- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 63
- 29
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
-
Evliyimde doğru biseymi sizce ben ne yapmaliyim o kızın yanında bulunmalimiyim onu soruyormne oluyorsa oluyor sonucta siz su an evlisiniz
rahatsız olup buraya konu acmıssınız belli ki yanlıs bir sey. biz dogru desek gitmeye devam mı edeceksiniz. aynı seyi esiniz yapsa ne dusunursunuz.Evliyimde doğru biseymi sizce ben ne yapmaliyim o kızın yanında bulunmalimiyim onu soruyorm
Kuzenimin en yakın arkadaşı hiç ayrılmıyor kicindanÇok mu şart kuzeninle umumi alanda görüşmen? Ne o kızın ne de sevgilisinin olduğu ortamda bulunmayıver.
Kuzenimin en yakın dostuymus meğerse eski çıktığım kızı parka dövmeye geldiEski çıktığınınn kuzenin evinde ne işi var yahu?
Eski çıktığının yeni çıktığı niye sürekli kuzenine geliyor?
Kim kimi dövüyor ya anlamadım ben hiçbir şey
Tam toparlayamadim kusura bakmayin :)Anlasam yorum yapicamda anlamadim
O dostu ben kuzenyim onda bizi diyemiyor bana da herhalde ama çok sikildm bu durumdanKuzeninizin amacı ne?Sizi aynı ortamda buluşturuyor.
Evli ve cocuk sahibi siniz neden onlarin olabilecegi yerlere gidiyorsunuzKızlar şimdi nerden basliycagimida bilemedim ama anlatmaya calisicam
Şimdi benim bir çıktığım vardı baya şeyler yaşadık onunla ayrıldık ben evlendim birde bebeğim var birgün kuzenime gittiğimde yanında bir kız vardi ogrendimli eski ciktigimin şimdiki ciktigiymis kuzenim ona benden için demiski 3gun çıktılar onunla halbuki yalan smdi ben ne zaman kuzenmn yanına gitsem bu kız ya geliyor yaa orda . Ee haliyle eski çıktığımda geliyor rahatsız oluyorm ne yapmayalym ya az önce gene parka oturuyorduk kuzenm bu kız eski çıktığım geldi bu kızı dövmeye kkalkti kıza diuorms bak bu benim eski hatun falan ne oluyor siZce bu ?
evet dövüş kısmında ben de koptumEski çıktığınınn kuzenin evinde ne işi var yahu?
Eski çıktığının yeni çıktığı niye sürekli kuzenine geliyor?
Kim kimi dövüyor ya anlamadım ben hiçbir şey
Telden yazdımBi şey anladıysam arap olayım
lcd'den mi yazdınız bu mesajı
telefon da kurtarmaz bu kargaşayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?