Düşüncelerinizi alabilir miyiz

Burada bugüne kadar okuduğum en saçma şeylerden biri. Gerçekten büyük saçmalık bunu düşünmüş olmanız artı uygulamaya geçmeye de niyetli olmanız.
Garip ya. Arkadaşınızın reddedilme travması değil, özgüven problemi var. Gitsin bi psikologa ondan sonra tanışsın çocukla. Zaten terapi alırsa bu düşündüğünün ne kadar büyük bir saçmalık olduğunu kendisi de farkedecektir.
Akıl mantık işi değil ya. Çok ilginç.

Hanımlar merhaba. Bir kız arkadaşım ile ilgili bir konuda fikirlerinizi rica edeceğim. Benim bir kız arkadaşım (yaşı yirmi iki) evlerinin yakınındaki bir dükkanda çalışan bir çocuktan çok hoşlandı. Bize de pandemide heyecan çıktı açıkçası, bir süredir sürekli arkadaşımla bu çocuk hakkında konuşuyorduk. Neyse ve bir şekilde bu çocuğun adını ve soyadını öğrenip sosyal medya hesabını bulduk. Ee sorun nerede diyeceksiniz. Sorun şu ki benim arkadaşımın geçmişte reddedilmeyle ilgili ciddi travmaları var ayrıca çocuk hakkındaki bilgimiz sıfır, ne huyunu suyunu biliyoruz ne de ortak bir tanıdık var. Bu sebeplerden ötürü arkadaşım şu an için bu çocuğa asla ilgisini belli edemez. Ne yapabiliriz diye düşünürken aklımıza bir fikir geldi. Arkadaşımın elinde bir kız fake hesap var ama fake hesap olduğu hiç belli değil, son derece gerçekçi bir hesap. Bu hesaptan arkadaşımın bir şekilde çocuğa istek atıp konuşmasını düşündük. Bu sayede huyunu suyunu ve hakkındaki bilgileri öğrenebilir. Baktı ki kafasına uymuyor kapatır hesabı gider. Ya da baktı ki kafasına uyuyor, yine hesabı kapatır ve belli bir süre sonra çocuğa kendi kimliğiyle ilgisini belli eder (çünkü bu sayede çocuğun bu gibi durumlara nasıl tepki verdiğini ve huyunu suyunu öğrenip o şekilde ilgisini belli edebilecek) Sizin bu konudaki görüşleriniz nelerdir
22 yaşında bir kızın reddedilme travmaları nasıl oluyor ya
Sanal ortamda kim ne kadar tanınabilir
Çocukça şeyler….

Kız arkadaşınız reddedilme korkusunu çözmeye çalışsa daha iyi olur. Fake hesap olayları hiç hoş değil

Arkadasiniz fake hesapta kimin fotoğraflarini kullaniyor acaba. Hiç etik değil. Ergenlik zamani hepimiz ugrasmisizdir böyle fake şeylerle ama belli bir yaşa gelmiş insanlara yakismiyor.
Dürüstçe kendi hesabindan eklesin. Reddedilecekse de paşa paşa edilir.

Çok işe yarar bir yöntem gerçekten.
Ben de sevgilimle 5 sene fake hesaptan konuştum. Bu şekilde hakkındaki bilgileri, huyunu suyunu iyice öğrendim. Sonra o hesabı kapatıp kendi hesabımdan evlenme teklif ettim direkt. Hemen kabul etti. Şu an evleniyoruz :KK16:

Eğer kafama uymasaydı başka birini tanımak için yeni bir fake hesap açmak zorunda kalacaktım. Ona da üşeniyor insan bir yaştan sonra.
Umarım arkadaşınız da benim kadar şanslıdır da tek fake hesapla mutluluğa ulaşır.

Hanımlar merhaba. Bir kız arkadaşım ile ilgili bir konuda fikirlerinizi rica edeceğim. Benim bir kız arkadaşım (yaşı yirmi iki) evlerinin yakınındaki bir dükkanda çalışan bir çocuktan çok hoşlandı. Bize de pandemide heyecan çıktı açıkçası, bir süredir sürekli arkadaşımla bu çocuk hakkında konuşuyorduk. Neyse ve bir şekilde bu çocuğun adını ve soyadını öğrenip sosyal medya hesabını bulduk. Ee sorun nerede diyeceksiniz. Sorun şu ki benim arkadaşımın geçmişte reddedilmeyle ilgili ciddi travmaları var ayrıca çocuk hakkındaki bilgimiz sıfır, ne huyunu suyunu biliyoruz ne de ortak bir tanıdık var. Bu sebeplerden ötürü arkadaşım şu an için bu çocuğa asla ilgisini belli edemez. Ne yapabiliriz diye düşünürken aklımıza bir fikir geldi. Arkadaşımın elinde bir kız fake hesap var ama fake hesap olduğu hiç belli değil, son derece gerçekçi bir hesap. Bu hesaptan arkadaşımın bir şekilde çocuğa istek atıp konuşmasını düşündük. Bu sayede huyunu suyunu ve hakkındaki bilgileri öğrenebilir. Baktı ki kafasına uymuyor kapatır hesabı gider. Ya da baktı ki kafasına uyuyor, yine hesabı kapatır ve belli bir süre sonra çocuğa kendi kimliğiyle ilgisini belli eder (çünkü bu sayede çocuğun bu gibi durumlara nasıl tepki verdiğini ve huyunu suyunu öğrenip o şekilde ilgisini belli edebilecek) Sizin bu konudaki görüşleriniz nelerdir
Gercekten canınız sıkılmıs.Ne gerek fakeye .Ayrıca ınsanların resımlerıyle gercek hesap gıbı hesap acmak nedır?

