaklığının sizden yayılmasına izin verdikten sonra nefesinizi ve niyetinizi kullanarak bulunduğunuz durumdan çıkın. Geri dönün, gözlerinizi açın, bedeninizi hissedin, parmaklarınızı oynatın ve dünyaya şifalandırıcı enerjiyi parlayarak getirecek olan diğerleriyle bağlantı kurmaya hazır olduğunuzu bilin.

Uygulamaya ışığınızın parlamasına izin vererek başlayın. Sonraki uygulamanız gün içinde ışık solumak olsun.

Işığınızla bağlantı kurup, yaşamınızda parlamasına izin verdikçe titreşiminiz değişecek. Işıklarımızı biraraya getirip dünyada paylaştıkça gezegenin titreşimini de değiştiriyoruz. Niyetinize odaklı kalmanız büyük önem taşıyor.

Bunu yaparken, dua veya sözcük kullanmamanızı öneriyorum. Yalnızca ışığınızla parlayın ve gezegendeki karanlık yerlere ulaşıp dokunacak olan gezegensel ışık ağına katılmak için kendinize izin verin.

Her dolunayda ışığınızı parlatma ve gün ve gece boyunca global bir insan ışık ağına bağlandığınızı imgeleme çalışmanıza devam edin. Ve bunu her dolunayda yapmaya devam edelim. Hem kendi yaşamlarınızdaki hem de gezegendeki titreşim değişimi ve şifalanmayı imgeleyelim.

Bir arkadaşım bana çocukların her zaman parladığını anımsattı. Çocuklarınızı da bu uygulamaya katın.

Hatırlayın tüm yaşam ışıktandır. Siz ışıksınız, hepimiz ışığız, devasa bir ışık ağında biraraya geliyoruz.

Yukarıdaki aşağıdaki gibidir, dışarıdaki içerideki gibidir prensibinden hareketle, spiritüel topluluğun “içerideki gibidir” bölümünü geliştirmesi önemli. Zira spiritüel topluluğun çoğu üyesinin ruhsal çalışmalar esnasında bedenini bırakma eğilimi var. Çalışmamızın gücü bedenimizin içinde kalarak, içten parlayan bir yıldız olarak parlamamızdan geliyor.

Görünen o ki bilinç hızla değişiyor. Uyum içinde yaşamayı öğrendikçe bu durumun elbette birçok ödülü var. Her değişim yaşamlarımızda bir ölüm gerektirir. Bunun nedeni yeni bilinç ve farkındalık düzeylerine geçerken bizi desteklemeyen şeyleri bırakmamızın gerekmesi.

Şimdiye dek hiç bu kadar fazla sayıda insanın zor zamanlar geçirdiğini görmemiştim.

Değişim Haberleri’nde de sık sık yazdığım gibi değişik farkındalık ve bilinç düzeylerindeki paradokslarla dansetmeyi öğrenmemiz gerekiyor. Zira , eşzamanlı olarak işleyen birçok düzey var.

Bir düzeyde hepimiz bağlantılıyız ve hepimiz ruhuz. Spiritüel durumda hepimiz kutsalız ve her zaman mükemmeliz. Aynı zamanda, insan olmanın koşulunun bir parçası da ego sahibi olmak. Ve ego kendisini diğer tüm yaşamdan ayrı olarak görmekte. Bu ayrılık hali ise korku, öfke ve diğer çeşitli duyguları yaratıyor. Fiziksel hastalıkları yaratan da bu ayrılık hali.

Yazar ve eğitmen Eric Pearl “kuantum fiziğinde bir parçaçığın davranışını değiştirirseniz, diğer bir mekanda bulunan başka bir parçaçık, ister santimetler isterse evrenler uzaklığında olsun, derhal tepki verir” diye öğretir. Daha düşük frekanslar daha yüksek frekanslara katılır veya uyumlanır, tersi değil.

Kaynak:
sandraingerman.com

IŞIK OLDUĞUNU HATIRLA ⭐⭐⭐

Eki Görüntüle 2169423

Hayal edin. Doğmadan önce, evrenin yaratıcı gücüne bağlı, küçük bir ışık kıvılcımıydın yalnızca. Yeryüzüne baktın. Harikulade yaşam formlarıyla dolu ne güzel bir gezegen.
Dünya üzerindeki yaşam olasılıkları üzerine düşünmeye başladın.
Yaşamın değerini ve tüm yaşamın sevgi, ışık, sevinç, uyum, huzur, eşitlik ve bolluk deneyimlemek için yaratıldığını hatırlıyor musun?
Eğer bunu içinin derinliklerinde hissedebiliyorsan, doğru olduğunu biliyorsun.
Eğer hissedemiyorsan üzülme, ben hatırlamana yardımcı olacağım.
Biz, ruhsal ışığımızı ve enerjilerimizi, hatırlamak ve yaşayan tüm varlıklar için harikulade bir yaşam yaratmak için biraraya getiren bir topluluğuz. Vizyonumuzu hatırlamalı, ona odaklanmalı ve bu vizyonu hep birlikte birarada tutmalıyız.
Değişen zamanlarda ancak bu şekilde başarılı olabiliriz.”
Değişen Zamanlarda Nasıl Başarılı Olmalı”dan alıntıdır. Sandra Ingerman (Weiser 2010).

