• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Geçen çok sevdiğim bir dizinin finali vardı ve orda kız isteme sahnesinde şu sözleri söylenmişti çok hoşuma gitti ve paylaşmak istedim.
"Mutluluk bir ova değil,ovanın içinde bir ağaç gölgesi sadece.Üzüldüğünüz zaman eşiniz elinizi tutuyorsa mutluluktur.Gözünüzün yaşını silen bir el,hiç beklemediğiniz anda yanağınıza konan bir öpücük mutluluktur.Sevincinize katılan bir kahkaha,avuçlarınıza sinmiş bir koku mutluluktur.Yani mutlu bir evlilik istiyorsanız böyle anların farkına varın ve daima bunlar için çok şükür diyin".
Anda kalıp ve anın farkına varıp şükretmeyi unutmayalım.Sevgiler

Screenshot_2020-02-05-19-26-09-480_com.instagram.android.webp

Kızlar paylasıldımı bilmiyorum instada bu sayfayı takip etmenizi öneririm cok guzel olumlamalar ve sözler paylasılıyor👍

@eunja Allahim sukrumu arttir. En cok soyledigim dualardan birincisi. Allahim beni yanina aldigin icin, yonumu yoluna cevirdigin icin sonsuz kere tesrkkur ederim.
Aminnn şükürler olsun Eş Şekur adıyla
Ben cok sıkıntılı oldugum bi zamanda içimi rahatlamak adına çok şükür bin şükür elhamdülillah demeye basladım sürekli gün içinde şükür edip esmalar okuyordum ve bu topicle karsılastım. Allaha şükürler olsun ki sıkıntım azaldı kendimi cok daha iyi hissediyorum hamdolsun
Allah hepimizin şükrümüzü artırsın 🙏🙏🙏

İyi geceler arkadaşlar bugun basıma gelen seyle ilgili sizlere bir sorum olacak
Bu yasadıgım daha oncede bir kaç kere olmuştu

Gecen yıl kayınvalidemle aramda cok üzücü tadsız bir olay yaşanmıştı bu olayda ben haklıydım ve eşimde bana hak verdi. Annesiyle bir daha gorusmeme kararı aldım. Aradan gecen günlerde içimdeki öfke kızgınlık günbe gün artıyordu bu histen kurtulmak için arastırma yaptım ve affetme meditasyonları karsıma cıktı aynen uyguladım ve cok rahatladıgımı hissettim. Ve ben daha snra bayramda ziyaretine gitmeye hiçbirsey artık eskisi gibi olmasada hem Allah rızası için hemde eşimin mutlu olması için tekrar görüşmeye karar verdim. Eskiden aramız Çok iyiydi ziyarete giderdim telle konusduk ama şimdi hiç aramıyorum sadece bayramlarda ziyatine gidiyorum.

Bazen şöyle oluyor; bir işle mesgulken birden onun bana birsey sordugunu hissediyorum ve zihnimde ona cevap veriyorum
O sırada bir işle mesgulum onu düşünmüyorum ama birden zihnimde onunla konusuyorum cevaplar veriyorum

Şimdi bu ne demek oluyor kızlar
Sizce içimde bir yerde hala affetmemiş olabilir miyim
Yada kendisi gercekten o an benimle ilgili birseyler düşünüyor olabilir mi
Ne yapmam gerekir bu durumdan kurtulmam için. Bir kac kere oldu tekrar etmesini istemiyorum rahatsız ediyor çünkü

İyi geceler arkadaşlar bugun basıma gelen seyle ilgili sizlere bir sorum olacak
Bu yasadıgım daha oncede bir kaç kere olmuştu

Gecen yıl kayınvalidemle aramda cok üzücü tadsız bir olay yaşanmıştı bu olayda ben haklıydım ve eşimde bana hak verdi. Annesiyle bir daha gorusmeme kararı aldım. Aradan gecen günlerde içimdeki öfke kızgınlık günbe gün artıyordu bu histen kurtulmak için arastırma yaptım ve affetme meditasyonları karsıma cıktı aynen uyguladım ve cok rahatladıgımı hissettim. Ve ben daha snra bayramda ziyaretine gitmeye hiçbirsey artık eskisi gibi olmasada hem Allah rızası için hemde eşimin mutlu olması için tekrar görüşmeye karar verdim. Eskiden aramız Çok iyiydi ziyarete giderdim telle konusduk ama şimdi hiç aramıyorum sadece bayramlarda ziyatine gidiyorum.

