• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

merhaba arkadaşlar daha önce eğitim aldığımı yazmıştım buradan çok inanmayarkta olsa eğitimi tanmamladım aradan baya zaman geçti gruup kurduk eğitimi alan arkadaşlarla çalışma yapıoruz herkes diyordu şunu yaptık böyle oldu söyle oldu bende çok şaşırıyordum 5 gün önce altını ıslatan 7 yaşındaki bir kız çocuğuna calışma yaptım o günden beri altını ıslatmıyor annesi öyle dua edşiyor bende çok şaşırdım ve çok mutlu oldum beni çok motive etti
Muhteşem zaman dilimine giriyoruz;bunlar hep başlangıç. Daha çok güzel şeyler duyacagız,öğrencegiz cesitli vesilelerle kendi harika becerilerimizle ilgili :dua::KK200::KK49:

Kızlar selam
Bir konuda fikrinizi rica edeceğim.
Evlilik için olumlama cümlelerine ihtiyacım var. Yani aslında şuan hoşlandığım biri var, direkt ona yönelik mi oluştursam yoksa hayırlı olanı çekmek için genel bir cümle mi kursam?
Birkaç örnek yazarsanız çok mutlu olurum. 🥰
Ben acemiyim arkadaslar yardimci olur🤭
Ama bence hayalindeki insani hayal ederek evlenmissin mutlusun olmus gibi davranarak olumlayabilirsin. Buna yönelik youtubedan olumlamalar dinleyebilirsin.
Mesela; bana karsi anlayışlı beni hakeden bi eşe sahibim gibi özelliklerini yazabilirsin.. direkt hoslandigin kisiye yonelik mi olmali bence değil ama dediğim gibi konudaki diger arkadaslar daha iyi bilir.

Gecenlerde canim cok fazla meksikanin burritosu cekti .Burrito princli,fasulye üzerinde kaşarlı wrap yani dürüm. Ertesi gün annem kuru fasülye yapmîş kızımda üzerine cheddar peynir koymuş, mikrodalgaya atmış. Anne bak ne yaptim dedi.Üzerine de pirinc pilavi ekledim biraz, tadı neredeyse ayniydi : )))) Evrenin gercekten bildigimizden,tahmin ettigimizden cok cok cok farkli yollari var. Tüm bilinclere,tüm zamanlara dogru calisiyor onu biliyorum ama : ))))

Merhaba bir süredir zor günler geçiyorum. Ama yine de buraya bu hafta yaşadığım iki minik olayı yazmak istiyorum.💌 Birincisi çok istediğim bir bitki vardı ve saksısı bile hazırdı sadece bitkiyi bulunduğum şehirde bulamıyor ve internetten de almak istemiyordum. Yaklaşık 3 aydır bitki arıyordum ve en sonunda unuttum gitti. Geçen gün rastgele bir markette denk geldim. Sadece 1 tane ve köşeye ayrılmıştı çok görünen bir yerde değildi sanki birisi özel olarak ayirtmiş gibi☺️ hemen sordum fiyatıda internete göre çok uygundu kaptim.
Diğeri ise yine uzun zamandır canım bir tatlı istiyordu ama şekeri bırakacagim dediğim için eşimden de istemeye çekiyordum. Geçen gün bir iş için disaridaydim eşimde beni beklerken senin sevdiğin tatlıdan alıp geleyim dedi. Uzak olmasına rağmen gidip aldı. İstememe gerek bile kalmadı 😁 ufak tefek şeyler ama önceden bunları fark etmiyordum bile. Şimdi yeni yeni farkındalığım artmaya başladı.
Farkındalığınız arttikca her şeye gözlemci, yaşadiginiz çevreye de laboratuvar gözüyle bakacaksınız. Kişiselleştirmeyeceksiniz. Bu duruma biraz sevgi,sefkat ekleyelim ve gözlemleyelim bakalım nasil etkileyecek diyeceksiniz. Hayatınızdaki insanlara ve durumlara yön verebildiginizi farkettikce hem kendiniz hem de canli,cansiz baktiginiz her şey nazarınızda değerlenecek. Hiçbir şeyin tesadüf olmadigini bileceksiniz nacizane.

