Düşüncelerinizi bekliyorum sizce yanlismi yaptım??

Fasulye pilav

KÛN FE YEKÛN كُنْ فَيَكُونُ ♡
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2018
176
63
13
30
Trabzon
Hanımlar merhaba öncelikle aşırı ofkeliyim yeni evliyim 4 ay olucak yeni gelin gelmisken esimin abisinin eşi bayan bana hep evlendigim kocami kötüledi yok bunların sutu bozuk yok bundan adam olmaz 5 sene evli kaldı çocuğu olmadı eski eşini içip dovuyordu falan tabiki bende eşime kredi cektim araba aldım bana dedi sen manyakmisin niye kredi çekip araba aldin bundan adam olmaz benim esimde aynısı sonra 3 ay geçti Kayınvalidem yukarda oturuyor bu üst katta sonra bunun küçük oğlu var kendisi eşimin arabaya binmiş esim eve goturecek tabi gelinde ogluda arabada tabiki ben sinirlendim ondan gittiler kayinvalideme dedimki niye arabaya izin verdin daha dune kadar boyle konusuyordu falan banada diyor nasil nasil karakterlisin yok kardeşleri birbirine dusurceksin yüzüme bakma falan. Ben dedim aynısı senin başına gelse susarmiydin madem geliyor yüzüne gülüyorum tamam araba alındığında beni salak yerine koyuyordu şimdi yuzsuz gibi arabaya biniyor sizce haksizmiyim ?? Ne yapmalıyım fikir söyleyin ne olur çok ofkeliyim

Böyle şeyleri konu etmeyin yüz göz olursunuz. Eşinizi kötülemesine izin vermeyin. Başka şeylerden konuşalım böyle konuşmanı istemiyorum deyin ve kapatın. Çok da samimi olmayın belli ki içinde mutsuz bir kadın. Ama benim arabama niye biniyor gibi gereksiz tartışmalar da yaratmayın. Sadece sınırları iyi koyun

Zaten o olaylardan sonra daha kadınla yüz göz değilim ama Kayınvalidenin böyle demesi zoruma gitti kadın zaten mutsuz eşinden yana ama mutsuz olması beni ilgilendirmiyor benim paramla aldigim arabaya binmeyecekti

Zaten o olaylardan sonra daha kadınla yüz göz değilim ama Kayınvalidenin böyle demesi zoruma gitti kadın zaten mutsuz eşinden yana ama mutsuz olması beni ilgilendirmiyor benim paramla aldigim arabaya binmeyecekti
Canım daha yeni evlisin duyguların taze. Küçük şeyleri büyütme. Binsin ne olacak ? Birkaç yıl sonra böyle şeyleri takmazsin inan, boşa üzülme

Canım daha yeni evlisin duyguların taze. Küçük şeyleri büyütme. Binsin ne olacak ? Birkaç yıl sonra böyle şeyleri takmazsin inan, boşa üzülme
Ya o esimin hakkında öyle böyle konuştu o ki 7 senelik evli eşinden çekiyor. Ben yeni evliyim ailemden uzağım bide eşimi kotulemisti benim psikolojimi yerle bir etmişti şimdi ben binmesin deyince suçlu oldum

Arabayi kiskanip neden eltinin aciklarini kullanmaya kalktin?? bence kayinvaliden hakli! daha bu kadarcik şeyde agzini acmak ta nedir? sen iraya en son gelensin. neyin ne oldugunu bir gozlemlemen lazim. Eltin sana gercekten de kötü niyetle dememis olabilir. Arabana binince neden eltin kötü oldu onu anlamadim acikcasi. Malini kiskandigin malesef besbelli. Biraz yüreginiz geniş olsun dünya mali nedir ki hemen konuşulani ortaya kusuvermek. Iyiki benim eltim degilsiniz kusura bakmayin ama.Berbat bir hareket.

Ya o esimin hakkında öyle böyle konuştu o ki 7 senelik evli eşinden çekiyor. Ben yeni evliyim ailemden uzağım bide eşimi kotulemisti benim psikolojimi yerle bir etmişti şimdi ben binmesin deyince suçlu oldum
Bunlar kısır döngüler . Bu duygularda olursanız aranızda her zaman sorun olur. Sen sadece sınırını koy. Kavga et demiyorum bak , sınır başka şey, kırmadan dökmeden. eltinle de kv ile de yüz göz olma

Benim.mali
Benim malimi kiskandigim yok arabaya binmeside sorun değil ama nerdeyse bana diyordiki sen hata yaptin eski sevgilin yokmu onlar evlen falan benim tuvali yıkmaya kalkiyordu çünkü eşime bi bebek verdimmi biliyorum çok kıymetli olucak çünkü onu seven pek yok bana demişti beraber kaçıp gidelim diye Allah aşkına iyi okuyun yazdıklarımı

