Enerjimin düşmeye başladigini hissettigim her an uyguladigim canım mor küre ritüelimdir kendisi

Bir tane abla var , yılda 1 kez görüşürüm görüsmem ama enerjisi,aurasi cok cok degisiktir kendini ilahi,ruhani gorur zaten. Dun karisilastim onunla da. Aksam eve geldigimde uzerimde inanilmaz bir agirlik var, sanki normal bir gun degil de cok yogub,inisli cikisli bir gun yasamis gibi. Uzun zamandir bu hissi yaşamadim dedim. Ama her zaman ki gibi bu ablanin varligi aklima sonradan geldi, sagolsun tam bir enerji vampiri oldugu icin sömürmüş resmen

Hemen mor küremin icine girdim, kuremin icinden cikan kristal borumsu yapilardan tum negatif enerjiler aktı gitti. Küremin harika mor-mavi ışığıyla da bir güzel yıkanıp saf berrak harika enerjilerime geri dondum sevgiyle,coşkuyla. Sabah kalktigimda cok şükür çok dinc,enerjik kalktim. Aksi halde güne hem yorgun başlayacaktim hem de ne oldu bana yeaaa diyerek gezecektim ve günü tuhaf tuhaf gecirecektim.
Kendimizi gözlem,enerjimizi gözlem tabiki cevredekilerin enerjilerini takip etmek cok onemli topikcanlar