Her şey muhteşem,muazzam bir düzende. Biz de bu muzzam düzenin ihtişamlı bir parçasıyız. Sonsuz sükür :KK200::KK200:

merhaba arkadaşlar daha önce eğitim aldığımı yazmıştım buradan çok inanmayarkta olsa eğitimi tanmamladım aradan baya zaman geçti gruup kurduk eğitimi alan arkadaşlarla çalışma yapıoruz herkes diyordu şunu yaptık böyle oldu söyle oldu bende çok şaşırıyordum 5 gün önce altını ıslatan 7 yaşındaki bir kız çocuğuna calışma yaptım o günden beri altını ıslatmıyor annesi öyle dua edşiyor bende çok şaşırdım ve çok mutlu oldum beni çok motive etti
Merhaba harika haber ❤️ Peki nasıl bir çalışma yaptınız. Kızınız icin Olumlama yazarak gibi mi yoksa baksa bir çalışma şekli mi ?

Bırakalım gitsin :) iyi uykular pozitifcanlar :KK200:

Eki Görüntüle 2163470
Gecmiş zamandan karşıma çıkan Sahra- Sahra-

Yarın muhtesem bir güneş tutulması var. Bu güneş tutulmasının o çok güçlü enerjisi ile nefret,acı,endişe,üzüntü,öfke,eziklik,utanma,aşağılık-kompleks,takıntı,sıkıntı,... tüm negatifleri kaynağına göndermeye niyet edelim. Yerine özsevgi, özsaygı,coşku,huzur,mutlululuk,sonsuz güven,sonsuz sağlık durumu gelsin
Bizi o muhteşem aşktan,bolluktan bereketten,paradan,tatilden,başarıdan,yuvadan-aileden,huzurdan,keyiften alıkoyan ne kadar yeminimiz,andımız,sözlerimiz varsa hepsini ve geçmişteki gelecekteki tüm yaratımlarını, en yüksek hayrımıza olacak şekilde bozulsun,yok olsun; coşkuyla,huzurla,bol kahkahalarin eşlik ettigi o harika hisleri,oluşları durumları,insanları hayatimiza dahil edelim, sonsuz şükürler olsun şimdiden her biri mükemmeller,cok görkemliler :KK200::KK200::KK200:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar. Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Ben hayatımdaki işler genelinden yoluna girdiğinde her şey istediğim gibi gitmeye başlayıp , içimde coşku ve sevinç hissetmeye başladığımda , birden ya olumsuz şeyler olursa gibisinden olumsuz olabilecek durumlar aklıma gelmeye başlıyor hemen ve dur sevinmeyeyim pek moduna giriyorum. Bunun nedeni ne olabilir? Acaba kendimi mutluluğa mı layık görmüyorum ? Peki ben bu kısır döngüyü nasıl çözebilirim ? Ayrıca bu konuda buttrfly buttrfly değerli yorumlarını bekliyorum 🥰

