Dusuncelerinizi merak ediyorum

Kuzenimin en yakın dostuymus meğerse eski çıktığım kızı parka dövmeye geldi
Kızı niye dövüyor bu eski çıktığın?
Ruh hastası mı bu acaba?

Sen buna de ki, valla kocam bunu duyarsa senin gözlerini oyar.

Aaa adam sevgilisini mi dövüyor?

Bu arada yaşlar kaç sizin?

Kızı niye dövüyor bu eski çıktığın?
Ruh hastası mı bu acaba?

Sen buna de ki, valla kocam bunu duyarsa senin gözlerini oyar.

Aaa adam sevgilisini mi dövüyor?

Bu arada yaşlar kaç sizin?

Kim kimi dövmüş ben de çözemedim ama zannım ex sevgilinin yeni sevgilisi kızı dövdüğü yönünde :P lakin konu sahibesi bunu nerden biliyor onu çözemedim.

Valla ben hiçbir şey anlamadım.
Kız napmış ki adam bunu dövmeye gelmiş?
Ayyyy entrika entrika, hiç bana göre değil.:KK45:
Bu adam sürekli bunu dovuyormus zaten 3defada aldatmış kız seviyor diye duruyor canı sıkıldıkça dövüyor hefalde bende anlamadım sormadimda şaşkın şaşkın kaldım parkta

Kuzeninize deyin ki sen kıza bir yalan atmışsın ama şu an beni zor durumda bırakıyorsun, bir daha o kızla ve sevgilisiyle aynı ortamda bulunmak istemiyorum. Bu kadar yani.

Ayrıca Allah'ın sevgili kuluymuşsun parklara sevgilisini dövmeye gelen bu hanzonun karısı olabilirdin şu an. Eşin falan öğrenip Bir tatsızlık yaşanmadan kuzeninle konuş derim

Kız sadece 3gun çıktığımızı biliyor uzun süre olduğunu bilse kötü şeyler olurmuş kuzenim dedi ondan dolayi
Kuzenin derdi ne nasil evli bir kadına bunu soyleyebiliyor ya siz nasil buna musade ediyorsunuz bunun sonunu iyi görmüyorum ben evladiniza ve kocanıza bakin silkelenin ve kendinize gelin

Kuzeninize deyin ki sen kıza bir yalan atmışsın ama şu an beni zor durumda bırakıyorsun, bir daha o kızla ve sevgilisiyle aynı ortamda bulunmak istemiyorum. Bu kadar yani.

Ayrıca Allah'ın sevgili kuluymuşsun parklara sevgilisini dövmeye gelen bu hanzonun karısı olabilirdin şu an. Eşin falan öğrenip Bir tatsızlık yaşanmadan kuzeninle konuş derim
Brncede en iyisi. evet doğru dediniz az daha bu manyagin eşi oluyordum ben kurtldugumami sevinsem gorduklerimemi uzulsem bilemedim

Kuzeninizin en yakın arkadaşı olabilir ama sizi aynı ortama sokmaması gerekir. Siz de hiç uyarıp rahatsız olduğunuzu söylememişsiniz.
Eski hatun nedir ne ayıp evli barklı insana söylenir mi bu?
Sonuç olarak o insanlarla aynı yerde olmanız çok saçma.
Rahatsız olduğumu defalarca dile getirdim üstelik bana dedi onlar evlencekler o benim dostum sende kuzenimsin ne yapabilirim dedi . En basiti ne zaman. Kuzenimi görse ex sevgilim geliyor yanımıza selam veriyor ee sonra ver selamini bu ne yuzsuzluk sonuçta iyi veya kötü bireyler yaşanmış öyle değilmi ama

Adam parka dövmeye geliyor ya, ene ne ilginç
Ben olsam suratına tiksintiyle bakıp varoş derdim

Sonra beni de dövmeye kalkar mıydı bilemem tabi
Kesin kalkardi korktum bende zaten o olayları görünce bide sürekli yanıma yaklaşmaya çalışıyor falan kızda yanlış anliycak diye korktum saçma sapan bi olayın içinde kaldım birden hayır o değil beni gurursuz duruma dusurduler

Back
X