Bazen şöyle oluyor; bir işle mesgulken birden onun bana birsey sordugunu hissediyorum ve zihnimde ona cevap veriyorum
O sırada bir işle mesgulum onu düşünmüyorum ama birden zihnimde onunla konusuyorum cevaplar veriyorum

Şimdi bu ne demek oluyor kızlar
Sizce içimde bir yerde hala affetmemiş olabilir miyim
Yada kendisi gercekten o an benimle ilgili birseyler düşünüyor olabilir mi
Ne yapmam gerekir bu durumdan kurtulmam için. Bir kac kere oldu tekrar etmesini istemiyorum rahatsız ediyor çünkü

Haklıydım demişsin ya canım işte burda köklü enerjiler var. Haklı olmanın kısır döngü enerjisi var, çünkü haklı olduğunu eşin ve kendin tarafından onaylandığından kendince zafer kazanmış gibi oluyorsun. O tuhaf zafer his alanını canlandıracak olaylar ve kişiler bir şekilde hayatına dahil oluyor. Kayınvaliden değil; eşin,annen,kardeşin,arkadaşın olur. Şu an bu haklı çıkma enerjisi kv ile canlanmış. Şimdi haklı olmak mı önemli özgür olmak mı arasında seçim yapmalısın? Kendini bu enerji alanından çekip çıkartmalısın. Haklı olmak güzel olabilir, ama o süreçte neler çekiyorsun. Ayrıca haklı olma hissi; bilinçaltının sana sevgi, saygı ifadesi olarak kabul ettiği bir durum olabilir. Bunu mutlaka değiştirmelisin, hayatının birçok noktasında karşına çıkıyordur belki sen farkında değilsindir canım. Ben de böyleydim.Ama bunu farkettiğimde gardımı aldım. Ben özgürlüğü seçiyorum dedim; ne demişler,ne olmuş sadece bu enerji olayının bir parçası. Kişiler,olaylar hep figüran.

Kayınvalideni hissetmen gerçek. Çünkü enerji alanının içinde. Onun düşünceleri sana kendi enerjisi ile geliyor. Bu haklılık durumunu çözdüğünde ondan sana negatif enerji akışı kesilir. Ona karşı hissiz olursun. Eğer ona pozitif enerji göndermeyi başarabilirsen onun sana sadece iyiliği,güzelliği gelir. Şimdi nasıl ve neyi düşünmek istiyorsan seçmelisin.

Haklıydım demişsin ya canım işte burda köklü enerjiler var. Haklı olmanın kısır döngü enerjisi var, çünkü haklı olduğunu eşin ve kendin tarafından onaylandığından kendince zafer kazanmış gibi oluyorsun. O tuhaf zafer his alanını canlandıracak olaylar ve kişiler bir şekilde hayatına dahil oluyor. Kayınvaliden değil; eşin,annen,kardeşin,arkadaşın olur. Şu an bu haklı çıkma enerjisi kv ile canlanmış. Şimdi haklı olmak mı önemli özgür olmak mı arasında seçim yapmalısın? Kendini bu enerji alanından çekip çıkartmalısın. Haklı olmak güzel olabilir, ama o süreçte neler çekiyorsun. Ayrıca haklı olma hissi; bilinçaltının sana sevgi, saygı ifadesi olarak kabul ettiği bir durum olabilir. Bunu mutlaka değiştirmelisin, hayatının birçok noktasında karşına çıkıyordur belki sen farkında değilsindir canım. Ben de böyleydim.Ama bunu farkettiğimde gardımı aldım. Ben özgürlüğü seçiyorum dedim; ne demişler,ne olmuş sadece bu enerji olayının bir parçası. Kişiler,olaylar hep figüran.

