• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bunlar benim okuduğum kitaplarım bir kısmı da iş yerinde Bülent gardiyanoğlunun bütün kitaplarını atmıştım güneş tanın ve Tuğçe ışınsunun kitabını ve the secret kitabını da attım meltem Güner'in derin diye bir kitabı vardı az kalmıştı bitmek üzereydi onu başka bir şehirde unuttum sonunu çok merak etmiştim tekrar alıcam inşallah paylaşmak istedim

Eklentiler

• IMG_3279.webp
    IMG_3279.webp
    61,4 KB · Görüntüleme: 59
merhaba arkadaşlar nasılsınız buralar çok sessiz bu aralar az önce yaşadığım birşeyi paylaşmak istiyorum haftasonu oğlumu sinemaya götürücem plan yaptım dedim arkadaşıma da söyleyim oda kardeşini getirsin beraber sinemaya gidelim aradım arkadaşı hafta sonu buluşalım mı dedim sende kardeşini getir filan dedim ben plan yaptım hafta sonu bir film var sinemaya gidicez nereye dedim hangi filme buraya şu filme e dedim tamam işte bende oraya gidicem dedim sonra güldük falan bu kadar olur :)) öyle eş şekur

M minikkalbim Butun sorunlarimizin temelinde degersizlik hissi yatiyor. Klise ama cocuklugumuza inmemiz gerekiyor. Evrim Balikci nin icimizdeki cocuk ve diger butun meditasyon videolari cok guzel motive ediyor.
Çok teşekkür ederim.hemen izleyip güzel gelişmelerle dönüş yapmak istiyorum sizlere:KK200:

Arkadaşlar merhaba, bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi? 🥰 Dün ilk defa telepati denemesi yaptım. Tam üçüncü göz imgelemesi yaparken başımda aniden bir baş ağrısı başladı ve saatlerce geçmedi. Bu baş ağrısı neden olur acaba? 🥺

Kızlar meditasyon videolarından hangilerileri daha etkili yeni başlayan birine ne önerirsiniz.nerden başlayacağımı bilemiyorum

spotify da yönlendirmeli meditasyon var ( Yeşim Bayraktar diye geçiyor)

Bir de güzel meditasyon müzikleri var.(gevşeme meditasyon akademisi 2018 albümün adı.)

Merhaba arkadaslar
Bende 344.sayfadayım.bu topic sayesinde ufkumun acıldıgını hissediyorum. Çok farklı ve guzel duygular içindeyim. Çok sıkıntılı bir donemdeyken farkettim burayı. Kendimi kısa surede toparlamama yardımcı oldu. buttrfly buttrfly özellikle senin paylasımların bana cok ısık tutuyor. İyi ki varsın. Bu konuyla ilgili bir kitap yazsan keşke☺️

Daha once the secret kitabını okumustum. Topikte tavsiye edilen kitapların notunu aldım. İlk olarak Bilinçaltının gücü kitabından baslıyorum bugun okumaya baslayacagım inşallah
Bol enerjili mucizelerle dolu bir gün diliyorum hepinize🌸😊

20200128_153549.webp

Şuan bu iki kitabı aldım. Evren daima evet der bitmek üzere. Son 50 sayfası kaldı. Sonra çözüm sizsiniz kitabına geçmek istiyorum. Çok merak ettim. Ondan sonra sanırım rezonans kanununu bitirim. Oda çok övülen bir kitap onuda aşırı merak ediyorum
Bu arada bu iki kitabın yazarının inancın gucu adlı bir kitabı daha var. Onuda alacağım. Onuda çok övmüşler okuyanlar 💜

Eki Görüntüle 2582037

Şuan bu iki kitabı aldım. Evren daima evet der bitmek üzere. Son 50 sayfası kaldı. Sonra çözüm sizsiniz kitabına geçmek istiyorum. Çok merak ettim. Ondan sonra sanırım rezonans kanununu bitirim. Oda çok övülen bir kitap onuda aşırı merak ediyorum
Bu arada bu iki kitabın yazarının inancın gucu adlı bir kitabı daha var. Onuda alacağım. Onuda çok övmüşler okuyanlar 💜
bende akşam rezonans kanununa başlıcam

