Hangi enerjiyle yaptığına bağlı diye düşünüyorum. Mesela birisiyle birliktesin uzun da zaman geçirdin, epey bir şeyler paylaştın. Daha sonra o kişiden soğuyup başkasına aşık oldun. Kişiyi aldatmadan bırakır ve aşık olduğuyla devam ederse yola bence hiiiç ettiğini çekme olmaz diye düşünüyorum.
Bir de bizim toplumda acıtasyonlar,dramlar,vahlar bana...durumu var ki tam köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağar gibi... senin duanla mı doğdum bedduanla mı ölecem gibi...denilir. Acı çeken çok bekler karşıdaki sürünsün, ettiğini çeksin filan ama tam tersi karşıdaki kişi yükseldikçe yükselir; çünkü gönderilen negatif enerjinin karşılığı olmadığı için karşıdakine pozitif olarak döner, çünkü bir tarafta o kişinin mutlu olması korkusu vardır, korkusu da gerçek olur nitekim.
Yaniiii içini ferah tut,o kişiye ve duruma sevgi enerjini gönder; çok dillendirip konuşmamanı tavsiye ederim. O kişiden gelecek negatif enerji ancak senin hayrına olur, tabi senin de özünde pozitif güzel enerjiler var ise o kişiyle ilgili.