• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dusuncem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ee tamam, biriyle görüş akrabalar tanıdık aracılığı ile 2-3 yıl sevgili kal sonra evlenirsin. Sürekli konu açıyorsun hayatımda biri yok diye, madem bulamıyorsun görücü gibi tanışmayı dene en azından. Sevgiliyi leylekler getirecek değil.
2 3 yil sevgili kalmazlar gorucu usulunde

Rainyy ben seni çok merak ediyorum. Valla öyle güzel kapalı tarz kızlar var ki senin tarzın nasıl çok merak ediyorum

Ee tamam, biriyle görüş akrabalar tanıdık aracılığı ile 2-3 yıl sevgili kal sonra evlenirsin. Sürekli konu açıyorsun hayatımda biri yok diye, madem bulamıyorsun görücü gibi tanışmayı dene en azından. Sevgiliyi leylekler getirecek değil.
Arakdaşım bu kızda birşey var daha anlayamadınız mı enerjimi dersiniz ne dersiniz bilmem erkekler kaçıyor muhtemelen çünkü bu işlerin güzellikle falan alakası yok 🤷🏼‍♀️

Arakdaşım bu kızda birşey var daha anlayamadınız mı enerjimi dersiniz ne dersiniz bilmem erkekler kaçıyor muhtemelen çünkü bu işlerin güzellikle falan alakası yok 🤷🏼‍♀️
Erkek milleti fazla istekli kadın sevmiyor Bibi, biraz kovalamayı seviyorlar. Bu kız direkt atlıyor olmaz öyle.

Erkek milleti fazla istekli kadın sevmiyor Bibi, biraz kovalamayı seviyorlar. Bu kız direkt atlıyor olmaz öyle.
Valla bilmiyorum alakalı mıdır ama ben ilk adımı hep atarım hiç geri cevrilmedim obez halimle bile tr de bu kadar aç erkek varken ve bu kız da ne var ki kimseyi bulamiyor çok merak ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X