Düşünceler de boğuluyorum.

Siz doğum haritası falan bakıyor musunuz?
Yok be ya asla. Walla yazıdan anladım. Dinlerim ama gerçekten hiç anlamam. Hani dinlemekten kulak aşınalığı. Ben Aslanım. Eski eş başaktı. Ondan aşinalığıs var. Hemen hemen her burçtan bir yakınım oluncada . Karnaval gibi oluo insan. Bir süre sonra bak bu aslan falan oluo.

Ben burçlardan falan hiç anlamam ama doğum haritası ilgimi çekiyor.Hiç baktirmadım ama

bu yazdığın kişi benim..

Sizde ben kendimi gördüm sanki. Bende mutlaka düşünecek kafama takacak birşey buluyorum ve bu beni cok yoruyor. Hayati planlı yasamaya calismak cok zor, ben artık bu sekilde yasamanin doğru olmadığını düşünüyorum ve plan yapmamaya çalışıyorum çünkü ne zaman plan yapsam bi konuda o plan gerçekleşmedi. Biraz akışına bırakıp herşey olacağına varir demek lazim, Allah'a dua edip gerisini dusunmemeye planlamamaya calisicam bundan sonra Allah'ın izniyle

İnanın ben de plan yapmadan yaşamaya çalışıyorum.Dediğiniz gibi,neyi planladıysam olmadı.Anı en iyi şekilde yaşamaya çalışmaya devam.

İnanın ben de plan yapmadan yaşamaya çalışıyorum.Dediğiniz gibi,neyi planladıysam olmadı.Anı en iyi şekilde yaşamaya çalışmaya devam.
Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz aslında, ama bende hep plan yapmaya alismisim hayatımla ilgili. İse girmek icin senelerce cabaladim sanki kesin olacakmis gibi planlar yaptım ama olmadı. Sonunda vazgectim dedim olacaksa olur olmazsa yapacagim bişey yok. Bu düşünceye gectigimde is sahibi oldum. Evlenecektim düğünle ilgili bir sürü plan yaptım pandemi vs derken hicbiri olmadi son anda vazgectigim anda oda oldu. Bunun gibi bir sürü plan yapiyorum gelecege dair ama bir şekilde olmuyor çünkü biz Allah'tan dileriz olup olamayacağını rabbim bilir bu sekilde davranmak sanirim gerçekten hatalı. Yarina cikacagimizin garantisi yokken gelecek planı yapmak bi noktada kaderi yoksaymak gibi geliyor bana artik o yüzden mümkün oldugunca düşünmemeye cabaliyorum plan yapmamaya bunu dillendirmemeye calisiyorum. Yıllardır varolan alışılmışlığın dışına çıkmak çok zor gercekten ama ben bu durumla ancak böyle basedebiliyorum. Yanlış yaptığımı, tevekkül ederek elimden geleni yapip gerisini Allah'a birakmam gerektigini kendime hatirlatarak basedebiliyorum

Kesinlikle,ben artık kendimden geçtim,çocuklarım için yoruyorum kafayı.Hiçbir şekilde hayatlarına müdahale etmek te istemiyorum ama yaradılış meselesi işte.Eşim de aşırı rahat bir insan her konuda,birbirimizi dengelemeyi başarıyoruz bir şekilde.Bir de yedi sene önce eşimin ablasını kaybettik biz,mükemmel bir hayatı vardı ve geleceğe yönelik birçok planı vardı.Bir gecede herşey alt üst oldu,ondan da pay çıkarmaya çalışıyorum kendime elimden geldiğince.

Aslında negatif bir insan değilim,sürekli olumsuz düşünmüyorum ama illa ki kafama takılan birşeyler oluyor.Herşeye aynı anda hakim olmaya çalışıyorum.Bu da beni çok yoruyor.
Aynı beni anlatmışsınız,negatiflik tam olarak yok ama illa düşünecek takılacak bir şeyler buluyorum ben de

Konu sahibi sizi çok iyi anlıyorum.Bende de sizin kadar olmasa da kontrolculuk var ben bunu psikoterapi süreciyle aştım diyebilirim.
Size burda bu konuyu açtıran sorun öyle yürüyüşle ya da takma kafanı gibi tavsiyelerle pek düzelmez.
Yardim almanızı biraz sorunun kaynağına inmenizi tavsiye ederim.

Size konulan teşhis ne idi?Ben de gitmeyi istiyorum tabi ki ama özel kliniklerin aşırı pahalı olduğu söyleniyor.Siz özele gittiniz değil mi?

Antidepresanları bıraktığım an hep böyle yaşıyorum, antidepresanlarla gamsız bi insan oluyorum sjssjsjs bilmiyorum nereye kadar böyle olacak

hiç bi yol izleyemiyorum iki küçük çocugum var anca onlarla boğuşuorum ama zaman zaman beynimi fırlatıp atasım geliyo..burçla alakası yok ben aslan değilim..karekter işte.
Ayy yok,burçla falan alakası yok,o işin esprisi sadece.Çocuklar insanın bütün enerjisini emiyor zaten,benim de var iki tane.

İşte ben ilaç kullanma kısmından baya korkuyorum.
Benim anksiyetem ve panik atağım var, bıraktığım an geri başlarken çok korkuyorum bende ama mecbur içiyorum, çünkü o şekilde rahatlayabileceğimi kabullendim sanırım artık. Kaygı had safhada :)

Ama düşüncelerin anksiyete tarzında değilse, ki anksiyete olsa da fark etmez terapi alabilirsin, çünkü gerçekten iyi geliyor

Benim sizin kadar ilerlemiş boyutta değil ama birike biriken oluyor bunlar.Evet,fazla ertelememek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…