• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Kesinlikle haklısın ama insan tazeyken o kafadan hemen cıkamıyor.İkisi içinde bağ kesmem lazım en başta aslında.Sonrasında biraz dinlenip önüme bakmam lazım ama hiçbir sosyal ortamım yok yeni birini tanıyacak üstelik çok yalnızım.Beynimde bi yerde yeni sayfa açıp karşıma birinin çıkma ihtimali de çok zor geliyor ? Nerde tanıyacağım ben bu adamı ?
kendini o kadar şartlandırmışsınki, sanki dünyada senin için o iki kişiden biti olmalı. içinde yaşadığımız evren sınırsız, bu sınırsızlıklara kendini açmayı öğrenmen için topiğin ilk sayfalarını okumanı tavsşye ederim. sonra zamanla zaten hayatında herşey değişmeye başlayacak. ilk olarak inancın değişecek, neden kendimi böyle şartlandırmışım diye şaşıracaksın. sonra da gelsin güzellikler, harika bir hayat. bundan daha iyisi nasıl olur?

İkisini aynı anda düşünebiliyorsan değer verdiğinden değil onları düşünmek alışkanlık olduğundan düşünüyorsun büyük ihtimalle. Önce sözlerinde, sonra inanç onlarak, sonra da hayatının genelinde bu mesajda yazdığın herşeyi tersine çevir - Geçmişimdeki bu iki insanla artık hiç bir bağım yok. Özgürüm, mutlu hobilere, sosyal ve duygusal ilişkilere açığım. Mutlu bir ilişki bana doğru geliyor... Bunun gibi ama kendi cümlelerinle yukarda yazdığın ya da genelde kullandığın tüm olumsuz cümleleri, yargıları aklına geldiği anda tam tersine olumla. Düşünerek olumlamak zor geliyorsa yazarak da olur. Başta inanmadan otomatik yaptığın birşey olacak sonra neden olmasın diyeceksin. Sonra da oldurmanın yolu karşına çıktığında algıların ona açık hale gelmiş olacak. Pozitif düşüncenin ana mantığını böyle anlıyorum ben. Araştırdıkça da insana çok iyi hissettiren keyifli bir konu.
Alışkanlıklar çok var dediğiniz gibi, sevgi de var tamam ama bazen içimde hırs yapıp dönsünler pişman olsunlar kafasına giriyorum çok yanlış aslında,biz onlardan vazgectığımızde olacağı varsa oluyor, bır yerde çok istek varsa orda direnç var deniyordu bence de oyle.Ben kendıme bıraz zaman tanıyıp aklıma bunların artık olmayacağı sınyalını ıyıce gönderip sonra yenı sayfaya geceyım.Tek sıkıntı kalbimin ağrısı işte bunu kendıme deyince kalbim ağrıyor içimde bişi kötü oluyo.

kendini o kadar şartlandırmışsınki, sanki dünyada senin için o iki kişiden biti olmalı. içinde yaşadığımız evren sınırsız, bu sınırsızlıklara kendini açmayı öğrenmen için topiğin ilk sayfalarını okumanı tavsşye ederim. sonra zamanla zaten hayatında herşey değişmeye başlayacak. ilk olarak inancın değişecek, neden kendimi böyle şartlandırmışım diye şaşıracaksın. sonra da gelsin güzellikler, harika bir hayat. bundan daha iyisi nasıl olur?
o şaşkınlığı hemen yaşasam keşke .

Arkadaşlar bu olumlamaları ve imgelemeyi ilişki için son zamanlarda yapan var mı ? işe yarıyor mu ? yok mu bu konuda tecrübelerini paylaşacak biri ?

Peki aklımızda hala biri varken yapmaya zorlasak kendimizi olur mu ? Geçmişteki herkese affetme yapıp arkasına yeni ilişki olumlaması yapsak ?

Arkadaşlar bu olumlamaları ve imgelemeyi ilişki için son zamanlarda yapan var mı ? işe yarıyor mu ? yok mu bu konuda tecrübelerini paylaşacak biri ?