Medicine for the Earth (Yeryüzü için Şifa) için çeşitli ruhsal öğretileri araştırdığım sırada, ezoterik biilgilerin altında yatan prensibin yaşamın ışıktan yaratılmış olması olduğunu öğrendim. Egoya sahip varlıklar olarak, sıklıkla gerçek doğamızı unutuyoruz ve kendimizi bedenlerimiz ve kişiliklerimizle fazlaca tanımlıyoruz. Bizler bedenlerin içindeki ışığız.

Simyacılar gerçekte kurşunu altına dönüştürmemişlerdir. Aksine, kurşun gibi ağır olan bilinci altın renginde ışıyan bilince dönüştürmüşlerdir. Dünyanın dört bir yanındaki gizemcilerin şifa verdikleri esnada parladıkları ve ışık saçtıkları görülmüştür.

Işığız ve buraya parlamak üzere geldik. Ama çoğumuz hem gerçek doğamızı hem de neden buraya geldiğimizi unutmuş durumdayız. Sevgi ve ışıktan yaratıldık ve sevgi ve ışığız. Dünya üzerinde parlayabildiğimiz kadar parlamak hepimizin doğuştan gelen hakkı.

Çoğumuza küçük yaşlardan itibaren çok fazla parlamamamız öğretildi. Eğer çok fazla parlarsak kimsenin bizi sevmeyeceği. Yalnızca birkaç tane “yıldız” olabileceği ve senin bunlardan biri olmadığın. Bu sana tanıdık geliyor mu?

Neden dünya üzerinde yalnızca birkaç tane yıldız olsun ki? Şimdiye kadar hiçkimsenin yıldızlara bakıp da “keşke şu yıldız bu kadar çok parlamasa, ışığıyla diğerler yıldızların ışığını bastırıyor” dediğini duymadım. Burada bu inanç neden var?

Hepimizin, üzerimizdeki gece göğünün güzelliğini yansıtacak şekilde, kendi ışığıyla parlamasının zamanıdır. Dünyadaki karanlık yerleri aydınlatabilmek için hepimizin ışığıyla parlaması gerek.

Aylık bazda insanlardan oluşan bir ışık ağı yaratacağız. Bu yalnızca şu anda ihtiyacı olan yerlere ışığı götürmekle kalmayıp aynı zamanda da bizi şifalandıracak ve gerçek doğamızın ışık olduğunu hatırlamamıza yardımcı olacak. Işık olduğumuzu hatırlayan binlerce kişiyle bağlantı kurmak da son derece şifalandırıcı olacak. Bu kavramı diğerleriyle de paylaştıkça, biliyorum ki, ışık ağımız genişleyerek dünyaya ve üzerindeki tüm yaşama etki edecek.

Yeryüzü için Şifa kitabımda niyet + uyum+ sevgi + konsantrasyon + odaklanma + birlik+ imajinasyon = dönüşüm olduğunu öğretiyorum. Bu formül bize ışık olduğumuzu hatırlamak ve onunla parlamasına izin vermek için yardımcı olacak.
........

Işık olan gerçek doğanızla bağlantı kurmaya başlamak için rahatlatıcı, sakinleştirici bir müzik seçin ve sessiz bir yere geçin. Sizi merkezlenmiş bir konuma götürerek uyum ve sevgiyi deneyimleminize izin verecek birkaç derin nefes alın. Varlığınızda parlayan ışığı deneyimlemek niyetinizle birlikte içeri girmek kendinize izin verin. Bu sizi yaratıcınız veya evrenin gücüyle birlik haline getirecektir. Odağınızı sabitleyin ve niyetinize konsantre olun. İmajinasyonunuzun içsel ışığınızı görmek ve hissetmeniz için yardımcı olmasına izin verin. Işığınızın tümüyle parlamasına izin verin. Bu ışık her zaman oradadır ve kullanmakla bitmez. Işığınızın paylaşılma ve sizin tarafınızdan yenilenme kapasitesi sınırsız. Işığınız yokedilemez ve sizden alınamaz. Tükenmek konusunda endişe etmenize gerek yok çünkü bu ışığın kaynağı her zaman sonsuz bereketli.

Deneyimizi tüm bedeniniz için bir deneyim haline getirin. Bunu yapmaya ışığınızın varlığınızın merkezinden parlamasına izin vererek başlayın. Bu ışığın bedeninizdeki her hücreye yayılmasına izin verin. Kendinizi ışığınızla tamamen dolu hissettiğinizde yaşam ağıyla bağlantı kurarak titreştiğinizi deneyimleyin. Işığınızın bu şekilde titreşen bedeninizden yayılmasına izin verin. Işığın bedeninizin her bölümünden yayıldığını deneyimleyin.

