• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Enerjimin düşmeye başladigini hissettigim her an uyguladigim canım mor küre ritüelimdir kendisi 🤭
Bir tane abla var , yılda 1 kez görüşürüm görüsmem ama enerjisi,aurasi cok cok degisiktir kendini ilahi,ruhani gorur zaten. Dun karisilastim onunla da. Aksam eve geldigimde uzerimde inanilmaz bir agirlik var, sanki normal bir gun degil de cok yogub,inisli cikisli bir gun yasamis gibi. Uzun zamandir bu hissi yaşamadim dedim. Ama her zaman ki gibi bu ablanin varligi aklima sonradan geldi, sagolsun tam bir enerji vampiri oldugu icin sömürmüş resmen :KK48:
Hemen mor küremin icine girdim, kuremin icinden cikan kristal borumsu yapilardan tum negatif enerjiler aktı gitti. Küremin harika mor-mavi ışığıyla da bir güzel yıkanıp saf berrak harika enerjilerime geri dondum sevgiyle,coşkuyla. Sabah kalktigimda cok şükür çok dinc,enerjik kalktim. Aksi halde güne hem yorgun başlayacaktim hem de ne oldu bana yeaaa diyerek gezecektim ve günü tuhaf tuhaf gecirecektim.

Kendimizi gözlem,enerjimizi gözlem tabiki cevredekilerin enerjilerini takip etmek cok onemli topikcanlar:KK50:
Evet Canim iyiki tavsiye etmişsin tekrardan teşekkürler çok fark ediyor insan öncesi ve sonrasında 👍🤩 🙏

Ben bu mor küre olayını yapamıyorum arkadaşlar

Tanrılar Okulu' nu şiddetle tavsiye ediyorum okumadiysan. 2. kez bitirmek üzereyim. Ilk okudugumda da ciddi dönüşümlerdeydim şu anda da öyle,tabiki tesadüf olmadigini biliyorum:KK76:
:KK200::KK200::KK200:
'Dünya ve diğer insanlar bizim gerçekte ne olduğumuzun en samimi, en dürüst ve en yalın ifadesidir. Dünya böyle çünkü sen böylesin.
Hastalıksız kusursuz bir dünya, bir yeryüzü cenneti onun tüm atomlarını bir arada tutmaya bağlıdır. Bunun için sürekli tetikte olmak gerekir. Bir kişi kendi karanlıklarına nasıl gireceğini bilmeli ve onlara ışık tutmalıdır. Cennetine tek bir cehennem parçası bile girmemelidir.'

Kitaptan tam zamanında, dikkate alıp anlayabileceğim bir ruh halindeyken karşıma çıkan cümleler bunlar:KK73:

Ben bu mor küre olayını yapamıyorum arkadaşlar
Ben de gözümde canlandırıyorum ama beklediğim gibi bir ferahlama yaşayamıyorum. Olumsuz durumları düşünceleri içeri almayacağım geri yansıtacağım derken hatırlayıp içeri almış oluyorum:) öyle olunca negatifliği geri püskürten değil de pozitiflik mıknatısı gibi hayal etmeye başladım. Onu yapabildim. Biraz pratik yapınca mor küreye de alışılıyordur bence.

Sağlıklı Mutlu Huzurlu Bayramlar Dilerim Pozitif Güzeller 🤗😘🙏🌺
Amin Öyle Olsun 🤲😇
20200731_150515.webp

Arkadaşlar bu olumlamaları ve imgelemeyi ilişki için son zamanlarda yapan var mı ? işe yarıyor mu ? yok mu bu konuda tecrübelerini paylaşacak biri ?

Peki aklımızda hala biri varken yapmaya zorlasak kendimizi olur mu ? Geçmişteki herkese affetme yapıp arkasına yeni ilişki olumlaması yapsak ?
Merhabalar ben yeniyim ve ilk defa yazıyorum baştan beri okuyorum ve dayanamadım :) kötü bir ilişki düzelsin diye degil, güzel bir ilişki için yapin. Öncelikle imgeleme veya olumlama dediğimiz şeyler başkası için değil kendimiz için yapılır. Çok güzel bir ilişki içerisindeyim, seviyorum ve seviliyorum, birbirimizle mutluyuz gibi bir olumlama yaparken ve bu gerçekleşmeye başladığında belki hayatındaki insan çıkacak ve yeni biri gelecek belki de hayatındaki insanlar mutlu olacaksınız. Önemli olan mümkün onun duygularını değiştirmek, dönüştürmek değildir. Önemli olan hayalinizdeki ilişkiyi yaşayabilmek ve bu kişilere bağlı değil. İstediğin duyguları yaşatacak bir başkası da olabilir. Kendini sınırlandirip enerjini başkasına yöneltmektense kendi hayatın için hayirli ve güzel olana yönelt. Zaten karşındaki kisinin davranış ya da duygu vs gibi şeylerini değiştiremezsin ama hayatını değiştirilirsin. Birçok kader yolu var önünde, seçim senin . İnşallah ifade edebilmisimdir:)

