düsüncesi bile beni delirrtiyor.

selena19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
1.115
0
0
İstanbul
arkadasslarr size bişi sormak istiyorumm daha doğrusu danısmak istiyorum..

erkek arkadasımı cok seviyorum bi an böyle aklıma kötü kötü şeyler geliyo Allah korusun ya bişi olduysa ya bana haber gelmiyorsa sürekli gözümün önüne geliyo
gözlerim doluyo cok korkuyorum yanımda olsada sarılsam ağlasam istiyorum. sizdede oluyo mu bu durum içim içimi yiyo nedenini bende bilmiyorum ama ona bişi olacak diye korkmaktan öte bişiler yasıyorum bazen arabeske bağlıyorum sevgilimde sasırıyo ne oluyo sana ben senin hep yanındayım diyo . dualar okuyorum ALLAHIM kabul ederse.. yardmcı olabilirmisiniz ne yapmam lazım nasıl bu histen kurtulabilirim..
YARADAN sevenleri ayırmasın hep mutlu oluruz İNŞALLAH..
şimdiden teşşekkürler arkadaslar..

kalbini ferah tutmayı öğrenmem gerekir.dua etmek en iyi çözüm ALLAH onu korusun diye dua et.ve onu ALLAH'n koruyacağına inan.kendini yıpratma.inançlı ol inaçlı olursan daha güçlü hissedersin.hep birbirinizi sevin ve sayın inşALLAH.paranoyaklık yapıp üzme kendini hadi bakalım bundan sonrası daha güzel olucak

Şükret ve dua et geleceğiniz için,sevgilin için,kendin için :)

canım inşallah ama korkuyorum nedensiz.. suan otobuste sehirdısındaydı istanbula geliyor telefonu kapalı olması gerekmiş neler neler düşündüğümü bilemezsin Allahım yolunu acık etsin hayırlısıyla bi an önce kavusalım inşalah..

çok seviyorsun belli ama kendini yıpratırsın bu tarz düşüncelerle.hep iyi olacağına inan zaten her şey ALLAH'tandır. RABB'im onu sana bağışlasın.kuruntularından kurtulmak için eğlenceli şarkılar dinle güzel filmler izle sonu iyi biten kitaplar oku.tabi en çok dua et.

etmez olurmuyum her anım onun ve ailem icin.. evet cok yıpratıyorum canım ne yazıkkı..

Canım demişsin ya ben neden böyleyim sizdede oluyormu diye canım sen deli divane aşıksında ondan böyle hissediyorsun
şöyle düşün sen düşünsen de düşünmesen de olacak olur olacağa ve öleceğe çare yok boşa dememişler içini ferah tut ALLAH'A emanet et hayatını yaşa aksi halde bu durumu daha çok takıntı haline getirir karşındaki kişiyide yıpratırsın kendinden soğutursun o zaman dahamı iyi olacak
bide bu kaygı düzeyin çokmu yüksek başka sevdiklerinedemi böylesin yoksa sadece erkek arkadaşınamı karşı böylesin eğer sevdiğin herkese karşı bişe olur korkun yüksekse bu ankseyite belirtisi olabilir bendede var

Asiri sevdigin icin ona bir sey olup onu kaybedeceksin saniyorsun cok tatlisin .
Bol bol dua et ALLAH'im sen bizi ayirma diye canim.

Son düzenleme:
düşünceler yaşayacaklarımızın temel dualarıdır. güzel düşünki güzel yaşayasın. o yüzden bütün güzelliklere sahip olan ALLAH a yönel tam manasıyla

tatlım aynı durum bendede var çok kaygılanıyorum onun için sürekli dua ediyorum
çok seviyoruz değer veriyor kaybetmek istemiyoruz o sebeple bunu yaşıyoruz yüca Allah'a emanet etmek ve rahat olmak en güzeli aslında

ya arkadaaslarım cok tatlıısınız ama okdar cok dua ediyorumki Allahım kabul ederse sevdiklerime değer verdiklerime bişi olmasından cok korkuyorum ama özllikle sevgilim ve ailem. birde üstüne yola cıktı 22 saatlik bir yolculuk telefon kapalı molalrda hep mesajlar falan var ama ne biliyim cok korkuyorum hala inmedi yaa Allahım onu bana bağışlasın inşallah..
biliyorum bu şekilde hem kendimi hemde karsımdaki insanı yorabilirim ama inanın elimde değil (
bana şimdi indim askım otobüsten sapa sağlam dese ne kdar mutlu olacağım saatler gecmek bilmiyor

Bende değilde sevgilimde oluyordu bu durum arada.
Olacakla öleceğe çare yok bunları düşünerek kendini boşuna yıpratma bence.
Allah sizi ayırmasın

canım erkek arkadsım ve babam için daha bi fazla anlamadım gitti
bu ankseyitenin belirtileri yada cozumleri nedir canım yardımcı olurmusun ?

canım erkek arkadsım ve babam için daha bi fazla anlamadım gitti
bu ankseyitenin belirtileri yada cozumleri nedir canım yardımcı olurmusun ?

canım mesajını geç gördüm
bende ankseyite var bende senin gibi sevdiklerimi birşey olma korkusu yaşıyorum bende mesala eşim havuza gidiyordu ortalama 3 saat sonra beni arıyorsa bu 3 buçuk saat olunca bende yüksek kaygı korku nefes kesilmesi gibi duygular oluyordu sonra eşime ulaşınca duygusalaşmalar ağlamalar yaşıyordum
komik bir durum gibi insanlara gelebilir ama istemdışı bir durum
anladığım kadarıyla sevgilin uzun yoldayken kaygı düzeyin yükselmiş burda konu açarak kendini rahatlatmaya çalışmışsın
tabi ben bunu yazıyorum diye sende benim gibisin demiyorum aman Allah korusun
sana tavsiyem şu olabilir internetten anksetiyeyi asla okuma daha çok etkilenirsin bu tarz durumlarda rahat olmaya bak eğer bu duygular azalmazsa bir psokologa gidebilirsin
dipnot baban ve sevgilini demekki herkesden daha çok seviyorsun ALLAH ayırmasın

Şimdi sana yazacaklarımdan ötürü kızma bana olurmu :)

bizler evrende varolan belirli enerjiler ile besleniriz ve gönlümüzden, aklımızdan geçeni biliç altımızda evren için ister istemez sipariş ederiz. Yani sen bunları düşünmeye devam edersen, evrenden o negatif enerjiyi çekebilme imkanın çok yüksek.. . O yüzden kendini telkin etmeyi öğrenmek mecburiyetindesin.. İyi düşün iyi olsun.. Arabeske bağlamaktansa o anın değeri kullan, mutluluğunu paylaş ve hergün şükret.. Negatif düşüncelerden mutlaka uzak durman lazım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…