- 18 Mayıs 2012
- 292
- 188
- Konu Sahibi hayatvehayat
İyi akşamlar arkadaslar. çalışan bir anneyim. kızım 1.5 yaşında. işyerim annemlere yürüme mesafesinde ve kızıma annem bakıyor. akşamları da eşimle yemeğimizi annemde yer öyle eve geçeriz. (annem ve babamın ısrarıyla) son bir yıldır ailemle pek içli dışlı olduk. Babam da eşime kendi erkek çocuğu gibi davranmaya başladı. gelirken ekmek al falan gibi. ya da akşam düğüne gitmeliyiz, cenaze var gibi. Bu durum eşimi fazlasıyla rahatsız ediyor son zamanlarda. net olarak bir şey söylemedi ama eve geç gidiyoruz, evi özledim gibi cümleler kurmaya başladı. mutsuz görünüyor. bir kaç defa evde yemeğimizi yiyelim dedim, ona da yanaşmadı çünkü eve gidip yemek hazırlayıp yememiz demek saat 21:00 demek.
dün dışardaydık, babam ve annem de dışardaydı. aradılar birşey satınalacak fikrimi almak istediler ben de geliyriz bakarız dedim (yolumuzun üstü sayılır). eşim bu olaya çok bozuldu, eve gitseydik falan. çok arada kaldım.
anneme akşam yemeğe kalamayacaığımızı söyledim, ısrar etti. anne bana biraz izin ver, bir bildiğim var ısrar etme dedim.
bundan sonra annemlerde yemeğe kalmayacağımızı nasıl söylemeliyim eşime?
dün dışardaydık, babam ve annem de dışardaydı. aradılar birşey satınalacak fikrimi almak istediler ben de geliyriz bakarız dedim (yolumuzun üstü sayılır). eşim bu olaya çok bozuldu, eve gitseydik falan. çok arada kaldım.
anneme akşam yemeğe kalamayacaığımızı söyledim, ısrar etti. anne bana biraz izin ver, bir bildiğim var ısrar etme dedim.
bundan sonra annemlerde yemeğe kalmayacağımızı nasıl söylemeliyim eşime?