Fake hesaptan kandırarak bu işi yapacağına kendi hesabindan yapsın ne gerek var oyuna yalana

Gercekten canınız sıkılmıs.Ne gerek fakeye .Ayrıca ınsanların resımlerıyle gercek hesap gıbı hesap acmak nedır?
Şu konuda bir açıklama getirmek istiyorum. Kimsenin fotoğraflarını kullanmıyor arkadaşım, kendisi zaten böyle bir şey yapacak birisi değil. Sadece arkadaşımın kuzeni photoshop gibi işlerle uğraşan birisi ve bu tarz fake kadın fotoğrafları yapıyor ama tamamen gerçekçi görünüyor. Öyle yani, yoksa arkadaşım kimsenin fotoğraflarını almadı.

Şu konuda bir açıklama getirmek istiyorum. Kimsenin fotoğraflarını kullanmıyor arkadaşım, kendisi zaten böyle bir şey yapacak birisi değil. Sadece arkadaşımın kuzeni photoshop gibi işlerle uğraşan birisi ve bu tarz fake kadın fotoğrafları yapıyor ama tamamen gerçekçi görünüyor. Öyle yani, yoksa arkadaşım kimsenin fotoğraflarını almadı.
Hı hıııı anladım

Bence çok çocukça bir düşünce. Ayrıca fake hesabı ciddiye alıp da belki kız düşürürüm diye uzun uzun sohbet eden adamdan da olmaz...
Sizin daha önce de böyle fake hesaplı konularınızi hatırlıyorum (başkasıyla karıştırdiysam pardon)
Yani gencecik kizsiniz, en işveli yaşlarızda cidden neden böyle şeylerle ilgileniyorsunuz ki? Arkadaşın girsin çıksın dükkana, sohbet ortamı yaratsin..ne bileyim bir gün bir şeyini emanet etsin, bir gün olmayan bir ürün sorsun,getirsin bir samimiyetleri olsun. Zamanla her şey olur.
Ben sizin yasinizdayken (🤪) kafede çok tatlı aksanlı bir bebeye aşik olmustum. Böyle uzaktan bakışa bakışa ,aramızda minik espriler yapa yapa, üçüncü gidişimde cocuk beni bir yere davet etmişti. Sonra bir sene süren güzel bir ilişkimiz oldu:)
Hoslandigim çocuk dukkanda da çalışsa aynı senaryo olurdu herhalde... Bu genç yasinizda sıkıcı sıkıcı yöntemler bulmayin ilişki kurmak için. Muhtaç olduğunuz kan damarlarınizda mevcut :) kaçak gÜresmeyin bu kadar.
İçim şişti

Son düzenleme:
gerek yok boyle seylere... sonucta kandirmaca, hos degil. Belki is ciddiye binecek, kandirmayla baslayan bir iliski hos olmaz.

İşte zamanında bununla ilgili kötü tecrübeler yaşadı, hatta yine başka bir dükkanda beğendiği bir çocukla ilgiliydi. Bu yüzden bunu yapamıyor.

Kaçak güreşen her zaman kaybeder, fake hesap demek karşındakini kandırmak demektir, fark edildiğinde ki mutlaka bir gün anlaşılacak, daha büyük üzüntü yaşar, güveni sarsmak iyi bir şey değil.

Ben böyle seyler hiç sevmiyorum.
Fake ten reddilme riski de var🤭

İlgisi varsa o dükkan gidin orada önce ürünlerle ilgili konuşurlar öyle öyle tanısıklık olusur. Çocugun da hayatında biri yok ve de kız hosuna giderse iş arkadaşlığa gider.

Fake hesapla arası iyi gitti diyelim, sonra gerçeği öğrenince bozulmaz mı çocuk? Ben olsam kızarım çünkü, aa ne tatlı cesaret edememiş benimle konuşmaya o sebeple dolandırmış 🥰 demem yani. İletişimi keserim.

Çok işe yarar bir yöntem gerçekten.
Ben de sevgilimle 5 sene fake hesaptan konuştum. Bu şekilde hakkındaki bilgileri, huyunu suyunu iyice öğrendim. Sonra o hesabı kapatıp kendi hesabımdan evlenme teklif ettim direkt. Hemen kabul etti. Şu an evleniyoruz :KK16:

Eğer kafama uymasaydı başka birini tanımak için yeni bir fake hesap açmak zorunda kalacaktım. Ona da üşeniyor insan bir yaştan sonra.
Umarım arkadaşınız da benim kadar şanslıdır da tek fake hesapla mutluluğa ulaşır.
İroniydi bu, değil mi? 🤔😬

ee o fake hesap da arkadaşınıza ait, kendisi konuşmayacak mı gene ?
hesap fake olunca karakteri kimliği değişmeyecek ki. çocuk olumsuz davranırsa gene aynı travmayı yaşayacak sonuçta.

ayrıca öneri olarak böyle sıknıtıları varsa önce kendi psikolojisini düzeltsin. sonra ilişkilere kafa yorsun. böyle giderse daha çok üzülür.

Back
X