- 30 Ocak 2018
- 2.358
- 3.143
- 133
- 35
Amiiin inşallah çok teşekkürlerRica ederim; şifa,neşe,huzur,coşku olarak dönsün❣

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiin inşallah çok teşekkürlerRica ederim; şifa,neşe,huzur,coşku olarak dönsün❣
Nasıl bir olumlama yaptınız iş için acaba? Ben sabahları keyifle uyanıp gideceğim hayırlı bir iş niyet ediyorum diyorum. Ama pek olmuyor sankiKızlar 2 aydır olumlamalar yapıyorum ve cooook uzun zamandan beri hiç iş görüşmem olmamıştı. Bugün bir iş görüşmem oldu. Inşallah iki taraf için de en hayırlı ve en güzeli olacak şekilde sonuçlanmasini temenni ediyorum.
Ben olumlamalarin ve pozitif düşüncenin faydasını hayatımda da yavaş yavaş görmeye basliyorum. Rabbim niyetimi hayırlısı ile gerçekleştirmeyi bana nasip etsin .
Canım you tube gir olumlamalar meditasyonu diye yaz orda senin aradigin ne varsa bütün olumlamalar çıkıyor kendine yakın hissettiğin ve sesinden pozitif enerji aldigin birini bul ve onun olumlamalarini dinle. Eğer ferahlık istiyorsan kesinlikle 50 tane inşirah süresi videosu var onu dinle o kadar ferahlarsın zaten çok güzel okumuş dinlerken ezberliyorsun. Hayat sana ne veriyorsa olanda hayır vardır de ve geç. Ne bu nefes senin ne bu can senin rabbim lütfetmiş bize ruhundan üflemiş bundan daha büyük bir nimet var miNasıl bir olumlama yaptınız iş için acaba? Ben sabahları keyifle uyanıp gideceğim hayırlı bir iş niyet ediyorum diyorum. Ama pek olmuyor sanki
Kendinizi mutluluğa layık görmeniz lazım öncelikle. Bir de şunu farkettim, kıyafetlerimi giyemiyorum diye konu açmışsınız. Hep ileriye atmışsınız aynı mutlulugunuz gibi. Acaba kendinizi o kıyafetlere de layık görmüyor olabilir misiniz??? Bence önce enerjinizi yükseltmeniz,kendinize değer verip sevmeniz gerekir. Kendinizle mutlu olmak hedefiniz olsun bence.Neysek onu çekiyoruz. Önce kral oluyoruz,sonra krallık geliyor. Bir de ben her şey gibi kıyafetin de enerjisi olduguna inanirim. Şu an o kıyafetler icin enerjiniz hazır degil. Enerjiniz hazir olsa o kiyafetler o durumlar icin hazir olur zaten.Sanki mutluluk beni hiç bulamayacak. Sanırım olumlama yapmak yerine benimde mutlu olabileceğim fikrini kabullenmem gerekiyor.
Var bazı problemler ama çözülmüyor maalesef psikolojik destekte aldım. Geçmişten gelen aileden gelen şeyler fln dedi ama çözüme ulaşamadım. Aile de şiddet falanda yoktu ama rol modellerden kaynaklı sanırım. Evlendim düzelir sandım o da olmadı:))Kendinizi mutluluğa layık görmeniz lazım öncelikle. Bir de şunu farkettim, kıyafetlerimi giyemiyorum diye konu açmışsınız. Hep ileriye atmışsınız aynı mutlulugunuz gibi. Acaba kendinizi o kıyafetlere de layık görmüyor olabilir misiniz??? Bence önce enerjinizi yükseltmeniz,kendinize değer verip sevmeniz gerekir. Kendinizle mutlu olmak hedefiniz olsun bence.Neysek onu çekiyoruz. Önce kral oluyoruz,sonra krallık geliyor. Bir de ben her şey gibi kıyafetin de enerjisi olduguna inanirim. Şu an o kıyafetler icin enerjiniz hazır degil. Enerjiniz hazir olsa o kiyafetler o durumlar icin hazir olur zaten.