Gecmiş zamandan karşıma çıkan Sahra- Sahra-

Yarın muhtesem bir güneş tutulması var. Bu güneş tutulmasının o çok güçlü enerjisi ile nefret,acı,endişe,üzüntü,öfke,eziklik,utanma,aşağılık-kompleks,takıntı,sıkıntı,... tüm negatifleri kaynağına göndermeye niyet edelim. Yerine özsevgi, özsaygı,coşku,huzur,mutlululuk,sonsuz güven,sonsuz sağlık durumu gelsin
Bizi o muhteşem aşktan,bolluktan bereketten,paradan,tatilden,başarıdan,yuvadan-aileden,huzurdan,keyiften alıkoyan ne kadar yeminimiz,andımız,sözlerimiz varsa hepsini ve geçmişteki gelecekteki tüm yaratımlarını, en yüksek hayrımıza olacak şekilde bozulsun,yok olsun; coşkuyla,huzurla,bol kahkahalarin eşlik ettigi o harika hisleri,oluşları durumları,insanları hayatimiza dahil edelim, sonsuz şükürler olsun şimdiden her biri mükemmeller,cok görkemliler :KK200::KK200::KK200:
Amin Öyle Olsun 🙏🧚‍♀️💕💐
Çok teşekkür ederim canim 🤗🌺🥰

merhaba arkadaşlar. Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Ben hayatımdaki işler genelinden yoluna girdiğinde her şey istediğim gibi gitmeye başlayıp , içimde coşku ve sevinç hissetmeye başladığımda , birden ya olumsuz şeyler olursa gibisinden olumsuz olabilecek durumlar aklıma gelmeye başlıyor hemen ve dur sevinmeyeyim pek moduna giriyorum. Bunun nedeni ne olabilir? Acaba kendimi mutluluğa mı layık görmüyorum ? Peki ben bu kısır döngüyü nasıl çözebilirim ? Ayrıca bu konuda buttrfly buttrfly değerli yorumlarını bekliyorum 🥰
Daha önce bir iki defa tam her şey yolundayken istemediginiz bir şey olmuş ve bu enerjiyi katılaştırdıysanız aynı döngüyü yaşamış olmanız muhtemel. Bu katı enerjiyi söktürüp akışa geçmelisiniz. Bunun bir sürü yolu var; şu an aklıma gelenlerden ornek vereyim. Bir işin bir yolu değil binlerce yolu oldugunu bilmelisiniz. Birisi oldurmuyorsa diğer binlercesi onu oldurur. Yeter ki sürece,kendinize güveniniz tam olsun. Bir de durumdan,kişilerden çok hislerinize,enerjinize odaklanin. Ne hissetmek istiyorsaniz onun üzerinde çalışın,oldu mu olacak mı gibi denetleme-korku enerjisi ancak o işe "balta" koyar. Nick inizin balta olması size bir işarettir belki 🤭

Diğer bir yöntem içsesinizle oynamaniz. Sizi her koşulda destekleyen bir ebeveyn icsesi ile degistirin icsesinizi. Özellikle bir şeyin olmasini beklerken o sesin devreye girmesini emredin. Ben hep öyle yaparım. "Her şey yolunda benim sevgili çocugum, tüm ihtiyacın-gereksinimin hep seninle. Sen her şeyin en iyisine layıksın, arzuların evren için bir emir biliyorsun, evren senin en sadık uşaģin gibi; her zaman peşinde. Bebekken de öyleydi,şimdide öyle,sonsuza kadar da öyle."
Gibi güven dolu,gerçek samimiyet-sevgi dolu cümleler kursun.

Olmasa bile cok daha iyilerinin size verilecegini bilin. Sonsuz, sınırsız bir bir evrende yaşıyoruz, tahminlerimizin,bildiklerimizin ötesinde. Hayalimizi yaşamadan önce bir takım hazırlık dönemi gerekir ki o dönemi tam da hayalimizdeki gibi yaşayalim. Eğer o zaman olmadiysa o hazirlik döneminde gerekli ekipmanların sağlandigi bir dönem olarak düşünün,iptal etmeyin; enerjinizi bozmayin. Adım adım yaklaşmışken elinizdekilerden( özsevgi,özsaygı, saf sevgi,...) de boşuna olmayın derim.

