- 3 Ocak 2020
- 936
- 1.402
- 33
- Konu Sahibi Cilvelikedicik
Çok saçma nedenler yüzden 4 yıllık iliskim 5 10 dakika içinden bitti neden yok Saçma sapan abidik gubilik çingene cizirtisi
nasıl oldu etti derseniz birkaç laf üzerine sessizlestik ne o bana mesaj atıyor nede ben ona aramada yok . Arada hikaye durum mesaj atiyor geçenlerde doğum günümü kutladı iki gözümün çiçeği
adamdan herhangi bir adım nasılsın bir telefon görmedim göremedim sonuçta 4 ay az bir süre değil bende sessizlestim oda aynı. kendi hayatıma odaklandım . Düşüncelerime duygularıma söz geçiremiyorum asla içimde resmen fırtınalar kopuyor yakıştıramıyorum birbirimize hayrandık resmen 5 dakika içinde patladık söndük . Düşünüyorum bu adam hiç mı nasılsın demez bir telefon açmak zor mu ? Çok gurur yapan inatçı biri ... Gururun da bir sınırı olmalı . Sinirlerimi aşırı yıprattı önceki sorunlardan vs herzaman mesaj atar arar konuşurduk eninde sonunda . Benim çabam olmayınca demek ki olmuyormuş demekten kendimi alıkoyamıyorum bu normal mı yanlış mı düşünüyorum ....demek ki herşeyi ben yapmışım ben çabalamışım 4 ay dile kolay . ? Bencil mıyım neyim ulen anlamadım
arada bana özel durumlar vs yapıyor o kadar . +15 yaş ergenlere döndüm yakında arabesk rap falan dinleyeceğim 
Bu adamın ruh halini düşüncelerini çözemiyorum. Hikayelere cevap veriyor doğum günü mesajı falan fistan istemiyorsan neden atasın? Niye bağa özel durumlar atayysuun be adam bende hiç pas vermiyorum benden bir işaret mı bekliyor anlamadım ki
gerçi bana barışalım dese ne diyeceğimi de bilmiyorum o an vallahi
pisipisikolojim bozuldu herhalde
sorunumu sıkıntımı cok dışa vurmadım hep icimde yasadım şimdi patlak veriyorum galiba birazda adet öncesi duygular darma duman 
Koca adamın bana ettiklerine bakın yaşamadığım ergenliği yaşıyorum resmen

Bu adamın ruh halini düşüncelerini çözemiyorum. Hikayelere cevap veriyor doğum günü mesajı falan fistan istemiyorsan neden atasın? Niye bağa özel durumlar atayysuun be adam bende hiç pas vermiyorum benden bir işaret mı bekliyor anlamadım ki

Koca adamın bana ettiklerine bakın yaşamadığım ergenliği yaşıyorum resmen