Düşüncelerim, hislerim darmadağın... :(

Pofuduqumm

--..elfmstf..--
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
684
2
26
Tokat
Merhaba kızlar..
3 gündür çok bunaldım sizlerle paylaşmak istedim. Hemen konuya giriyorum.
ben 21 yasindayim ve gecmiste 16 yasindayken baslayan ve 3 sene devam eden bi iliskim oldu. Son zamanlarda cok uzaklasmistim derken biriyle birlikte oldugunu duydum sorgusuzca bitirdim. Sonra o askere gitti ve ben tekrar baristim. İstedim ki bana yaptigi ihanetin bedelini o dugun planlarinda hayallerindeyken odesin. Cunku biz birlikte cok masum hayaller kurmustuk hicbisey degil sadece birbirimizin yaninda olacaktik. O bizim hayallerimizi kirletti onun hayallerini de ben kirleteyim istedim.
Beni istemeye gelecekleri zamana istemiyorum seni dedim. İhanetini unutamiyorum beni boyle yikmistin iste dedim. Tamamen koptuk. Cok aradi sordu dön dedi ama benim icin artik bitmisti...
Simdi ben bi baskasiyla sözlüyüm... O ise yarın evleniyo.. Benimle kurdugu hayalleri bi baskasiyla gerceklestirecek..
ben sozlumu seviyorum. Ama neden onu dusunuyorum bilmiyorum
onun benim icin yaptiklari geliyo aklima.. Bi de sozlumun yapmadikları
içim acıyo.. Düşüncelerim, hislerim darmadağın..
Şimdi ne yapmalıyım, ne düşünmeliyim bilmiyorum..
bunları düsünmemem gerek artık biliyorum ama elimde degil..
fikirlerinize, düsüncelerinize ihtiyacım var.
Karısık oldu bıraz kusura bakmayın. Simdiden tesekkürler.

Sözlünle mutlu olsan başkasını düşünmezsin, o benim için bunları bunları yaptı da sözlüm yapmadı demezsin. Kafanı ve kalbini boşaltmadan başka bi ilişkiye başlama, iyice düşün ve ayrıl.

İşte bu sebepten çok büyük vebal altına giriyorlar aslında.
Çünki mahf olan hayallerle birlikte seven ama ayrılmak zorunda kalan taraf için kapanması mümkün olmayan yaralar ortaya çıkıyor...

Arkasında duramıyacakları sözü umudu ve sevgiyi vermemeliydiler...
İnsan bir kez ama gerçekten sonsuza dek sevmeli derdim, ama maalesef olmadı..

bende ayrılmak zorunda bırakılan kişilerdenim.
Ama her canım acıdığında onu Allaha havale ediyorum.
Çünki severek ayrılmak zorunda kaldım.

Onu Allaha havale ediyorum...

Bu sebepten başkasına tekrar güvenemediğimi düşündüğüm için ve hala sevdiğim için başkasıyla evlenemem diye düşünüyorum

gözü yaşlı bağrı başlı kalbi yaralı hayata devam ... Ama herşeye rağmen yalnız hissetmiyorum kendimi hamdolsun. İyiki bizi sevip gözeten yüce Rabbimiz var...

Son düzenleme:

sözlümle mutluyum. Gercekten seviyorum. Ama gecmis zamanda da olsa onun yaptigi yasatigi mutluluk aklima geliyo kurdugumuz hayallerin yerle bir olmasini dusunuyorum... Kafami bosaltmak istiyorum ama yapamiyorum bi turlu

Bu arada şunu da söylemek istiyorum ki;
Boşverin, yapmayın. Böyle intikam almaya kalkmayın. İntikam duygusu iyi birşey değil. Bundan kurtulmaya çalışın. Çünki kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz...

Son düzenleme:

ben tekrar guvendim guvenebildim sevdim. Ama biseyler olmuyo. Son gunlere kadar hic bi sorun yoktu. Ama 3 gundur aklimdan cikmiyo surekli onu ruyamda goruyorum.
neden diyorum. Biz birlikte o hayalleri gerceklestirebilidik. Neden baskalarina biraktik hayallerimizi..