Peki aklımızda hala biri varken yapmaya zorlasak kendimizi olur mu ? Geçmişteki herkese affetme yapıp arkasına yeni ilişki olumlaması yapsak ?
Merhaba ilk başta en çok kendinizi sevin kendinize değer verin yalnızlığınızı sevin yalnızkende mutlu olmayı öğrenim çok şanslısınız evlenmeden böyle bir sayfaya denk geldiniz karşınıza çıktığı için ve size öğrettikleri için Onlara teşekkür edin onlar sayesinde bu sayfadasınız belki emin olun burdan öğreneceğiniz çok güzel bildiler var bu düşüncelerle olumlama yapmanız çok sağlıklı değiş gibi kendinize zaman tanıyın siz kendinizi ne kadar eş üstünde tutar en kadar gerçekten severseniz karşınızdaki de sizi o kadar sever ne kadar kendinize samimi olur ne kadar dürüst olursanız size o şekilde gelirler

Günaydîn topikcanlarım nasılsınız? Dilerim sizin ve tüm sevdikleriniz için harikadır:KK200: Eğer harika olmadığı düşünüyorsanız şu an bu durumların size hediyesi nedir??? Her bir negatif durum size aslında iyileşmeyi bekleyen henüz somut bir hastaliga neden olmamis işaretlerdir. Hadi beni değiştir,pozitifle diye önümüze çıkıyor. Ben bu negatif durumu elektronik esyalarimda ve bazi mobilyalarda yaşadım, hepsi bir bir çözüldü. Oglumun 1.5 senedir yaşadigi diş sorunlari tam bu dönemde yine cok guzel şekilde düzeldi, çünkü ben enerjileri serbest bırakmaya; bunlarin bana ne hediyesi olur ki dedim. Hepsi en iyi sekilde cozumlendi cok sukur bu donemde.

Daha başka neler var mutluluguma mutluluk,cosku, bolluk bereket katacak; şükrüme şükür katıp hem çesitlendirip hem arttıracak ???

Soru sormak harika bir şey canlar. Nasil ki aradigimiz, cozumunu aradagimiz sey bir anda aklimiza geliyor, karsimiza cikiyor,ruyamiza giriyorsa bu sorularinda cevaplari aynen geliyor :KK200::KK49:

Pozitif kızçeler sizlere bir sorum olacak . Hani derler ya edersin bulursun diye. Biz bunun böyle olmayacağını düşünsek , edip bulmama durumu olur mu ? Biz yaptığımızın kötü bir iş olmadığında inanıyorsak , ve bize dönecek bir şeyin olmadığına inandırırarak pozitif düşünürsek. Böyle bir karmayı engellemiş olabilir miyiz ? buttrfly buttrfly sen ne düşünüyorsun bu konularda canım ?

Pozitif kızçeler sizlere bir sorum olacak . Hani derler ya edersin bulursun diye. Biz bunun böyle olmayacağını düşünsek , edip bulmama durumu olur mu ? Biz yaptığımızın kötü bir iş olmadığında inanıyorsak , ve bize dönecek bir şeyin olmadığına inandırırarak pozitif düşünürsek. Böyle bir karmayı engellemiş olabilir miyiz ? buttrfly buttrfly sen ne düşünüyorsun bu konularda canım ?

Hangi enerjiyle yaptığına bağlı diye düşünüyorum. Mesela birisiyle birliktesin uzun da zaman geçirdin, epey bir şeyler paylaştın. Daha sonra o kişiden soğuyup başkasına aşık oldun. Kişiyi aldatmadan bırakır ve aşık olduğuyla devam ederse yola bence hiiiç ettiğini çekme olmaz diye düşünüyorum.

Bir de bizim toplumda acıtasyonlar,dramlar,vahlar bana...durumu var ki tam köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağar gibi... senin duanla mı doğdum bedduanla mı ölecem gibi...denilir. Acı çeken çok bekler karşıdaki sürünsün, ettiğini çeksin filan ama tam tersi karşıdaki kişi yükseldikçe yükselir; çünkü gönderilen negatif enerjinin karşılığı olmadığı için karşıdakine pozitif olarak döner, çünkü bir tarafta o kişinin mutlu olması korkusu vardır, korkusu da gerçek olur nitekim.