Daha önce bir iki defa tam her şey yolundayken istemediginiz bir şey olmuş ve bu enerjiyi katılaştırdıysanız aynı döngüyü yaşamış olmanız muhtemel. Bu katı enerjiyi söktürüp akışa geçmelisiniz. Bunun bir sürü yolu var; şu an aklıma gelenlerden ornek vereyim. Bir işin bir yolu değil binlerce yolu oldugunu bilmelisiniz. Birisi oldurmuyorsa diğer binlercesi onu oldurur. Yeter ki sürece,kendinize güveniniz tam olsun. Bir de durumdan,kişilerden çok hislerinize,enerjinize odaklanin. Ne hissetmek istiyorsaniz onun üzerinde çalışın,oldu mu olacak mı gibi denetleme-korku enerjisi ancak o işe "balta" koyar. Nick inizin balta olması size bir işarettir belki 🤭

Diğer bir yöntem içsesinizle oynamaniz. Sizi her koşulda destekleyen bir ebeveyn icsesi ile degistirin icsesinizi. Özellikle bir şeyin olmasini beklerken o sesin devreye girmesini emredin. Ben hep öyle yaparım. "Her şey yolunda benim sevgili çocugum, tüm ihtiyacın-gereksinimin hep seninle. Sen her şeyin en iyisine layıksın, arzuların evren için bir emir biliyorsun, evren senin en sadık uşaģin gibi; her zaman peşinde. Bebekken de öyleydi,şimdide öyle,sonsuza kadar da öyle."
Gibi güven dolu,gerçek samimiyet-sevgi dolu cümleler kursun.

Olmasa bile cok daha iyilerinin size verilecegini bilin. Sonsuz, sınırsız bir bir evrende yaşıyoruz, tahminlerimizin,bildiklerimizin ötesinde. Hayalimizi yaşamadan önce bir takım hazırlık dönemi gerekir ki o dönemi tam da hayalimizdeki gibi yaşayalim. Eğer o zaman olmadiysa o hazirlik döneminde gerekli ekipmanların sağlandigi bir dönem olarak düşünün,iptal etmeyin; enerjinizi bozmayin. Adım adım yaklaşmışken elinizdekilerden( özsevgi,özsaygı, saf sevgi,...) de boşuna olmayın derim.
Yorumlarınıza çok değer veriyorum. Yine döktürmüşsünüz 👏🏻 Çok teşekkür ederim iyi geldi 🥰

herkese merhabalar bu konuya yeni dahil oldum çok fazlada inceleyemedim çalışıyorum diye ama düşünce gücüne olumlamaya ınanıyorum, başlayıp hep yarım bırakmıştım ama . hamile kalmayı çok istiyorum ve bununla ılgılı bır olumlama yapabılıyormuyuz peki nedemem nasıl istemem nasıl düşünmem lazım yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba kızlar mutlu huzurlu hafta sonlarımız olsun :KK200::KK200::KK200:
Çok güzel bir yazıymış .....

#####

Bugün sizleri, kolektif insanlık kültürümüzde yer alan, insanlık tarihinin en önemli figürlerinin ağzında hayat bulmuş en iyi olumlu düşüncelerden 32sini okumaya davet ediyoruz.

Eğer bunları aklımızda tutar ve yaşantımıza katarsak, kişisel gelişim yolculuğumuzda büyük bir adım atmış olacağız.

Bu liste kolaylıkla hatırlanıp hayat felsefemize katkı sağlayabilecek, özsaygımızın artmasını sağlayıp günlük hayattaki motivasyonumuzu artırabilecek kısa ve öz düşüncelerden oluşuyor:

1-“Kitap okuyan bir çocuk düşünen bir yetişkin olacaktır. Kitap okuyan bir yetişkin ise hayal kurabilen bir çocuktur.” – Anonim

2-“Kundaktan mezara kadar geçen süreç bir okuldur: bu yüzden sorun dediğiniz şeyler aslında aldığınız derslerdir.” – Facundo Cabral

3-“Para kazanmaya değil, insanlara hizmet etmeye odaklanın. Daha fazla insana hizmet etmek parayı getirecektir.” – Robert Kiyosaki

4-“Yaşamak bu dünyada az rastlanan bir şeydir. Çoğu insan var olur, o kadar.” – Oscar Wilde

5-“Ben olduğum gibiyim, sen de olduğun gibisin. Öyle bir dünya kuralım ki, ben kendim olmayı bırakmam gerekmeden olduğum gibi olabileyim ve sen kendin olmayı bırakman gerekmeden olduğun gibi olabil ve ne ben ne de sen birbirimizi birbirimiz gibi olmaya zorlamayalım.”

