Düşünceler de boğuluyorum.

Ayy yok,burçla falan alakası yok,o işin esprisi sadece.Çocuklar insanın bütün enerjisini emiyor zaten,benim de var iki tane.
sorma yaa aynen..ama belli dönemlerde galiba çocuk bakmaktan aşırı sıkıldığım zamanlarda sanki bişeylere daha çok takılıyorum...Mesela altı ay modum iyiçok sabırlı kontrollü dikkatli cocuk bakıorum sonra bi anda patlama noktası oluo ve çok takıorum...derken düzenim bozuluyo..bu durum da beni geriyo.çünkü planlı düzenli yaşamayı seven bi tipim...

Sizin çocuklar küçük galiba?Çocuklu evde düzenli hayat çok zor gerçekten,benimkiler büyüdü sayılır ama acayip dağınıklar.Bir de eşim eklenince arkalarını toplamak çok yorucu oluyor.Bir de bende simetri takıntısı falan var,birşeyler yamuk olunca çok sinir oluyorum☺.

evet evet çocuklar küçük.4 yaş ve 6 aylık...allahtan büyük kreşe gidio da az nefes alıorum...ama anlattığın durum çok zorluyo beni belli dönemlerde..benim de düzen takıntım var sanırsam...illa heryer olması gerektiği düzende olucak..yoksa huzursuz oluorum..

Daha çok ufaklar,biraz daha büyüsünler daha da rahatlıcaksınız.Herşey olduğu kadar oluyor,çokta kasmayın kendinizi.

Duzen konusunda aşırı takintili bir hanimken tam zıttı evi b. Goturse 'neyi var evin' diyen bir eşle imtihan oluyorum 6 yildir şöyle alıştırdım kendimi. Azar azar yapmayarak. Mesela önce bir kısım daginikliklari gormezden gelmeye cabaladim ama gormezden gelemediklerimi toparladim. Sonra biraz daha dozu artirdim
Derken simdi takinti falan kalmadi. Keske biraz kalsaydi diyorum

Terapı alabılırsınız.Okb olma ıhtımalınız var .Düşünmek guzel ama kafada agırlık yapıyor.

Allah dağına göre kar veriyor iste. Esinizin sakinligi sizi dengeliyor bir sekilde hayat olması gerektigi gibi devam ediyor

Size konulan teşhis ne idi?Ben de gitmeyi istiyorum tabi ki ama özel kliniklerin aşırı pahalı olduğu söyleniyor.Siz özele gittiniz değil mi?
Ben boşanma aşamasında destek için yardım aldım bir teşhis konulmadi yani OKB düzeyinde bir durumum yok benim.
Fakat kendimde zamanla fark ettiğim bir şey oldu bu kontrol etme durumu üzerine çalışmam gerektiğini fark ettim.
Ben online terapi aldım.Basta on yargilarim vardı ama sonrasında çok faydasını gördüm.
Yüz yüze terapiden bir farkı yok bence.
Araştırın internette instagramda uygun fiyatlı online tarapi veren psikologlarda var mutlaka bulursunuz.

Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…