İyiki hatırlattın canım benim.Ses kaydı yapayım da bol bol dinleyeyim :KK36:
Çook güzelmiş bu,bugün bunu tekrar edeyim."Her düşüncem ve davranışım hayatımı daha iyi bir hale getirir."
Bu ara çok sessiz buralar umarım güzel paylaşımlarınızı görürüz pozitif topikcanlar.
Gece gece beni bi stres basınca eski sayfaları bi daha okuyayım dedim.Stresimin sebebi de yarınki iş görüşmem.Beni bunaltan aslında bu iş bana uygun mu,acaba kendim için en iyi en ideal işi bulacak mıyım sorularıydı.Sonra bu olumlamayı söylemenin bana iyi geldiğini fark ettim.
"Her düşüncem ve davranışım hayatımı daha iyi bir hale getirir."
Benim için bu haftanın olumlaması budur.Umarım iyisinizdir siz de.Şükürler olsun güzel bilgilere denk gelmeye ve bunları okuyabildiğim sağlıklı iki çift gözü veren rabbime Ya Latif Eş Şekür bin şükür.Sevgileer

"Şimdi kendinizi bir Nergis ya da Lale soğanı gibi düşünmenizi rica ediyorum. Görünüşte hiçbir şey olmuyor, ölü gibisiniz. Ama içeride tüm sistemler çalışıyor, donmuş toprağın altında, kökler uzuyor, gerekli mineraller alınıyor, toprağa sıkı sıkı tutunuyorsunuz, belli bir vizyon var, sadece henüz başınızı toprağın dışına uzatmadınız ama neredeyse hazırsınız. Imbolc bu enerjiyi taşır ve onun için kutlamalar yapılır, umut yükselir, bahar yoldadır! Tam da bu yılın ilk aylarındaki halimizi anlatmıyor mu?"

demiş sevgili topikcanlar.Ben de aynen böyle düşünüyordum:KK200: Topigimiz sessizleşmedi sadece müthiş enerjiler icinde oldugumuzdan dinlenmeye geçtik.Her gecen gun gelisip güçleniyoruZ, cok yakinda cicekler açaçak,tırtıllar kozalarindan kelebek olarak çıkacak:KK36::KK200:

"Şimdi kendinizi bir Nergis ya da Lale soğanı gibi düşünmenizi rica ediyorum. Görünüşte hiçbir şey olmuyor, ölü gibisiniz. Ama içeride tüm sistemler çalışıyor, donmuş toprağın altında, kökler uzuyor, gerekli mineraller alınıyor, toprağa sıkı sıkı tutunuyorsunuz, belli bir vizyon var, sadece henüz başınızı toprağın dışına uzatmadınız ama neredeyse hazırsınız. Imbolc bu enerjiyi taşır ve onun için kutlamalar yapılır, umut yükselir, bahar yoldadır! Tam da bu yılın ilk aylarındaki halimizi anlatmıyor mu?"

demiş sevgili topikcanlar.Ben de aynen böyle düşünüyordum:KK200: Topigimiz sessizleşmedi sadece müthiş enerjiler icinde oldugumuzdan dinlenmeye geçtik.Her gecen gun gelisip güçleniyoruZ, cok yakinda cicekler açaçak,tırtıllar kozalarindan kelebek olarak çıkacak:KK36::KK200:
hoşgeldin canımcım, inşallah herşey çok güzel olur, öyle de olsun.

Merhaba arkadaslar.
Belki bana biraz öneride bulunursunuz diye sizinle derdimi paylasmak istiyorum. Bu aralar kafayı buna takmış durumdayım. Fark ettim de annemde sevmediğim özellikleri ya da yaptıkları şeyleri hep kendim yapar oldum. Örnek verecek olursam annem hep kendini ezdirirdi babama babaanneme görümcelerine ve yengelerine karşı. Haklı dahi olsa ağzını açıp kendini savunamazdı çünkü karşıdakini kırmak istemezdi hic bir zaman. Hep onu sessiz sessiz ağlarken, üzülürken görürdüm küçükken ve fark etmeden bende ona benzemişim aslında. Çok fazla içime kapanık olmaya başladım evlendiğimden beri istemediğim şeylere katlanmak zorunda kaldım yoktan yere. Aslında annemin gençken başına gelenler şuan benim başıma geliyor çok fazla detaya giremiyorum. Bi yerde okumuştum kızların kaderleri annelerinkine benzermiş diye. Küçükken hep bu konularda annem gibi olmayacağım dediğim halde şuan tam da onun gibi olduğumu fark ettim. Bunu değiştirmek istiyorum insan kendi kaderini degistirebilir mi? Kendi özgüvenimi tekrar kazanmak istiyorum. Istemediğim şeylere neden göz yumuyorum anlamış değilim bu huyumdan vazgeçmek istiyorum. Sayfaları okudum 2-3 senedir takipteyim kendimce bi seyler yapmaya özen gösterdim ama bi yol kat edemedim. Sanki dönüp dolaşıp yine aynı kısır döngüye giriyorum. Bana biraz yorumda bulunur musunuz lütfen?

Back
X