6-“Gecenin hiçbir zaman gündüzün üstesinden gelemediği gibi, hiçbir sorun da umudun üstesinden gelemez.” – Bern Williams

7-“Her birimiz disiplin ve çabayla, düşüncelerimizi ve davranışlarımızı kontrol etme gücüne sahibiz. Bu, ruhsal, fiziksel ve duygusal olgunluğa ulaşma sürecinin bir parçasıdır.” – Gordon B. Hinckley

8-“Mutluluk en karanlık zamanlarda bile bulunabilir, sadece ışıkları yakmayı hatırlamanız yeterlidir.” – Albus Dumbledore

9-“Masallar gerçekten de doğrudur – bize ejderhaların var olduğunu söyledikleri için değil, onların yenilebileceğini hatırlattıkları için.” – Gilberth Keith Chestertonpozitif-dusunce

10 “Eğer dağa tırmanmazsanız, manzaranın tadını hiçbir zaman çıkaramayacaksınız.” – Pablo Neruda

11-“Ve sonunda, aldığınız sevgi, verdiğiniz sevgi kadardır.” – The Beatles

12-“Eğer birini gerçekten seviyorsan, durum ne olursa olsun, onu korumak ve mutlu etmek için elinden gelen herşeyi yaparsın.” – Anonim

13-“Kendinizi küçük, faydasız, küskün ve depresif hissederseniz, bir zamanlar grubunuzdaki en hızlı ve başarılı sperm olduğunuzu kendinize hatırlatın.”

14-“Varlığınızı göstermek için değil, yokluğunuzu hissettirmek için yaşayın.” – Bob Marley.

15-“Bir gün öleceğinizi unutmamak, kaybedecek bir şeyiniz olduğu yanılgısına kapılmaktan kaçınmak için bildiğim en iyi yol.“ – Steve Jobs

16-“Hayat fırtınanın geçmesi için beklemek değil, yağmurda nasıl dans edeceğinizi öğrenmektir.” – Vivian Greene

17-“Yenilgi sadece bir düşünce biçimidir; yenilgiyi kendi gerçeği olarak kabul edene kadar kimse yenilmiş değildir.” – Bruce Lee

18-Sizi sevenlerden öğrenin, sizi eleştirenlere öğretin, sizden nefret edenleri serbest bırakın ve size hayranlık duyanlara iyi bakın…

19-Sizi inciten bağları koparın, sizi güçlendiren bağlara zarar vermeyin.

20-Mutluluk bir kelebek gibidir, eğer peşinden koşarsak hep elimizden kaçar ama sakince oturursak gelip üstümüze konabilir.” – Nathaniel Hawthorne

21-Üzüntü ağlamaz, o üstesinden gelir.

22-“Mutlu bir insan hiçbir zaman daha fazlasını istemez; elindekilerin niceliğinin değil niteliğinin keyfini çıkarır.” – Bernabé Tierno

23-“Başarılı insanlar, onları geliştiren ve onlara yeni şeyler öğreten pozitif günlük alışkanlıklar edinir.” – John Maxwell

24-“Sonsuzluk elimizdedir. Öyle bir yaşayın ki, gittiğinizde, bir parçanız sizi tanıma şansını yakalayan insanların içinde kalsın.” – Anonim

25-saymayı bırakın, saygın günler yaşayın.

