Dusuncelerinizi merak ediyorum

galiba konu sahibinin eski sevgilisi yeni sevgilisini konu sahibi icin konu sahibi ile konu sahibinin kuzeni birlikteyken onların yanında dovmeye kalkmıs
Ahahah nefis bir cümle oldu. Dil bilim alanında mı akademisyendin sen?

Evet, öyle olmuş.
Adam deli galiba, ya da ergen midir nedir anlamadım.
Konu sahibinin profilinde 20 yazıyor ama 25 yaşındaymış sanırım
Ya da adam 25 yaşında bir ergen.

Evet ben 20 adam 25yasinda

Amaaan bırak çocuğunla ikiniz evde takılın daha iyi bu ne ya? Büyük sözüme tövbe ben olsam yolardım kızı.

yahu benim eşim devamlı eski sevgilisiyle biraraya gelse saçını başını yolarım. kuzenine söle sana gelsin bence

hahahah yok hayır masterlı avukatım ama simdilik yavru köpek bakıcısı :) eger calısmaya baslamazsam sıkıntıdan doktora yapıp o zaman akademisyenlige baslayabilirim ama

Ne kadar çocukca evli barklı insansınız bulunmayın onlarla aynı ortamda

Kuzen sana gelsin.

Eski ciktiginin yeni çıktığı eskisiyle cikinca onlarinda eski ciktiklari yerde karsilasivermissiniz ayy bu nedir:)
Ciktigim nedir yav yaş 18 heralde bide çocuk varmış gerci. Cumbur cemaat parkta ne işiniz var gitmeyiver. evli çocuklusun artik eski sevgilin onun sevgilisi faso fiso bide konu acmissin tehey

Uzak durursun olur biter.. kuzenin neden olayin icinde onu anlamis degilim.. kuzenine guveniyormusun cidden ?? Artik sen evlisin yani bunlari takmaman lazim.. kuzenindende uzak dur derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…