Merhabalar ben yeniyim ve ilk defa yazıyorum baştan beri okuyorum ve dayanamadım :) kötü bir ilişki düzelsin diye degil, güzel bir ilişki için yapin. Öncelikle imgeleme veya olumlama dediğimiz şeyler başkası için değil kendimiz için yapılır. Çok güzel bir ilişki içerisindeyim, seviyorum ve seviliyorum, birbirimizle mutluyuz gibi bir olumlama yaparken ve bu gerçekleşmeye başladığında belki hayatındaki insan çıkacak ve yeni biri gelecek belki de hayatındaki insanlar mutlu olacaksınız. Önemli olan mümkün onun duygularını değiştirmek, dönüştürmek değildir. Önemli olan hayalinizdeki ilişkiyi yaşayabilmek ve bu kişilere bağlı değil. İstediğin duyguları yaşatacak bir başkası da olabilir. Kendini sınırlandirip enerjini başkasına yöneltmektense kendi hayatın için hayirli ve güzel olana yönelt. Zaten karşındaki kisinin davranış ya da duygu vs gibi şeylerini değiştiremezsin ama hayatını değiştirilirsin. Birçok kader yolu var önünde, seçim senin . İnşallah ifade edebilmisimdir:)
Çok güzel ifade ettiniz çok teşekkür ederim.bende tamamen yeni biri için yaratım meditasyonu yapmaya başladım dün, işten sonra yorgun oluyorum hep uykum geliyor meditasyon esnasında ama bir şekilde rayına oturtup hem içimden istediğim kişinin özelliklerini söylüyorum kafamda da imgeleme yapıyorum - onunla tanıştığımız anı hayal edıp ilişkiye başlama zamanını vs .şuanda benimle evlenmek isteyemeyen erkek arkadaşımla durum stabil konusuyoruz arada ama ondan hayır gelmeyecek biliyorum, zaten tatile gitti 1.5 ay kendimi hem onsuzluğa alıştırıp hemde beynimdeki yeni sevgilimle ve onun umuduyla yasamaya devam edıcem.umarım hayırlısıyla olur da kurtulurum çünkü mevcutun düzelmesi çok zor.Evlenmek istemiyor bi kere. :(

kızlar hergün çekim yasası için meditasyon yapmak istiyorum ama çok yoğun calısıyorum ne zaman imgeleme yapmak istesem uyuyorum ve yarım kalıyo :( hiç 21 güne tamamlayamadım.Nasıl yapabilirim acaba ne yapabilirim ? Öneriniz var mı ? 9-7 calısıyorum.Ne zaman yapsam uyuyorum :(

kızlar hergün çekim yasası için meditasyon yapmak istiyorum ama çok yoğun calısıyorum ne zaman imgeleme yapmak istesem uyuyorum ve yarım kalıyo :KK43: hiç 21 güne tamamlayamadım.Nasıl yapabilirim acaba ne yapabilirim ? Öneriniz var mı ? 9-7 calısıyorum.Ne zaman yapsam uyuyorum :KK43:
İmgeleme, olumlama yaparken uyuyakalmak çok güzel aslında. İstediğin şeyleri düşlerken uyuyakaldığına göre seni çok rahatlatıyor demekki. Pozitif bir ruh halindeyken uykuya dalıyorsun, bilinçaltında sen uyurken çok güzel bir gün geçirmişsin gibi kaydediyor. Bence hiç uyuyakalacağım diye strese girmeden suçlu gibi hissetmeden öyle devam et huzur bulmana bak sen. O iyi enerjiler yerini bulur diye düşünüyorum.

Pozitif dostlar :KK200: ilk olumlamalara başladığımda, kendime ayıracak çok vaktim var, hayatımda herşey düzenli diyordum kendime çünkü ona çok ihtiyacım vardı. Sonra olumlamanın mucizesini gördüm ama olumlamalarımı başka konulara kaydırınca hemen eski yoğun tempolu hayat geri geliyor. Bu yoğunluk konusunda bilinçaltımda güçlü birşeyler var galiba. Nasıl atabilirim bir fikriniz var mı?

Pozitif dostlar :KK200: ilk olumlamalara başladığımda, kendime ayıracak çok vaktim var, hayatımda herşey düzenli diyordum kendime çünkü ona çok ihtiyacım vardı. Sonra olumlamanın mucizesini gördüm ama olumlamalarımı başka konulara kaydırınca hemen eski yoğun tempolu hayat geri geliyor. Bu yoğunluk konusunda bilinçaltımda güçlü birşeyler var galiba. Nasıl atabilirim bir fikriniz var mı?
En az 21 gün yapıyor musunuz ? Kuvvet nerdeyse direnç de ordadır.olumlama yaparken şiddetle yoğunlaşmak iyi değil aslında.Hem isteyip ama hafif derecede yoğunlaşmak gerekmiş.Bence yoğunluğunuzu unutmaya çalışın bunun İçin kendinize sorular sorarak köke inin . 5 N 1 K yöntemiydi galiba Google dan bakabilirsiniz.