26-“Başarılı bir insan olmayı değil, değerli bir insan olmayı deneyin: gerisi zaten gelecektir.” – Albert Einstein

27-“Eğer sadece herkesin okuduğu kitapları okursanız, sonunda sadece herkes gibi düşünebilirsiniz.” – Haruki Murakami

28-Eğitimin bedeli bir kez ödenir. Cahilliğin bedelini ise hayat boyu ödersiniz.

29-“Gerçek cahillik bilgisiz olmak değil, bilgi edinmeyi reddetmektir.” – Karl Popper

30-“Herkes kendisini değiştirebilecek kapasiteye sahiptir.” – Albert Ellis

31-“Büyük ruhlar her zaman vasat beyinlerin şiddetli muhalefetiyle karşılaşmıştır.” – Albert Einstein

32-“Buhardan, elektrikten ve atom enerjisinden daha kuvvetli bir güç vardır: o da iradedir.” –Albert Einstein
- Alıntı -
####
Geçmişten teşekkürler F fatosbrn beğendikçe tekrar oluyor 🙏💕

herkese merhabalar bu konuya yeni dahil oldum çok fazlada inceleyemedim çalışıyorum diye ama düşünce gücüne olumlamaya ınanıyorum, başlayıp hep yarım bırakmıştım ama . hamile kalmayı çok istiyorum ve bununla ılgılı bır olumlama yapabılıyormuyuz peki nedemem nasıl istemem nasıl düşünmem lazım yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben pozitif olmanın hayatın tüm süreçlerinde çok etkili olduğuna inanırım. Pozitif olduğumuzda o harika eş, o harika iş,çocuklar,dostlar,para,... gelir bizi bulur.
Milyonlarca şeyden sizin odağınızda çocuk sahibi olmak varsa bu sizin en doğal çekim ürünüzdür zaten merkezinizde kalırsanız. Merkezinizde kalmak, anı yaşamakla oluyor. Pozitif olmanin ilk kurali bu, daha sonra şükür geliyor. Şükür enerjimizi, manyetikligimizi arttıran çok özel gücü vardır.
Çekim gücümüz arttığinda hormonlarımız,hücrelerimiz daha bir güzel çalışır. İşin en can alıcı kısmı bu çevremizdekileri de etkiler.Onlarıda yükseltir,onlarında sağligini guzellestirir. Muthis bulastiricidir cunku pozitif enerji. Enerjinin fizigi,kimyasi,... her şeyi bunu gerektirir zaten. Google da cok guzel cakra resimleri var. Bir elinizi sakral cakranizin oldugu bolgeye elinizi koyun, diğer elinizi kalbinize. Kalbinizden sakral çakraniza yeşil renkte ışınların gittigini imajine edin. Tüm zamanlara doğru şifalanmasına, dna nıza ne kadar kilitli kalmış enerjiler varsa hepsinin açılmasina niyet edin(Geçmişten gelen negatif enerjiler dna larda toplanir, sonra genetif faktorler olarak hayatimiza girer ve atalarimizin kaderlerini yaşarken buluruz kendimizi). Etrafinizda bol bol turuncu esyalar bulundurun, turuncu resimler cikartin. Printerdan yani yazicidan bile cikartabilirsiniz. Fall foliage diye google da aratın resimleri, kendinize bunlardan resim albumu yapın. Harika şarkilar eşliginde izleyin dans edin.
Tabi bir de Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir esmalarini okuyun.
Tabi topikte onerilen bir suru oneriler var oncelere ait onlara bakın. Cok sukur buradan olsun,ozelden olsun hamilelik haberlerini benimle paylasiyorlar forumda. Sizin de harika haberlerinizi aliriz insallah.

