Düşüncelerinizi alabilir miyiz

Hadi kiz ergen, eh sen nasil diyemiyorsun "kizim bu yasta fake hesapmi olur" diye? 22 yasinda ne travmasi ya? Ya adam ile her markete gittiginde bakisacak, biri iki soru sorarak konu açacak. Yada istek yollayacak kendi sosyal medyasindan.

Ve söylemeden gidemeyecegim, bana bu konu biraz fazla "arkadasim ekolünden" geliyor..

Çok yanlış bir şey yaparsınız.
Adamdan hoşlanırsa ve gerçek hesabından yazarsa adam demez mi ''bunca zaman bana yalan söyledin yani ? '' diye sizce ? Arkadaşınız da bağlanmış olacak o noktada,daha çok üzülür.Adam da haksız olmaz o konumda,biri bana fake hesaptan yazıp sonra ''ya aslında ben senin nasıl biri olduğunu anlamak için buradan yazdım'' dese ben yüzüne bile bakmazdım bir daha.

Dükkan ne dükkanı? Arkadaşınız girsin içeri adres sorsun, bi şey satılıyorsa satın alıyor gibi davranıp konuşsun. Gencecik kız azıcık cilveye naza tav olmayacak erkek yok şu dünyada. Oradan başlar bi şekilde muhabbet böyle ilkokul çocuğu oyunlarına gerek yok ilkokul bebeleri bile yapmıyor böyle şeyler artık zaten. Yıl 2021.

İroniydi bu, değil mi? 🤔😬

Yoo çok ciddiyim.
İnsanın kıyıda köşede zor günler için biriktirdiği birkaç fake hesabı olmalı. Ben her ay bir çeyrek altın alırım ve bir fake hesap açarım ne olur ne olmaz diye. Birinden hoşlanırım, tanımak isterim vs ne olur ne olmaz, dursun kenarda :KK16:

Hanımlar merhaba. Bir kız arkadaşım ile ilgili bir konuda fikirlerinizi rica edeceğim. Benim bir kız arkadaşım (yaşı yirmi iki) evlerinin yakınındaki bir dükkanda çalışan bir çocuktan çok hoşlandı. Bize de pandemide heyecan çıktı açıkçası, bir süredir sürekli arkadaşımla bu çocuk hakkında konuşuyorduk. Neyse ve bir şekilde bu çocuğun adını ve soyadını öğrenip sosyal medya hesabını bulduk. Ee sorun nerede diyeceksiniz. Sorun şu ki benim arkadaşımın geçmişte reddedilmeyle ilgili ciddi travmaları var ayrıca çocuk hakkındaki bilgimiz sıfır, ne huyunu suyunu biliyoruz ne de ortak bir tanıdık var. Bu sebeplerden ötürü arkadaşım şu an için bu çocuğa asla ilgisini belli edemez. Ne yapabiliriz diye düşünürken aklımıza bir fikir geldi. Arkadaşımın elinde bir kız fake hesap var ama fake hesap olduğu hiç belli değil, son derece gerçekçi bir hesap. Bu hesaptan arkadaşımın bir şekilde çocuğa istek atıp konuşmasını düşündük. Bu sayede huyunu suyunu ve hakkındaki bilgileri öğrenebilir. Baktı ki kafasına uymuyor kapatır hesabı gider. Ya da baktı ki kafasına uyuyor, yine hesabı kapatır ve belli bir süre sonra çocuğa kendi kimliğiyle ilgisini belli eder (çünkü bu sayede çocuğun bu gibi durumlara nasıl tepki verdiğini ve huyunu suyunu öğrenip o şekilde ilgisini belli edebilecek) Sizin bu konudaki görüşleriniz nelerdir

çok komikmiş. amaç adamın huyunu suyunu anlamaksa kendi hesabindan konusarak bunlari anlayamiyor mu? ayrica reddedilme travmasi ne ki sanal ortamda begenmezse en fazla cevap vermez, takibi bırakır falan. bunlardan da travmaya giriyorsanız hayatta başarılar.

ayrıca muhtemelen internetten bulduğunuz güzel kız fotoları kullanarak konuşmaya çalışacaksınız adamla. sonra arkadaşınız kendi hesabıyla konuşmaya çalıştığında arkadaşınızın fotosuna bakıp fake hesabı düşünerek “bu ne ya bana kimler kimler yürüdü buna mı kaldık” demesin? :d bunu da göz önünde bulundurun.

Hanımlar merhaba. Bir kız arkadaşım ile ilgili bir konuda fikirlerinizi rica edeceğim. Benim bir kız arkadaşım (yaşı yirmi iki) evlerinin yakınındaki bir dükkanda çalışan bir çocuktan çok hoşlandı. Bize de pandemide heyecan çıktı açıkçası, bir süredir sürekli arkadaşımla bu çocuk hakkında konuşuyorduk. Neyse ve bir şekilde bu çocuğun adını ve soyadını öğrenip sosyal medya hesabını bulduk. Ee sorun nerede diyeceksiniz. Sorun şu ki benim arkadaşımın geçmişte reddedilmeyle ilgili ciddi travmaları var ayrıca çocuk hakkındaki bilgimiz sıfır, ne huyunu suyunu biliyoruz ne de ortak bir tanıdık var. Bu sebeplerden ötürü arkadaşım şu an için bu çocuğa asla ilgisini belli edemez. Ne yapabiliriz diye düşünürken aklımıza bir fikir geldi. Arkadaşımın elinde bir kız fake hesap var ama fake hesap olduğu hiç belli değil, son derece gerçekçi bir hesap. Bu hesaptan arkadaşımın bir şekilde çocuğa istek atıp konuşmasını düşündük. Bu sayede huyunu suyunu ve hakkındaki bilgileri öğrenebilir. Baktı ki kafasına uymuyor kapatır hesabı gider. Ya da baktı ki kafasına uyuyor, yine hesabı kapatır ve belli bir süre sonra çocuğa kendi kimliğiyle ilgisini belli eder (çünkü bu sayede çocuğun bu gibi durumlara nasıl tepki verdiğini ve huyunu suyunu öğrenip o şekilde ilgisini belli edebilecek) Sizin bu konudaki görüşleriniz nelerdir
Sosyal medyasında takip ettiği kişilerden sayfalardan hakkında fikir sahibi olur zaten kapalı mı ki bunlar? Sonra hayatında biri var mı yok mu bir de işin bu kısmı var. Bence dükkana sık sık gitsin muhabbet etsin tanışsın sonra sudan sebeplerle gitsin çocuğun dikkatini çeker zaten. Bir şey olacaksa olur. O da rededilmemiş olur olmasa bile .Sosyal medyadan yürümek çok mantıklı gelmiyor bana zaten yakın mesafe araya interneti sokmaya ne gerek var ki.

Back
X