Yaniiii içini ferah tut,o kişiye ve duruma sevgi enerjini gönder; çok dillendirip konuşmamanı tavsiye ederim. O kişiden gelecek negatif enerji ancak senin hayrına olur, tabi senin de özünde pozitif güzel enerjiler var ise o kişiyle ilgili.

Buttrfly tavsiyeni bugün aldım çok heyecanla başlıyorum♥️🧐

IMG_20200726_221414.webp

Hangi enerjiyle yaptığına bağlı diye düşünüyorum. Mesela birisiyle birliktesin uzun da zaman geçirdin, epey bir şeyler paylaştın. Daha sonra o kişiden soğuyup başkasına aşık oldun. Kişiyi aldatmadan bırakır ve aşık olduğuyla devam ederse yola bence hiiiç ettiğini çekme olmaz diye düşünüyorum.

Bir de bizim toplumda acıtasyonlar,dramlar,vahlar bana...durumu var ki tam köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağar gibi... senin duanla mı doğdum bedduanla mı ölecem gibi...denilir. Acı çeken çok bekler karşıdaki sürünsün, ettiğini çeksin filan ama tam tersi karşıdaki kişi yükseldikçe yükselir; çünkü gönderilen negatif enerjinin karşılığı olmadığı için karşıdakine pozitif olarak döner, çünkü bir tarafta o kişinin mutlu olması korkusu vardır, korkusu da gerçek olur nitekim.

Yaniiii içini ferah tut,o kişiye ve duruma sevgi enerjini gönder; çok dillendirip konuşmamanı tavsiye ederim. O kişiden gelecek negatif enerji ancak senin hayrına olur, tabi senin de özünde pozitif güzel enerjiler var ise o kişiyle ilgili.
Harikasın 🥰🥰🥰 ve haklısın ❤️
Sana özel mesaj atabilir miyim bu konu hakkında ? Çok kısa bir görüşünü almak istiyorum.

Pozitif canlarım nasılsınız herkes iyidir inşallah 😊❤️
Bir suredir şehir dısındayım kaldıgım yerden okumaya devam edemiyorum evde kafam rahatken sakin ortamda okumak daha keyifli geliyor. Guzel yerleri gordukce sizlerede burada dua ediyorum pozitif enerjilerimi yolluyorum hep aklımdasınız❤️burada bizzat deneyimlediğim birsey var.. soru sorma yontemi.. Buttfrl in onerdiği gibi daha iyisi nasıl olur diye sormak inanılmaz etkili bir calısmaymış. Bundan sonra dilimden düşürmeyecegim bu soruları😊
Daha iyisi daha guzeli nasıl olur dediğiniz hersey yolunuza yolumuza cıksın inşallah Ya Latif Ya Şekur adıyla cok sukur bin sukur 🙏🙏🙏

Birde arkaslar esmaul hüsna okuyanlar için Ya Vekil esmasını oneriyorum hepinize
İnstagram da bir sayfa var yeni ayla ilgili okumayı tavsiye etmişti bnde bir suredir bu vesileyle baslamıstım. Okumaya basladıktan kısa sure sonra bu esmayı Okudugumda aglamaya baslıyorum. İstemsizce oluyor bu.. Bunu farkedip etkili oldugu organlara baktım gerçekten de bu esma kalp organının esmasıymış. Bu da demek oluyor ki kalp çakrasını acmak için birebir.. Bu çakrada tıkanmalar buyuk sorunlar oluşturuyor biliyorsunuz o yuzden yazmak istedim.
"Vekil olarak Allah yeter " dediğimiz her işimiz hayırlarla sonuclansın inşallah 🙏🙏🙏

Birde arkaslar esmaul hüsna okuyanlar için Ya Vekil esmasını oneriyorum hepinize
İnstagram da bir sayfa var yeni ayla ilgili okumayı tavsiye etmişti bnde bir suredir bu vesileyle baslamıstım. Okumaya basladıktan kısa sure sonra bu esmayı Okudugumda aglamaya baslıyorum. İstemsizce oluyor bu.. Bunu farkedip etkili oldugu organlara baktım gerçekten de bu esma kalp organının esmasıymış. Bu da demek oluyor ki kalp çakrasını acmak için birebir.. Bu çakrada tıkanmalar buyuk sorunlar oluşturuyor biliyorsunuz o yuzden yazmak istedim.
"Vekil olarak Allah yeter " dediğimiz her işimiz hayırlarla sonuclansın inşallah 🙏🙏🙏
Teşekkürler canım önerilerin için. Rabbim hepimize güzel günler göstersin inşallah.

