Düşüncelerinize ihtiyacım var.

Kadınların şu ezik ezik davranışları beni benden alıyor. Kocanız daha yetişkin evli bi insan gibi davranmasını bilmiyor, çıkmış gitmiş 4 gün nerede? Dönünce de yüzünüze bakmıyor. Üstünü örtmeler, kahvaltı et demeler, neden? O kendine alırken size de yemek aldı mı, sizin üstünüzü örttü mü, 4 gün şuradaydım evi terketmem hataydı gel konuşalım dedi mi? Bayıyorsunuz gerçekten...

Bunu da yeni okudum. Yuh, yuh, yuh! Resmen sizi aldatmakla suçluyor ve siz hâla üstünü örtme derdindesiniz?

Kavganın içeriği neydi? Çok ağır bir laf mı söylediniz? 4 gün boyunca nerede yattı kalktı?
İş seyahatinden dönmüş evde sigara paketi bulmuş, kadın o yokken sigaraya geri başlamış paket benim dese de ikna edememiş , ben seyahatteyken beni aldattın bu da eve aldığın adamın sigara paketi demiş çıkmış gitmiş.

Bence o aldatıyor ve boşanmak için ayak yapıyor. Nerede kalmış dört gün boyunca bu herif? Size de bravo, namusunuza dil uzatan adamın üstünü falan örtüyorsunuz.

Oooo konusahibi de bunun üzerine adamın üzerine battaniye örtüp yastık vermiş vay be, böyle bir aşkı anlayacak nirvanaya ben hiç gelemem herhalde, beni aşar.
kafayı yiyeceğim, konusahibi kocanız sizi başka bir adamın altına yatmakla suçluyor farkında mısınız? Ben olsam kapıdan çıktığı anda o kapı kilitlerini değiştir bir daha eve sokmazdım.

adam resmen bahane aramış. Sanki bir sebep olsada evden gitsem demiş.
Empati kuracak bir durum yok.

Bu nasıl bahane? saçmalamış. Bence hayatında biri var. Bahane bulmuş. Kişi kendinden bilirmiş işi.

keşke en başta bu durumu söyleseydiniz ona göre yorum yapardık . Önemsiz bir şey dediğiniz aslında bayağı büyük bir mevzu . Sadece bir sigara paketinden aldatıldığını düşünmesi ve bu yüzden evi terk etmesi çok saçma ve siz buna taviz veriyorsunuz . Çok ağır bir itham , eşiniz paranoyak olabilir ama siz alttan alınca da sanki suçluymuş gibi hissettirmişsiniz.
Ortalığı yıkan siz olmalıydınız .

İlk mesajınızı okur okumaz bu adam aldatıyor dedim. Dört gün boyunca nerede kaldı? Hiç mi merak etmiyorsunuz? Eften püften sebeplerle bu kadar kolay sizi gözden çıkarıp böyle hırçın davranıyorsa da kesin biri vardır, size göstermediği şefkati başkasına gösteriyordur.
Beni aldatıyor musun diye kavga çıkarması da kendi suçunu size atması, psikolojide yansıtma denir buna. Bir de dikkatleri kendi üstünden çekip size yöneltiyor. Hem de siz savunmaya geçin ki asıl sorunu görmeyin. Bir de şehir dışında iş seyahatindeymiş yerseniz.

Çok zekice delile bak gerçekten DNA testi yapılması gerekmiyormu paket üzerinde bu zekadan bosanmalik koca

Kız ne boşaması hâlâ daha niye kahvaltı etmeden gitti diye dertlenmiş kadın
Kahvaltı niye hazırlıyor mesela yumurta bitmiş evde kim yedi dememissmi hep delil bunlar üstelik sigara nereden alınmış kamera kayıtları çöp kutusu hep bakması gerekirdi yanlismi dusunuyorum valla suratına söyleyip def edilecek koca bu .Bahane bile olsa buna açıklama mi yapılır ha aynen zeytinleri de yedi gitti denir sinirim bozuldu

ve siz üstünü örtüp kahvaltı hazırladınız
o kahvaltıya hayır diyecek bir ağzı olmazdı biri bana bunu söylese
evet suç ama yaparım cezasını da çekerim
Bende sizin kafadayim fakat bu kafadaki koca için karakolla uğraşmaya olay cikarmaya hiç değmez diye düşünüp buna aynen öyle ha dediğin gibi deyip atardim evden buna bu layık .Zaten bir amacla iftira atıyor birde üstüme saldırdı suç bastırıyor demesin diye sırf. Kendini çok ileri zekalı sanan geri biri zaten buradan bile çok belli

Seni otel olarak kullanmis bence ama keşke kavga nedeninizi anlatsaydin belki haklıyim dediğin ama haksız oldugun bir noktalar vardir

Yine aldatıyordur seni yabancısı değilsiniz zaten bişi olmaz aman uyurken yastığını koymayı üstünü örtmeyi unutma adamı ödüllendir aferin der gibi

Pardon neyin empatisi? Sigara sizin beyninize dolmuş doğru düşünemiyorsunuz herhalde... Adam düpe düz sizi ihanet etmekle suçlamış,ben yokken eve adam atıyorsun demiş hangi normal erkek bunu karısına der??? En iyi ihtimal adam sizi ALDATIYOR karşıdakini kendisi gibi görüyor,kötü ihtimal adam ŞİZOFREN can güvenliğiniz yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…