- 30 Ocak 2013
- 29.426
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi mortaldance
evet iğrenç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He öyle mi evlenince bana yazık olcak neden sırf iyi diye evleneyim ki beni tatmin edemiyorsaNe kendini ne karşındaki adamı üz.
Ayrıl biran önce..Adamı kendinden kurtar yazık..
Yaş 35 diye bir şiir var bilirmisinz yolun yarısı eder diye
Hayır çok seviyoruz30 yasindaki orta yasli amcaya yol ver bence, evlilikte cinsel isteksizlik cok ciddi sorun, tatli cocuga da bir sans ver olursa olur olmazsa da bu 30 lukla evlenme, cunku belli ki aranizda aşk meşk yok.
Seviyorum o yüzden
Kendiniz vermisiniz cevabiniziHe öyle mi evlenince bana yazık olcak neden sırf iyi diye evleneyim ki beni tatmin edemiyorsa
+1Neden bilmiyorum ama yazınızdan rahatsız oldum. Ayrılın siz en iyisi, gidin tatlı çocukla sevgili olun.
Hayırdır sen falcı bacımısın ne bu senaryoOlay aynen şöyle olacak, sen sevgilini bırakacaksın, bu çocukla başlayacaksın sen evlenme hayalleri içindeyken bu adamın birini sevdiğini hatta onunla evlenmek istediğini ve seninleyken onunla konuştuğunu öğrenip g.t gibi kalacaksınböylece şu andaki sevgilinde bi uçurumun kenarından dönmüş olacak, sanırım çok sadaka veriyor.
![]()
Sıkıcı uyuşuk değill sadece çok bilmiş bir tip aşırı havalı beni küçümseyen tip diğeri ni tam tanımıyorum görsellik hariç2 numarayı al bence. Nişanlın sıkıcı ve uyuşuk bir tip gibi hissettim. 2 yakışıklıymış hem de al gitsin.
Evet canımsu profilime girip mesajlara bak istersen iyi fal bakarımHayırdır sen falcı bacımısın ne bu senaryo
Hayır çok seviyoruz
Evet canımsu profilime girip mesajlara bak istersen![]()