En az 21 gün yapıyor musunuz ? Kuvvet nerdeyse direnç de ordadır.olumlama yaparken şiddetle yoğunlaşmak iyi değil aslında.Hem isteyip ama hafif derecede yoğunlaşmak gerekmiş.Bence yoğunluğunuzu unutmaya çalışın bunun İçin kendinize sorular sorarak köke inin . 5 N 1 K yöntemiydi galiba Google dan bakabilirsiniz.
21 günü denemedim hiç. Forumun ilk sayfalarında okumuştum deneyeceğim bugünden başlayarak:)

✨Her zaman kendime, sevdiklerime, isteklerime ayıracak vaktim var. Evim, zihnim, hayatım mutluluk, denge ve düzen içinde 🙏

Çok güzel ifade ettiniz çok teşekkür ederim.bende tamamen yeni biri için yaratım meditasyonu yapmaya başladım dün, işten sonra yorgun oluyorum hep uykum geliyor meditasyon esnasında ama bir şekilde rayına oturtup hem içimden istediğim kişinin özelliklerini söylüyorum kafamda da imgeleme yapıyorum - onunla tanıştığımız anı hayal edıp ilişkiye başlama zamanını vs .şuanda benimle evlenmek isteyemeyen erkek arkadaşımla durum stabil konusuyoruz arada ama ondan hayır gelmeyecek biliyorum, zaten tatile gitti 1.5 ay kendimi hem onsuzluğa alıştırıp hemde beynimdeki yeni sevgilimle ve onun umuduyla yasamaya devam edıcem.umarım hayırlısıyla olur da kurtulurum çünkü mevcutun düzelmesi çok zor.Evlenmek istemiyor bi kere. :KK43:
Evliyim ve ikinciyi doğurdum:) eşimden önceki tanıdıklarım flört ettiğim kişilerin hiçbir evlenmeyi düşünmüyordu. Sevgili bile olamıyorduk. Eşimle tanıştım ve o da eğlenmeyi düşünmüyordu en başında evlilik niyetiyle konuşuruz olmazsa olmaz ama hayatında hic evlilik düşünmeyen biriysen görüşmeye bile gerek yok dedim. Biz o niyetle yola çıkarız olmazsa olmaz:) yani seven insan ne bileyim bence evleniyor:) hatta görüştüğüm kisilerden ama eğlenmeyi dusunmeyenlerden biri benden önce evlendi :)) evlilik insanıyım diyorsan olursa olur olmazsa boşver mantığıyla yaklaş bence hayatında bile tutma ve yeni insanlara şans ver. Ne guzel işte tatile gitmiş, siz de bu arada duygularınızı, ilişkinizi tartarsiniz :)

Merhaba arkadaşlar
Dargın olduğumuz kişi hakkında aramizin düzelmesi için neler yapmamiz gerekiyor

Biraz once uyguladim. Gercekten basarili. Tesrkkurler.

Coskuyla gozumu actim:) Ilk oldugu icin yetistiremedigim yerler oldu:)))

Sabah aksam mi yapacaksiniz? Bir de bunun disinda olumlama cumleleri kullanacak misiniz?

Birkac gun once basladigim olumlamam icime sinmedigi icin devamini getirmedim:110:
Video silinmiş hangi video acaba

Selamlar benim canım topikcanlarım:KK3::KK3:
umutluyum- umutluyum- çok sağol canım ilgine bu aralar hem enerji anlamında hem de fiziksel anlamda çok yoğun etkiler altındayım. Çok fazla aktif olamadım, olsam da yazamadım. Sanırım artık uyumlandım, dengeyi yakaladım; artık daha aktif olabilirim. Çok şükür meditasyonlarım, şükürlerim, durumlara dışarıdan bakabilme farkındalığım ile hemen dengeyi yakalıyorum. Şehir değiştirdim, yepyeni bir hayata adım attım bu sürede. Alanımda artık bambaşka insanlar ve olaylar var. Şimdiden hepsinin varlıklarına şükürler olsun. Daha şimdiden harika dönütler alıyorum. Neyi eksik görüp orada olumladıysam şu kısa sürede karşılığını almaya başladım. İnsanları ve olayları enerjimle yönlendirdiğime inancım,güvenim daha da artıyor. Arada enerji düşüşleri oluyor evet. Ama denizdeki en fazla yükselmelerde bile önce çekilmeler gerçekleşir; oku yaydan ne kadar geriye çekersek o kadar ileriye fırlıyor. Bu da böyle işte su bulanmadan durulmuyor :KK48:

Back
X