• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncelerinizi bilginize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi sc002
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim regl çok düzensiz olduğu son tarihi bilmiyorum ilk öğrendiğimde söyleyeyim 310 çıktı ertesi gün tekrar verdim kan 557 yine ertesi gün verdiğimde 1267 çıkmıştı 3 gündür kan vermiyorum en son ki 1267 yarın doktor çağırdı bakalım kaça yükseldi bakar mı bilmiyorum
Guzel yukselmis benimde 40-155-484 cikti regli gunu en son, yarin bir dhaa bakicam doktora pazartesi gidicem, erken gitmek istemedim en azindan kese gorunsun diye karindan baksin diye kilomda var :)
Senin yuksek ama kese gorunur bence artmıştır uc gunde yarin 4 olucak hatta :)

Guzel yukselmis benimde 40-155-484 cikti regli gunu en son, yarin bir dhaa bakicam doktora pazartesi gidicem, erken gitmek istemedim en azindan kese gorunsun diye karindan baksin diye kilomda var :)
Senin yuksek ama kese gorunur bence artmıştır uc gunde yarin 4 olucak hatta :)
İnşallah görünür ya🥹 heyecan görünecek mi görünmeyecek mi düşünmek hepsi bir arada umarım sizde görürsünüz en kısa zaman sabır işleriymiş bunlar ben sanırım hiç sabırlı değilim 🤣

İnşallah görünür ya🥹 heyecan görünecek mi görünmeyecek mi düşünmek hepsi bir arada umarım sizde görürsünüz en kısa zaman sabır işleriymiş bunlar ben sanırım hiç sabırlı değilim 🤣
Evet sorma bende cok sabirsizim pazartesi gelmiyor bir turlu 😅 erken gitsem gorunmeyecek, beklemek ayri zor
İnsallah goruruz valla en kisa surede 🥰
Saglikla kucagimiza almak nasip olsun ikimizinde🥰

Evet sorma bende cok sabirsizim pazartesi gelmiyor bir turlu 😅 erken gitsem gorunmeyecek, beklemek ayri zor
İnsallah goruruz valla en kisa surede 🥰
Saglikla kucagimiza almak nasip olsun ikimizinde🥰
Benim kese göründü çok şükür darısı size inşallah karından gördü 🥹 çok küçük ama tekrar kontrole gideceğim görünmez demeyin bana çok diyen oldu yinede gittim ama göründü çok şükür 🤲🏻🥹

Benim kese göründü çok şükür darısı size inşallah karından gördü 🥹 çok küçük ama tekrar kontrole gideceğim görünmez demeyin bana çok diyen oldu yinede gittim ama göründü çok şükür 🤲🏻🥹
Maşallah cok sevindim🥰 ben kan tahlillerim icin gittim bende insulin direnci ve tiroid var doktor küçük daha ama bakalim karindan yine de dedi, gorunmedi ama rahim iyiydi sanirim bisey demedi olumsuz, haftaya bakalim dedi, benim kilom da var biraz ondan anca haftaya görünür heralde 😅 beta iyi artsinda beklerim artik

Maşallah cok sevindim🥰 ben kan tahlillerim icin gittim bende insulin direnci ve tiroid var doktor küçük daha ama bakalim karindan yine de dedi, gorunmedi ama rahim iyiydi sanirim bisey demedi olumsuz, haftaya bakalim dedi, benim kilom da var biraz ondan anca haftaya görünür heralde 😅 beta iyi artsinda beklerim artik
İnşallah en kısa zamanda görürsünüz benimde kilom var karından🥹 olumsuz birşey olmasında geç olsun güzel olsun inşallah herşey🤲🏻🤲🏻🫶🏻

Back
X