Ben mesela kıyafetlerden önce enerjimi hazırlıyorum,kiyafetler de durumlar da bana dogrudan geliyor. İste davetler mi toplantilar mi kokteyller, özel günler mi dersiniz...Ben de kıyafetlerim de hazir olur. Sizin madem kiyafetleriniz var. Imajinasyon yapabilirsiniz mesela; mutluluk icinde keyifle baskalari ile konusup bir seyler yerken o kıyafetler icinde oldugunuzu, başkalarinin size iltifatlar yağdirdigini, siz de cok memnun sekilde tesekkurlerinizi ilettiginizi filan imajine edin.
Önce kendimizi ikna etmeliyiz, kendimizi inandirmaliyiz hak ettiğimize neyi istiyorsak, nasıl yaşamak istiyorsak; gerisi kolaylikla,keyifle gelir zaten.
Şiddet sadece fiziksel değildir ki. Toplum olarak inanilmaz psikolojik şiddet içerisindeyiz. Toplum baskısı denilen şey bizde toplumsal şiddet aslında. En basiti herkes birbirinin hayatına burnunu sokar mesela. Kendimizi sürekli gözleniyor,izleniyor hissederiz. Kendimizi daha temelde güvensiz hissederiz. Ailemiz bize destekse cok güzel kalkan yapar ama onlar da dışarı gibiyse şiddet daha da artmiş olur. Millet ne der baskısından kurtulmak lazım ilk başta. En beceriksizi, en başarısızı, en safı, en çirkini, en tembeli, en şişmanı ya da en art niyetlisi,en bencili,en dalga geçilesi,en.... ne kadar zaafımız varsa hepsine enerji anlamında gönüllü olmalıyız. Aslında ingilizce de tam karşılığı olmadigi icin gönüllü olmak deniliyor şimdilik. Zaaflarımıza karşı tüm gardımızı indirmeliyiz, katılaşan enerjileri buharlaştırıp kaynagina oldugu gibi geri göndermeliyiz. Mesela önceden kendimizi ezik hissettigimiz bir duygu var diyelim. Bu duygu ortamini buldugu her ortamda çıkar. Çıkmasa bile onu tekrar hatırlar, tekrar yaşamış gibi canlandiririz ve ta ta ta o insanlari,o olaylari mıknatıs özelligimizle çekeriz. Eģer zamaninda bu durumlari aşıp değiştirmezsek ileride daha farkli şekillerde hayatımıza musallat olurlar. O ezikligimize karşı duyarsız olursak, yani evet ya en ... benim .... da benim gibi kabule geçersek işlerimiz o kadar kolaylaşıyor ki; enerjimiz bize bariyer örmüyor, bize karşı değil bizimle birlikte akıyor hale gelir. İnsanlar,durumlar aleyhimize deģil lehimize çalışır hale gelir.Var bazı problemler ama çözülmüyor maalesef psikolojik destekte aldım. Geçmişten gelen aileden gelen şeyler fln dedi ama çözüme ulaşamadım. Aile de şiddet falanda yoktu ama rol modellerden kaynaklı sanırım. Evlendim düzelir sandım o da olmadı:))
Çok güzel yazmışsınız ve okuyunca farkettim ki birçok şeyi inatla değiştirmeye çalışıyorum akışa bırakamıyorum. Teşekkür ederim ufak bir aydınlanma yaşadımŞiddet sadece fiziksel değildir ki. Toplum olarak inanilmaz psikolojik şiddet içerisindeyiz. Toplum baskısı denilen şey bizde toplumsal şiddet aslında. En basiti herkes birbirinin hayatına burnunu sokar mesela. Kendimizi sürekli gözleniyor,izleniyor hissederiz. Kendimizi daha temelde güvensiz hissederiz. Ailemiz bize destekse cok güzel kalkan yapar ama onlar da dışarı gibiyse şiddet daha da artmiş olur. Millet ne der baskısından kurtulmak lazım