- Konu Sahibi Pofuduqumm
-
Sözlünle mutlu olsan başkasını düşünmezsin, o benim için bunları bunları yaptı da sözlüm yapmadı demezsin. Kafanı ve kalbini boşaltmadan başka bi ilişkiye başlama, iyice düşün ve ayrıl.
İşte bu sebepten çok büyük vebal altına giriyorlar aslında.
Çünki mahf olan hayallerle birlikte seven ama ayrılmak zorunda kalan taraf için kapanması mümkün olmayan yaralar ortaya çıkıyor...
Arkasında duramıyacakları sözü umudu ve sevgiyi vermemeliydiler...
İnsan bir kez ama gerçekten sonsuza dek sevmeli derdim, ama maalesef olmadı..
bende ayrılmak zorunda bırakılan kişilerdenim.
Ama her canım acıdığında onu Allaha havale ediyorum.
Çünki severek ayrılmak zorunda kaldım.
Onu Allaha havale ediyorum...
Bu sebepten başkasına tekrar güvenemediğimi düşündüğüm için ve hala sevdiğim için başkasıyla evlenemem diye düşünüyorum
gözü yaşlı bağrı başlı kalbi yaralı hayata devam ... Ama herşeye rağmen yalnız hissetmiyorum kendimi hamdolsun. İyiki bizi sevip gözeten yüce Rabbimiz var...
İşte bu sebepten çok büyük vebal altına giriyorlar aslında.
Çünki mahf olan hayallerle birlikte seven ama ayrılmak zorunda kalan taraf için kapanması mümkün olmayan yaralar ortaya çıkıyor...
Arkasında duramıyacakları sözü umudu ve sevgiyi vermemeliydiler...
İnsan bir kez ama gerçekten sonsuza dek sevmeli derdim, ama maalesef olmadı..
bende ayrılmak zorunda bırakılan kişilerdenim.
Ama her canım acıdığında onu Allaha havale ediyorum.
Çünki severek ayrılmak zorunda kaldım.
Onu Allaha havale ediyorum...
Bu sebepten başkasına tekrar güvenemediğimi düşündüğüm için ve hala sevdiğim için başkasıyla evlenemem diye düşünüyorum
gözü yaşlı bağrı başlı kalbi yaralı hayata devam ...
Bu arada şunu da söylemek istiyorum ki;
Boşverin, yapmayın. Böyle intikam almaya kalkmayın. İntikam duygusu iyi birşey değil. Bundan kurtulmaya çalışın.
aklimdan cikmiyo surekli onu ruyamda goruyorum.
neden diyorum. Biz birlikte o hayalleri gerceklestirebilidik. Neden baskalarina biraktik hayallerimizi..
intikam sadece istemeye gelcekleri zaman istemiyorum seni ihanetini unutamiyorum boyle yikmistin beni dedim ve bitirdim. Baska bisey yapmadim. Bunu da yapmamam gerekirdi ama yaptim. Simdi onunla kurdugumuz hayalleri bi baskasiyla gerceklestiriyo olmasi bana bunlari dusunduruyo ...
intikam sadece istemeye gelcekleri zaman istemiyorum seni ihanetini unutamiyorum boyle yikmistin beni dedim ve bitirdim. Baska bisey yapmadim. Bunu da yapmamam gerekirdi ama yaptim. Simdi onunla kurdugumuz hayalleri bi baskasiyla gerceklestiriyo olmasi bana bunlari dusunduruyo ...
belki çok yeni ve o yüzden aklına geliyor.inan zamanla daha az aklına gelicek hiç gelmiycek diyemem bende buna benzer bir olay yaşadım.Eşimi her şeyden çok ama çok seviyorum ama nedense bazen aklıma geliyor.insan hiç bir zaman her ne olursa olsun geçmişini bir kalemde silip atamıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?