Sız kendınız ayrılmıssınız suanda buhran gecırmenıze gerek yok bu bı tercıh ve sız daha oncesınde bunu zaten kullanmıssınız dusunmemeye bakın herkezın bırbırıyle kıyaslandıgında artıları eksılerı olacaktır.
eskı erkek arkadasınız sıze ıhanet etmıs otesı olamaz

belki çok yeni ve o yüzden aklına geliyor.inan zamanla daha az aklına gelicek hiç gelmiycek diyemem bende buna benzer bir olay yaşadım.Eşimi her şeyden çok ama çok seviyorum ama nedense bazen aklıma geliyor.insan hiç bir zaman her ne olursa olsun geçmişini bir kalemde silip atamıyor..

Bayılıyorum şu "sevgilinle mutluysan yada gerçekten seviyorsan başkasını düşünmezsin" diyenlere...

Siz zaten hiç düşünmemişsinizdir, hiç merak etmemişsinizdir eskileri...

İntikam pek hoş olmayan ve ciddi tecrübe gerektiren bir duygudur.Hatta ne kadar tecrübeli bile olsan sana muhakkak zarar verir.Hayat bizi katılaştırıyor,kinci yapıyor ve bu da intikam duygusunun güçlenmesine sebep oluyor malesef.Aldatılmak hoş değil,senin buna rağmen hala olayın üzerine gitmen sadece sana zarar vermiş.İntikam aldın da ne oldu?Erkekler bir düşünür,iki düdşünür başkasının kollarında çok rahat unutur seni.Sen ise küllerden ateş doğurmuşsun kendini yakmak için.Kendine saygısı olan biri aldatıldığında tüm bağlarını koparır karşısındakiyle,istese bile birlikte olamaz;düşünmek bile istemez ve unutur gider.Fakat sen şu an gelse ona koşacakmışsın gibi konuşuyorsun.Sözlüne yazık,ben onun yerinde olsaydım sözü atardım.Sen şeytanlık peşinde koşarak en başta kendine ızdırap veriyorsun,bak unutamamışsın yani kendini bir daha bulaştırmışsın ona;yarın öbür gün erkek arkadaşın da kinci biriyse sözlünle aranı açmaya çalışacaktır.Sonra oturup ben ne yaptım diye ağlarsın...Bu olayların sana yaşattığı psikolojik yükten bahsetmiyorum bile.Eğer ben sözlünün yerinde olsam ve bu yaptıklarını duysam evlenmeyi aklımın ucundan bile geçirmezdim,acı ama gerçek.

Hissettiklerin normal, düşünüyor olman da normal...

İnsan hayatta herşeyi sorguluyor, bütün hatalarını, bütün yaşadıklarını... Dün her zaman var, silinmiyor. Bu ister gönül işi olsun, ister arkadaşlık...

Robot değilsin ki beynine kalbine bir format atasın.

Zamanla unutacaksındır, sadece bunu bilerek fazla kafanı yorma eskilere.. Mutluluğuna bak

Bu arada şunu da söylemek istiyorum ki;
Boşverin, yapmayın. Böyle intikam almaya kalkmayın. İntikam duygusu iyi birşey değil. Bundan kurtulmaya çalışın.

intikam sadece istemeye gelcekleri zaman istemiyorum seni ihanetini unutamiyorum boyle yikmistin beni dedim ve bitirdim. Baska bisey yapmadim. Bunu da yapmamam gerekirdi ama yaptim. Simdi onunla kurdugumuz hayalleri bi baskasiyla gerceklestiriyo olmasi bana bunlari dusunduruyo ...

Ayrıca her insan farklıdır.Her birinin kendine özel baskın yanları vardır.Bir erkeği yaptıklarıyla değil yapabilecekleriyle değerlendirmek geleceğin açısından mantıklı olacaktır.Tabi yaptıkları yapacaklarının da bir işaretidir fakat bu yaptıklarından neyi kastettiğin önemli.Yok senin için sık sık çiçek alıyormuş,gezdiriyormuş,sürprizler yapıyormuş gibi ıncık cıncık şeylerse bunlar karın doyurmaz evlilikte.Evlendiğin zaman evlilik sorumluluğunu kaldırabilecek,ailesini taşıyabilecek,özellikle psikolojik bakımdan güçlü birine ihtiyacın olacak sana basit şeyler sunacak birine değil,işini bilen birine ihtiyacın olacak.Anlatmak istediğimi anlayabiliyor musun?Ayrıca sözlünle niye sözlendin ki madem eskisinden daha kötüyse,yarın öbür gün beğenmemeye başlarsın sonu iyiye gitmez.

aklimdan cikmiyo surekli onu ruyamda goruyorum.
neden diyorum. Biz birlikte o hayalleri gerceklestirebilidik. Neden baskalarina biraktik hayallerimizi..

