• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncelerime engel olamıyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
değer vermek süreyle alakalı değildir CANIM.
Hadi onu gectim sen onu affettin ve barıstın sonucta bende farklı birşey demiyorum devam etmiş 6 seneyi tamamlamısssın o kişiyle hani kendimi atese atamam dediğinn KİŞİYLEE.
Demekki inanmıssın ona güvenmişsin, benimde sevgilimle aramdakii muhabbeti bilmiyorsun demekki o da beni inandırmıs ne hakla gelip beni yargılıyorsun ki sen boş keseden sallayarak ..
Cidden kendine bakmalısın önce görümce de senden dertlidir bence çirkef ya :KK70:

Çirkef derken ?

Seçenekleri sunuyorum, topikten sakin olun hanımlar uyarısı veya banlanma, ikisinden birini seçebilirsiniz.

Ben senin kadar kafama takmıyorum. Sen olayları öyle bir anlatıyorsun ki sonra anlattığına pişman olup ekleme yapıyorsun. Konuda bana böyle dedi diyorsun sonra mesajımı alıntılayıp yok aslında şöyle dedi diyorsun. Kendini mi kandırıyorsun, okuyanı mı bence önce ona karar ver.
Ben bazı şeyleri aşabilmişim ki diyorum ya 5 aya düğünüm var. Burada herkes yaşadıkları şeylerden deneyiminden biliyor emin oluyor zaten.
Kimse senin mutsuz olmanı seni tanımasa da istemez, çünkü seni tanımıyor umrunda olmuyosun. Ben sende gördüğümü söylüyorum, kendine güvenmiyorsun.

Ancak beni iyi takip etmişsin, işsizliğini tebrik ediyorum. Erkek arkadaşın eskiden ne marka don giyiniyordu bunu da biliyor musun? İyi stalkcısın.

ya hepte sen en doğrusunu biliyorsun gercek hayatta da sinir oluyorum senin gibi insanlara yakın arkadasını da suclu anlatmıssın burada erkek arkadasınla onun arkadasından da neler demişsindir kimbilir burada bile hemen baska üyeyle bir olup beni kıskıstacak yorumlar yapmaya özen gösteriyorsun kim işsiz belli. neyse banlanmak istemiyorum senin yüzünden .

ya hepte sen en doğrusunu biliyorsun gercek hayatta da sinir oluyorum senin gibi insanlara yakın arkadasını da suclu anlatmıssın burada erkek arkadasınla onun arkadasından da neler demişsindir kimbilir burada bile hemen baska üyeyle bir olup beni kıskıstacak yorumlar yapmaya özen gösteriyorsun kim işsiz belli. neyse banlanmak istemiyorum senin yüzünden .

Ben de senin gibi insanlara inan katlanamıyorum. İyi ki de katlanamıyorum. Şuradaki yorumların %90'ı seni eleştiriyor. Bence de EN DOĞRUSU SENSİN.

Ahhh bu ten teması, ah bu hormonlar.
Her şeyin sebebi bu işte.

Hala devam ediyorsunuz, banlanınca mune suçlu oluyor, melek gibi kadınım oysa:cry:

Nasil yani "neden utanmiyor" da ne demek? Siz niye utanmiyirsunuz o halde? Bu Adam artik ne cinsellik yasadiysaniz tenha yerde kendi basina yasamadi sizle yasadi. Utanilacak birseyse sizde utanmalisiniz. Cifte standarta bak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X