• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncesiz eş

Ev konusunda öyleyim temiz olmalı ama ne bilim eş için okadar da hassas degilimya
Ev konusunda boylesiniz diye yarin icin rahat rahat yatili misafiri teklif edebiliyor. Bir seyi hep eksiksiz yaparsaniz sizden daima daha fazlası istenir. 1 kez eksik yaparsaniz kabahatli olursunuz.

tam okurken amaan kuserse kussun dıye gecırdım ıcımden o anda sızın kuserse kussun dıyemıyorum ıcım huzursuz dedıgınızı gordum
ıcınız rahat olsun :KK66: tek basınıza bunca sey yapmıssınız sızın cocugunuzsa onunda cocugu sıze yardım etmemıs bellı kı daha da yatılı mısafır dıyor
uşağı var sankı
aynen boyle devam ezdırmeyın kendınızı kendınıze deger gosterırsenız herkes gostermek zorunda kalır :KK66:
Kendime değer veriyor ezdirmiyorumda.ama dusulmekte istiyorum canimya

Surat yapmasının sebebi size kabul ettirmeye çalışıyor bence , hiç oralı olmayın istemiyorum demisiniz zaten , barışmak içinde ilk adımı siz atmayın , belli öyle alışmış sizin ilk adımı atmanıza

İnanki çene yaristircak mecalim yoktu okadar yoruldum.baska zaman bende söylenirken ancak yinede sevmiyorum huzursuz ortamı oh iyi ezdim adamı diye hayiflanamiyorumda yani
Ama o sana tavır alıp kıcını dönüp yatarken vicdan yapmıyor 😕

Evet çok haklısın böyle geldi böyle gider.zaman içinde kendi canımın ne kadar kıymetli değerli olduğunu anladım.ama insan eşim dediği insanında kayirmasini bekliyor be cokmu şey istiyorum
Çok şey istemiyorsunuz ama bu pekte değişecek birşey değil 🤷
Siz kendinizin kıymetini bilin.
Normal zamanda bile uzaktan akrabayi yatılı misafir olarak çağırmak manasız ayrıca.
Eşiniz elini hiçbirseye sürmeden cici akraba rolü yapmayı bıraksın.

Ama o sana tavır alıp kıcını dönüp yatarken vicdan yapmıyor 😕
Ben huzursuz ortamı sevmiyorum yapım böyle ne gerek var ki böyle sebepsiz gerginliklere istemiyorum yorgunum bitti yani neden kusuyorsun arkadaşım biraz anlayış yahu ben buna kızıyorum.her nekadar istemiyorum yorgunum dediysem de icimdekini söyleyip kapattiysamda sağolsun konusmayarak huzursuz bir ortam sağlayabiliyor kendileri

Evet çok haklısın böyle geldi böyle gider.zaman içinde kendi canımın ne kadar kıymetli değerli olduğunu anladım.ama insan eşim dediği insanında kayirmasini bekliyor be cokmu şey istiyorum
Valla siz kendinizi koruyup pamuklara sararsanız, karşınızdaki de öyle davranır. Böyle düşüncesiz eş için parmağınızı kıpırdatmaya değmez. Nasıl olsa iyilik bilmiyor boşuna kendinizi yormayın.

Ben huzursuz ortamı sevmiyorum yapım böyle ne gerek var ki böyle sebepsiz gerginliklere istemiyorum yorgunum bitti yani neden kusuyorsun arkadaşım biraz anlayış yahu ben buna kızıyorum.her nekadar istemiyorum yorgunum dediysem de icimdekini söyleyip kapattiysamda sağolsun konusmayarak huzursuz bir ortam sağlayabiliyor kendileri
huzursuz ortamı kim sever, ama sen sırf o küsmesin diye her dediğini yapacak mısın?

Çok şey istemiyorsunuz ama bu pekte değişecek birşey değil 🤷
Siz kendinizin kıymetini bilin.
Normal zamanda bile uzaktan akrabayi yatılı misafir olarak çağırmak manasız ayrıca.
Eşiniz elini hiçbirseye sürmeden cici akraba rolü yapmayı bıraksın.
Canım ben yeni evli değilim 10yillar oldu evleneli.zamaninda çektim kendinden huyunu tüyünü öğrenince ye kadar.bi vakit sonra insan aaa yeter bencillikse bencillik en alasını yaparım.bu tatlı dilden anlamıyor nasılsa deyip tasyurek oluyor.ama ben yumsak huyluyum merhametli tüm yapım bu.ister istemez bı iç çekiyorum zaman zaman

Canım ben yeni evli değilim 10yillar oldu evleneli.zamaninda çektim kendinden huyunu tüyünü öğrenince ye kadar.bi vakit sonra insan aaa yeter bencillikse bencillik en alasını yaparım.bu tatlı dilden anlamıyor nasılsa deyip tasyurek oluyor.ama ben yumsak huyluyum merhametli tüm yapım bu.ister istemez bı iç çekiyorum zaman zaman
Bilmiyorum eşimde olsa bana merhamet etmeyene bende etmem.
Umrumda bile olmaz küsmesi.
O yüzden sizi anlamam pek mümkün değil 🤷

Siz de ayaginiza kramp girene kadar iş yapmayin. Evi tek başimayken biraz fazla toparlayip silsem dip bucak olmasa da aksamm yemek yapmam ayyyy öldümmm bugunnn derim ki gercekten yorucu yani yalandan yorulmuş gibi yapmiyorum ama hayatimda hiç sizin gibi canimi cikartana kadar ev işiyle ugraşmadim ugrasmam 😂 azcik fazla ev işi yaptiysam yemek olmaz yemek fazla olduysa ev işi olmaz. Eşim de ev işlerine el atar bu arada işi fiziksel guc gerektiren bir iş degil.

Birak yatiliyi ben kalabalik misafir bile agirlayamam. 7 bucuk yillik evliyim eşim evimize yatili akraba getirmeyi teklif etmedi yatili 😁
Azicikkk SALIN BİRAAKKİNNN ne dogum gunuymuş ayagina kramp girecek kadar ya olmayiversin ya da bir pasta hazir yeme içmeyle yapin gitsin herşeyi boyle yaptiginiz icin degersiz oluyor

Bilmiyorum eşimde olsa bana merhamet etmeyene bende etmem.
Umrumda bile olmaz küsmesi.
O yüzden sizi anlamam pek mümkün değil 🤷
Biraz yumuşak başlıyim kırgın küskün kişilerle ya aynı ortamda olamam ya da hiç kuş kalamam.illaki küskün olursakta bir geriliyorum yani sebepsiz.kendi havamda olamıyorum

Back
X