ilk başta. En beceriksizi, en başarısızı, en safı, en çirkini, en tembeli, en şişmanı ya da en art niyetlisi,en bencili,en dalga geçilesi,en.... ne kadar zaafımız varsa hepsine enerji anlamında gönüllü olmalıyız. Aslında ingilizce de tam karşılığı olmadigi icin gönüllü olmak deniliyor şimdilik. Zaaflarımıza karşı tüm gardımızı indirmeliyiz, katılaşan enerjileri buharlaştırıp kaynagina oldugu gibi geri göndermeliyiz. Mesela önceden kendimizi ezik hissettigimiz bir duygu var diyelim. Bu duygu ortamini buldugu her ortamda çıkar. Çıkmasa bile onu tekrar hatırlar, tekrar yaşamış gibi canlandiririz ve ta ta ta o insanlari,o olaylari mıknatıs özelligimizle çekeriz. Eģer zamaninda bu durumlari aşıp değiştirmezsek ileride daha farkli şekillerde hayatımıza musallat olurlar. O ezikligimize karşı duyarsız olursak, yani evet ya en ... benim .... da benim gibi kabule geçersek işlerimiz o kadar kolaylaşıyor ki; enerjimiz bize bariyer örmüyor, bize karşı değil bizimle birlikte akıyor hale gelir. İnsanlar,durumlar aleyhimize deģil lehimize çalışır hale gelir.
"Allah çirkin şansı versin" derler ya; çirkin olan insan zamanında durumu fazlasıyla kanıksadığından,kaybedecek te hicbir şeyi olmadığından da enerjisi akıştadır; o yakışıklı tatlış koca,o minnoş hayat ona akar gider işte.
Başın sağolsun canım çok üzüldüm. Abim hasta diye bahsetmiştin yanlış hatırlamıyorsam. Rabbim sabır versin. Çocuklarına da güzel bir hayat diliyorum.Abim Vefat etti ruhuna dua eder misiniz
Canımızı ciğerimizi biricik abimi bugun kaybettik. Kanser hastalıgıyla 1.5 senedir mucadele ediyordu. Allah kimselere boyle acı yasatmasın. Eşine ve üç evladına doyamadan gencecik yasında gitti benim can abim gül yüzlü abim. Abimin ruhu için fatiha okur musunuz canlarım ismi Salman Şimdiden...www.kadinlarkulubu.com
Başınız sağolsun bende çok üzüldümAbim Vefat etti ruhuna dua eder misiniz
Canımızı ciğerimizi biricik abimi bugun kaybettik. Kanser hastalıgıyla 1.5 senedir mucadele ediyordu. Allah kimselere boyle acı yasatmasın. Eşine ve üç evladına doyamadan gencecik yasında gitti benim can abim gül yüzlü abim. Abimin ruhu için fatiha okur musunuz canlarım ismi Salman Şimdiden...www.kadinlarkulubu.com
Bir haftadır olumlama yapiyorum (çalışıyorum ).- Olumlama sesli bir şekilde, yavaş tempoda, hissederek yapılmalıdır. Sabah ilk uyandığınızda ve gece yatmadan 2-3 er kere yapılan olumlamalar bilinçaltına daha fazla ulaşırlar. Kendinizle yaptığınız bu konuşmalar bir süre sonra içsel egonuzun size inandırdıklarını silecek ve yerine yenilerini koyacaktır. Bilinçaltına kodladığınız yeni söz ve düşünceler inançları yeniler ve çekim yasasını harekete geçirir.
Başınız sağolsun Allah sizlere sabır versin abinizin mekanı cennet olsunAbim Vefat etti ruhuna dua eder misiniz
İlk zamanlar bana da oluyodu uyuyakalıuodumBir haftadır olumlama yapiyorum (çalışıyorum ).
Genelde geceleri yapıyordum bugün sabah uykulu halimle denemek istedim yaparken tekrar uyuyakalmisimfazladan 1 saat uyumuş oldum teşekkürler olumlama
![]()