Zaten aramızda sinir var ama daha düne kadar beni kucumsuyordu benim piakoljmi bozuyordu simdi de arabaya biniyor ne yuzsuzluk

Zaten onun açıklarını herkes biliyor ondan dolayı bu ailede sevilmiyor ne olsada kayinvalidem herşeye susun diyor o gitmiş ben yokken 3 aylık gitmia uzaklara zor getirmişler oğlu var küçük kayinvalidem bakamıyor bide eski eşinden 2 tanede kızı var kocasının kayinvalidemde ben bakamam edemem diye katlanıyor

Zaten aramızda sinir var ama daha düne kadar beni kucumsuyordu benim piakoljmi bozuyordu simdi de arabaya biniyor ne yuzsuzluk
Oooo taktin arabaya yaa, aranızda bir iletişim sorunu var ve bu arabaya binmekle binmemekle cozulmez güzel kardeşim. Bak sen tavsiye istiyorsan önce hirslarini bir kenara koy. Belli ki inatçı bir yapın var ama inatla olmaz bu işler. Senin arabana binmese de eğer eltin sorunlu biriyse başka şeylerden de bir sorun çıkar burda konu araba değil takmissin arabaya

Ya Ben anlamıyorum benim basima gelen sizin başınıza gelse cok mu iyi olacaksınIz??
Şimdi bana kotusun diyorsunuz ben diyorum benim eşimle bile yuvami yıkma kıvamına gelmişti kalkmış bana araba oluncak kötü oldu diyorsunuz ya Allah aşkına yani pessss

Biliyorum farkındayım konu zaten araba değil ama ben sunu istiyorum madem kotuledin ben araba aldım diye beni salak durumuna koydun o zaman ne bok yemeye yuzsuz gibi etrafimizdasin kendi huzuru yok bizimle uğraşacak belli çünkü bir kere kaçmış gitmiş ikincisine gitmeyiz bana dedi beraber gidelim sen yeni gelinsin bütün köye rezil olsunlar

Hadi hiçbirşey umrumda değil diyelim ama kayinvalidemin bana laf söylemesi dogru mu??
Daha düne kadar herkesi kotuluyordu şimdi 3 çocuğa bakamazmis diye susuyor bana laf söyledi bilmiyorum yani ama gerçekten pesss

Tamam iste anlaşılan kendi mutsuz olduğu için kimsenin de mutlu olmasını istemiyor. O yüzden senin çok dikkatli davranman lazım. Öyle arabama binmesin şunu bunu yaasin deyip kvden tepki çekeceğine ,kötü olacağına , akıllıca davranıp esas kötü niyetli olanın eltin olduğunu ortaya çıkar.

Zaten ortaya çıktı herkes biliyor ben yokken biliyordu kimse sevmiyor ogluda var o yabancı çok esmer ogluda ona çekmiş pek haz etmiyorlr benden de ailem çocuk istiyor madem o kötü Kayınvalidem böyle demesi hakmidir ? Daha yüzüme bakma ne demek ?? Her yerde beni met eder ogullarimdan fayda yok gelinim iyi diye şimdi böyle diyor bide karakterime laf diyor

Şimdi şöyle bir durum var kayinvaliden sana eltini ovmemis ki. Sen kotusun o iyi dememiş. Senin yaptığın bu araba hamlesinin oğullarının arasını açmasını istemediği için kızmış sana. Şimdi sen arabama binmesin diyeceksin, Esin ve abisi durduk yere tartışacak. Bir aile kavgası çıkacak durduk yere, o yüzden kızmış sana. Sen sorununu kendin halletmelisin. Eşinle ve kv ile konuş. Sizin hakkınızda böyle kötü şeyler söyledi o yüzden kızgınım samimi olmak istemiyorum kötü bir niyetim yok de. Şu an aileyi birbirine düşüren konumdasin.

Eşinizi kötülemesine neden izin verdiniz? Hayatınızı geçirmeyi planladığınız adam o. Bir daha böyle bir şey duyarsam fena bozuşuruz, sen eşinden memnun olmayabilirsin ama benim eşim hakkında söz söyleme haddine sahip değilsin gibi bir şeyle ağzının payını verip, susturacaktınız zamanında. O zaman şuan ki muhabbetlere de hiç gerek kalmayacaktı. Kendi ilişkisine ve kocasına göre herkesi, her şeyi yargılayamaz.

Yazdıklarınız zor anlaşılıyor bu arada. Kısa cümlelerle,noktalama işaretleri kullanarak anlatın derdinizi lütfen, her şey birbirine girmiş.

Bir de ne demek "oğlu onun gibi esmer, pek hazzetmiyorlar" filan. İnsanın kendi torununu sevmemesi tamamen kendi ruhsal sorunudur. Ailede sorunlu insan sayısı fazla herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…