Günaydın sevgili topikcanlarım;
Size şu an farklı boyuttan yazıyor gelebilirim,ben de öyle hissediyorum

. Yılbaşı canavarı Grinch var ya, insanları mutsuzluğa,umutsuzluğa düşürerek yılbaşı ruhunu yok etmeye çalışan hani işte. Corona da öyle bir şey topikcanlarım. Gelmekte olan harika değişim enerjilerini mutluluk,bolluk bereket,muhteşem sağlık için değerlendirmemizi engellemeye çalışan illizyonik varlık o. Belki de insan üretimidir, bu enerjileri çok iyi takip eden dünyanın %99 una sahip %1 liklerin işidir.
Artık gücünüzü elinize alma vakti. An ' ınınıza sahip çıkın. Ne yapıyoruz;
+Nerdeyse attığımız her adım için şükreder hale geliyoruz.
+Aldığımız nefese,içtiğimiz suya, gördüğümüz ağaca-kuşa-bebeklere-çocuklara şükrediyoruz iyiki varsınız;bizimlesiniz diyoruz.
+Ailemize,eşimize,dostumuza şükrediyoruz; onlara sevgi baloncukları yapıyoruz,en mutlu anılarımızı düşünüyoruz.Kötü anılarımız varsa hepsini dönüştürüp iyi görüntülerle değiştiriyoruz. Bilinçaltı bunu gerçek sanıp o negatif frekansı pozitifiyle değiştirecek.
+Virüse teşekkür edeceğiz aslında sahip olduğumuz özgürlüğün ne kadar da büyük değeri olduğunu bize çeşitli vasıtalarla da olsa gösterdiği için minnet duyacağız.
+Ailenizden birini-sevdiğiniz birini kaybettiiyseniz size yaşattığı güzellikler için teşekkür edeceksiniz, geçirilen günleri lütuf sayabilmelisiniz. Bu hayattan sadece geçiyoruz. Bize ne buralar,ne de o kişiler tapulanmıştı.
+Umutsuz durumdaysanız,kapılar kapanmış geliyorsa üstünüze demek ki çok daha iyileri sizin için hazırlanıyor demek olduğuna kendinize inandırmalısınız. Çünkü iflas edip her şeyini kaybeden insanlar bu umuda sarılarak eskisinden çok daha zengin oldular.
+Son olarak bu 2020 bitmeden neye kırılıp neye üzüldüyseniz listesini çıkarın; onların nasıl olmasını isterdiniz, nasıl gerçekleşse siz çok mutlu olurdunuz? Olmasını istediğiniz şekillerde imajinasyon kurun. Kokusunu,tadını,dokusunu,görüntüsünü,sesini,... hepsi olsun; o ihtişamı,o görkemi,o bolluğu-bereketi hissedin. Sonra varlıklarına teşekkür edin,öyle de oldu diyerek bırakın. Artık anılarınıza kayıt olarak işlediniz,onlar sizin ve onlar hep sizinle