• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşüncelerinize ihtiyacım var

çok saçma bi neden diyosun ,ilk tartışmanın nedenini bi türlü söylemedin ya,aklıma 'acaba sende mi hata vardı da adam haklı mı acaba kararsız kalmakta' diye geliyor.söylemen gerekmiyor tabi de.yani kızmayın sakın.
ya buluştugumzda elimi tutmak istedi bende burda tanıdıklar vardır gecelim burayı sonra tutarsın dedim. Oda başka yerde tutturuyorsun ama nie tutarsızsın dedi bende ne alakası var tanış cıkar die burda elimi tutma diyorm falan derken olay büyüdü işte neden bu

allah allah.gerçekten saçmaymış.yani anlayışla karşılayabilirdi.takıntılı galiba biraz.
evet biraz öyle bişey diyorum ya başka gün onun tersini desem ama önceden böle demiştin celişiyo dediklerin diyo. Ya o gün öle düşünüp dedim bugn kafama esti öle dedm ne vr bunda yani :) anlayamıyrm ya off bu hallerine alıştım ama bu kaygı kararsızlık beni cok etkiliyo uyku tutmuyo düşünmekten

Daha 21 yaşındasınız, evlilik kaçmıyor ya? Bari okulunuza devam edin. Böyle şeyleri okudukça gerçekten üzülüyorum ya. Bulunmaz Bursa kumaşı mı da karşınızdaki, uğruna okulunuzu bırakıp evlilik diye tutturdunuz?

Ya gerçekten çok zor böyle durumlar. Benim 4.5 aylık ilişkim var o 31 ben 23 yasindayiz, ilk gün ciddi olduğunu söyledi İngiltere de yaşıyor. Ne kavgalar ettik çokta kırdım yeri geldi ağır laflar ettim.özür dilediğim an olur böyle şeyler ilişkiler de der.her gün güllük gülistanlık olmaz zaman zaman elbette sorunlar çıkar.
Yani demek istediğim erkek arkadaşın gerçekten zor biri.madem niye sana hergün farklı şey diyorsun diyorsa sana . Sende neden en başta evlilik dedin şimdi farkli diyorsun de.

Daha 21 yaşındasınız, evlilik kaçmıyor ya? Bari okulunuza devam edin. Böyle şeyleri okudukça gerçekten üzülüyorum ya. Bulunmaz Bursa kumaşı mı da karşınızdaki, uğruna okulunuzu bırakıp evlilik diye tutturdunuz?
Hayır yani adam da istese bari. Doğru dedin arkadaşım

Hayır yani adam da istese bari. Doğru dedin arkadaşım
Ben gerçekten genç kadınların evlilik uğruna kendinden ve hayatından bu kadar ödün vermesini şaşkınlıkla karşılıyorum. İnsana okulunu bıraktıran adamdan hayır mı gelir? Hayret doğrusu.

Anlamadim evlenmek zorundamisiniz yani iyi anlastiniz diyehemen nisan 3 ay sonra dugun bi oluruna birak su evlilik konusunu acma ama sen boyle olmaz ya ciddi biseyler olsun istiyosan o zaman sen net olcaksin var mi niyetin yok mu varsa devam yoksa gule gule diyip biraz burnunu surtceksin dönerse senindir

Eger sorun ayrilma konusunda karar vermekse adam akilli bir konusmaniz lazim, ama eger sorun "1 sene oldu evlenemedik."se cok cok erken. Insan karsisindakiyle omrunu gecirecegini 6 ay icinde anlar elbet de, bunun kesin kararini 6 ay icinde vermez.

çok fazla yeni bir ilişki..daha çıkarken bilmem kaçıncı ay evleniriz falan bana inandırıcı gelmedi...

evt haklısınz ama ben en başında okuyacagm bi kac sene bekle dedigimde hayr öle olmaz 1yıl icnde evliligi düşünyrm diyen biri şmdi nedn böle yapıyo demek ki beklenebiliniyor hyal kırıklıgı yaşıyrm
Tabiki beklenebilir. Sizin en basta tavriniz cok net olsaydi once okul sonra evlilik diye emin olun beklerdi. Ancak o sizi ikna edebilecegini anlamis ve etmis

okulumu bırakmadım sadce örgün egitim yerine acıkögretmden okumayı sectim

Eger sorun ayrilma konusunda karar vermekse adam akilli bir konusmaniz lazim, ama eger sorun "1 sene oldu evlenemedik."se cok cok erken. Insan karsisindakiyle omrunu gecirecegini 6 ay icinde anlar elbet de, bunun kesin kararini 6 ay icinde vermez.
haklısınız

32 yaşına gelmiş adamın hayatı daha oturamamışsa ondan hayır gelmez
yaş farkı da sorun yaratır

Back
X