Işığınızı deneyimleyip, parlaklığının sizden yayılmasına izin verdikten sonra nefesinizi ve niyetinizi kullanarak bulunduğunuz durumdan çıkın. Geri dönün, gözlerinizi açın, bedeninizi hissedin, parmaklarınızı oynatın ve dünyaya şifalandırıcı enerjiyi parlayarak getirecek olan diğerleriyle bağlantı kurmaya hazır olduğunuzu bilin.

Uygulamaya ışığınızın parlamasına izin vererek başlayın. Sonraki uygulamanız gün içinde ışık solumak olsun.

Işığınızla bağlantı kurup, yaşamınızda parlamasına izin verdikçe titreşiminiz değişecek. Işıklarımızı biraraya getirip dünyada paylaştıkça gezegenin titreşimini de değiştiriyoruz. Niyetinize odaklı kalmanız büyük önem taşıyor.

Bunu yaparken, dua veya sözcük kullanmamanızı öneriyorum. Yalnızca ışığınızla parlayın ve gezegendeki karanlık yerlere ulaşıp dokunacak olan gezegensel ışık ağına katılmak için kendinize izin verin.

Her dolunayda ışığınızı parlatma ve gün ve gece boyunca global bir insan ışık ağına bağlandığınızı imgeleme çalışmanıza devam edin. Ve bunu her dolunayda yapmaya devam edelim. Hem kendi yaşamlarınızdaki hem de gezegendeki titreşim değişimi ve şifalanmayı imgeleyelim.

Bir arkadaşım bana çocukların her zaman parladığını anımsattı. Çocuklarınızı da bu uygulamaya katın.

Hatırlayın tüm yaşam ışıktandır. Siz ışıksınız, hepimiz ışığız, devasa bir ışık ağında biraraya geliyoruz.

Yukarıdaki aşağıdaki gibidir, dışarıdaki içerideki gibidir prensibinden hareketle, spiritüel topluluğun “içerideki gibidir” bölümünü geliştirmesi önemli. Zira spiritüel topluluğun çoğu üyesinin ruhsal çalışmalar esnasında bedenini bırakma eğilimi var. Çalışmamızın gücü bedenimizin içinde kalarak, içten parlayan bir yıldız olarak parlamamızdan geliyor.

Görünen o ki bilinç hızla değişiyor. Uyum içinde yaşamayı öğrendikçe bu durumun elbette birçok ödülü var. Her değişim yaşamlarımızda bir ölüm gerektirir. Bunun nedeni yeni bilinç ve farkındalık düzeylerine geçerken bizi desteklemeyen şeyleri bırakmamızın gerekmesi.

Şimdiye dek hiç bu kadar fazla sayıda insanın zor zamanlar geçirdiğini görmemiştim.

Değişim Haberleri’nde de sık sık yazdığım gibi değişik farkındalık ve bilinç düzeylerindeki paradokslarla dansetmeyi öğrenmemiz gerekiyor. Zira , eşzamanlı olarak işleyen birçok düzey var.

Bir düzeyde hepimiz bağlantılıyız ve hepimiz ruhuz. Spiritüel durumda hepimiz kutsalız ve her zaman mükemmeliz. Aynı zamanda, insan olmanın koşulunun bir parçası da ego sahibi olmak. Ve ego kendisini diğer tüm yaşamdan ayrı olarak görmekte. Bu ayrılık hali ise korku, öfke ve diğer çeşitli duyguları yaratıyor. Fiziksel hastalıkları yaratan da bu ayrılık hali.

Yazar ve eğitmen Eric Pearl “kuantum fiziğinde bir parçaçığın davranışını değiştirirseniz, diğer bir mekanda bulunan başka bir parçaçık, ister santimetler isterse evrenler uzaklığında olsun, derhal tepki verir” diye öğretir. Daha düşük frekanslar daha yüksek frekanslara katılır veya uyumlanır, tersi değil.

Kaynak:
sandraingerman.com
Çok teşekkürler canim paylaşım ve ne olduğumuzu bize hatırlattığın için 🙏💜

rica ederim canım, aslında 1 yıl önce sen paylaşmışsın, alıntıladım.
Hatırladım canım çok sağol 🤗 tesadüf değil bugün bu paylaşımı yapman, benim için çok önemli bir eş zamanlılık oldu. 11.11 kapısı açık bugün ışık yağıyor özellikle ışıkla ilgili yazıyı bu tarihte paylaşman çok harika oldu👍💕🙏😇 hemen meditasyon yapıp eski zihin halime döndüm. Aldım kabul ettim şifalandım ben ışığım ⭐🌎💜🌸🌼🥰
Okuyan herkese de ışık şifa olsun.
Mor alevin paylaşımıda çok güzel aşağı bırakıyorum. Mutlu huzurlu haftalar iyi akşamlar pozitif güzeller :KK36:
11-11: Yüksek Bilince Açılan Geçit

Back
X