• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Uzun zamandır dışarıdan bu konuyu takip etmekteydim. En son ben de üye olarak aktif bir şekilde bu güzelliği sizlerle paylaşmak istedim. Bundan sonra burayı takipteyim kızlar. Hep beraber daha da gelişmeye 🥂
 
Uzun zamandır dışarıdan bu konuyu takip etmekteydim. En son ben de üye olarak aktif bir şekilde bu güzelliği sizlerle paylaşmak istedim. Bundan sonra burayı takipteyim kızlar. Hep beraber daha da gelişmeye 🥂
Merhabaa,hoş geldiniiz :KK19: buranın hepimize muazzam bir yaşam ve farkındalık yaşatması dileğiyle.Hatta şimdideen oldu.:KK200:
 
İyi geceler hanımlar ;
Öncelikle her çalışmada olduğu gibi tertemiz bir enerji ile başlayabilmek adına 7 Ayetel Kursi, 7 Felak, 7 Nas ( regl olanlar bu okumaları ezberden yapabiliyorsa yapabilir ya da 51 besmele çekip başlayabilir).

Ayetel Kürsi okunuşu:
Allahû la ilahe illa hûvel hayyûl kayyum, la te'huzûhu sinetûv vela nevm, lehu ma fis semavati ve ma fil ard, men zellezi yeşfeu indehu illa bi iznih, ya'lemû ma beyne eydihim ve ma halfehûm, ve la yûhıytune bi şey'im min ilmihi illa bi ma şa', vesia kûrsiyyûhûs semavati vel ard, ve la yeudûhu hıfzuhûma ve hûvel aliyyûl azim.

Felak Suresi Okunuşu
1. Kul e'ûzü birabbil felak
2. Min şerri mâ halak
3. Ve min şerri ğasikın izâ vekab
4. Ve min şerrinneffâsâti fil'ukad
5. Ve min şerri hâsidin izâ hased

Nas Suresi Okunuşu
1. Kul e'ûzü birabbinnâs
2. Melikinnâs
3. İlâhinnâs
4. Min şerrilvesvâsilhannâs
5. Ellezî yüvesvisü fî sudûrinnâsi
6. Minelcinneti vennâs


* sonrasında en güçlü şekilde niyetimizi edip enerji akışını başlatacak yolu açıyoruz : Allah'ım hayatımda olan biten herşeyi geride bırakıp küllerimden yeniden doğmaya, ruhuma, kalbime, aklıma, bedenime, yüzüme ilahi ışıkların yağmasına, hayatımın her bir noktasının aydınlıklara kavuşmasına, her bir hücremin belki varlığını bile bilmediğim, akla hayale sığmayan güzelliklerle dolup taşmasına, tüm bunları alıp kolaylıkla kabul edebilecek kadar değerli, özel, kıymetli ve öncelikli hissedebilmeye, özgüven, özdeğer enerjisinin en güçlü halini deneyimlemeye; hayatıma kolaylıkla, ihtişamla ve coşkuyla oluk oluk bereketin, paranın yağmasına ve kalbimden geçen şu şu dileklerimle ilgili ( burada dileklerimizi söylüyoruz) gerçek bi dilek mıknatısı olmaya niyet ediyorum, kendimi sana emanet ediyorum, elini üzerimden eksik etme, en güzel mutluluklara kavuşmamı nasip et Allah'ım diyoruz ve

* YA MUİYD 124 - YA LATİF 129- YA NUR 256- YA EVVEL 37- YA VASİ 137- YA CAMİ 114 esmalarımızı okuyoruz ve çalışmamızı tamamlıyoruz.
***şifa olsun inşallah
Bunu okudum , tamamladım
Arkadaşlar.bu olumlamayı başlayıp başlayıp bırakıyorum.bu sefer 1 ay tamamlamak niyetindeyim.çünkü 2 gün bile yapsam hayatımda olumlu değişimler oluyor. Benimle beraber yapmak isteyen var mı acaba?
 
Arkadaşlar.bu olumlamayı başlayıp başlayıp bırakıyorum.bu sefer 1 ay tamamlamak niyetindeyim.çünkü 2 gün bile yapsam hayatımda olumlu değişimler oluyor. Benimle beraber yapmak isteyen var mı acaba?
Ben de tek başıma sonuna kadar getiremiyorum, hep beraber yapmak daha motive edici oluyor.Ben varımm:KK54: ne zaman başlıyoruz?
 
Evlenme duası besmele-i şerif ile başlar ardından esmaların ve ayetlerin okunmasına geçilir. Ancak her esma 7’şer defa zikredilirken ayetler 1’er defa okunur.
Buna göre duanın lafızları şöyle olacaktır:

“Bismillahirrahmanirrahim”
Ya Vedud (7 defa)
“Huvallahulleziy la ilahe illa huve ‘alimulğaybi veşşehadeti huverrahmanurrahıymu” (1 defa)
Ya Cami (7 defa)
“Huvallahulleziy la ilahe illa huve elmelikulkuddususselamul mu’minul muheyminul ‘aziyzul cebbarul mutekebbiru subhanallahi ‘amma yuşrikune.” (1 defa)
Ya Mucib (7 defa)
“Huvallahul halikul – bariy-ulmusavviru lehum’esma ulhusna yusebbihu lehu ma fiyssemavati vel’ardı. Ve huvel’aziyzulhakiymu.”(1 defa) (Amin)

----
alıntıdır

3 ayet 3 esma, istedğiniz zaman okuyabilirsiniz, yalnız abdest almak zorunluymuş, öyle yazıyor :) yapacağınız rituelde sessiz ve temiz bir ortam olması ve siizin bu ayet ve esmalara başlamaya istekli inançlı olmanız ayrıca içinizi rahat olması gerekiyormuş..bir de ne kadar sürede yapacağız diye soracak olursanız, bu olay gerçekleşene kadar yapabilirsiniz..bu akşam başlıyorum ben :)
 
Back
X