- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
-
Ahahah nefis bir cümle oldu. Dil bilim alanında mı akademisyendin sen?galiba konu sahibinin eski sevgilisi yeni sevgilisini konu sahibi icin konu sahibi ile konu sahibinin kuzeni birlikteyken onların yanında dovmeye kalkmıs
Evet ben 20 adam 25yasindaAhahah nefis bir cümle oldu. Dil bilim alanında mı akademisyendin sen?
Evet, öyle olmuş.
Adam deli galiba, ya da ergen midir nedir anlamadım.
Konu sahibinin profilinde 20 yazıyor ama 25 yaşındaymış sanırım
Ya da adam 25 yaşında bir ergen.
Sorma ya ayrılmıyor hiç kicindan aynen bende rahatsız oluyorm aynı ortamda olmaya çünkü bizde ciddi düşünüyorduk . Kız bişey demiyor bide anlatıyor yok taner şöyle taner böyle taner le onu yaptık bunu yaptık arkadaş benim yanında konuşmak ne oluyor .
Zor tuttum kendimi sırf kuzenim hatrina vallaAmaaan bırak çocuğunla ikiniz evde takılın daha iyi bu ne ya? Büyük sözüme tövbe ben olsam yolardım kızı.
hahahah yok hayır masterlı avukatım ama simdilik yavru köpek bakıcısı :) eger calısmaya baslamazsam sıkıntıdan doktora yapıp o zaman akademisyenlige baslayabilirim amaAhahah nefis bir cümle oldu. Dil bilim alanında mı akademisyendin sen?
Evet, öyle olmuş.
Adam deli galiba, ya da ergen midir nedir anlamadım.
Konu sahibinin profilinde 20 yazıyor ama 25 yaşındaymış sanırım
Ya da adam 25 yaşında bir ergen.
Kocandan da cekinmiyosun sanirim? Duysa eski sevgilinle bulustugunu. Nolur sence? Bulusmuyorum deme basbaya gorusuyosun iste.Kız sadece 3gun çıktığımızı biliyor uzun süre olduğunu bilse kötü şeyler olurmuş kuzenim dedi ondan dolayi
Evet ben 20 adam 25yasinda
Ne kadar çocukca evli barklı insansınız bulunmayın onlarla aynı ortamdaKızlar şimdi nerden basliycagimida bilemedim ama anlatmaya calisicam
Şimdi benim bir çıktığım vardı baya şeyler yaşadık onunla ayrıldık ben evlendim birde bebeğim var birgün kuzenime gittiğimde yanında bir kız vardi ogrendimli eski ciktigimin şimdiki ciktigiymis kuzenim ona benden için demiski 3gun çıktılar onunla halbuki yalan smdi ben ne zaman kuzenmn yanına gitsem bu kız ya geliyor yaa orda . Ee haliyle eski çıktığımda geliyor rahatsız oluyorm ne yapmayalym ya az önce gene parka oturuyorduk kuzenm bu kız eski çıktığım geldi bu kızı dövmeye kkalkti kıza diuorms bak bu benim eski hatun falan ne oluyor siZce bu ?
Kuzen sana gelsin.Kızlar şimdi nerden basliycagimida bilemedim ama anlatmaya calisicam
Şimdi benim bir çıktığım vardı baya şeyler yaşadık onunla ayrıldık ben evlendim birde bebeğim var birgün kuzenime gittiğimde yanında bir kız vardi ogrendimli eski ciktigimin şimdiki ciktigiymis kuzenim ona benden için demiski 3gun çıktılar onunla halbuki yalan smdi ben ne zaman kuzenmn yanına gitsem bu kız ya geliyor yaa orda . Ee haliyle eski çıktığımda geliyor rahatsız oluyorm ne yapmayalym ya az önce gene parka oturuyorduk kuzenm bu kız eski çıktığım geldi bu kızı dövmeye kkalkti kıza diuorms bak bu benim eski hatun falan ne oluyor siZce bu ?
ne sacma bir soru bu ayni ortamda bulunmayin gerekirse kuzeninize de gitmeyinEvliyimde doğru biseymi sizce ben ne yapmaliyim o kızın yanında bulunmalimiyim onu soruyorm
Konustugum hiç olmadı uzaktan görmek gorusmekmi oluyorKocandan da cekinmiyosun sanirim? Duysa eski sevgilinle bulustugunu. Nolur sence? Bulusmuyorum deme basbaya gorusuyosun iste.
Guveniyorm guvenmesemde ne olabilirkoUzak durursun olur biter.. kuzenin neden olayin icinde onu anlamis degilim.. kuzenine guveniyormusun cidden ?? Artik sen evlisin yani bunlari takmaman lazim.. kuzenindende uzak dur derim..
Zamaninda sana yalan soyleyen birinemi guveniyorsun ? Arti bu kizin kuzeninin yaninda ne isi var yahu.. uzak dur bunlardan ...Guveniyorm guvenmesemde ne olabilirko
Dostu ondanZamaninda sana yalan soyleyen birinemi guveniyorsun ? Arti bu kizin kuzeninin yaninda ne isi var yahu.. uzak dur bunlardan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?