Kayınvalideni hissetmen gerçek. Çünkü enerji alanının içinde. Onun düşünceleri sana kendi enerjisi ile geliyor. Bu haklılık durumunu çözdüğünde ondan sana negatif enerji akışı kesilir. Ona karşı hissiz olursun. Eğer ona pozitif enerji göndermeyi başarabilirsen onun sana sadece iyiliği,güzelliği gelir. Şimdi nasıl ve neyi düşünmek istiyorsan seçmelisin.
siz hep yazın böyle :))

Anladım cnm cok cok teşekkür ederim 🌸
İnş basarabilirim bunu

Saglikli Mutlu huzurlu haftalar dilerim kizlar
buttrfly buttrfly im yazmış sağolsun haber vermis topikte.
Evet bebisimiz geldi cok şükür 🥰👼
Iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederiz teyzeleri 🙏😘💕
Biraz minik dogdu ama cok güçlü savaşçı bir cadi toparladi maşallah.
Bende özledim topigi sizleri umarim su lohusa kafasi biter cabuk toparlanip o eski canli enerjik hallerimle gelir paylaşım yaparim.
Bana esime sizin olmaz olsa da tedavilerle zor olur diyen doktorlara karsi Yaradanın gönderdiği minik mucizemle sadece hayallarinize niyetlerinize önce saglam bir inançla sonra saf sevgiyle inanin ve isteyin kızlar o istek kalbinize indiyse Allahin izni ile gerceklesiyor 🤗🙏💕
Kocaman sarildim hepinize sevgiler 😘
Senin adına çok mutlu oldum Sahra:)
Bebeğin vatanına, milletine, ailesine çok hayırlı bir evlat olur inşallah. Sağlıklı, mutlu büyüsün:)

dün ben de sana yazacaktım, zihnen ulaşmışım demek ki. sen nasılsın canım, nasıl gidiyor? ben iyiyim çok şükür.
Çok şükür
Uzun zaman oldu sizinle etkileşim yapmayalı. Biraz ayna nöronlarını aktifleştirmemiz lazım😉

Gel sana bir sarılayım canım😘

Mutlu huzurlu akşamlar pozitif güzeller 💕🤗🙏
Biz bu yazının içeriğini adımız gibi ezberledik ama tekrar etmek iyidir iyi ☺️
Pazar günü 10.30 gibi istanbul saati Aslan dolunayı gerceklesecekmis güzel güzel mis gibi hayaller ve görüntülerle süsleyerek yazalım niyetleri dilekleri benden söylemesi kızlar 😘
Amin hepimizin hayrina olsun inşallah 🤲😇💕

20200208_203327.webp

Mutlu huzurlu akşamlar pozitif güzeller 💕🤗🙏
Biz bu yazının içeriğini adımız gibi ezberledik ama tekrar etmek iyidir iyi ☺
Pazar günü 10.30 gibi istanbul saati Aslan dolunayı gerceklesecekmis güzel güzel mis gibi hayaller ve görüntülerle süsleyerek yazalım niyetleri dilekleri benden söylemesi kızlar 😘
Amin hepimizin hayrina olsun inşallah 🤲😇💕

Eki Görüntüle 2587126

Cok sagol canim benim, yazayim dedim sen benden once davranmissin:KK9:Ben de şimdi rituellerimi yaptim bol bol esmalarimdan,kisa dualarimda okudum.Negatif enerji kaynaklarindan bahsettigim kagidimi yaktim küllerini topraga biraktim; gece üzerine kar yağar; tertemiz olur enerjilerim gibi :sampiyon:
Üzerinede üzerlik tütsümü yaptım coşku,huzur ve mutlulukla:KK49::KK200:
Herkese tavsiye ederim topikcanlarim:KK200:

20200209_160111.webp

Eminim hepimizin vardır olmazların olduğu gerçekleştiği ... Ve onlar icin dua ederken nasıl bir kalp ve enerji ile dilediğini hatırla ...
Sonrasında ardı sıra sonsuz şükredesin gelir koşulsuz bir sevgi dolar kalbine (hiihh işte o kanalda o titreşimde bulunmak hep anlatmak istediğimiz neşe keyif çoşku anında istemek 🤗) aaa evet şöyle yapmıştım böyle hissetmiştim bak olmuşlar :KK36:
Ve şimdi gönlünden geçenler NEDEN OLMASIN 😇💕🙏🤲

20200209_160041.webp
Sizede oluyor mu arada bir korku panik geliyor ee simdi napacagiz yaa başaramazsam diyee
Sonra başardıklarımi hatırlayıp elimdekilere şükrediyorum 🙏yapmıştım yine yapabilirim diyip kovuyorum susturuyorum o kargaları ...
Sıralıyorum güven veren sakinleştiren olumlamalarımı ve geçiyor 💕

Back
X