Hoponopo yapabilirsiniz hem genel bir bilinç alti temizliği olur.
Uyumadan önce olumlamalari olan meditasyonlar dinleyebilirsiniz .
Burda geçmiş sayfalarda hepimiz olumlama ve yöntemler paylaştık ama hangi sayfada inanın bilmiyorum yavastan topigi okumaya başlayın.
Olumlu pozitif güzel düşünmeye ve uygulamaya başladıkça birseyler düzeliyor hayatinizda niyet ettiginiz hatta aklınıza gelmeyen bak buda olmus şükür diyeceginiz şeyler gerçekleşiyor 🤗
Ve en önemlisi KENDIMIZI IYILIGE GÜZELLİĞE MUTLULUĞA LAYIK GÖRMEK ❤❤❤

Ben pozitif olmanın hayatın tüm süreçlerinde çok etkili olduğuna inanırım. Pozitif olduğumuzda o harika eş, o harika iş,çocuklar,dostlar,para,... gelir bizi bulur.
Milyonlarca şeyden sizin odağınızda çocuk sahibi olmak varsa bu sizin en doğal çekim ürünüzdür zaten merkezinizde kalırsanız. Merkezinizde kalmak, anı yaşamakla oluyor. Pozitif olmanin ilk kurali bu, daha sonra şükür geliyor. Şükür enerjimizi, manyetikligimizi arttıran çok özel gücü vardır.
Çekim gücümüz arttığinda hormonlarımız,hücrelerimiz daha bir güzel çalışır. İşin en can alıcı kısmı bu çevremizdekileri de etkiler.Onlarıda yükseltir,onlarında sağligini guzellestirir. Muthis bulastiricidir cunku pozitif enerji. Enerjinin fizigi,kimyasi,... her şeyi bunu gerektirir zaten. Google da cok guzel cakra resimleri var. Bir elinizi sakral cakranizin oldugu bolgeye elinizi koyun, diğer elinizi kalbinize. Kalbinizden sakral çakraniza yeşil renkte ışınların gittigini imajine edin. Tüm zamanlara doğru şifalanmasına, dna nıza ne kadar kilitli kalmış enerjiler varsa hepsinin açılmasina niyet edin(Geçmişten gelen negatif enerjiler dna larda toplanir, sonra genetif faktorler olarak hayatimiza girer ve atalarimizin kaderlerini yaşarken buluruz kendimizi). Etrafinizda bol bol turuncu esyalar bulundurun, turuncu resimler cikartin. Printerdan yani yazicidan bile cikartabilirsiniz. Fall foliage diye google da aratın resimleri, kendinize bunlardan resim albumu yapın. Harika şarkilar eşliginde izleyin dans edin.
Tabi bir de Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir esmalarini okuyun.
Tabi topikte onerilen bir suru oneriler var oncelere ait onlara bakın. Cok sukur buradan olsun,ozelden olsun hamilelik haberlerini benimle paylasiyorlar forumda. Sizin de harika haberlerinizi aliriz insallah.
çok teşekkür ederim, okurken bileheyecanlandım, dün öğleden beri aklıma geldikçe ben yeni yıla sağlıklı bir hamilelikle girdim diyorum ssabah gözümü böyle açtım. hepsini uygulıcam ve haber vericem sizede teşekkür ederim

Hoponopo yapabilirsiniz hem genel bir bilinç alti temizliği olur.
Uyumadan önce olumlamalari olan meditasyonlar dinleyebilirsiniz .
Burda geçmiş sayfalarda hepimiz olumlama ve yöntemler paylaştık ama hangi sayfada inanın bilmiyorum yavastan topigi okumaya başlayın.
Olumlu pozitif güzel düşünmeye ve uygulamaya başladıkça birseyler düzeliyor hayatinizda niyet ettiginiz hatta aklınıza gelmeyen bak buda olmus şükür diyeceginiz şeyler gerçekleşiyor 🤗
Ve en önemlisi KENDIMIZI IYILIGE GÜZELLİĞE MUTLULUĞA LAYIK GÖRMEK ❤❤❤
hoponopo bılmıyorum ama araştırıcam

Back
X