Kizlar benimde bir sorum olacak? Kalabalik ortamlarda negatif enerjilerden kendimizi korumak icin beyaz kure imajinasyonu gibi birsey yapiyorduk, tam hatirlayamadim.Nasil yapiliyordu?
Mor küre ritüeli buttrflyin önerdiği dimi :) hatırladığım kadarı ile ; kendimi önce gökyüzünden daima akan beyaz ışık nur ile yıkanıp arindigimi hayal ediyorum. Sonra mor ışık ile (sevgi enerjisi) kendimi sevdiklerimi evimi mahallemi hatta tüm şehri ülkeyi bu enerjiye açık herkesi dahil ediyorum bu küreye sadece SEVGİ girebilir bu küreden dışarı sadece SEVGİ enerjisi çıkabilir diyorum. Bazen duada okuyorum ayatel kürsi ile 7 yöne mavi nefes veriyorum ve sonuncusunda çember çiziyorum hayali lacivert ışıkla mühürleyip kilitliyorum her türlü negatif kötü enerjiden korunmak için 😇🤲🙏
Genelde böyle duali uzun yola cikarken yaparım ama iyiki hatırlattın canim çok teşekkürker bende günlük yapayım artık hemde enerji kacaklarini engeller 🤗💕

Mor küre ritüeli buttrflyin önerdiği dimi :) hatırladığım kadarı ile ; kendimi önce gökyüzünden daima akan beyaz ışık nur ile yıkanıp arindigimi hayal ediyorum. Sonra mor ışık ile (sevgi enerjisi) kendimi sevdiklerimi evimi mahallemi hatta tüm şehri ülkeyi bu enerjiye açık herkesi dahil ediyorum bu küreye sadece SEVGİ girebilir bu küreden dışarı sadece SEVGİ enerjisi çıkabilir diyorum. Bazen duada okuyorum ayatel kürsi ile 7 yöne mavi nefes veriyorum ve sonuncusunda çember çiziyorum hayali lacivert ışıkla mühürleyip kilitliyorum her türlü negatif kötü enerjiden korunmak için 😇🤲🙏
Genelde böyle duali uzun yola cikarken yaparım ama iyiki hatırlattın canim çok teşekkürker bende günlük yapayım artık hemde enerji kacaklarini engeller 🤗💕

Enerjimin düşmeye başladigini hissettigim her an uyguladigim canım mor küre ritüelimdir kendisi 🤭
Bir tane abla var , yılda 1 kez görüşürüm görüsmem ama enerjisi,aurasi cok cok degisiktir kendini ilahi,ruhani gorur zaten. Dun karisilastim onunla da. Aksam eve geldigimde uzerimde inanilmaz bir agirlik var, sanki normal bir gun degil de cok yogub,inisli cikisli bir gun yasamis gibi. Uzun zamandir bu hissi yaşamadim dedim. Ama her zaman ki gibi bu ablanin varligi aklima sonradan geldi, sagolsun tam bir enerji vampiri oldugu icin sömürmüş resmen :KK48:
Hemen mor küremin icine girdim, kuremin icinden cikan kristal borumsu yapilardan tum negatif enerjiler aktı gitti. Küremin harika mor-mavi ışığıyla da bir güzel yıkanıp saf berrak harika enerjilerime geri dondum sevgiyle,coşkuyla. Sabah kalktigimda cok şükür çok dinc,enerjik kalktim. Aksi halde güne hem yorgun başlayacaktim hem de ne oldu bana yeaaa diyerek gezecektim ve günü tuhaf tuhaf gecirecektim.

Kendimizi gözlem,enerjimizi gözlem tabiki cevredekilerin enerjilerini takip etmek cok onemli topikcanlar:KK50:

Back
X