Insanlar kotu niyetle sormuyorlar, sonucta sizi dusunduklerini saniyorlar, ilgileniyorlar. 'milletin cenesini nasil kapatirim' diye bir soru sormaniz cok hos olmamis bence.
Sahsen acik sozlu olmanin en cok kazandirdigina inaniyorum. Acik acik 'bu sorular beni biraz uzuyor, elbette istiyoruz, ama lutfen boyle sorularla beni uzmeyin. insallah hamile kalabilirim bir gun, emin olun hepinize verecegim mujdeyi o gun, ama lutfen daha cok uzmeyin beni boyle sorular sorarak.' diyin cikin, isin ozu sonucta bu galiba.
Aslında sakladım ama
O gün yazmadım da ; saklasan da aynı sorunlar var bende de
Sadece insanlar acıyarak değil sasırarak bakıyorlar
Aaa bak sen simdi cocuk isteömiyprsun ileride hiç olmaz diyorlar:)
Yasın geciyor düşünsen iyi
Olur bak cocuk sana anne yerine anneanne diyecek diyorlar:)
Kardesimin bebeği oldu bir ay evvel
Aaa kardesinden önce senden beklıyorduk bari o bitane daha yapsın da onu da sen büyüt senin harekete gececeğin yok diyorlar
Bazısı da diyor ki; gözünü karart bir gece korunma olur nasılsa artık sen de dogurursun
Bir kere hastaneye gtmiştim grip için, bi tanıdık gördü ayyyy insallah gebe oldugun için gelmişsindir dedi
Cocuk sevmiyorım ben dedim
Sen zaten becerip de bi tane cocuk yapamadın kac senedir dediler
Bazen üzülüyorum , bazen o insanlara acıyorum
Ne diyebilirim ki?
Samimi oldugum kişiler zaten bu tarz sorular sormazlarsana bu kadar laf söyleyecek samimiyeti verme." Ne demek istediğini anlamadım biraz acar misin " de. Açıklama yapmak karşıdakini ikna etmek zorunda değilsin
okuyunca üzüldüm cahil olmak zor olsa gerek.En son eltimle paylaşmıştım
3 çocuğu var,Allah bağışlasın
Benim tarla sağlam şükür! dedi, şaka yaptığını sanarak
Teli kapatıp çok ağlamıştım
Kimseyle paylaşmayın bu özel durumları
Kendini bilmez çok,iyi niyetli patavatsızlarda.
Çok iyi anlıyorum seniSelam arkadaşlar. Bugünlerde beni üzen bir dersim var ve sizinle paylaşmak istedim. Malesef çocuğum olmuyor. Tam 1 senedir laparoskopi, histereskopi, 2 negatif tüp bebek denemesi derken; sinirlerim alt üst oldu. Allah tüm isteyenleri çocuk sahibi yapsın. Gerçekten tüp bebek süreci çok zor bir süreç. Yaşamayan bilemez. Hem maddi hem manevi olarak yıpratıyor insanı. Bir de bunların üstüne , her girdiğim ortamda çocuk mevzusu açılıyor. Kimse demiyor ki bu kız daha yeni çıktı bu süreçlerden, üzülür demiyorlar. Ne zaman yeniden deneyeceksiniz diyorlar. Ben şuan düşünmüyorum diyorum. Bu seferde peşini bırakmayın, biran evvel başka Dr a gidin falan diyorlar. Ben hiçbirinin umurunda değilim. Hepsi çocuk derdinde. Benim hem ruh hem de beden sağlığımı düşünen yok. Ben bu insanların çenesini nasıl kapatacağım diye günlerdir düşünüyorum. Sizce onlara nasıl cevap vermeliyim ?
Tarla sağlammıymış :))))En son eltimle paylaşmıştım
Çok becerikli hatunlar var :)Tarla sağlammıymış :))))
Hay allahım
Benim kuzenin de biz ikinciyi planlamadık ayakta yapmıştık dedi:)
Düşünebiliyor musun
Kocaları da çok becerikli:)Çok becerikli hatunlar var :)
En son paylaşılacak kişiyle paylaşmışsın..En son eltimle paylaşmıştım
Hep iyi niyetten :)En son paylaşılacak kişiyle paylaşmışsın..
Canım benim ne kadar incindin kimbilir. Benim de eltim 3 çocuğa sahip. Benden de bekliyorlar artık. Söylesem benzer tepkiyi verir muhtemelen ya da en kötüsü sana acır..İnşallah en yakın zamanda hayırlısı ile çocuğumuz olur.Hep iyi niyetten :)
Bir kere de kalmadı artık her konuştuğumuzda aynı muhabbeti yaptı durdu,yerimde başka biri olsa bir daha suratına bakmaz,ama arkadaş gülerek tiye alarak sözüm ona incitmedi,bende cahilliğine verdim ne diyeyim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?