Anlıyorum sizi, İnşAllah düzelir herşey.
Bakın sözlünüzü seviyormuşunuz. Bu sevginize sahip çıkın.
Ve o süslü püslü söylenmiş sözlere ve hayalleri aklınızdan çıkarın.

Ben birlikte kurduğunuz hayallere yüklediğiniz anlamın boyutunu (sizin yüklediğiniz anlamın boyutunu) tahmin edebiliyorum...
Ama birde şöyle düşünün, gerçekleşmesi muhtemel potansiyel hayaller, diğeri taraf için bu kadar büyük anlam ifade etmemiş olabilir.

Sanırım bayanların yüklediği anlamlar kadar içten ve samimi değil diğerlerinin yükledikleri

konuyla ilgili evli ve tecrubeli ablalarımız inşAllah nasihatlerini paylaşırlarsa iyi olur...

Kimininkisi Sözdedir kimininkisi özde..

Rabbim kalbiyle tebessüm edip bütün kalbiyle sevenlerle karşılaştırsın.
Sizin şimdiki sözlünüzde kalbiyle sevenlerden özde sevenlerdense eğer çok mutlu olmalısınız.

Lichiamia;
ben simdi onunla konusmadim. İntikam diye bahsettigim seyi sanirim anlamamissinz. Ben sadece bana yaptigi ihaneti hic soyleden birakmistim onu. Hic bisey demeden gitmistim. Baristim ve beni istemeye gelecekleri zamana istemedigimi soyledim ona. İhanetini bildigimi soyledim. Bu sekilde bitirdim yani. Bunan bahsediyorum ben. Yoksa oyunlar pesinde degilim.
Ayrica suan gel dese kosup gitmem kesinlikle. Beni ne kadar mutlu ettiyse ihanetini kabullenemedim hic bi zaman simdide edemem.
benim dusncelerim onceden cok sevmis ldugum kisinin benimle hayaller kuran kisinin yarin onlari bi baskasyla gerceklestiriyo olmasi.
sozlum nasil ayrildigimizi biliyo. Bana bunun icin kizmadi hic bi zaman. Tesekkur ederim

yanlış anlamışım kusura bakmayın. Şimdi anladım.
Üzülmeyin.

Bazen cocuklar bana sikayete gelirler:
-Ogretmeniiiim su bana vurdu!
Donerim ona sorarim neden vurdun diye
-O da bana vurdu
Sonuc olarak ikisi de hatali benim gozumde. Sizdeki olay da buna benziyor. Aldatarak buyuk bir hata yapmis ama madem hazmedemiyordunuz boyle entrikalara girmemeliydiniz. BENCE bir daha yuzune bakmamak en dogru davranis olurdu.
Maalesef genelde ofkemiz mantigimizdan daha baskin cikiyor.
Hayaller cok bir sey ifade etmemeli, gerceklesip gerceklesmeyecegini bilmediginiz seyler yikildi diye ne bu psikoloji?
Su an eski sevgilinizi dusunmeniz oncelikle aldatilmanin verdigi psikoloji. Aldatilan kadinlarin nefret etseler dahi gururlarina yediremedikleri ve bu durumu uzun surw asamadiklari birgercek. Onu unutup unutmadiginizi da en iyi sizbilirsiniz.

Bir gençkız,nasıl olur da bu kadar planlı programlı intikam alır,benim anlamam mümkün değil.
Onca zaman,sırf son sahneyi yaşamak için birlikte olmuş olamazsın.
Bu yaptığını hiç tasvip etmiyorum.

İntikam detayını geçersem...
Eski sevgilinin aklına gelmesi normaldir ama sürekli düşünüyorsan gerçekten sözlünün dolduramadığı bir boşluk olabilir.
Bu boşluk,yapılan jestler ise,kişileri kıyaslamamak lazım.
Herkesin sevgisini gösterme biçimi farklıdır.Yaş ve ilişki sayısına göre de bazı heyecanlar,çılgınlıklar azalabilir.
Eski sevgilinle daha toydunuz,iniş çıkışlar yaşadınız.Bu ilişki mutlaka daha istikrarlı gelişti.
Bu açıdan bakınca,sözlüne haksızlık etme derim.

simdiye kadar bu kadar dusunmuyodum. Ama son 3 gundur butun ruyalarimda o var. Gozumu kapatiyorum o geliyo. Sadece aklimdan ciksin istiyorum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…